| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
همکار تالار فیلم و سینما
![]() |
سلام دوستان برای من یه سوال به وجود آمده بود که چگونه ایران می تواند از پس ناوهای هواپیما بر آمریکایی در جنگ(احتمالی) بر بیاد ایا ناو هواپیمابر که اسکرتهای زیادی داره غرق میشه دوستان جواب بدن تا ما هم بدونیم متشکر این تصاویر را ببینید آیا امکان نزدیک شدن به این غولها وجود دارد؟ محافظان ناو هوا پیما بر ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() این تصویر هم بوسیله هواپیماهای جاسوسی سپاه گرفته شده ![]() از دوستان خواهش میشود توضیح هات تکمیلی دهند و بگویند با تجهیزاتی که ما داریم میتوانیم ناو هوا پیما بر را غرق نه منهدم کنیم یا نه منظورم تمام تجهیزاتی هست که ما داریم 1 آخرین ویرایش توسط RAYMOON در تاریخ Jul-11-2009 انجام شده است |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||
|
كارشناس تالار جنگ افزار
![]() تاریخ عضویت: 2007-08-27
شهر سکونت: tehran
2,235 تشکر در 682 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
"دمیتری مدویدیف" رییس جمهور روسیه روز سه شنبه از رزم ناو موشک بر " مسکو" مستقر در آب های سواحل نوواراسیسک دیدن کرد. در جریان این بازدید "سرگی ترونیف" فرمانده رزم ناو "مسکو" دمیتری مدویدیف را همراهی کرد.
وی به مدویدیف اطلاع داد که رزم ناو موشک بر از نظر توان نظامی در کلاس مشابه خود بی نظیر است. این ناو برای انهدام کشتی های بزرگ دشمن در وحله اول ناوهای هواپیمابر در نظر گرفته شده است. به همین خاطر کشتی های چنین طرحی را "قاتل ناوهواپیمابر" می نامند. فرمانده کشتی اطلاع داد که مجموعه پدافند موشکی "اس-300" که بر روی رزم ناو قرار گرفته است، می تواند اهداف هوایی در ارتفاع تا 27 کیلومتری و فاصله 55 کیلومتری از کشتی را منهدم سازد. این کشتی همچنین از سیستم های پدافند موشکی دیگری برخوردار است که برای انهدام اهداف در ارتفاع تا 4 کیلومتر و فاصله تا 15 کیلومتری در نظر گرفته شده است. رزم ناو موشک بر "مسکو" مجهز به 16 موشک بالدار دوربرد است. همچنین دراین کشتی تسلیحاتی برای مبارزه با زیر دریایی ها هم در نظر گرفته شده است. http://pe.rian.ru/defense_safety/200...122336088.html |
||||||||
|
|
|
| 4 کاربر از fered برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 | ||||||||
|
مدیر ارشــد
![]() تاریخ عضویت: 2006-07-24
شهر سکونت: land of destiny
رشته تحصیلی: کامپیوتر - سخت افزار
11,193 تشکر در 3,456 ارسال
دریافت کتاب: 14
اهداء کتاب: 13
![]()
|
ببینین بستگی داره ناوهای هواپیمابر عموما ناو فرماندهی ناوگروه محسوب میشوند در نتیجه بیشترین حفاظت رو دارن چون در قلب ناو گروه قرار می گیرن البته بستگی به کلاس ناو مورد بحث و استعداد نیروی دریایی که دارای اون ناو هست هم داره به طور مثال حفاظتی که از ناو هواپیمابر INS Viraat نیروی دریایی هند می شود با چیزی با محافظتی که از ناوهای هواپیمابر بزرگ کلاس نیمیتز خیلی متفاوته عموما از این رو حمله به یک ناو هواپیمابر بسته به هدف داره مثلا آمریکایی ها ناو های هواپیمابرشون رو غرق نشدنی میدونن که تقریبا هم درست میگن چون واقعا خوب محافظت میشن و غرق کردن یک ناو هواپیمابر هم کار یک یا دو موشک نیست این ناو ها همیشه تا شعاع بسیار وسیعی رو کاوش میکنن تا از خطرات احتمالی مطلع باشن در عین حال اسکورت های ناوشکن و رزم ناو همراه همیشه گوش به زنگ خطرات هستن بر این اساس تقریبا تنها راه ممکن برای زدن یک ناو هواپیمابر در صورت در دسترس نبودن یک ناو گروه کامل برای درگیری که مطمئنن هزینه سنگینی برای ناوگروه محاجم هم خواهد داشت استفاده از کلاهک هسته ای هست در غیر این صورت کشور های کمی هستن که بتونن در یک نبرد رو در روی دریایی از پس یک ناو هواپیمابر بر بیان
