شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید .    
  سایت علمی دانشجویان ایران

برگشت   سایت علمی دانشجویان ایران > هنر > موسیقی

تابلوی اعلانات

موسیقی کلیه موضوعات مرتبط با دنیای موسیقی ((بحث و تبادل نظر در رابطه با انواع موسیقی و جواب به سوالات شما))

پاسخ

امکانات حالات نمایش
2007-Oct-11, 10:37 قدیمی   #1 (لینک)
A.L.I.
کاربر حرفه ای

آواتار A.L.I.

شهر سکونت: -
رشته تحصیلی: Management
13,402 تشکر در 3,847 ارسال
دریافت کتاب: 9
اهداء کتاب: 0
A.L.I. is on a distinguished road
میزان فعالیت سابقه
1/20 19/20
فعالیت امروز ارسالها
sssss4040
ارسال پیام توسط Yahoo به A.L.I. ارسال پیام توسط Skype™ به A.L.I.
سوال انتشار آلبوم موسیقی با ۱۹ آهنگ روی فلاپی!

اولش باور نمیکردم :shock:ولی وقتی اون لینک دانلود نمونه آهنگ رو شنیدم دیگه مجبور شدم بپذیرم که شدنی است !!! :66: :icon_rolleyes:البته چیزی هم نبود نمیدونم این چجور آهنگیه؟! احسان به دادم برس !!! آخه چطور میشه روی فلاپی ؟!

انتشار آلبوم موسیقی با ۱۹ آهنگ روی فلاپی!

چهار شنبه 10 اكتبر 2007, بوسيله ى جادی

گروه Batch Totem آلبوم جدید خود به نام Trunkeret & Ikonisk که حاوی ۱۹ ترک موسیقی است را به شکل کاملا فشرده روی یک فلاپی ۳.۵ اینچی ۱.۴۴ مگابایتی منتشر کرده است.
مطمئن نیستم کسی وبلاگم را بخواند که تا به حال این فلاپی‌ها را ندیده باشد ولی خیلی تعجب می‌کنم اگر کسی به جز من این وبلاگ را بخواند که ویندوز ۹۵ را از روی فلاپی نصب کرده باشد (دقیقا سی عدد فلاپی).
اما چرا بعد از اینهمه سال، این گروه سراغ این ایده رفته‌اند؟ جدای از شهرت که حدس اولیه من است، فرد مرکزی گروه توضیح می‌دهد:
ایده اصلی این است که آلبومی را روی یک حامل عملا در حال انقراض که از نظر زیبایی شناختی بسیار با موسیقی هماهنگ است، منتشر کنیم. دیدگاه پروژه این است که از فشرده سازی بسیار قوی برای شکل دادن به موسیقی استفاده کنیم و نه از روش‌های محدود کننده‌ای که باعث کم شدن حجم آهنگ‌ها می‌شوند.
وی ادامه می‌دهد که این فشرده سازی بالا باعث شده در صورت تبدیل آهنگ‌ها از WAV به MP3، اصوات تغییر کنند و این یک جور کپی‌رایت رادیکال است. به عبارت دیگر در جاهایی از آهنگ «دامنه» و تعداد کم بیت استفاده شده، باعث شده بر اساس تئوری نیکوئست، ghost frequencies ایجاد شود. به همین دلیل گروه پیشنهاد می‌کند که برای گوش کردن به این آهنگ‌ها از کامپیوتری دارای subwoofer استفاده کنید.
امکان خرید آنلاین این آلبوم وجود دارد و یک ترک نمونه آن را هم می‌توانید از اینجا دریافت و گوش کنید (فقط ۴۲ کیلوبایت).
این پست را تقدیم می کنم به دوست عالی‌ و آودیوفیل‌ام hifi.ir یا همان صدا و سیستم‌های صوتی به این امید که اشکالات ترجمه یک متن تخصصی را یا ببخشد یا تذکر دهد که اصلاح‌شان کنم (:
لینک خبر
پاسخ

Bookmarks

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال