| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| فیلم و سینما بحث و تبادل نظر و معرفی فيلم های روز جهان |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
دوســـــت جـــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2007-05-10
3 تشکر در 3 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
![]() ترجمه، مهرناز مصباح؛ سريال کره اي جواهري در قصر هر جمعه شب ساعت 30/9 از شبکه دوم سيما پخش و شنبه ساعت 45/12 تکرار مي شود. اين سريال که از محبوبيت بسيار زيادي در سراسر جهان برخوردار است و عنوان محبوب ترين سريال کره اي تاريخ را از آن خود کرده در کشور ما نيز طرفداران زيادي دارد تا حدي که برخي مردم از شنيدن اين خبر که قرار است چند قسمت پاياني اين سريال پخش نشود و به عبارتي با سانسور مواجه شود بسيار ناراحتند و در واکنش به اين مساله در اعتراضي اينترنتي شرکت کرده اند. در نظرسنجي سايت سيماي ايران نيز که محبوبيت سريال ها و فيلم هاي پخش شده از تلويزيون کشورمان را مي سنجد جواهري در قصر با آرايي تقريباً برابر با 170 هزار نفر دومين مقام را دارد. گفت وگو با کارگردان جواهري در قصر ![]() خبرهايي مبني بر ساخت دنباله اي براي اين سريال وجود دارد. موضوع چيست؟ متاسفانه اين خبر واقعيت ندارد و شايعه است. بسياري از طرفداران اين سريال اميدوارند ادامه اي براي اين سريال ساخته شود و يانگ آئه در آن به ايفاي نقش بپردازد. اما من قاطعانه مي گويم چنين کاري غيرممکن است. ما در اين سريال به تمامي زوايا پرداخته ايم و ديگر حرف نگفته اي باقي نمانده است. به علاوه لي يانگ آئه سنش بالا رفته و براي اين نقش مناسب نيست. 30 سالگي براي اکثر بازيگران زن و نه فقط در کره سن نامناسبي محسوب مي شود. کسي مثل يانگ آئه پيرتر از آن است که نقش زن جواني را بازي کند و جوان تر از آن که نقش يک مادر را. پس چه کار بايد بکند؟ مي تواند نقش زني در اواخر دهه 20 يا اوايل دهه 30 را ايفا کند. نقشي مثل يک وکيل، معلم، پزشک، يا روزنامه نگار حرفه اي. اما خب، نمي دانم خودش با اين نظر موافق است يا نه. به نظرتان اين شايعه چطور پا گرفته است؟ دو سال پيش شبکه ام بي سي از من خواست دنباله اي براي سريال بسازم هر چند قبلاً هم بارها به آنها گفته بودم اين امر غيرممکن است. احتمالاً شايعه از همانجا درز کرده است. چندي پيش خبرهاي ديگري نيز بر اين مبنا وجود داشت که آئه قرار است نقش يک رئيس جمهور زن را در يک فيلم کره اي بازي کند اما خبر جديدي در اين زمينه دريافت نکرده ايم. شايد يکي از موانع اين است که آئه دستمزدهاي بسيار بالا پيشنهاد مي کند. اين مساله باعث مي شود تهيه کنندگان قبل از اينکه به وي پيشنهاد بازي بدهند به جاي يک بار دو بار فکر کنند. اگر ممکن است، ميزان دستمزد وي را هم بگوييد. او و همينطور بازيگران ديگري مثل بائه يانگ جون و چوي جي وو معمولاً براي بازي در هر قسمت 50 ميليون وون معادل 80 هزار دلار مي گيرند که تقريباً نصف بودجه توليد هر سريال بزرگ محسوب مي شود. از لحاظ حرفه اي نظر شخصي تان در مورد بازي آئه چيست؟ به نظر من آئه بازيگر درخشاني است. توانايي ايفاي نقش هاي کاملاً متفاوتي را دارد و اين نکته براي يک بازيگر از اهميت بسياري برخوردار است چون باعث مي شود هميشه در يک نقش نماند و تبديل يه کليشه نشود. مثل يک کاغذ سفيد است که مي تواند هر نقشي را به خود بپذيرد. تو رنگ ها را در صفحه مي گذاري و او رنگ ها را به خود مي گيرد. مي تواند گيوم يا يانگوم يا هر کس ديگري باشد. مي تواند از سويي بسيار باهوش و از سوي ديگر بسيار سرد باشد. کار با آئه در اين سريال چطور بود؟ آئه آدم سختکوش، دلسوز و وظيفه شناسي است که خودش را وقف کار مي کند. من هميشه خيالم از بابت او راحت بود. در ضمن با همه هم رفتاري مهربان و محترمانه دارد. هيون تايک، تهيه کننده، هم از او بسيار راضي است و مي گويد آئه کم حرف، خونسرد و قابل اعتماد است. يکي از بزرگترين محاسن او نيز اين است که مي تواند کاملاً بر روي نقشي که ايفا مي کند تمرکز کند. يعني هيچ نکته آزاردهنده اي در کار کردن با او وجود نداشت؟ طبيعتاً هيچ آدم بي عيب و نقصي وجود ندارد. آئه هم از اين قاعده مستثني نيست. او هم معايبي دارد. في المثل بعضي اوقات کاملاً کله شق مي شود و هيچ جور نمي شود با او کنار آمد. معمولاً هم دليلش اين است که منطق محض را در پيش مي گيرد و ذره اي انعطاف که لازمه کار انساني است به خرج نمي دهد. از نظر او تمامي نماها بايد کاملاً منطقي باشد وگرنه نمي تواند خودش را وقف نقشش کند. اما وقتي پاي عشق در ميان باشد که نمي توان منطقي عمل کرد. متقاعد کردن آئه به اين منظور که بتواند مسائل را از اين زاويه ببيند اصلاً کار راحتي نيست. مثلاً در نمايي که يانگوم براي نخستين بار احساساتش را نسبت به او که دوستش دارد ابراز مي کند، همان نمايي که در غروب خورشيد و در ساحل مي گذرد آئه اصرار داشت که عشقش را اينچنين آشکار بيان نکند. مدت زيادي طول کشيد تا بتوانيم نظرش را عوض کنيم. براي متقاعد کردنش گفتم آدم بايد در عشق صادق باشد اما او در پاسخم مي گفت اين منطقي نيست. پس نتوانستيد قانعش کنيد؟ باز هم براي متقاعد کردنش قطعه اي از يک رمان کره اي دهه 80 را برايش نقل کردم. اين رمان درباره زني است که زماني به مردي که دوست داشت خيانت کرد اما بعد از مدتي نزد او برگشت. زن از مرد خواست که او را ببخشد اما مرد به او گفت دوستش دارد و جمله «دوستت دارم» معادل هزار بار گفتن «تو را بخشيدم» است. بالاخره به اين شيوه توانستم قانعش کنم که وقتي عاشق باشي هر چيزي ممکن است. آئه اينگونه است. اگر نتواند مساله اي را به طور کامل درک کند از پس بازي در آن موقعيت هم برنمي آيد. با اين توصيفات مدام در حال صحبت با او و قانع کردنش بوده ايد. تقريباً همين طور است. چون هر وقت اتفاقي شبيه به اين مي افتاد بايد مدتي با او صحبت مي کردم تا بلکه قانع شود. بايد کار طاقت فرسايي باشد. نه لزوماً. چون اولاً بازي دست اول و گيراي آئه به زحمت هايش مي ارزد و ثانياً اينکه هميشه از اين مشکلات پيش نمي آمد. هر چه که فيلمبرداري جلوتر مي رفت کار راحت تر پيش مي رفت چون ياد گرفته بود که به من اعتماد کند و به حرف هايم گوش دهد. ولي احتمالاً مواردي هم بوده که بنا به ويژگي هاي شخصيتي اش نتواند به حرف هايتان تمام و کمال گوش کند. اينطور نبود؟ البته چنين مواردي هم وجود داشت که دل به گوش دادن نمي سپرد. يک بار واقعاً از کارش شگفت زده شدم. در حال فيلمبرداري نمايي در سرمايي يخبندان بوديم. در آن زمان هيچ صحنه اي نبود که آئه قرار باشد بازي کند اما در آن سرماي منجمد کننده ايستاده بود تا فقط بقيه بازيگران را در نماي خروجي ببيند. به آئه گفتم برو داخل و منتظر بمان، هر وقت نوبت نماي تو شد صدايت مي کنيم. اما قبول نکرد. فهميديد دليلش براي اين کار چيست؟ مي گفت فقط در صورتي مي تواند در نقشش فرو برود که آنجا بماند و تماشا کند. واقعاً بعضي اوقات لجباز و کله شق مي شود. کله شقي و لجبازي اش را نقطه ضعفش مي دانيد؟ نه لزوماً. شايد همين لجبازي است که باعث شده تا نرسيدن به نقطه اوج دست بردار هيچ تلاشي نباشد و شايد با همين ويژگي ها است که توانسته به يکي از برترين ستارگان امروز سينماي کره تبديل شود. از تاثيرات اين سريال بر جامعه تا چه حد باخبريد؟ ظاهراً اين سريال رکورد بيشترين بيننده را در سال 2005 در هنگ کنگ داشته و در بسياري از کشورهاي جهان به ويژه کشورهاي آسيايي استقبال خوبي از آن شده است. چندي پيش هم شنيدم که جواهري در قصر قرار است وارد کتاب هاي درسي مدارس هنگ کنگ شود. سازمان توريسم کره اعلام کرده 43 کارمند و دانش آموز يک مدرسه ابتدايي کاتوليک در هنگ کنگ از کره ديدن کرده و به مدت چهار روز در آنجا اقامت کرده اند تا مقدمات چاپ اين کتاب را فراهم کنند. محوريت اين کتاب هم قرار است فرهنگ کره باشد. ظاهراً هنگ کنگ بيش از هر جاي ديگري از آن تاثير پذيرفته، چون خبر ديگري هم در اين باره شنيدم که مدرسه اي در هنگ کنگ با استفاده از شخصيت يانگوم به دانش آموزانش درس زندگي مي دهد. از جزئيات اين برنامه هم خبر داريد؟ بله از آنجا که بسيار برايم جالب بود مساله را پيگير شدم. بنا به گفته مدير اين مدرسه جواهري در قصر را به عنوان الگويي براي اجراي نمايش هايي در کلاس به کار گرفته اند. در اين نمايش ها دانش آموزان موقعيت هاي زندگي واقعي را بازسازي مي کنند و روي اين مساله که شخصيت اصلي داستان چطور بايد با مسائل اش مواجه شود بحث و بررسي مي کنند. نظر مقامات اين مدرسه نسبت به سريال چيست؟ مدير بخش تعليمات مدني اين مدرسه درباره سريال مي گفت؛ يانگوم در اين سريال توانايي ها، ارزش ها و کيفياتي را دارد که ما دوست داريم کودکان مان داراي آنها باشند. از اين رو سعي کرده ايم با الگوبرداري از اين سريال به توسعه اين توانايي ها در کودکان مان بپردازيم. در اين برنامه به تحليل شخصيت هاي سريال هم پرداخته شده است؟ بله آنها با نگاهي کاملاً روانشناسانه و روانکاوانه به تحليل شخصيت ها به ويژه يانگوم پرداخته اند تا معايب و محاسن انسان ها را براي کودکان تشريح کنند. همين مسائل است که «موج کره اي» را در کشورهاي آسيايي راه انداخته است. موج کره اي؟ بله. همين جرياني که فرهنگ کره اي را در ميان مردم ملل مختلف محبوب کرده و از بازيگرانش هم ستاره هاي جهاني ساخته است. در اين ميان شخصيت يانگوم به عنوان کسي که اراده اي محکم دارد و هيچ مانعي نمي تواند او را از رسيدن به هدفش بازدارد بيش از هر چيزي مردم را به خود جذب کرده است. نکته جالب ديگري که اعضاي مدرسه مذکور به آن توجه کرده بودند موفقيت يانگوم به عنوان زن در يک جامعه مردسالار است. آنها در تحليل هايشان اين شخصيت را بسيار مي ستايند چون توانسته خلاف جريان حاکم حرکتي موفق داشته باشد و از همين رو او را الگويي براي دخترانشان مي دانند. دانش آموزان اين سريال بعضي اوقات دقيقاً موقعيت هاي سريال را اجرا مي کنند و حتي لباس هايي مشابه شخصيت هاي سريال مي پوشند. شبکه اي از تلويزيون کره که توليدکننده اين سريال است اين اجازه را به مدرسه داده که در کلاس پنج دقيقه از سريال را پخش کنند. در واقع اين کلاس هم کلاس فيلمسازي است و هم کلاس زندگي که معلمان همزمان با پخش بخش هايي از سريال موقعيت هاي هم سينمايي و هم واقعي آن را براي کودکان تشريح مي کنند. از نظر شما تفاوت اين سريال با ديگر سريال هاي کره اي در چيست؟ سريال هاي کره اي معمولاً خلاقانه نيستند و فقط به بيننده اجازه مي دهند که مشکلات روزمره اش را فراموش کند و چند دقيقه اي را خوش باشد. فکر مي کنم جواهري در قصر اين نقص را نداشت و با خلاقيتش توانست مردم را به خود جذب کند. ويژگي يک کار خوب داستاني را چه مي دانيد؟ يک درام خوب بايد ذهن بيننده را به کار گيرد و افکارش را توسعه دهد. اگر تهيه کننده ها روانشناسي ذات مردم را درک مي کردند خيلي عالي مي شد. سورين مي گويد؛ خلاقيت در داستان بسيار مفيد است و مي تواند جامعه را تغيير دهد. اما اين مساله به تهيه کننده بستگي دارد. اينکه آيا مي خواهند به کشف اين ابعاد بپردازند و اينکه آيا اصلاً توانايي انتقال آن را به مخاطب دارند يا نه. سورين روناکيت، استاد روانشناسي دانشگاه تاماسات، معتقد است داستان موفق داستاني است که نيازهاي عاطفي و فکري مردم را مرتفع مي کند. از نظر وي اين داستان ها بايد ترکيبي از عناصر مختلف فرهنگي و اجتماعي باشند. ديگر عوامل موفقيت کارتان را چه مي دانيد؟ يکي از عوامل بسيار مهم در موفقيت اين سريال پيچش ها و شرايط غيرمنتظره اي بود که در آن وجود داشت. در حالي که سريال هاي کره اي معمولاً پايان هاي قابل حدس و مشخصي دارند که بيننده را با خود همراه نمي کند. در مورد پيشبرد داستان چه برنامه اي داشتيد؟ مديران تلويزيون به ما گفته بودند که داستان را سريع پيش ببريم تا مبادا بينندگان شان را از دست بدهند. اما حتي در مواقعي که نمي توانستيم داستان را خيلي سريع پيش ببريم آنقدر اتفاقات غيرمنتظره در داستان رخ مي داد که بتواند مخاطبش را حفظ کند. |
||||||||
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||
|
عضو سابق شورای نظارت
![]() تاریخ عضویت: 2006-01-01
3,515 تشکر در 1,936 ارسال
![]()
|
همانطور که مطلع هستید مدت زمانی است که سریالی با نام "جواهری در قصر" جمعه ها از شبکه دوم سیمای ایران پخش می شود برای افرادی که واقعاً فرصت کافی برای دنبال این سریال دارند پیشنهاد می کنم که آن را حتماً دنبال کنند. در ابتدا به نظر می رسد که این سریال بی محتوا و قدیمی است و حول آشپزی دور می زند ولی پس از مدتی که این سریال را دنبال کردید متوجه معنای عمیق نهفته در آن فیلم می شوید و با کمال تعجب شاهد جریانی عمیق در قلب و افکار خود می شوند تصور نمی شود هیچ سریال خانوادگی با محتویاتی این چنین بیان کننده زیبایی ها و تلخی ها ، استقامت ها و سستی ها تاکنون ساخته شده باشد شما در این مجموعه با افکار ، مشقات ، جریانات واقعی دختری کوچک همراه می شوید و او را تا بزرگی دنبال می کنید برخلاف افرادی که تصور می کنند این سریال مانند اوشین و هانیکو آن چنان جریانات زندگی را به تصویر می کشد باید عرض کنم این فیلم ساخت کره است و دارای محتویات عمیق متفاوتی است که در هیچ سریال دیگری دیده نشده است و در آن شدت عشق و نفرت و کنترل آن ها را به شکل منحصر بفردی به شما القا می کند که به نظر می رسد بیش از حد مدیون بازی احساسی و زیبای کاراکتر نقش اول آن "یانگ آی لی" است. قابل توجه آنکه این سریال در دنیا (بخصوص آسیا) چنان اثر گذار بوده است که شهرت عجیب و جهانی برای "یانگ ای لیی" به دنبال داشته است. "یانگوم" در این فیلم به نمایش احساسات درونی خود به دفعات پرداخته است ولی با وجود تکراری بودن احساس ، اجرای مشابه آن را در مجموع سکانس های قبلی این دراما نخواهید یافت که بیانگر بازی بسیار هنرمندانه "یانگ آی لیی" است.