|
||||||||
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||
|
دوســـــت جـــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-06-14
رشته تحصیلی: مدیریت تجارت الکترونیک
158 تشکر در 42 ارسال
![]()
|
تا حالا ناو هواپیمابر های کلاس های کنونی غرق نشدن. علتش این هست که کشورهای ابرقدرت که تسلیحاتی برای این کار دارند با هم هیچوقت نخواستن درگیر شن.
کشورهای دیگه هم با نوع تسلیحاتی که دارند یا نمیتونن از سد این حصارهای اسکورتی که شما میگی رد بشن..یا اگر هم بشن..اون تسلیحات به قدرتی نیست که بتونه به این ناو آسیب بزنه. بدنه ی این غول ها جوری طراحی شده که حتی اگر موشک کروز معمولی ای بهش اصابت کرد و بتونه حتی به کارش ادامه بده. موشک هایی با کلاهک های متعارف یا سرهای جنگی تا یک تن هم شاید اونقدر قدرت نداشته باشن که وارد زره این ناو ها بشن. فکر نکنم البته آدم بگه این دژ نفوذ ناپذیره محضه..همونطور که عکسی رو از یک پهپاد ایرانی گذاشتی بالای سرش هم تونستن برن..اما خب میزان آمادگی این ناوگان های دریایی بسته به شرایط صلح و جنگ فرق داره.. شاید در شرایط جنگی بتونن یک مرغ دریایی رو هم در ده ها کیلومتر اونطرف ترشون رهگیری کنن. در رابطه با تقابل با ایران هم .. در زمان درگیری احتمالی با ما خدایی نکرده، اونها هرگز در خلیج فارس و تنگه ی هرمز یا حتی دریای عمان مستقر نمیشوند که ما بتونیم با ناوچه هامون یا قایق های تندرومون علیه اشون اقدامی انجام بدیم. با مستقر شدن در نزدیکی های دهانه ی دریای عمان اونقدر از ما فاصله دارند که موشک های کروز ما مثل نور رو شناسایی کنن. اونا از اون فاصله میتونن جنگنده هاشون رو به سمت اهدافشون بلند کنن و اگر هم فاصله کمی دور باشه، اینو با سوخترسانی هوایی جبران میکنن. امیدوارم جواب سوالت رو گرفته باشی
|
||||||||
|
|
|
| 9 کاربر از skywave برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#5 |
|
همکار تالار فیلم و سینما
![]() |
سلام به نظر من اگه هم زمان با 200 یا بیشتر موشک شهاب از نوع کلاهک ترکشی استفاده کنیم و هم زمان از موشک های هوت خود به تعداد 1000 به یک نقطه استفاده کنیم و موشک های هارپر و دیگر رو هم زمان درگیر کنیم شاید خساراتی مهیب به این غول خواهد دید و با هواپیماهای جاسوسی خودمون عملیات رو کنترول کنیم و چگونگی برخورد موشکها رو کنترول کنیم ولی اگه یه موشک اتمی یا از اورانیم ضیف شده که به سوی این غول زده بشه در دم غرق میشه ایران باید به طور مخفی این بمبهای رو بسازه
|
|
|
|
| 2 کاربر از RAYMOON برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#6 | ||||||||
|
دوســـــت جـــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-06-14
رشته تحصیلی: مدیریت تجارت الکترونیک
158 تشکر در 42 ارسال
![]()
|
همه ی اینایی که گفتی غیر عملی اند.
