| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
این پوستر چند روز پیش توی چهار راه قصر نصب شده بود ولی الان توی میدون ازادی نصب شده!!!
من فکر میکردم بابائی خلبان تامکت و تایگر بوده ولی مثل اینکه با سوپر اتانداردهای عراقی هم میپریده!!! والا اخه چقدر اشتباه اونم سوپر اتندارد!!!! قبلا ایگل یا فالکن رو اشتباهی نشون میدادن ولی حالا!!! معلوم شد چقدر اطلاعان دارن این دوستان درباره نیروی هوائی!!!
اگر تو وطن می فروشی *** من وطن می خرم ..! چند می فروشی وطن فروش .؟ *** چون من گران تر از همه می خرم http://www.daneshju.ir/forum/imageho...513656ce1a.jpg اینم بلاگ من [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] |
|
|
|
| 5 کاربر از foxbat برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 | ||||||||
|
مدیر تالار سایر موضوعات نظامی و هوانوردی
![]() تاریخ عضویت: 2008-05-11
شهر سکونت: تهران
رشته تحصیلی: مکانیک جامدات
5,265 تشکر در 1,559 ارسال
دریافت کتاب: 75
اهداء کتاب: 74
![]()
|
بهه!! خودم يه بنر ديدم عكس حاج عباس رو زده بودن(تو اتوبان بابابي) پشت عكس ايشون يه اف-16 با آرم نيروي هوايي آمريكا بود!!! البته الان مثل اينكه عوضش كردن. ولي اين يكي نوبره!
دوستان بحث رو سياسي نكنن احياناً ! |
||||||||
|
|
|
| 4 کاربر از mhoseinm برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 | ||||||||
|
دوســـــت جـــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2007-08-15
شهر سکونت: تهران
89 تشکر در 41 ارسال
دریافت کتاب: 1
اهداء کتاب: 0
![]()
|
متاسفانه هیچ توجهی به این مسایل نمی شه
تو یکی از کلیپ های نیروی هوایی هم قسمت هایی ازفیلم اف 18 های نیروی دریایی آمیریکا رو گزاشته بودن ( از فیلم behind enemy lines ) یا مثلا تو خیابون یه بنری زده بودن یادم نیست کدوم یکی از این شهیدان بزرگوار بود که پس زمینش عکس میگ 29 های نهاجا رو انداخته بودن کلا در ایران ما به این مسایل ریز توجه آنچنانی نمی شه |
||||||||
|
|
|
|
|
#4 |
|
عضو افتخاري صنایع نظامی و هوانوردی
![]() |
از این دست موارد زیاده دوستان. خیلی جدی نگیرید!
در نمایشگاه نیروی زمینی در مصلا(همون که آخرای فروردین برگزار شد) تو یه پوستر برای نشان دادن جنگنده های عراقی بر روی یکی از تصاویر معروف MiG-29 های نهاجا پرچم عراق رو مونتاژ کرده بودند. در حالی که شماره ی سریال اونها همون شماره سریال نهاجا بود
|
| 5 کاربر از N@vid برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#5 | |||||||||
|
یـــارهــمیشــــــگی
![]() تاریخ عضویت: 2007-07-23
3,111 تشکر در 1,087 ارسال
دریافت کتاب: 1
اهداء کتاب: 0
![]()