پس از دیدن قسمت 21 به بعد هرگز نمی توانید فیلم را دنبال نکنید زیرا در جریانات پیچیده ذهنی وارد می شوید که رهایی از آن فقط پس از دیدن قسمت 54 این مجموعه امکان پذیر است
http://ketaab.persiangig.com/other/1dd11.jpg تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفته ایم و همه بیدارشدند قدر آینه بدانیم چون هست نه در آن وقت که اقبال شکست سلام دوران خوش سربازی
|
||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||
|
دوســـــت جـــــــدید
3 تشکر در 3 ارسال
![]()
|
گفت و گو با بازيگران يانگوم و بانو هان لي يانگ آئه، متولد 31 ژانويه 1971، بازيگر مشهور کره جنوبي است که هم طرفداران بسياري در کشورهاي مختلف دارد و هم جوايز سينمايي بسياري دريافت کرده است. وي فعاليتش را در تلويزيون و به عنوان مدل آغاز کرد و از آنجا لقب بانوي اکسيژن را به وي دادند. در رشته زبان و ادبيات آلمان دانشگاه هاني يانگ درس خوانده و مدرک ليسانس اين دانشگاه را دريافت کرده است. مدرک کارشناسي ارشد را نيز در رشته تئاتر و سينما از دانشگاه چونگ انگ گرفته است. وي پس از محبوبيتش در سريال جواهري در قصر به کشورهاي بسياري دعوت شد که جديدترين آن فستيوال بين المللي مجسمه سازي يخ و برف هاربين 2007 در چين بود. وي در اين فستيوال به عنوان سفير تصوير شرکت کرد. بسياري از طرفدارانش براي ديدن وي در سرماي 20- سلسيوس منتظر وي بودند. وي با هواپيماي آسيايي که چهار تصوير از شخصيت وي در سريال بر آن نقاشي شده بود به اين فستيوال رفت. او علاوه بر بازيگري در بسياري فعاليت هاي خيريه نيز مشارکت دارد. وي در سال 1997 به عنوان سفير حسن نيت يک ان جي او به اتيوپي رفت و از نزديک با فقر و بيماري کودکان افريقايي آشنا شد. در سال 1999 نيز به صحراي تار رفت تا در يک برنامه تلويزيوني درباره مردم آن منطقه بازي کند. يانگ آئه در سال 2001 زندگينامه اي از خودش منتشر کرد که تجربيات اين سفرها را در آن نگاشته است. اين کتاب «عشقي کاملاً خاص» نام دارد و يانگ تمام درآمد حاصل از فروش اين کتاب را به امور خيريه اختصاص داد. وي در سال 2004 از سوي يونيسف سفير حسن نيت شد و از آن به بعد در کارهاي بشردوستانه زيادي شرکت کرده و مبالغ زيادي را به مدارس و بيمارستان ها اهدا کرده است. برخي از اين مدارس نيز به نام خود وي هستند. در سال 2006 نيز زندگينامه اي از وي منتشر شد که يانگ در آن چگونگي بازيگر شدنش را توضيح داده است. به گفته يانگ عاملي که باعث شد او بازيگر شود کار با اندي لو در يک آگهي شکلات در سال 1991 بود. در سال 1995 به مدرسه بازيگري رفت تا در زمينه تئوريک آن نيز تحصيل کند. او علاوه بر موفقيت در حوزه فيلم و سريال هاي سينما و تلويزيون در بازي اش در آگهي هاي تجاري نيز موفق بوده است. قرارداد جديدش در سال 2007-2006 هم با کمپاني ال جي است. وي گوينده کليه آگهي هاي اين شرکت است و در ژانويه 2007 هم به خاطر افزايش فروش محصولات اين شرکت لوح تقديري از آن دريافت کرد. از جمله فيلم هاي او همدلي با بانوي انتقام (2005)، يک روز زيباي بهاري (2001)، آخرين هديه (2001) و منطقه امن مشترک (2000) هستند. وي براي بازي در همدلي با بانوي انتقام در فستيوال فيلم اژدهاي آبي برنده جايزه بهترين بازيگر نقش اول زن شد و در سال 2006 نيز جايزه هنري بيک سنگ را دريافت کرد. نه فقط لي يانگ آ که ديگر همکارانش جي جين هي و پارک اون هي نيز به شهرتي جهاني رسيده اند. جين هي فروردين امسال به هنگ کنگ دعوت شد تا در مراسم افتتاحيه يکي از شعبه هاي فروشگاه لوئي ويتون حضور داشته باشد. حضور وي در اين کشور استقبال بسيار پرشور مردم را در پي داشت. وي همچنين در کنار تاکاشي کانشيرو و جکي چونگ در يک فيلم هنگ کنگي با نام شايد عشق بازي کرد. جين هي قرار است در کليپ موسيقي جديد کلي چن (آهنگساز سريال جواهري در قصر) بازي کند. اون هي نيز پس از محبوبيتش در اين سريال براي بازي در سريال جديدي از انگي چاي به کشور تايوان دعوت شد. دستمزد وي براي بازي در هر قسمت اين مجموعه 16 هزار دلار بود که در اين کشور دستمزد بسيار بالايي محسوب مي شود. وي پيش از آن هم براي بازي در يک آگهي تبليغاتي براي کشور فرانسه به هنگ کنگ دعوت شده بود. درباره شخصيت واقعي يانگوم يانگوم در اوايل قرن 16 مي زيسته و تنها پزشک زن دربار در تاريخ کره بوده است. نام وي هفت بار در سالنامه تاريخ جيسون ذکر شده اما جزئيات زيادي در مورد وي به ثبت نرسيده است. از جمله اطلاعات کمي که درباره او وجود دارد اين است که پادشاه يانگ يونگ از اطلاعات پزشکي وي بسيار راضي بوده و به او اعتماد کامل داشته چنان که مراقبت هاي پزشکي کليه اعضا خانواده سلطنتي را به وي سپرده بوده است. به همين دلايل از ماموران رده بالاي دربار محسوب مي شده و لقب دائه به معناي بزرگ را به وي داده بودند. البته محققين هنوز بر سر اين مساله که آيا چنين شخصيتي وجود حقيقي داشته يا نه به توافق نرسيده اند. جاهايي که نام يانگوم در سالنامه سلسله جيسون ذکر شده است - مارس و آوريل 1515 زماني که همسر دوم پادشاه پس از زايمان درگذشت. ماموران سلطنتي دربار، پادشاه را مجبور کردند تمامي پزشکان زني را که مسوول درمان همسر پادشاه بوده تنبيه کند (يانگوم هم يکي از آنها بود) اما پادشاه از اين امر اجتناب کرد و گفت؛ يانگوم سهم زيادي در به دنيا آمدن کودکان دربار و سلامت خود و مادرانشان دارد و بايد مورد تقدير قرار گيرد. اما من تا به حال به خاطر ديگر مشغله هايم فرصت نداشته ام از وي تقدير کنم، اکنون شما از من مي خواهيد چون ملکه مرده او را تنبيه کنم؟ اما من نه تنبيه اش مي کنم و نه تشويقش. همين کافي است. - در سالنامه 1524 چنين آمده است؛ يانگوم بزرگ بهتر از ديگر پزشکان زن دربار بود. به همين خاطر اجازه يافت از پادشاه مراقبت کند. - 29 ژانويه 1544 زماني که حکم پادشاه به شرح زير در سالنامه درج شد؛ «از وقتي که به بيماري سرماخوردگي مبتلا شده ام فرصت نيافته ام به انجام وظايفم بپردازم. چند روز پيش در سميناري دانشگاهي شرکت کردم تا به مباحثه پيرامون فلسفه بپردازيم اما هواي سرد شرايطم را بدتر کرد. به باک سگئو و هنگ چيم، پزشکان دربار، و همچنين يانگوم بزرگ، بهترين پزشک زن دربار، گفته ام درباره نسخه مورد نياز مشورت کنند. بد نيست وزارت بهداشت نيز اين مساله را بداند.» - 9 فوريه 1544، در اين سالنامه آمده پادشاه به خاطر بهبود سرما خوردگي اش از يانگوم تشکر کرده است. - 25 اکتبر 1544، سالنامه ها گفت وگوي ميان وزير امپراتوري و يانگوم را درباره وضعيت سلامت پادشاه که رو به افول دارد ضبط کرده است. در اين گفت وگو از قول يانگوم نقل شده است؛ جناب پادشاه نيمه شب روز گذشته و همچنين زمان کوتاهي در هنگام سپيده دم خوابيده است اما اوضاع مزاجي چندان مناسبي ندارد. - 26 اکتبر 1544 در سالنامه از قول پادشاه چنين آمده است؛ «هنوز اوضاع مزاجي ام بهبود نيافته است. هنوز پزشکان درباره نسخه مناسب درحال شور هستند. يانگوم بزرگ از وضعيت جسماني ام کاملاً آگاه است.» يانگوم بعدها نسخه اش را براي وزرا توضيح داد. - 29 اکتبر 1544 در سالنامه آمده که بيماري پادشاه بهبود يافته و او به تمامي کادر پزشکي دربار مرخصي داده است. (پادشاه سرانجام 17 روز بعد درگذشت.) اين آخرين مدخلي است که در آن نام يانگوم بزرگ آمده است. نام يانگوم در ديگر منابع پزشکي تاريخ نام يانگوم در «ژورنال پزشکان سلسله جيسون کره» هم ذکر شده است. متن زير که از اين ژورنال گرفته شده درباره منابع و دستاوردهاي اين بانوي پزشک است؛ «بانو يانگوم پزشک که نمي توان اصل و نسب وي را رديابي کرد تحت حکمي از سوي يانگ يونگ، يازدهمين امپراتور کره، لقب يانگوم بزرگ را دريافت کرد. يانگ يونگ در هجدهمين سال سلطنت خود اين لقب را اعطا کرد. در آن زمان رسم نبود زني پزشک امپراتور باشد اما پادشاه به شيوه درمان غذايي يانگوم اعتماد داشت. يانگوم با کسب اين حق که لقب بزرگ را درنامش داشته باشد بي شک بانوي حماسه ساز تاريخ محسوب مي شود که نامش در کتب تاريخ ذکر شده است.» اين مصاحبه مربوط به زمان حضور دو بازيگر در فيليپين است. پس از پخش سريال و محبوبيت آن در فيليپين مي کيونگ يانگ به نقش بانو هان و يونگ ايون چو به نقش يانگوم جوان به اين کشور دعوت شدند. مردم براي ديدن اين دو بازيگر به خيابان ها آمده بودند و بعضي افراد لباس هاي سنتي کره را در اين مراسم پوشيده بودند. از اينکه در ميان شمار زيادي از طرفدارانتان در يک کشور ديگر قرار گرفته ايد چه احساسي داريد؟ يانگوم؛ شنيده بودم که جواهري در قصر از استقبال زيادي در فيليپين برخوردار شده اما فقط الان که در ميان مردم هستم مي توانم آن را احساس کنم. اصلاً انتظار چنين جمعيتي را نداشتم. شما چطور خانم کيونگ يانگ؟ بانو هان؛ ما اينجا هستيم تا از مردم فيليپين به خاطر حمايت هايشان که باعث شد اين سريال در نظرسنجي ها رتبه اول را کسب کند تشکر کنيم. از چگونگي ايفاي نقش تان در اين شخصيت ها بگوييد. بانو هان؛ من فکر مي کنم در زندگي واقعي هم شخصيتي مشابه بانو هان داشته باشم. بسياري از ويژگي هايم در زندگي واقعي شبيه به اين شخصيت است با اين تفاوت که بانو هان در گذشته زندگي کرده و من در زمان حال به سر مي برم و من در قصر کار نمي کنم. يانگوم؛ من هم در زندگي واقعي آدم سمجي هستم و پشتکار زيادي دارم درست مثل يانگوم در اين سريال. نظرتان درباره آشپزي چيست؟ بانو هان؛ من عاشق آشپزي ام و معمولاً براي اعضاي خانواده خودم آشپزي مي کنم. اگر بخواهيد همين جا براي شما هم آشپزي مي کنم. يانگوم؛ من هم آنقدر بزرگ شده ام که بتوانم آشپزي کنم. غذاهاي ساده اي مثل سوپ رشته فرنگي را هم درست مي کنم. خانم لي يانگ آئه (بازيگر نقش اصلي سريال؛ يانگوم) در واقعيت چطور شخصيتي دارد؟ يانگوم کوچک؛ بسيار مهربان و خوش قلب است و همه از مصاحبت با او لذت مي برند. هم در ظاهر و هم در باطن زيباست. جواهري در قصر سومين سريالي است که در آن با هم کار مي کنيم اما در اين سريال بيشتر از قبل به هم نزديک شديم. در اين سفر چه احساسي نسبت به کشور فيليپين داشتيد؟ بانو هان؛ هر دو از اين کشور خوشمان آمده و دوست داريم به زودي موقعيتي پيش بيايد که باز هم به فيليپين بياييم. من که دوست دارم با پسرم و ساير اعضاي خانواده ام به اينجا بيايم و سواحل معروفش را ببينم. جملات نغزي از سريال سرنوشت تو به دست سه زن تعيين مي شود. اولين زن را تو مي کشي هر چند نمي خواهي اين کار را بکني. دومي را نجات مي دهي اما او به خاطر تو مي ميرد. سومي تو را مي کشد اما هزاران نفر را نجات مي دهد. اين جمله را زماني که چئون سو در غاري به سر مي برد تا زخم هايش بهبود يابد فرد معتکفي به پدر يانگوم گفت. آن سه زن مادر يئون سانگون، مادر يانگوم و خود يانگوم هستند. هرگز نمي دانستم که استعدادت همچون زهري برايت خواهد بود. جمله بانو هان در يک رقابت آشپزي با يانگوم و بانو چوي؛ در آن موقع يانگوم اشتباهي مرتکب شد و آب را آنقدر که بايد نجوشاند. در مقام نديمه دربار بايد تسليم شدن را بياموزي يانگ دوک، يکي از پزشکان دربار، که سعي داشت يانگوم را به فراري نافرجام تشويق کند اين جمله را به وي گفت. هيچ کس نمي تواند مرا به تسليم شدن مجبور کند. هرگز تسليم نخواهم شد. اين جمله را نيز يانگوم در پاسخ وي گفت. او مثل علف هاي هرز است. هر چقدر هم آن را از ريشه درآوري باز و بازبرمي گردد. زماني که گوم-يان (در مقام بانوي بزرگ آشپزخانه) و بانو چوي درباره بازگشت غيرمنتظره يانگوم صحبت مي کردند گون يام آن را در اشاره به يانگوم گفت. اگر به شما اعتماد کنم به اين معني است که يانگوم آدم مزخرفي است. اگر به يانگوم اعتماد کنم يعني شما آدم مزخرفي هستيد. راهي وجود ندارد که به مزخرف بودن هيچ کس ختم نشود؟ پشيمان بودن يعني اينکه مسووليت کارهايت را بپذيري، توبه کني، جبران کني و ديگر آن اعمال را تکرار نکني. چطور مي تواني اميد بخشش داشته باشي در حالي که دست از کارهاي نادرست ات برنداشته اي؟ يانگوم زماني که بانو چوي بر سر قبر مادر يانگوم طلب بخشش مي کند و زماني که هنوز خانواده چوي از هم نپاشيده است اين جمله را به چوي مي گويد. تو غمگيني؟ من خوشحالم. تو خوشحالي؟ من ناراحتم. تو مي ترسي؟ قلب من مثل يک پروانه پرپر مي زند. تو شجاعي؟ من مي ترسم. حرف هاي مين يونگ هو و يانگوم هنگام فرار از قصر. مي گويند اگر مردمي که در اطراف بيمار هستند باور داشته باشند که حالش بهتر نمي شود حال بيمار بهتر خواهد شد. وقتي که پسر ملکه مريض بود اين حرف را بانو مين به ملکه گفت البته آن را از زبان يانگوم نقل مي کرد. مرا ببخش که در چنين خانواده اي متولد شدم. مرا ببخش که هيچ گاه از زندان خانواده ام فرار نکردم. عمه مرا هم ببخش که مرا وادار به انجام آن کرد، همينطور عمه او را که آغازگر اين کار بود و همه کساني را که پس از او بودند. |
||||||||
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||
|
دوســـــت جـــــــدید
3 تشکر در 3 ارسال
![]()
|
مروري بر داستان
اين مجموعه طولاني 70 قسمتي بر اساس ماجراي واقعي زني ساخته شده که اولين و احتمالاً تنها زني ا ست که نامش در تاريخ به عنوان پزشک خصوصي پادشاه ثبت شده است. ماجرا در زمان سلسله جوسون مي گذرد زماني که جامعه مشخصاً سيستم طبقاتي دارد و سنت هاي مرد سالارانه بر آن حکمفرماست. اين دوره از تاريخ هر چند از نظر اقتصادي در وضعيت مساعدي به سر مي برد اما به دليل درگيري هاي داخلي بر سر قدرت ميان خانواده سلطنتي و دولت از ثبات سياسي برخوردار نيست. در ميانه اين کشمکش و هرج و مرج داستان زندگي دختري نقل مي شود که نه از طريق داشتن ارتباط با سران قدرت بلکه از طريق بخشندگي و برخورداري از روحيه شکست ناپذير قصد دارد لقب يانگ گوم (يانگوم) بزرگ را از جانب شخص پادشاه دريافت کند. والدين يانگ اصالتاً اهل دربار بوده اند. پدرش مامور پادشاه بود که وظيفه اجراي حکم مرگ ملکه با مسموم کردن را به عهده وي نهاده بودند. اين واقعه چنان وي را تحت تاثير قرار داد که از پستش استعفا و پايتخت را ترک کرد. مادرش يک گونگ نو يا دختر قصر بود که در قصر آشپزي مي کرد اما متاسفانه شاهد وقوع جرمي از سوي دختر ديگري در قصر شد و آن را گزارش کرد. اما جنايتکاران براي اينکه از سکوت وي در اين مورد مطمئن شوند سعي داشتند او را در خارج از قصر به قتل برسانند و بهترين دوست وي را نيز مجبور کردند در اين قتل همراهي شان کند اما او با استفاده از زهري که قبلاً استفاده شده بود کارشان را خراب کرد. مادر يانگ تا دم مرگ پيش رفت اما با کمک همسرش که از شهر فرار کرده بود از مرگ نجات يافت و آنها دوباره همديگر را پيدا کردند. در اين زمان شاهزاده که مادرش مسموم شده بود به سلطنت رسيد و نخستين کارش انتقام گرفتن از کسي بود که در قتل مادرش دست داشت. در نتيجه دربه دري هاي خانواده يانگ آغاز شد. مدام در حال حرکت بودند و هويت واقعي شان را از ماموران دولتي مخفي نگه مي داشتند. پس از گذشت چند سال بالاخره پدر و پس از چندي هم مادر يانگ دستگير و کشته شدند. يانگ در آن زمان شش، هفت سال داشت. آخرين آرزوي مادر يانگ اين بود که يانگ در صورت تمايل خودش به قصر برگردد و بزرگترين سرآشپز قصر شود تا از اين طريق به کتاب يادداشت هاي سرآشپز دست پيدا کند و بي عدالتي هاي قصر را در آن بنويسد و به نسل هاي آينده منتقل کند. و اينگونه سفر يانگ کوچک و يتيم آغاز مي شود. يک زوج خوش قلب اما از طبقه نسبتاً پايين جامعه سرپرستي وي را به عهده مي گيرند. يانگ در هشت سالگي وارد قصر مي شود تا در بخش آشپزي قصر کار کند. در آنجا دوستان و همچنين رقبايي پيدا مي کند. وي با چوي گوم جوان که عضو خانواده چوي است هم دوست مي شود. چوي گوم که از کودکي تعليم علم و دانش ديده در آشپزي بسيار ماهر است و قابليت اين را دارد که به بزرگترين سرآشپز تبديل شود. خانواده چوي از قدرت زيادي در قصر برخوردار است و طي پنج نسل گذشته سر آشپزان بزرگي را در خود پرورش داده است. با همين پيش زمينه است که چوي گوم جوان چنين مسووليتي را مي پذيرد و با کودکي اش وداع مي کند. آشپزان قصر همچون زنان پادشاه هستند و نمي توانند بي اجازه ازدواج کنند. کنجکاوي ها و پافشاري هاي يانگوم برايش دردسر درست مي کند و باعث مي شود مدام با بالادستي هايش درگير باشد. يانگوم از سر اتفاق شاگرد هان (بهترين دوست مادرش) مي شود اما هيچ کدام از اين ارتباط خبر ندارند. هر چند هان از يانگوم خوشش مي آيد اما وقتي يانگ از او مي پرسد چطور مي تواند بزرگترين سرآشپز باشد رابطه شان سرد مي شود. قتل مادر يانگوم، هان را نسبت به کساني که جاه طلبند بدبين کرده است. او در فهم خواسته يانگوم دچار سوء تفاهم شده و از اين پس با او به سردي برخورد مي کند. يانگوم طي سال ها کار در دربار و با خلاقيتي که دارد به يکي از بهترين آشپزان آنجا تبديل مي شود. در اين مدت اتفاقاتي رخ مي دهد که يانگوم و هان را به رقباي سرسخت چوي و گام يينگ در آشپزخانه تبديل مي کند. يانگوم و هان به درجات بالا مي رسند و هان بزرگترين سرآشپز قصر مي شود. اما هيچ يک از اين موفقيت ها او را به اندازه وقتي که به ارتباط نزديکش با يانگ پي مي برد، خوشحال نمي کند. وي پس از سال ها افسوس و اندوه براي مادر يانگ مي فهمد که بهترين دوستش در تمام اين سال ها دخترش را در کنار او قرار داده است. يانگ و هان خيلي زود متوجه مي شوند که طايفه چوي عامل قتل پدر و مادر يانگ بوده اند. متاسفانه چوي شانگ و گوم يينگ نيز مي فهمند و به ارتباط ميان خودشان پي مي برند و سعي دارند براي خلاصي از گذشته و پوشاندن قتل غيرقانوني يک دختر دربار با هم همراه شوند تا اينکه فرصتي برايشان پيش مي آيد. پادشاه بر اثر خوردن غذايي که يانگ و هان برايش درست کرده اند بيمار مي شود و اين دو به اشتباه به مسموم کردن پادشاه و خيانت بزرگ متهم مي شوند. با وساطت و کمک مين ژانگ از حکم اعدام نجات مي يابند اما به جزيره اي دورافتاده تبعيد مي شوند. بر اثر ضعف حاصل از شکنجه ها هان در راه سفر به جزيره مي ميرد و يانگ که بسيار اندوهگين است چندين بار سعي در فرار دارد. مين ژانگ که از عدم کفايت خود و مرگ هان احساس گناه مي کند به دنبال يانگ به جزيره مي رود. مين، ژانگ يانگ را قانع مي کند که بماند و به دنبال راه حلي باشد. يانگ که مي داند فقط به عنوان يک پزشک