| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
مدیر بخش هنر
![]() |
خوب حالا نوبت منه كه كمك بخوام
![]() ممنون ميشم راهنماييم كنين من مي خوام يه لپتاپ بخرم !اما اصلا سررشته اي ندارم پولي كه ميخوام خرجش كنم يك و نيمه ... حالا 200-300 تا هم بيشتر بشه موردي نيست اما از لحاظ كاراييش : سرعت پردازش بالا ( هم براي برنامه نويسي هم براي كارهاي گرافيكي ميخوام ) ![]() يه چندسالي درست و حسابي واسم كار كنه ![]() از لحاظ اندازه و وزن هم نرمال باشه ! يه چيز گپ مردونه نباشه ![]() ديگه راهنمايي با شما پيشاپيش ممنونم ![]()
![]() ... EMO girl... براي درخواست عضويت در [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]و [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] به[فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] پيغام دهيد . براي درخواست عضويت در [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] به [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]پيغام دهيد. |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||
|
کاربر انجـــــمن
![]() تاریخ عضویت: 2009-06-29
شهر سکونت: اصفهان
رشته تحصیلی: مهندسی صنایع
177 تشکر در 76 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
توصیه می کنم دنبال مدلی بگردی که از پردازنده های core i7 یا core i5 در آنها استفاده شده باشد تا در آینده دچار مشکل نشی.البته یکم توی بازار بد گیر می آید.
در صورتی که گیر نیاوردی این مدل از دل هم لپ تاپ بسیار خوبیه با قیمت حدود 1.300.000 DELL - Studio 1555 - 2.8 GHz CPU: INTEL Core 2 Duo 2.8 GHz(T9600/ CACHE:6.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR2 / HDD: 500+ GB SATA / LCD: 15.6" TruBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI HD 4570 512MB Dedicated - 2000 MB / PORTS: Modem USB + LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + Bluetooth+ WebCam + HDMI / 2.7 Kg / Microsoft Windows Vista / 9 CEL آخرین ویرایش توسط nino22 در تاریخ Jan-13-2010 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از nino22 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 |
|
مدیر بخش هنر
![]() |
اي بابا !نوبت ما كه شد سايت خوابيد !
اقا من تا اخر اين ماه بايد تصصميم بگيرم !Help Me Plz
![]() ... EMO girl... براي درخواست عضويت در [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]و [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] به[فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] پيغام دهيد . براي درخواست عضويت در [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] به [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]پيغام دهيد. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
تیم فنی سایت
![]() |
نقل قول:
در کل من از نظر نوع بزند سونی رو بیشتر قبول دارم ، هر چند نسبت به همون رده در برندهای دیگهمعمولا بین 100 تا 200 تومن گرونتر هست ولی خوب ظاهر کاملا شیک و خوبی داره FW590FWB یکم گرونه تفریبا حدود یک و نهصد هست ولی Bluray با 6 گیگ رم داره FW-56 GF/B تقریبا تو همون مایه هاست حدودا یک و ششصد اینم بدک نیست SONY VAIO VGN-FW 490 JGB تقریبا یک وششصد دیگه باید وزن و رنگ رو هم در نظر بگیری |
|
|
|
|
| کاربران زیر از MasterData برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#5 | |
|
مدیر بخش هنر
![]() |
نقل قول:
یعنی یه جورایی خودم هم دل رو بیشتر میپسندم میدونم یه ل÷پتاپ مثله یه پی سی کار نمیده اما میخوام جوری باشه که بتونم 3-4 سالی ازش درست و حسابی استفاده کنم و کارایی رو که با پی سی ه اجام میدم به راحتی بتونم باهاش انجام بدم قیمتش تا 2 میلیون باشه هم ایرادی نداره اما می خوام حافظه بالایی داشته باشه ...