موشک های شهاب-سجیل ایران بالستیک هستند، برای اهداف نقطه ای متحرک اصلا نمیشه به کار برد. ناو هواپیمابر در حال حرکته، موشک های بالستیک از زمان پرتاب دیگه مسیرشون قابل اصلاح نیست. خطاشون هم اونقدر زیاد هست که اگر ناو ثابت هم باشه..به احتمال یقین در اطرافش فرود بیاد. موشک هوت هم اصلا در این تعدادی که گفتی نه ما داریم نه روسیه! حتی 100 عدد هم شاید نباشه. نکته بعدی هم اینکه: برد این موشک حدود 40 کیلمتر هست که برای درگیریهای نزدیک میتونه استفاده بشه.. نه نزدیک 300 کیلومتر. سر جنگیشم در حد خسارت جدی زدن به یک ناوچه هست.. نه ناو-رزمناو-ناو هواپیمابر . تنها موشکی که شاید بتونه نزدیک محدوده ی این گروه بشه شاید یاخونت روسی باشه که در مورد حضورش در ایران شایعه هست، که اونم با توجه به فاصله ی زیاد امکان ردیابیش هست. موشک های کروز با کلاهک های هسته ای تنها موردیه که میتونه از پس اینا بر بیاد، که ایران قطعا نداره، گفته هم که دنبالش نیست. |
||||||||
|
|
|
| 10 کاربر از skywave برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#7 |
|
همکار تالار فیلم و سینما
![]() |
skywave عزیز این یه نظریه است ما یک نوع موشک شهاب داریم که کلاهک ترکشی داره یعنی منطقه وسیعی رو منهدم میکنه ابتدا باید باند پرواز و تجهیزات روی عرشه رو منهدم کرد وقتی چند صد موشک به یک نقطه شلیک بشه و کلاهک ها تو هوا از هم جدا بشن و منطقه وسعی رو پر از ترکشهای انفجاری می کنه و عرشه تمام ناوهای همرا رو هم منهدم میکنه بعد در مرحله بعد باید پروانه و سکان کشتی رو منهدم کرد که می توان از اژدرها و موشک هوت استفاده کرد ناوها هم موشک های هارپر رو به طرف ناوهای که هنوز هوشیار نشدند شلیک کنند در مرحله بعد هواپیماهای ما باید از هر نوع که باشند اگه میراژهامون باشه که خیلی بهتر به ناوها و تجهیزات باقی مانده روی عرشه حمله کنند در این زمان قایق های تند رو عاشورا که مجهز به مینی کاتیوشا هستند به ناوهای اسکرت حمله کنند و نگزارند انها وارد نبرد شوند هم زمان با این عملیات باید در جبه ای دیگر به پایگاهای عربستان قطر بحرین و غیره حمله گسترده بشه و جلوی رسیدن نیروی کمکی و هواپیماها رو بگیریم دیگه خودتون حساب کنید اگه کشتی بدون تحروک و خطر در وسط دریا واسیه خیلی خوب میشه به طرفش حمله کرد و باید تیمهای تکاوری ما بدنه کشتی ها رو با مواد منفجره که نمونش تو عراق تانکهای آمریکا رو تکه تکه می کنه منهدم کنند
البته تمام این کارها یه فرضیه است و این کارها باید در زمانی که ایران مورد حمله گسترده قرار گرفته و ما باید جبران کنیم البته قبل از اون باید موشکهای اس 300 رو تو مناطق حساس اقتصادی و نظامی قرار داده باشیم تا در صورت حمله متقابل به جبران آن بپردازیم همزمان تیپ ها و لشکرهای زرهی و نظامی باید وارد عراق و افغانستان بشوند و جنگ را از کشور دور نگه دارند امریکایی ها اکثرن با کشورهایی که از نظر نظامی ضعیف هستند حمله میکنه و در مورد ارتش خودش هم خیلی بزرگ نمایی میکنه اونا وقتی یه ایرانی رو ببیند که با تمام وجود داره حمله و دفاع میکنه وخودشو انتهاری میکنه دیگه مثل جنگ عراق نیست که چند روزه مارو شکست بدند صدام هم میگفت فردا تهران هستیم ولی 8 سال طول کشید تمام دنیا با صدام بود و ما تنها آخرین ویرایش توسط RAYMOON در تاریخ Jul-15-2009 انجام شده است |
|
|
|
| 3 کاربر از RAYMOON برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#8 | ||||||
|
عضو افتخاري صنایع نظامی و هوانوردی
![]() |
raymoon جان اینا فرضیه نیست. اینا خیالاته.
