| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| عکاسی و تصويربرداری همه چیز در مورد اخبار عکاسی ، فراخوان مسابقات عکاسی ، برگزاری مسابقات دوره ای عکاسی شخصی ، اسرار نهفته در هنر عکاسی ، گالری بزرگ عکاسی و عکس های هنرمندان بزرگ رشته ی عکاسی |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
معاون بخش هنر
![]() |
نمایشگاه عکس برو بچه های دوست داشتنی سایت دانشجو ( سایت علمی دانشجویان ایران)
به نمایشگاه عکس آثار بچه های سایت دانشجو خوش اومدید
| 23 کاربر از FARyad برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته بخش تلفن همراه
![]() تاریخ عضویت: 2007-12-22
شهر سکونت: طـــهرانــــ
رشته تحصیلی: فیلم سازی و عکاسی
4,314 تشکر در 1,265 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
عکسای من که با دوریبن Mp4 گرفته شده در طول یه سال گذشته
اولین عکسم مربوط به مقبره ی شیخ صفی در اردبیل است ![]() دومین عکسم مربوط به بهشت زهرا است ![]() سومین عکسم هم موضوع نداره ![]() ![]()
|
| 18 کاربر از FTM برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-08-21
رشته تحصیلی: الکترونیک
28 تشکر در 2 ارسال
![]()
|
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
در این مسابقه چون موضوع آزاد بود،من موضوع بهار را انتخاب کردم بنابراین دو عکس از بهار سال 88 که عکس اولی از باغچه منزل و عکس دوم از یکی از منظره های شهرمان بود و عکس سوم از یکی از جاهای دیدنی استانمان (چهارمحال و بختیاری) روستای بازفت قرار دادم .عکس سوم جایی است به نام پله خدا آفرین که قدمت آن هزاران سال است.امیدوارم مورد توجه دوستان عزیز واقع بشوند. 1. ![]() 2. ![]() 3.
آخرین ویرایش توسط s_solaimany در تاریخ Aug-25-2009 انجام شده است |
||||||||
|
|
| 18 کاربر از s_solaimany برای ارسال مفید تشکر نموده اند: | achilles21j, Black Hawk, DesigneR, FARyad, FTM, GOD send, imanagha83, Marow, milad, Mina, MiNeRVa, Msa_Abi, parham888, Z a H r A, آترا, ابوالفضل, زهرا عسگری, عيلامستان |
|
|
#4 | ||||||||
|
دوســـــت جـــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-08-05
شهر سکونت: تهران
رشته تحصیلی: فناوری اطلاعات و کامپیوتر
148 تشکر در 39 ارسال
![]()
|
تمامی عکس های من با دوربین K850I 5 مگاپیکسل گرفته شده
عکس اول زمستان 87
![]() عکس دوم آسمان و زمین محوطه دانشگاه ![]() عکس سوم شیراز ![]() با تشکر شایان
|
| 18 کاربر از shayanboy برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#5 |
|
کاربر فعال
![]() |
![]() CAMERA:EOS CANON 50D فروردین هستاد و هشت شمال تهران ![]() CAMERA:CANON EOS 40D ![]() :قله دماوند پلور زمستان هشتاد و هفت CAMERA :NIKON D700 زهرا عسگری
| 21 کاربر از زهرا عسگری برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#6 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
سلام
گوشی Sony Ericsson K-800 - 3.2 Mpx یکی از میدان های شهر ری - اردیبهشت 88 حیاط داخلی کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی - مرداد 88 منزلی 3 نبش در نزدیکی ما و حاشیه یکی از بزرگترین بلوارهای شهر - بهار 88 |
|
|
|
|
#7 |
|
کاربر جــــــــدید
![]() |
با عرض سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
با اجازه منم 3 تا عکس ارسال می کنم: ![]() نام عکس: ماه و مسجد دوربین: نیکون D80 سرعت شاتر: 10 ثانیه دیافراگم: 18 ![]() نام عکس: دیو سپید دوربین: نیکون D80 سرعت شاتر: 1/200 دیافراگم: 22 ![]() نام عکس: هما دوربین: نیکون E8800 سرعت شاتر: 1/250 دیافراگم: 7.8 با تشکر محمد رزازان |
|
|
| 28 کاربر از pinocchio برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#8 | ||||||||
|
کاربر فعال تالار زيست شناسي
![]() تاریخ عضویت: 2008-04-12
شهر سکونت: همین دور و ورا!
رشته تحصیلی: زیست شناسی
490 تشکر در 147 ارسال
![]()
|
|
|
| 14 کاربر از Rain bow برای ارسال مفید تشکر نموده اند: | achilles21j, DesigneR, DJ Dani, FARyad, FTM, imanagha83, Marow, Mina, MiNeRVa, Msa_Abi, parham888, Partizan62, RAYMOON, Sergeant |
|
|
#9 | ||||||||
|
کاربر انجـــــمن
![]() تاریخ عضویت: 2008-05-15
شهر سکونت: Tehran
رشته تحصیلی: تجربی
289 تشکر در 90 ارسال
دریافت کتاب: 8
![]()
|
سلام با اجازه من 3 تا عکس گذاشتم
همه ی عکسها با دوربین دیجیتال canon Power Shot A1000IS گرفته شده اند. چشمه دیمه (چهار محال بختیاری) ![]() بزهای آبشار کوهرنگ (چهار محال بختیاری) ![]() پارک فرخشهر (چهار محال بختیاری)
|
| 14 کاربر از nazinin برای ارسال مفید تشکر نموده اند: | achilles21j, Black Hawk, DesigneR, DJ Dani, FARyad, FTM, imanagha83, leila62f, Marow, Mina, MiNeRVa, Msa_Abi, parham888, ابوالفضل |
|
|
#10 |
|
کاربر فعال تالار گرافیک
![]() |
سلام ما هم 3تا عکس دروپیت داریم که میذاریم نه برای جایزش برای تو جمع بودن
( رخصت از بزرگنرای تالار ) ![]() ![]() جاده تهران-چالوس / دوربین سونی w500 / دیگه چی موخواد ؟ آها سال 86 [IMG] ![]() جاده تهران-چالوس / دوربین سونی w500 / سال 86 ![]() اینم موتور نازنین خودم که متاسفانه به سرقت رفت ( یاد و نامش گرامی ) ![]() با همون دوربین سونی w500 / 8mpx / سال 86 فکر کنم امیدوارم خوشتون بیاد تهشم یه جایزه گیرمون بیاد ![]() موفق باشین
| 16 کاربر از shovalyeh برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|