|
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||
|
کاربر انجـــــمن
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-11
شهر سکونت: ویران
رشته تحصیلی: در حال تغییر رشته
296 تشکر در 111 ارسال
دریافت کتاب: 5
اهداء کتاب: 0
![]()
|
سلام پیشنهاد های بنده:
سری Studio 15 ![]() [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] DELL XPS Studio 1557 Core i7 2.8 GHz Bus:1066 cach:8MB RAM:4 GB DDR III HDD:320 GBSATA II DISPLY:15.4 WXGA LED 1280*800 VGA:Redeon 4570-512 Dedicated Interfaces/Ports:HDMI, BT, Reader OS:win7P Weight 2.8 KG قیمت حدودی:1300000 بنظرم این لپ تاپ حداقل 4-5 سال نیاز های شما رو بر آورده می کند . قیمت خیلی خوبی هم داره ![]() ------------------------------------------------------ DELL XPS Studio 1340 مشخصات: CPU :core2 duo 2.66 Cache :6 MB Ram :4GB HDD :500 GB 13.3 WXGA Full HD - XBrite GeForce 9500 SLI - 512MB Dedicated weight : 1.9KG قیمت حدودی:1360000 ---------------------------------------------------- DELL STUDIO 1555 CPU2.8-6 MB-FSB1066 Memory 4GB HDD :500 GB Graphic:4570 ATI-512 Dedicated Display:WXGA High Definition LED Displays With TrueLife 15.6 WXGA OTHER BT\WebCam\9CELL Weight 2.8 KG قیمت حدودی: 1190000 تومان نکته قابل ذکر در این لپ تاپ و مدل 1557 (اگه اشتباه نکنم )صفحه نمایش با تکونلوژی LED است که مطمئنن از کیفیت بالایی برخورداره برخی از آپشنها در مدلهای مشابه شاید کمی تفاوت داشته باشد مانند نوع باطری ( 6 سلولی یا 9 سلولی )نوع کارت گرافیک (Geforceیا Radeon ) , میزان ظرفیت حافظه , میزان ظرفیت حافظه رم, که این دو مورد آخری رو در ز مان خرید می توانید تغییر دهید مثلن به فروشنده بگین بجای حافظه 320 , 500 گیگ با دور بالا بر روی دستگاه نصب کنه . در برخی هم بسته به کشور اسمبل کننده ممکن هست مودم دایل آپ به صورت اینترنال وجود نداشته باشه یک نکته: بیشتر حافظه های باز ظرفیت پایین که بر وی لپ تاپ های Dell نصب می شه با دور 5400PRM هست که تاثیر منفی بر روی سرعت جابجای داده ها میذاره. در موقع خرید حدل امکان به این موضع دقت کنین . الان حافظه هایی با سرعت 7200prm و بالاتر در بازار هست یک تجربه: من لپ تاپم مدل vostro1500 هست. تقریبن 2 سال پیش خریدم و از انتخابم راضی هستم اما اگه دوباره قصد خرید لپ تاپ داشته باشم به وزن و ابعادش توجه بیشتری می کنم . لپ تاپه من حدودن 3 کیلو خوردیه وزنش به خاطر باطری 9 سلولی و بدنه ( قسمت تحتانی) از جنس منیزیم( که همین موضو ع یک بار باعث نجات جان لپ تاپم شد چو از دستم افتاد زمین اما آخ هم نگفت ) اما همین موضع وزن خیلی برام دست و پا گیر ه مخصوصن که دائم در سفر هستم ( بودم) موضوعی که من بیشتر بهش توجه داشتم کارت گرافیک میزان حافظه رم , پردازش گر و میزان تفکیک یا همون رزولوشن مانیتور بود اما کمتر به وزن توجه کردم. باطری 9 سلولی هم حداقل برای من جز سنگین شدن وزن سیستم خاصیت چندانی نداشت. High Recomended-: DELL XPS Studio 1557 موفق باشید
آخرین ویرایش توسط Partizan62 در تاریخ Jan-28-2010 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
| 6 کاربر از Partizan62 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#7 |
|
مدیر بخش هنر
![]() |
ديگه نبود !
|
|
|
|
|
#8 |
|
مدير بخش كامپيوتر
![]() |
آخه لپ تاپ یک چیزیه که هر روز تو بازار مدلاش عوض و جدید میشه . باید بگردین ببینین مثلا الان چه قیمتهایی هست . ولی در کل به برند اهمیت ندین
|
|
|
|
#9 |
|
کاربر جــــــــدید
![]() |
salam,zahra khanum.etefaghan manam ye chand ruzi hast ke donbale laptop e khubo mofid migardam ke bishtar be man marke soni ro moarefi kardan chon basabeghetare va hamin tor garantie khubi dare
yekishun f111fx/b hast ke gheymatesh hodude 1360000tomane tosiyeye man be shoma ine ke agar mayelid ye laptopi bekharid ke karayi khub va omre ziad dashte bashe az marke sony bekharid chon kheili behtare. dar zemn age be entekhabe khubi residi mano ham khabar konid .
|
|
|
|
| کاربران زیر از شيرين. برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#10 | |
|
مدیر بخش هنر
![]() |
نقل قول:
خوش اومدين ممنون بابت راهنماييتون ![]() من كه بالاخره تصميمم رو گرفتم و dell studio 1340 خريدم اميدوارم به انتخاب درستي برسين
|
|
|
|
| کاربران زیر از Z a H r A برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|