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
ببین نمیگم هیچ کاری نمیتونیم بکنیم ولی این روش هایی که گفتی کار ساز نیست
|
|
|
|
#9 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار تاريخ
![]() تاریخ عضویت: 2007-10-31
شهر سکونت: دیار عاشقان
رشته تحصیلی: تفکر
12,178 تشکر در 4,768 ارسال
![]()
|
من صبح میخاستم یه مطلب بفرستم به دلائلی منصرفل شدم اما واقعا از داداش خوبم محمدحسین عزیز، نوید گل و اسکای ویو سرورمون متشکرم(اسکای ویو جان خوشحالم تو بحثا شرکت میکنی مخلصیم)
یه اصطلاحی میخواستم صبح تو متنم بزارم اما خوب... الان میزارمش چون توضیحات رو کامل این سه عزیز دادن و واقعا کامله اما: فیلم شرک رو دیدی ریمون جان؟! اون قسمتش رو دیدی میگه به خره ! که پیاز لایه لایه هست؟! خوب الان دقیقا چیزی که شما گفتی یعنی حمله به هواپیمابر لایه لایه هست!(شوخی نمیکنم کاملا جدیه! بعضی مواقع از یه کارتون هم میشه درس گرفت!) ببین دفاع ناو هواپیمابر که هیچ .. حتی دفاع یه ناوچه هم لایه لایه هست یعنی شما وقتی بخوای بهش حمله کنی حداقل با دو نوع دشمن رو به رو هستی: 1.دیواره ضداتش مسلح ناو (ناوچه، ناو هواپیمابر و...) 2.دیواره ضد اتش نامرئی (الکترونیک) . . . خوب به جرات میگم گزینه اولش خودشم به سه لایه تقسیم میشه شامل موشک میان برد و دوربرد ضد موشک ... و بعدم در نهایت یه چیزی شبیه فالانکس(حال میکین لایه لایه بودن رو!؟) حالا بعضیا میگن سرعت موشک به حدی هست که فلان و بهمان اما این نکته مهمه که اولا رادار میتونه قفل بکنه یا اصلا ببینه هدف رو یا نه؟! چشمک بعد تازه برسیه به بقیه مسائل...! قسمت الکترونیکم هیچی نگم بهتره ... نوید عزیزم یه مثال زد راجبش ... اگرم دقیقا میخوای بدونی کی و کجا شلیک کردیم میتونی به ناوچه های جاویدان شده سهند و جوشن رجوع کنی ..... خوب این از این حالا شما همین عکسی که خودت گذاشتی رو نگاه کن: ![]() تازه این حال عادی شون هست و در حالت جنگی فاصله شون افزایش پیدا میکنه (عین مثلا 4 تا جنگنده میگ 31 که میتونند یه فضای 900 کیلومتری رو پوشش بدن عمل میکنند در اون حالت و واقعا در حالت جنگی اعبجوه میخواد زدن اینا !) حالا فکر کن هر کدوم از اینا خودش یه لایه دفاعی هست که در درون خودش چندین لایه دفاع داره ... خوب؟! بعد الان شما خوده هواپیمابر رو حساب کن.... این ناو که ناو نیست لامصب! انواع و اقسام تسلیحات پدافندی روش نصب هست چه میانبرد چه نزدیک چه دوربرد .... از اسپارو ها بگیر تا فالانکس و..... و بدنه شم که به دلیل ماهیتش انچنان قویه که موشک به تنهایی بهش کارا نیست..... از این طرفم