| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| فیلم و سینما بحث و تبادل نظر و معرفی فيلم های روز جهان |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
مدير بازنشسته بخش هنر
![]() |
تو این تاپیک آخرین فیلمی رو که دیدیم برای آشنایی دوستان معرفی میکنیم
خواهش میکنم یه مقدار هم در موردش توضیح بدین و اگه از 10 بهش امتیاز بدین هم عالی میشه ممنون |
|
|
|
|
|
#2 |
|
مدير بازنشسته بخش هنر
![]() |
europa 1991
![]() داستان از اونجا شروع ميشه که بعد از پايان جنگ جهاني دوم مردي آمرکايي وارد آلمان ميشه و به کمک عموش در راه آهني خصوصي کار پيدا ميکنه همان طور که اوضاع کشور آشفته است سرنوشت مرد هم به آشفتگي کشيده مي شود فيلم زيبايي بود بازي ها حرفه اي بود طراحي صحنه بدون خودنمايي به پيشبرد قصه کمک ميکند و کارگرداني چشم نواز است اما بيشتر از همه ي اين موارد نورپردازي و رنگ فيلم جلب توجه ميکند از همان لحظه ي ابتدايي با يک راوي کم نظير مواجه مي شويم که به ما ياد آوري ميکند با فيلمي متفاوت روبرو هستيم فيلم کاراکتر ها و لوکيشن هاي زيادي ندارد ولي اين موضوع اصلا به روند فيلم آسيب نميرساند لارس ون توریه میدونسته چه میکنه حرف هاي زيادي در لا به لاي خطوط داستان نهفته است بيشتر به اصول و دلايل ايجاد جنگ ها مي پردازد و آنها را نتيجه ي موج هاي اجتماعي ميداند فکر ميکنم ديدن اين فيلم براي سينما دوستان جالب باشه امتياز : 8.4 |
|
|
|
| 12 کاربر از Marow برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 | ||||||||
|
یـار آشــــــــــــــــنـا
![]() تاریخ عضویت: 2008-07-19
225 تشکر در 115 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
سلام دوستان
من اخرين فيلمي كه ديدم از سري فيلمهاي رامبو بود (البته يه خورده قديمي)فكر كنم رامبو فراري نام داشت .داستانش اين طوري شروع ميشد كه : پس از جنگ امريكا با ويتنام يكي از كماندوهاي امريكايي به اسم جان رامبو كه از جنگ برگشته بود وارد يك شهركوچكي در امريكا ميشه در ابتداي ورود به شهر از شانس بدش با يكي از پليسها ي اون شهر رو برو ميشه . پليس وقتي كه چشمش به رامبو ميا افته از ريخت و لباس رامبو فكر ميكنه كه بايد يك ادم شروري باشه براي همين اون و سوار ماشين مي كنه تا از شهر خارج كنه وقتي رامبو پياده ميشه دو باره بر ميگرده و همين باعث ميشه تا پليس اون رو به بازداشتگاه ببره كه اونجا به دليل ازيت هايي كه ميشه از زندان فرار ميكنه و به جنگل پنا ميبره واز اينجا جنگ بين رامبو با پليس ها شروع ميشه و حدود 200 سرباز براي گرفتن يا كشتن اين كماندو امريكايي وارد اون جنگل ميشن .......................... فيلم از لحاظ داستان خيلي خوب و با محتوا درست شده و يه جورايي دولت امريكا ميشه گفت سعي كرده تا با اين فيلم ارزش و كار سربازهاي خودش رو در جنگها نشون بده ... اين فيلم يه طوري ساخته شده كه از اول تا انتهاي فيلم شما قشنگ تمام حواستون رو جمع فيلم خواهيد كرد و مي شه گفت محو فيلم خواهيد شد.... فيلم به نظر من كه خيلي جذاب بود و زياد ازش انتقاد نميشهكرد فكر كنم نمره 7 خوب با شه براي اين فيلم... ____________________________________ مرگ ان نيست كه در قبر سياه دفن شوم مرگ ان است كه از خاطر توبا همه خاطره ها محو شوم [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] |
||||||||
|
|
|
| 7 کاربر از MIRAH برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#4 |
|
مدير بازنشسته بخش هنر
![]() |
oxford murders
الان اینو دیدم فیلم خوبی بود در مورد یه دانشجوی خارجی که درگیر یه سری فتل های زنجیره ای میشه ولی ..... بازی ها و دیالوگ ها زیبا بود پیشنهاد میکنم شما هم ببینین امتیاز : 7.5
|
| 7 کاربر از Marow برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#5 |
|
یـار آشــــــــــــــــنـا
![]() |
سلام ...