کارآزموده مي تواند وارد دربار شود تصميم مي گيرد که پزشک شود. سرانجام با کمک هاي مين، خانواده اي که او را به فرزندخواندگي پذيرفته بودند و همچنين دوستان جديدش دوباره به قصر راه مي يابد. از اينجا به بعد به خاطر درگيري هاي قدرت در ميان خانواده سلطنتي ماجراها کمي پيچيده مي شود. يانگ در افشاي حق مي کوشد، خانواده چوي از هم مي پاشد و چوي شانگ خودکشي مي کند. سرانجام يانگ به محرم اسرار پادشاه و پزشک مخصوص وي تبديل مي شود. پادشاه مين يانگ را تبعيد مي کند اما پس از مرگ پادشاه مين و يانگوم با هم ازدواج مي کنند. آنها نيز مانند پدر و مادر يانگوم زندگي کولي واري را در پيش مي گيرند و هر چند پس از مدتي ملکه از آنها دعوت مي کند به قصر بيايند آنها تصميم مي گيرند از سياست کناره گيري کنند. معرفي شخصيت ها سئو يانگ گوم بازيگر؛ لي يانگ آئه بانويي باهوش که طبيعتي برونگرا دارد و با اين خصلت به راحتي با آدم هاي اطرافش کنار مي آيد. او به رغم مشکلات زيادي که در قصر متحمل شده همچنان با اراده به اهداف خود پايبند است و دست از تلاش برنمي دارد. با همين اراده محکم است که از ارتکاب به اشتباه هم نمي ترسد و خطرهاي زيادي را بر خود هموار مي کند. آنچه شخصيت وي را از ديگر قهرمانان سريال هاي کره اي متمايز مي کند اين است که به رغم مهربان و خوش قلب بودن انسان است و به همين دليل ممکن است از عده اي متنفر و حتي نسبت به آنان انتقام جو باشد. انساني با محاسن و معايب و به عبارت ديگر واقعي و نه انساني يک بعدي و ساختگي. مين يونگ هو بازيگر؛ جي هين هي مردي تحصيلکرده با ضريب هوشي بالا که تحصيلات قابل توجه اش را با هنرهاي رزمي آميخته است. او که يک بار توسط يانگوم نجات يافته تحت تاثير هوش و استعداد يانگوم و ميل وافر وي به يادگيري قرار دارد. مين بارها جان خودش را به خاطر يانگوم به خطر مي اندازد. او را مي توان يک جنتلمن واقعي توصيف کرد. او هميشه نگران و مراقب يانگوم است. هر زمان که يانگوم به تکيه گاهي نياز داشته باشد مين در کنار اوست. وقتي يانگوم را به جزيره مي فرستند مين از سمتش استعفا مي دهد تا در کنار يانگوم باشد و يا وقتي پروتکل را نقض مي کند تا به روستاي قرنطينه شده نزد يانگوم برود. چوي کيوم يانگ بازيگر؛ هنگ ري نا او دختري پرخاشجو، سرشار از جاه طلبي و رقيب هميشگي و سرسخت يانگوم است. هر چند عضو طايفه چوي به شمار مي رود شيوه چوي را قبول ندارد و هنوز راه شخصي اش را پيدا نکرده به هويتي مستقل نرسيده است. هوش و استعداد و توانايي هايش اغلب او را با يانگوم شاخ به شاخ مي کند و هميشه هم سعي دارد از يانگوم برتر باشد. اما غرور و طبقه اجتماعي اش قضاوت هاي او را تحت تاثير قرار مي دهد و همين مساله او را از رقيبش عقب مي اندازد. بنابراين برايش راحت تر است که از يانگوم متنفر باشد هر چند که در نهان استقلال و توانايي هاي او را تحسين مي کند. اما در پايان زماني که يانگوم او و طايفه چوي را رسوا مي سازد غيرمستقيم از يانگوم تشکر مي کند که آزادي اش را به وي برگردانده است. مي شود گفت اين دو در شرايطي ديگر مي توانستند دوستان خوبي براي هم باشند. هان سانگ گونگ- بازيگر؛ يانگ مي کيونگ آدم مستعدي در هنر آشپزي که مي تواند در هر غذا عناصر تشکيل دهنده آن را به راحتي تشخيص دهد. شخصيتي بسيار جدي و دقيق که هيچ چيز نمي تواند مانع رسيدن وي به اهدافش شود. به رغم داشتن طبيعتي لجوج و سرکش، قلبي مهربان دارد که همزمان نقش معلمي سختگير و مادري مهربان را براي يانگوم ايفا مي کند. چوي سانگ گونگ- بازيگر؛ کيون مي ري اهل خانواده اي از طبقه بالاي جامعه که از جواني فوت و فن آشپزي را ياد گرفته است. ذاتاً پرافاده و مغرور است و همه چيز را از وراي غرورش مي بيند. براي رسيدن به اهدافش دست به هر کاري مي زند و تا به مقصودش نرسد دست بردار نيست. هم در افکار و هم در عمل تيز است و بنابراين هميشه يک پله از يانگوم و هان جلوست. ميل شديد وي به قدرت و ارتباطات قوي خانواده اش در دربار سرانجام زندگي وي را به ترا ژدي مبدل کرد. |
||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 | ||||||||
|
دوســـــت جـــــــدید
3 تشکر در 3 ارسال
![]()
|
درباره موسيقي جواهري در قصر
يک دسته گل، يک دانه شن ترانه اين مجموعه اونارا نام دارد و ايم سه هيوم آن را به زبان کره باستان سروده است. بسياري از اهالي امروز کره هم از مفهوم آن سر درنمي آورند. اين ترانه به سبک پانسوري سروده شده است. پانسوري سبکي از موسيقي کره اي است که در سلسله جيسون ظهور کرد و در قرن 19 از محبوبيت بسياري برخوردار بود. در اين سبک صداي خواننده و نوازنده درهم آميخته مي شود تا داستاني را در اين ميان نقل کند. ترجيع بند ترانه چو- ايمسائه ناميده مي شود و در پاناسوري سنتي نوازنده طبل آن را همراهي مي کند تا علاوه بر ضرباهنگ، ريتم هم به اثر بدهد. چو- ايمسائه متشکل از اصواتي به معني يا کلمات کوتاه با مضمون کلي تشويق است. از آنجا که زبان ترانه بسيار قديمي است در مورد معني آن اختلاف نظر وجود دارد. اما يکي از تفسيرهايي که در مورد آن وجود دارد اين است که داستان دختري در آن نقل مي شود که مردي را دوست دارد که نمي تواند به او برسد از اين رو سرنوشتش را مي پذيرد و راه زندگي خود را در پيش مي گيرد. در نسخه کره اي ترانه سه کودک کره اي که در مقطع دبستان درس مي خوانند و درس هاي موسيقي کلاسيک را نيز آموخته اند آواز پاياني هر قسمت را مي خوانند. در آلبوم موسيقي سريال نسخه ملايم تري از ترانه هم وجود دارد که اي دانگ- هوي خواننده موسيقي سنتي کره آن را خوانده است. وي فارغ التحصيل موسيقي کلاسيک کره از دانشگاه ملي سئول است. اونارا نسخه هاي متعدد ديگري نيز دارد که همزمان با پخش سريال در خارج از کره وارد بازار شده اند. «اميد» نام يکي از اين نسخه هاست که توسط کلي چن و به زبان کنوني براي پخش در هنگ کنگ خوانده شده است. «عزيز» نسخه ديگري است که آنجلا چانگ به زبان مانداري چيني براي پخش در تايوان خوانده است. «ندا» به خوانندگي تانگ کان و «اميد» به خوانندگي پنج دختر برنده مسابقه خوانندگي هم براي پخش در چين آماده شده اند. فيت کونتا هم نسخه کاملاً متفاوتي را براي فيليپين خوانده است. متن ترانه بيا، بيا، بيا براي هميشه(اگر از او بخواهم آيا براي هميشه پيشم خواهد ماند؟) برو... برو... برو براي هميشه(اگر از او بخواهم آيا براي هميشه ترکم خواهد کرد؟) هر روز و هر روز منتظرم.