| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
کاربر جــــــــدید
![]() |
سلام.من دانشجوی کاردانی مکانیک هستم.میخوام برای امتحان کارشناسی به گرایش جوش (متالو÷ی)برم. از دوستان می خوام منو راهنمایی کنن.ممنون...ضمننا تازه عضو شدم
|
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2007-11-02
8 تشکر در 7 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
سلام دوست عزيز.
من نميدونم كه ايا شما دوره كارشناسي رو شروع كردين يا نه.انتخاب شما چيزي بين خوب و خوبتر منظورم مكانيك و جوش. اين رو بايد خيلي خب بدوني كه رشته جوش در اروپا بازار خيلي خيلي گرمي رو داره. من به شخصه به اين رشته نمره 100 رو ميدم البته گفته باشم فقط ذر اروپا. ولي اگه بخواين در رشته مكايك ادامه تحصيل بدين باز هم اليه چرا كه اين رشته در كل دنيا خاترخواه داره و ميشه كه از 100 نمره 80 بهش داد البته دار.در تام دنيا. بعد از اين مسائل بايد ببينيد كه علاقه شخصي شما چيه.چون در حال حاضر شما اول وضعيت بازار كار رو ميسنجي بعد از اون كه علاقه شخصي مهم ميشه. |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از mehdiabba30 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 | |||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-07-29
رشته تحصیلی: petroluem
0 تشکر در 0 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
نقل قول:
سلام مهدی عزیز توضیح شما درباره مهندسی جوش فوق العاده بود. ![]() من دانشجوی ترم یک مهندسی متالوژی هستم. یه سوال از شما دارم: به نظر شما مهندسی نفت بازار کار بهتری داره یا مهندسی جوش؟ کاربرد کدوم بهتره؟ کدوم پرستیژ بیشتری داره؟؟ ( این رو هم اضافه کنم که من علاقه شدیدی به مهندسی نفت دارم اما همونقدر به جوش علاقه دارم. دلم میخواست در رشته مهندسی نفت تحصیل کنم اما قسمت نشد) با تشکر سپهر |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|