شما یه چیزی داره به نام جنگنده رو هواپیمابر.... منم یه مثال از زمان جنگ میزنم: به یه نفت کش ایرانی حمله میشه بعد خلبان اف14 با موشک فونیکس میزنه اگزوسه شلیک شده رو منهدم میکنه بعد میره سروقت خوده جنگنده ! حالا در سال 2010 ! به نظرت اوضاع از چه قراره ؟! چشمک این نیرو هوائی هم اخرین لایه دفاعی هواپیمابر هست که واقعا اگر کسی بتونه از اینم بگذره لیاقت پادشاهی جهان رو داره! چشمک خوب حالا شما به فرض خوده امریکا هم باشی!! میخوای چه جور بهش حمله کنی!؟ رو کاغذ چند طرح عملی هست اما در عمل فقط دو سه تاش شدنی هست: 1.حمله غافلگیرانه(_البته نه به نحوی که شما گفتی و همونجوری که نوید اشاره کرد ... عملی نیست مگر تحت شرائطی) 2.به هردلیلی کاهش یافتن ناوهای محافظ اطراف هواپیما بر و شلوغ کردن اطراف هواپیمابر و شلیک همزمان ده ها و ده ها موشک بهش (این کاهش یافتنش چندین لایه داره! چشمک) خوب خیالت رو تخت کنم شهاب که هیچی! مشوک پرشینگ 10 ! هم بیاد نمیتونه ناو رو بزنه مگر به صورت خرکی!!!! یعنی به قول محمدحسین یه کلاهک اتمی ببندن دمش و..... اما مگر ما کلاهک اتمی داریم!؟(تازشم کلاهک اتمی های فعلی پدر جهان رو درمیاره و منظور ما نسل دوم کلاهکهاست که قدرت محدود اما به مراتب اثرگزارتری دارند و یا بمبهای منفجر شونده دقیق که البته همه ش تحت تسلط امریکاست! و شایدم روسیه!) ایران عملا میتونه: 1.شلیک موشک ساحل به دریا ، دریا به دریا ، هوا به دریا به این ناوها حمله کنه(دقت کن گفتم حمله ! نه حمله موفق! و تازه شاید بهتر میبود یمگفتم قصد حمله!چون قصد حمله و ناکام موندن با حمله و ناکام شدن توفیر داره!) 2.با زیردریایی های ریزه میزه بره زیر ناو هواپیمابر ! بعد شهادت طلبی بترکونندش! چشمک 3.اژدر شلیک کنه . . . . . خوب از اون سه راه گفتم یه راهش رو برات یه کم باز میکنم بعد تو خود بخوان این حدیث مفصل را(بماند اسکای ویو توضیح داد! نوید هم ایضا!) : شلیک موشک ساحل به دریا ، شما اول باید بدونی فاصله هواپیمابر چقدره از ساحل ، بعد باید بدونی تو برد کدوم موشک هست با چه سر انفجاری؟! بعد باید ببینی چند تا ناو محافظش هستند چون باید موشک از بین همه اونها بگذره که از هم فاصله دارند ، بعد باید نقطه ضعیف هواپیمابر که اسیب پذیرتر هست رو هم بدونی بعد بدونی موازی با اون چه موشکی در چه زاویه ایی اماده هست و کلی یچز دیگه تا اخرش شلیک کنی... بعد از دیواره دفاعی بگذره از نوع مسلح فیزیکی! بعدم از نوع نامرئی .... حالا من خلاصه اش گفتم وگرنه بازش کنم باید بگم یه موشک کرم ابریشم بهینه سازی شده چقدر میره چقدر قدرتشه چقدر توان فریب داره