من آخرین فیلمی که دیدم رزیدنت اویل 3 بود ... عجب فیلمی بود ولی ... با اينکه شخصا از فیلم های احساسی بیشتر خوشم می یاد ولی با این حال کردم ...هميشه مراقب خودتون باشید شاید همين الان یه زامبی پشت سرتونه .....
|
| 7 کاربر از Digital Graphic برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#6 |
|
مدير بازنشسته بخش هنر
![]() |
Tenant
![]() اثر ديگري از رومن پولانسکي عزيز داستان از اونجا شروع ميشه که بعد از خودکشي دختر مستاجر مردي به اسم تروکوفسکي (متولد لهستان و ساکن پاريس) جايگزين او در آپارتمانش مي شود ولي اوضاع اين چنين باقي نمي ماند تنانت فيلمي است که به آرامي شروع ميکند هر چه از زمان فيلم مي گذرد ضرب آهنگ فيلم تند تر و تند تر ميشود ، تا لحظه ي پاياني فيلم نقطه ي اوج آن باشد عناصر سينماي تعليق در آن موج ميزند رنگ آميزي ، فيلم برداري ، بازي ها و نورپردازي کاملا در خدمت اصل فيلم هستند قدرت کارگرداني در صحنه صحنه ي آن خودنمايي ميکند اين ذهن و منطق مخاطب است که به سادگي بازي داده ميشود تنانت فيلمي است براي بيننده ي حرفه اي و با حوصله ي سينما بنابر اين ديدنش رو فقط به دوستداران اين نوع فيلم ميتونم پيشنهاد کنم امتياز : 8.5 |
|
|
|
|
|
#7 | ||||||||
|
دوســـــت جـــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2008-07-28
84 تشکر در 32 ارسال
![]()
|
آخرین فیلمی که دیدم
Twin Dragger بود که یه دختر چینی بخاطر اینکه پدر ومادرش رو قبلاً کشتند ![]() میخواد دست به انتقام بزنه و با کلک آخر میتونه چهار رزمی کار حرفه ای اروپائی رو که عامل قتل بودند از بین ببره اونم چه جوری: با به جون هم انداختن این چهار نفر به نظره من فیلم مضخرفی بود ولی این چینی ها بدجوری دارند روی فرهنگ خودشون کار میکنند نمونه اش همین المپیک 2008 ولی قبل از اون Mummy: Tomb of the Dragon Emperor رو دیدم که جالب بود ولی بخاطر اینکه جت لی در نقش منفی بازی کرده بود و نقشش هم کم بود زیاد بهم نچسبید ![]() Mummy: Tomb of the Dragon Emperor |
||||||||
|
|
|
|
|
#8 |
|
مدير بازنشسته بخش هنر
![]() |
شما هم خوب آپ دیت فیلم میبینید
اون مومیایی هنوز تو بعضی کشور ها رو پردست |
|
|
|
|
|
#9 |
|
کاربر فــعــــــــــال
![]() |
من فیلم سینمایی هوانگ جین یی رو دیدم خیلی زیبا ساخته شده بود محصول کشور کره جنوبی ..سال 2007
درمورد یک رقاصه کلاسیک در قرن 15..داستانش زیبا بود و در جاهایی با سریالش تفاوت داشت
|
|
|
|
|
|
#10 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار معماري
![]() تاریخ عضویت: 2007-12-10
شهر سکونت: Macrocosm
6,240 تشکر در 1,825 ارسال
![]()
|
اخرین فیلمی که دیدم ماشین مخوف بود
در مورد 1 بازیکن راگبی به نام پل کرو که آخرین بازیش رو لوداده بود وبه خاطر شکایت زنش به زندان میوفته وتوی زندان یه تیم راگبی تشکیل میده و .............. |
||||||||
|
|
|
| 5 کاربر از SALEK برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| فیلم, معرفی |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |