| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| عکاسی و تصويربرداری همه چیز در مورد اخبار عکاسی ، فراخوان مسابقات عکاسی ، برگزاری مسابقات دوره ای عکاسی شخصی ، اسرار نهفته در هنر عکاسی ، گالری بزرگ عکاسی و عکس های هنرمندان بزرگ رشته ی عکاسی |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-24
رشته تحصیلی: نرم افزار
15 تشکر در 13 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
با سلام
من یه دوربین دیجیتال canon A470 دارم میخوام عکس ها وفیلم ها شو بریزم تو کامپیوتر چططوری؟ 1. باید حتما سی دی باشه ؟ 2. اصلا سی دی داره؟ 3. با add new harwarw میشه ؟(چطوری)؟؟ 4. به تنظیمات تو منو ربطی داره؟ کمک (حیــــــــــاتی
آخرین ویرایش توسط chimchim در تاریخ Nov-28-2009 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||
|
مدیر ارشــد
![]() تاریخ عضویت: 2006-07-24
شهر سکونت: land of destiny
رشته تحصیلی: کامپیوتر - سخت افزار
11,194 تشکر در 3,456 ارسال
دریافت کتاب: 14
اهداء کتاب: 13
![]()
|
سلام دوست عزیز بستگی داره معمولا سی دی نصب دارن برای انتقال مستقیم اما بجز این شما میتونید مستقیما کارت اس دی دوربین رو وارد کامپیوترتون کنید که البته برای دسکتاپ ها نیاز به یه مبدل داره که فکر کنم 3 تا 4 تومن هست
|
||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-24
رشته تحصیلی: نرم افزار
15 تشکر در 13 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
با تشکر از دوست عزیز
1. منظورتان از مبدل کارت خوانه؟ 2.کسی هست که بدونه این مدل دوربین سی دی داره یا نه اگه داره میشه از بیرون تهیه اش کرد؟؟؟ 3. برای اینکه بفهمم ویندوز نصب درایوریا همون نرم افزاره(بدون سی دی ان دوربین) چه مدل دوربین ها یی رو ساپورت میکنه چی کار باید بکنم؟ باید تو کنترل پنل ایکن scaner and camera را بزنم بعدش بایداز ویزارد scaner and camera instalition wizard استفاده کنم؟ 4.دوربین مدل canonدربین اون مدل ها(که میشه نصبشون کرد) وجود نداره یعنی ویندوز این مدل رو ساپورت نمیکنه ؟؟؟ 5.کلا دیگه از چه راههایی میشه عکس ها وفیلم ها رواز این دوربین به کامپیوتر منتقل کرد؟؟ دوستان لطف کنید کــــــــــــــــــــــــ ــــــا مل سوال هامو جواب بدید.مرسی
|
||||||||
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر انجـــــمن
![]() |
If your camera supports mass storage mode you can simply plug it on usb port and view it's content like a storage.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|