شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید .    
  سایت علمی دانشجویان ایران


برگشت   سایت علمی دانشجویان ایران > صنایع نظامی و هوانوردی > جنگ افزار > صنایع و جنگ افزارهای دریایی

تابلوی اعلانات

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی Aug-31-2009, 17:21   #1
Rotary Pilot
عضو افتخاري صنایع نظامی و هوانوردی
 
آواتار Rotary Pilot
 
تاریخ عضویت: 2009-06-22
رشته تحصیلی: خلبانی
ارسالها: 80
تشکر: 218
203 تشکر در 79 ارسال
دریافت کتاب: 2
اهداء کتاب: 0
Rotary Pilot is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
0/20 4/20
فعالیت امروز ارسالها
sssssss80
پیش فرض آشنایی با Zubr بزرگترین هاورکرافت جهان



پروژ‌ه‌ی 1232.2 Zubr هاورکرافت Pomornik class Zubr) Bison) بزرگترین هاورکرافت جهان است. این هاورکرافت روسی که در سال 1986 وارد نیروی دریایی شده با نام {Skua {Pomornik در ناتو شناخته میشود. هدف از طراحی این هاورکرافت کمک به انجام عملیات‌های سربع ساحلی از طریق جابجایی سریع ادوات زرهی و پیاده نظام به خاک دشمن است. این هاورکرافت همچنین توانایی حمایت آتش‌باری از گروه‌های عملیاتی را دارا میباشد. این هاورکرافت همچنین قابلیت عبور از مناطق مین‌گذاری شده را داراست.



این هاورکرافت مسلح به دو راکت‌انداز چندگانه (stabilised multiple rocket launchers) سیستم موشکی ضد هوایی Igla-1M، و دو توپ 30میلیمتری AK-630 میباشد. Zubr توانایی حمل 130تن بار را داراست که شامل 3تانک جنگی متوسط مانند T-80B، یا 8 نفربر (infantry combat vehicles (BMP-2 یا 10 نفربر BTR-70 و یا 360 سرباز کاملا مسلح را داراست. همچنین دارای سطح شیب‌دار (stern ramp) مستحکمی برای خروج سریع نیروها میباشد.



این هاورکرافت دارای حداکثر سرعت 60کیلونات است و قابلیت عبور از سطح دریا، ساحل شنی، سطوح باتلاقی، و موانع دارای ارتفاع حداکثر دو متر را داراست. ظاهرا تعداد 10 هاورکرافت از این نوع بین سالهای 1986 تا 1994 ساخته شده‌است. که تعداد 4 هاورکرافت تحویل اوکراین شده‌است. گمان میرود طراحی این هاورکرافت قابل اطمینان نباشد و عمر موتور استاندارد 500 ساعت باشد در حالی که اگر تعداد تانک‌ها از 1 به 3 افزایش یابد عمر موتور به 50 ساعت کاهش میابد !!!



به نظر میرسد شش هاورکرافت باقیمانده هنوز در حال خدمت باشند؛ اگرچه گمان می‌رود تعدادی غیرقابل استفاده باشند. طبق گزارشات رسیده نیروی دریایی یونان قصد خرید دو هاورکرافت از نیروی دریایی روسیه دارد و 2 هاورکرافت دیگر نیز در اوکراین ساخته‌ خواهد شد. حوالی سال 1990 ساخت دو هاورکرافت لغو شد و ناتمام ماند.



================================================== =======
مشخصات فنی این هاورکرافت به صورت حدسی بیان میشود:

طراح: Sudostroil'noye Obyedieneniye (Almaz), Dekabristov SY, St. Petersburg
سازنده: Yuzhnaya Tochka SY, Feodosiya
دیسپلیسمنت (توضیح دارد 480تن استاندارد 538 تن در حالت پر
سرعت: 63-60 گره دريايي
موتورها: 5 gas. turbines x 10000 hp; 3 four bladed variable air props., GT generator: 4x100 kW; 300 n.m/55 kts; endurance: 5 days
خدمه: 21الی 31 نفر
تسلیحات: 2x22 140mm Ogon launchers (132 missiles) 4 x 4 SA Strela-3 total:32
توپ‌ها: 2 x 6 AK-630 gattl. AA (6 x 30 mm) ; r: 6'000rds/m/mount; 6000 rounds
ظرفیت جابجایی: 3 T-80 tanks or 8 BMP-3 or 10 BTR-80 APC or 140 assault troops with 130 tons cargo
تجهیزات الکترونیکی: General detection radar Navigation radar Electronic Countermeasures System

================================================== ======

توجه !
Displacement: عبارت است از مقدار آبی که یک شناور وقتی به آب میافتد جابجا میکند که این مقدار برابر با وزن خود شناور است؛ که عاملی جهت شناوری یک جسم روی آب میشود.(البته اینجا منظور دیسپلیسمنت جرمی بوده و چیزی تحت عنوان دیسپلیسمنت حجمی هم داریم که از اسمش پیداست چیه نیازی به توضیح دادنش نیست.)





======================================

به نقل از :

http://forum.p30world.com

تصاویر :

Rotary Pilot
__________________
همه جای ایران سرای من است

آخرین ویرایش توسط Rotary Pilot در تاریخ Aug-31-2009 انجام شده است
Rotary Pilot آفلاين است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر از Rotary Pilot برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
پاسخ

Bookmarks


کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
شما نمیتوانید موضوع جدید ارسال کنید .
شما قادر به ارسال پاسخ نیستید .
شما نمیتوانید فایل ارسال کنید .
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید .

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال
Trackbacks are غیرفعال
Pingbacks are غیرفعال
Refbacks are غیرفعال

مراجعه سریع


ساعت: 05:41 بوقت تهران


Powered by: vBulletin Version 3.8.2
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.
کليه حق و حقوق متعلق است به سایت علمی دانشجویان ایرانAd Management by RedTyger
Powered by  MyPagerank.Net
Inactive Reminders By Icora Web Design