و.... !!!! (یعنی بازش نکردم و نکردیم!) خلاصه اینکه زدن یه هواپیمابر کار بسیار شاقی هست اما همونجور که یادمه یه بار تو سنترال یه بارم تو میلیتاری بهش اشاره کردم زدن یکیشون مصادف هست با ترکیدن دنیا ! چرا؟! چون واقعا میرن تو شوک ... یعنی نتیجه اش عالیه اما خوب با یه حساب کتاب میشه فهمید برا زدنش اشک ملت باید در باد اخرشم نهایت معلوم نیست اثرش تا کی باشه؟! یعنی در جنگ اثرگزار هست یا خیر؟! یادمه تو سنرتال یه شخصی گیر داد دقیقا بازش کنم ... بهش گفتم شاید بشه از تو جزایر با هزار و یه ترفند!(که عملا به نظر خودم هم غیرممکنه!) ناوها روگمراه کرد و هواپیمابر رو زد .... اما چقدر ممکنه قبل شلیک هواپیماهای محافظ ناوهای محافظ و... ما رو نزند الله اعلم!(البته بحث فرعی بود ولی ایدمه 150 خط یه ضرب نوشتم و تک تک راه ها رو نوشتم .... البته ا نظر قدرت ایران اونم نه برا زدن هواپیمار به تنهایی بلکه برا اذیت کردن کل ناوگان! که با گفته شما متفاوته!) یه راه دیگه هم این بود که با نیرو دریایی سریع و نیز زیر دریایی ها یه هجوم اولیه به ستون ناوها ببریم که بریزمشون به هم بعد با هزار تا سلام وصلوات یه روزنه برای شلیک پیدا بشه (حسش نیست کامل توضیح بدم خدائیش! شرمنده، میتونی متن رو تو سنترال کلوب پیدا کنی و نیز تو میلیتاری! البت اگر حالش رو داشتی!) خلاصه داداش زدن هواپیمابر سخته برا ایران سخت تر و برا شمام بهتره از فکرش بیای بیرون و من توصیه میکنم اول بشین انجمن نظامی رو کامل بخون تا بدونی دقیقا فرق شهاب با اژدر و.. اینا چیه تا بعد! ما مخلصتیم بازم ممنون از نوید و محمدحسین و اسکای ویو *** ریمون جان و بقیه دوستانی که متنها رو میخونند الان ناامید نشن ...! اما خوب باید اعتراف کرد زدن هواپیمابر اسون نیست اونم با تجهیزات ایران اما من اگر فرمانده باشم به جز عملیات غافلگیرانه ابدا به هیچ چیز دیگه رای نمیدم .. چون یقینا با امکانات ما نتیجه ش شکسته! اگر لینک نوشته ها رو پیدا کردم سعی میکنم بزارمشون .... به نظر من ما باید بیشتر هدفمون سرگرم کردن کل ناوگان باشه تا بعد برسیم به زدن یه هدف خاص .... یا حق |
||||||||
|
|
|
|
|
#10 | ||||||||
|
مدير سابق علوم پايه
![]() تاریخ عضویت: 2007-08-06
شهر سکونت: iran hamishe ostvar
رشته تحصیلی: شیمی آلی
3,841 تشکر در 1,275 ارسال
![]()
|
والا با این عکسهایی شما و نوشته های ادیب پر نویس. ظاهرا نمیشه. ولی یه سوال: چرا آمریکا هر وقت میخواد ایران رو تهدید کنه ناوهاش رو از خلیج فارس خارج میکنه؟
|
|
|
| 3 کاربر از HOSEIN برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|