به به به به ، پس جناب سروان باید دیگه بهت بگیم ها ؟ چشمک
وقتی از ستوان سه رد بکنی لقب دیگه ت میشه سروان ، مجازن بهت بگن جناااااااب سرووووووووان غذا بخوریم ؟ چشمک
نه جدا از شوخی دستت درد نکنه گذاشتی به خصوص سرباز تا سرجوخه رو که چند سالی هست شکل شون عوض شده و مثل قدیمتراشون نیست ، هرچند مثل همیشه تو ذوق میزنه ! چشمک
درجه ارتشبد هم که یه لقب کاملا تشریفاتی هست تو این کشور و کسی نداره مگر تحت اللفظی !
سپهبد هم که ماله شهید زنده س ! و فقط به شهدا اختصاص میدن و هی قراره ارتقا بدن به ارتشبد تا سرلشکرها بشن سپهبد که این ارتقا می افته عقب
الان فقط تا سرلشکری عملا و عامدا اعطا میگردد و تو هر نیرو دو سه نفر بیشتر ندارند ، کلا فکر نکنم 20 نفر بشن کسانیکه سرلشکری دارند (فرمانده کل سپاه ، فرمانده های اسبق تر کل سپاه، فرمانده کل ارتش و فرماندهین اسبق تر ارتش و چند نفر از ستاد مشترک و دو سه نفر هم از فرماندهان خفن قاچاق تسلیحات و ارشد جنگ ایران عراق ....)
اینام که طبق قانون تعداد واحدها و استعداد تیپ ها و لشکرها بهشون سرلشکری میدن وگرنه دست اینا باشه احتمالا .... دور سرشون میبندن ! چشمک
آدرس وبلاگ من :
کوماندانته
مبارکه سرکار ستوان دوم
در حال حاضر 8 سرلشگر زنده داریم.
اگر تعداد سرلشکرهای فوت شده (با و بدون اهدا چند درجه یکجا به خاطر شهادت) در نظر نگیریم میشن اینا :
امیر سرلشکر صالحی
امیر دریابان شمخانی
امیر سرلشکر سعدی حسنی
امیر سرلشکر سلیمی
سردار سرلشکر رضایی
سردار سرلشکر صفوی
سردار سرلشکر جعفری
سردار سرلشکر فیروزآبادی
و فکر کنم دو سه نفر دیگه م باشند ، اما واقعا اسمشون یادم نمیاد ولی تو تصاویر رژه ها و یا سخنرانی ها هستند .... نمیدونم ولی فکر کنم از 8 نفر زنده بیشتر باشند ، حالا زور میزنم ذهنم بیان تو ذهنم ولی مطمئنا اسم دو سه نفری جا افتاد .... سرلشکرهایی هم که فوت کردن بی خیال شیم ، خدا رحمت شون کنه
آخرین ویرایش توسط Ernesto_Rommel در تاریخ 2010-Dec-13 انجام شده است
آدرس وبلاگ من :
کوماندانته
البته من منظورم غیر از سلیمی و صفوی و رضایی بود. منظورم اونهایی بود که هنوز هم مسئولیت دارند.
البته یه نفر دیگه هم تقریبا دو ماه پیش سرلشگری گرفت،عمرا اگر متوجه بشید که کی بوده ... !
![]()
نه ببین ، درجه سرلشکری چیزی نیست که با اتمام مسئولیت تموم بشه ، یا حداقل اونطور که من یادمه
همین الان صفوی کارش تموم شده اما چون مشاوره نظامی هست لباس فرم رو میپوشه ... رضایی هم اگر نخواد بشه رئیس جمهور و دست از یقش برداره الان درجه سرلشکری رو شونه ش بود !
ولی بگو مام بفهمیم !
این روزا واقعا من یکی کلا اعصاب ندارم .... باور میکنید فیروزابادی رو یادم رفت دیشب ؟ درحالیکه عصرش یه مقاله خوف راجبش خوندم ؟
اوضاعمون الزایمری ه شدید !
دیشب اسم سرلشکر رشید رو نیاوردم چون دنبال اسم حقیقی ش بودم و نه مستعارش اخرشم پیداش نکردم ، غلامعلی رشید اسم مستعارشه که جالبه هنوزم به همون خطابش میکنند ولی تو کتب دفاع مقدس اغلب ذکر میشه اسم مستعارشه (حالا یهو دیدی گفتند نیست !)
یادم افتاااااااااد !
میقانی هم شد سرلشکر !
نیروی پدافند هوایی که جدا شد از نیرو هوایی !
آخرین ویرایش توسط Ernesto_Rommel در تاریخ 2010-Dec-14 انجام شده است
آدرس وبلاگ من :
کوماندانته
میدونم که تموم نمیشه. تو بحث شمارش گفتم.
باز هم نه. اونی رو که دو ماه پیش شده رو نگفتی. میقاتی هم همون سرتیپ تمامه. سرلشگر نشده.
اره ، اما یه چی بگم دهن همه اسفالت بشه ؟ تو ویکی پدیا انگلیسی major general نوشتن ش !
یا عطاالله صالحی رو جنرال میدونند و جعفری رو ، یعنی سرلشکر هستند هیچ اما چون راس قوا بیدن میگن جنرال
با ژنرال عادی اشتباه نشه که کلا میشه سرتیپ .... !
جالبه واقعا !
بگو کیه مردم ! یادم نمیاد زور که نیست ... فقط یادمه تو تلویزیون فکر کنم چند ماه پیش یکی رو گفت ولی واقعا خاطرم نیست !
آدرس وبلاگ من :
کوماندانته
ميگن حاج قاسم سليماني(اسمشو نبر اونوري ها) سرلشگر شده ، و البته ميگن مال چند هفته پيشه نه دوماه.
منبع ميليتاري
آخرین ویرایش توسط mhoseinm در تاریخ 2010-Dec-14 انجام شده است
سایر موضوعات نظامی و هوانوردی
**خواندني هاي گوناگون هوافضا**
*دانستنیهای هوانوردی*
*خاطرات، داستان ها و مصاحبه ها*
**اخبار هوافضا و هوانوردی غیر نظامی**
**گالري تصاوير نظامی و هوانوردي**---- **گالری تصاویر دریانوردی نظامی**
=+=+=+=+=+=+=+=+=+=
++ تصاویر هوانوردی گرفته شده بوسیله اعضاي سایت دانشجو++
++لیست کتابهای نظامی و هوانوردی کتابخانه دانشجو ++
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک هستند. (0 عضو و 1 مهمان)
این مطلب را به اشتراک بگذارید