| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| عکاسی و تصويربرداری همه چیز در مورد اخبار عکاسی ، فراخوان مسابقات عکاسی ، برگزاری مسابقات دوره ای عکاسی شخصی ، اسرار نهفته در هنر عکاسی ، گالری بزرگ عکاسی و عکس های هنرمندان بزرگ رشته ی عکاسی |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
معاون بخش هنر
![]() |
سلام . متاسفانه من موفق نشدم این عکسها رو ببینم در مسابقه . خواهش میکنم هر چه سریعتر اصلاح کنید یا دوباره آپلود کنید . با تشکر
|
| کاربران زیر از FARyad برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2008-07-18
89 تشکر در 25 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-05
شهر سکونت: كرج
رشته تحصیلی: طراحي صنعتي
8 تشکر در 1 ارسال
![]()
|
عنوان عكس: خانه من، همه چيز من...
روستاي تاريخي ابيانه (ويونا)، تير ماه 88 مشخصات دوربين:CANON EOS 350D شاتر=60، ديافراگم=10، iso=400 Resolution=3456x2304 [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] عنوان عكس: پنجره اتاقت را با خودت همه جا ببر! ساوه، آبان ماه 87 مشخصات دوربين:CANON EOS 350D شاتر=15، ديافراگم=5، iso=1600 Resolution=3456x2304 [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] عنوان عكس: بام ايران من فقط يك خورشيد نداره! خانه تاريخي عامري ها، كاشان، تير ماه 88 مشخصات دوربين:CANON EOS 350D شاتر=60، ديافراگم=5، iso=800 Resolution=3456x2304 [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] آخرین ویرایش توسط leila62f در تاریخ Sep-12-2009 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-09
رشته تحصیلی: lndvdj sdsjl ih
12 تشکر در 2 ارسال
![]()
|
|
||||||||
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-04-20
رشته تحصیلی: مهندسی خاکشناسی
8 تشکر در 3 ارسال
![]()
|
سلام .خیلی خوشحال شدم از دیدن این مسابقه
این چند تا عکس رو با گوشی شخصیم یعنی نوکیا N95 گرفتم... 1- منظره باغ پائیزی ![]() 1- کویرنوردی ![]() 3- کویر (پر از احساس ) ![]() 4- بدون شرح
|
||||||||
|
|
|
|
|
#7 | ||||||||
|
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-07
رشته تحصیلی: مهندسي معماري
29 تشکر در 11 ارسال
![]()
|
سلام
خوشحالم از اینکه منم سهم کوچیکی از این مسابقه داشتم.انتخاب سه عکس کار خیلی سختیه.خصوصاً وقتی موضوع آزاد باشه. چون معمولاً عکاس ها همه عکس ها شونو دوس دارن و با همشون خاطره دارن.عکس اول مربوط میشه به برف سنگین رشت تو سال 86 که در یکی از روستاهای اطرافش گرفتم عکس دوم وسوم رو هم در کوه های اطراف ماسوله(خلیل دشت)گرفتم. عکس های ماسوله رو با دوربین canon powershotA2000 گرفتم ولی عکس اول رو با دوربین sony Dsc-T20 گرفتم.اگر سوالی داشتید در مورد هر کدوم از این عکس ها،توضیح میدم. آندره ژید :«نوع نگاه تو مهم است نه آنچه بدان می نگری» آخرین ویرایش توسط masum در تاریخ Sep-22-2009 انجام شده است علت: ارسال کامل تر عکس ها با توجه به تمدید مسابقه |
||||||||
|
|
|
|
|
#8 | ||||||||
|
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-07
رشته تحصیلی: مهندسي معماري
29 تشکر در 11 ارسال
![]()
|
عکس ها دیده نمیشدند منم برای اطمینان دوباره اونها رو فرستادم
[/IMG]پارک ملت رشت [/IMG] [/IMG] [/IMG]همون عکس های قبل ولی بدون تغییر اندازه آخرین ویرایش توسط FARyad در تاریخ Sep-24-2009 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
|
|
#9 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-22
رشته تحصیلی: مديريت
7 تشکر در 2 ارسال
![]()
|
درياي رامسر_26/5/88گوشي N82
|
||||||||
|
|
|
|
|
#10 |
|
کاربر جــــــــدید
![]() |
[FONT="Arial"][/F
اولین عکس من مربوط به روستای ییلاقی چروده میباشد با موضوع طبیعت زمستانی ![]() عکس دوم مربوط به کودک ناشنوای ایست که خود با اشاره و ایما جلوی دبستان روستای خود ژست میگیرد تا ازش عکس بگیرم . ![]() عکس سوم طبیعت پاییزی جاده زیبای آبشار ویسادار پره سر هستش [ ]
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|