| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| مكانيك خودرو و اتومبيل در این بخش كلیه مباحث پیرامون طراحی ،ساخت ، تیونینگ و سوال و جواب های فنی و تخصصی و نیز جدیدترین اخبار مربوط به انواع خودرو قرار خواهد گرفت . |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
مدیر بخش فنی و مهندسی
![]() |
اول از همه اگه تازه وارد شدید بهتون خوش آمد میگم و ازتون خواهش می کنم اول قوانین این انجمن رو مطالعه کنید بعد به اینجا رجوع کنید
این انجمن مربوط به تمامی موارد مکانیک خودرو میشه که یه بخش کوچیک از موتورسیکلت رو هم در خودش جا داده به چند بخش اصلی تقسیم شده کلوپ خودروهای ساخت و منتاژ خارج کلوپ خودروهای ساخت و منتاژ ایران کلوپ مباحث فنی و تخصصی و تیونینگ خودرو معرفی انواع موتور اتومبیل کلوپ آزاد اتومبیل که خوب مشخصه هر کدوم مربوط به چی هست تو بخش مربوطه اول از همه سعی کنید اگه مطلب مشابهی با مطالب قبل میگذارید توی همون تاپیک باشه بعد برای گذاشتن تاپیک جدید بر روی انجمن کافیه رو موضوع جدید کلیک کنید ![]() تا صفحه جدید بازشه حالا محیط پایین باز شده ![]() خوب دیگه نوشتن فارسی که آموزش نمی خواد حالا چند تا نکته واسه گذاشتن لینک روی این کره زمینی که زنجیر روشه کلیک کنید یه صفحه باز میشه که آدرس میخواد کافیه آدرس رو اونجا کپی کنید وقتی OK رو میزنید آدرس مربوطه تو محیط ادیتور ظاهر میشه اگه دقت کنید میبینید که دوبار آدرس نوشته شده و یکی از اون آدرس ها هایلایت شده ![]() تو قسمت هالایت شده فقط تو این قسمت میتونید تغییرات ایجاد کنید این همون چیزیه که رو صفحه نهایتا نشون داده میشه میتونید اینجا فارس تایپ کنید یا حتی یه عکس قرار بدید حالا برای قرار دادن عکس شما اول باید اونرو آپلود کنید یا از سایت دیگه ای قرض بگیرید روی عکس راست کلیک کرده Properties بگیرید و اون قسمت Location رو کپی کنید خود سایت دانشجو به هر نفر تعداد 50 عکس اجازه آپلود میده که همون جا لینک عکس رو هم میده که راحتتره ولی خوب محدوده حالا فقط کافیه اون آدرس رو روی پنجره مربوطه کپی کرده و OK کنید برای جواب دادن به کسی میتونید از دکمه نقل قول استفاده کنید تا به راحتی مشخص بشه جواب کیرو میدید اینجوری متنی که دارید بهش جواب میدید هم در نهایت میمونه قبل از ارسال پست حتما نمایش رو بزنید تا مجبور نشید دوباره تغییر بدید |
|
|
|
| 3 کاربر از amirr13 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 |
|
کاربر فعال
![]() |
من میخواستم عکس بزارم تو تایپیک اما نشد این راههای شما هم رفتم اما نشد چکار کنم من
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|