(حتي اگر تا ابد هم منتظر بمانم باز هم نمي توانيم با هم باشيم) نه... نه نمي تواند اينگونه باشد اگر نمي تواني بيايي مرا با خود به آنجا ببر مه... مه و صداي کودکي که مي گريد مي خواهم به خانه بروم نزد پدر و مادري که عاشق شان هستم مه... مه و آسمان سياه ستاره ها مي درخشند اما جايي براي قلب پرآشوب من نيست آه... چه کسي مي تواند مرا به خانه ببرد، خانه اي چنان دور نترس... نترس عزيزم يک دسته گل، يک دانه شن تا پايان زمين نترس... نترس هر چه زودتر بزرگ شو منتظر آفتاب باش تا اميد بياورد وقتي مه از آسمان پاک شود کودک خواهد خنديد آواز بخوان و با اين پدر و مادر حرف بزن وقتي مه پاک شود آسمان روشن خواهد شد به آفتاب نگاه کن و اميدوار باش آه... چه کسي مي تواند مرا به خانه ببرد، خانه اي چنان دور آه... چه کسي مي تواند مرا به خانه ببرد، خانه اي چنان دور ? موزيکال جواهري در قصر روزنامه تايمز کره روز 8 مارس 2007 خبر اقتباس موزيکال از سريال جواهري در قصر را منتشر کرد. بنا بر اين خبر کيم سو هيون (به نقش يانگوم) و وون کي يون(به نقش آقاي مين) بازيگران اين پروژه اند. آنها در مراسمي براي افتتاح اين نسخه موزيکال در حضور خبرنگاران براي عکس هاي مطبوعاتي ژست گرفتند. سانگ سونگ هاون، تهيه کننده اين موزيکال، در مراسم مذکور گفت؛ جواهري در قصر در 50 کشور جهان پخش شده و از اين رو خط داستاني مشهوري دارد و اسم و رسمي براي خود در جهان پيدا کرده است. امروز ما در اينجا بازيگراني از تئاتر چين، تهيه کننده اي از ژاپن و يک کمپاني سنگاپوري را به عنوان همکاران خود در اين پرو ژه داريم. آنها به موزيکال جواهري در قصر بسيار علاقه مندند و مي خواهند آن را در کشورهايشان نمايش دهند. جواهري در قصر موزيکال مي تواند در گسترش فرهنگ کره در سراسر جهان نقش بزرگي داشته باشد. کمپاني توليد کننده اين اثر، پي ام سي نام دارد که قبلاً برنامه پرطرفدار «نانتا» را تهيه کرده است. پي ام سي مي گويد امسال با برنامه هايي که در ماه جولاي در داگو و در ماه اوت در مرکز هنرهاي سئونگ نام در جنوب سئول دارد تمرکزش را به روي بازار کره قرار داده است. اين شرکت قصد دارد سال آينده هم برنامه هايي در جنوب شرق آسيا و ديگر کشورها داشته باشد. |
||||||||
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||
|
دوســـــت جـــــــدید
3 تشکر در 3 ارسال
![]()
|
![]() ![]()
|
||||||||
|
|
|
|
|
#7 | ||||||||
|
دوســـــت جـــــــدید
3 تشکر در 3 ارسال
![]()
|
![]() ![]()
|
||||||||
|
|
|
|
|
#8 |
|
کاربر فــعــــــــــال
![]() |
جواهری در تلویزیون عنوان مطلبی بود از سایت روزنامه کارو کارگر که برای نوشته ی خود درباره ی این فیلم اختصاص داده بود و چه خوب نوشته بود...
البته نوشته ی بالا که زحمت بسیار بر آن شده بر خود دیدم که منبع رو همین جا بگم منبع این نوشته سایت روزنامه شرق هست که در تاریخ 1 خرداد در صفحه تلویزیون خود قرار داد.. ![]() بسیار ممنونم از شما مرسده عزیز که این بحث رو شروع کردید.. چندی پیش که با یکی از دوستان در یکی از سایتهای فروم مدیر بخش سینما هستند صصحبت می کردم که بهتر است اسمش رو نگم تا تبلیغ نشه می گفت واقعا در سایت این بحث جواهری در قصر اینقدر خوب گرفته که حدود 200000هزار بازدید داشته جالبه بدونید 120صفحه هم بحث شده بود .. نکته دیگه اینکه شروع کردن به زیر نویسی این فلم به فارسی... وقتی سریال اینقدر پر طرفدار بشه تو ایران ..که اینقدر تماشاگران سخت گیری داره ..واقعا میگم سخت گیرن دیگه.. ببین تو امریکا و کانادا و استرالیا و اروپا چه می کنن.. حالا بریم یه کمی هم از خود فیلم بگیم ..راستیتش من اطلاعات فراوانی از این سریال دارم و هرکی خواست بفهمه آخرش چی میشه به من فقط یک پی ام بزنه بهش می گم .. آخه من واقعا این فیلمو دوست دارم واقعا این لی بیونگ هون چی ساخته..!! فیلم دارای 54 قسمته که طبق گفته ی سایت صداوسیما 6 قسمت آخر حذف میشه نمی دونم چرا..و به جای اون6 قسمت 6 قسمت پشت صحنه اش رو میده... این فیلمو اگه اصلش رو دیده باشین اصلا می مونین تو سانسورهای ایران.. بعدا چند صحنه که سانسور شده رو میذارم تا حرفمو بهتر بفهمین.. فیلم در سال2002 با پیشنهاد شبکه ام بی سی کره جنوبی ساختش آغاز شد و در سال 2004-2003 تمام شد و از همین شبکه پخش شد.. عنوان این سریال که بر اساس واقعیت ساخته شده دائی یانگ گیوم (dae jang Geum)می باشد.این فیلم در کشورهای انگلیسی زبان با نام (Jewel in the palace) که در زبان فارسی معادل جواهری در قصر می باشد به نمایش در آمده است. نام كره اي " Dae Jang Geum" نام هاي ديگر سريال The Great Jang Geum و نام كره اي 대장금 است. و پس از دو سال شبکه دوم سیما توسط گروه تامین برنامه در ژانر اجتماعی تصمیم به دوبله و پخش آن کرد ![]() محبوبیت سریال: سريال جواهری در قصر كه از آن با عنوان(Most Popular Korean Drama of All Time) و (Forever Popular Korean Drama) به معنای (محبوبيت ترين درام كره اي تمام دوران) ياد مي كنند يكي از پرطرفدارترين سريال هاي تاريخ اين كشور مي باشد. حتي دايرةالمعارف ويكي پديا كه به عنوان يكي از بي طرف ترين منابع اطلاعاتي جهان شناخته مي شود از اين سريال با همين عنوان ياد كرده است. همچنين در يك نظرسنجي كه در تاريخ 11/1/2007 در بين 3000 هزار شركت كننده ي ژاپني براي تعيين برترين فيلم و سريال كره اي برگذار شد اين سريال با 36% آرا رتبه ي اول و «زمستان سوناتا» با 19% آرا دوم شد.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
کاربر فــعــــــــــال
![]() |
در کره جنوبی هواپیماهای شرکتهای هوایی هم از این محبوبیت استفاده کردند و عکس لی یونگ آئه رو رو هواپیماهای خود نقش بستند. و حتی یک پرواز با نام جواهری در قصر هر هفته انجام می دهند
![]() در مورد کارگردان : کارگردان این فیلم پر طرفدار جناب لی بی یونگ هون هست که در ساخت این سریال کوشش زیادی کرده است در این فیلم به جز کارگردانی یکی از دو تهیه کننده هم بوده است..کار اصلی وی نویسندگی است در حالی که نویسنده این فیلم خود او نمی باشد. این فیلم سومین فیلمی بوده است که وی ساخته است او بعد از ساخت این سریال در7فیلم دیگر حضور داشته است که همین فیلم باعث شهرت بی اندازه برای وی شد . او در سال1994 اولین کار خود را ساخت به نام مرد سفید ...در سال2000 و با وقفه ای 6 ساله دومین کار خود را با نام هیو جان به صورت سریال ساخت . او در سال2003این سریال را ساخت و در سال 2004 نویسندگی فیلم بسیار جذاب رو کرد..که این فیلم از سایت پر بیننده درجه 4.8 را گرفت... در سال 2005 سه اثر را کار کرد یکی مجموعه ی تلویزیونی سودونگیو ...و دو فیلم سینمایی به نامهای صدای نامه و وقتی که افسانه و سرنوشت برخور دمی کنند بود.. در سال2006 اثر را کارکرد که هر 5 تا فیلم سینمایی بودند.. به نامهای مانع یخی.پشیمانی هرگز.از دست دادن آخرین دفترچه خاطرات.تغذیه شبانه و رابطه نیکوکارانه بودند.. وی متولد کره جنوبیست.. ![]() جوایزی که این فیلم دریافت کرده است.... این سریال علاوه برکسب شهرت توانسته جوایز نقدی و غیر نقدی فراوانی کسب کند. . سريال جواهری در قصر كه از آن با عنوان «Most Popular Korean Drama of All Time» و «Forever Popular Korean Drama» به معناي «محبوبيت ترين درام كره اي تمام دوران» ياد مي كنند. يكي از پرطرفدارترين سريال هاي تاريخ اين كشور مي باشد. برا اساس سایت رسمی سریال جوایز برترین بازیگر سریال به دلیل درخشیدن در این سریال در سال 2006 به شرح زیر بوده : لي يانگ آئه برنده ي جايزه ي بهترين بازيگر سال در جشنواره ي بلو دراگون در سال 2005 و جايزه ي بهترين بازيگر زن در جشنواره ي بيكسنگ آرت سال 2006 براي آخرين فيلم خود «همدردي براي بانو گيوم جا» مي باشد. لازم به ذکر است که وی برترین بازیگر زن کره در سال2004-2005-2006 هم بوده است و تا به حال شخص دیگری موفق به دریافت چنین افتخاری در کشور کره نبوده است و.... ![]() با توجه به طرفداران زیاد این سریال در سراسر آسیا برخی شرکت های مسافرتی به فکر راه اندازی تور تفریحی به لوکیشن (محل فیلم برداری ) این سریال افتاده اند. این پارک که محل بازدید علاقمندان این مجموعه است هر ساله ، مهاجران بسیاری را از نقاط مختلف جهان به Theme Park کره و اقامت در Ginseng می کشاند. لباس کلیه بازیگران هنوز در این پارک نگهداری می شود. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
کاربر فــعــــــــــال
![]() |
این مشخصات بازیگر گیوم یونگ Hong Ri-na ![]() - Date of Birth February 07, 1968 - Height/Weight Height : 5'6" (170cm) / Weight : 108 lbs (49kg) - School Dept. of Broadcasting & Entertainment at Suwon Women’s College - Bloodtype A - Religion - Hobbies Watching movies and listening to music - Nickname - Marriage Single - Filmography Miniseries include: Dae Jangggeum, Ddokbaro Sarara (Honest Living), Jegugui Achim (The Dawn of the Empire), Geuraedo Saranghae (Still Loving You), Nunaui Geoul (Sister’s Mirror), Pureun Gyosil (Blue Classroom), Gaeure On Sonnim (Guest came in Autumn), Naui Eomeoni (Gamyeoninsaeng My Mother’s Life in Disguise), Yamangui Sewol (Tide of Ambition), MujigaeJanggun (General Rainbow), SonJaByeongBeop (Son-Ja’s tactics), Du Yeoin (Two Ladies), Nampyeonui Yeoja (Husband’s Woman), Saranghaneun Dangsin (Loving You, My Darling I love), Irwol (The Sun and the Moon), Miseuteorimello Wiheomhan Seontaek (Mystery Melodrama – Dangerous choice), Jamaedeul (Sisters), Jonghapbyeongwon (General Hospital), Adeurui Yeoja (My son’s Woman), Jo Gwang-Jo, MiMang (Illusion), San(Mountain), Daewangui Gil (The Great King’s Road) Movies include: Ije Neoreul Ijeuri (Now I will Forget about You), Insaengi Mwo Gaekgwansik Siheommunjeingayo (Is Life a multiple choice Problem), Abeoji (Father) - Career Best Actor Award SBS SITCOM (2003), MBC Outstanding Actor Award, KBS Best New Talent Award یانگوم کیه؟؟ Lee Young-ae ![]() - Date of Birth January 31, 1971 - Height/Weight Height: 5'5"(165 cm) / Weight: 105 lbs (48 kg) - School Hanyang University, German Language and Literature; Jungang Graduate School of J - Bloodtype AB - Religion - Hobbies Swimming - Nickname The Oxygen Woman - Marriage Single - Web Site - Filmography Movies include: JSA, The Gift (aka Last Present), One Fine Spring Day Miniseries include: Medical Brothers, Romance, Dae-jung Keum, Fireflower - Career KBS TV Awards, Most Popular Actress (1999), SBS TV Awards, Best Actress (1998), MBC TV Awards Best Actress (1996) جالبست بدانید در تبلیغ این سریال به اشتباه نام لی یونگ آئه رو لی یونگ هه خوندند!! افسر مین جانگو.. Lee Young-ae ![]() - Date of Birth January 31, 1971 - Height/Weight Height: 5'5"(165 cm) / Weight: 105 lbs (48 kg) - School Hanyang University, German Language and Literature; Jungang Graduate School of J - Bloodtype AB - Religion - Hobbies Swimming - Nickname The Oxygen Woman - Marriage Single - Web Site - Filmography Movies include: JSA, The Gift (aka Last Present), One Fine Spring Day Miniseries include: Medical Brothers, Romance, Dae-jung Keum, Fireflower - Career KBS TV Awards, Most Popular Actress (1999), SBS TV Awards, Best Actress (1998), MBC TV Awards Best Actress (1996) بقیه اش بعدا |
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|