| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2010-01-28
رشته تحصیلی: MBA
20 تشکر در 10 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
هواپیمایی اتحاد برنده جایزه جهانی مسافرتهای تجاری هوایی شد هواپیمایی اتحاد خط هوایی ملی امارات متحده عربی بعنوان بهترین خط هوایی دورپرواز جهان برنده جایزه بین المللی مسافرتهای تجاری هوایی(Business Travel Awards) شد. این جایزه به خاطر رشد و توسعه چشمگیر این هواپیمایی در 12 ماه اخیر،سرویس عالی به مسافران و سرمایه گذاری مستمر در ارتقاء استانداردها طی مراسم با شکوهی در لندن به هواپیمایی اتحاد اعطا شد. گروه داوران افتتاح هشت مسیر جدید در سال 2009 و ارائه بهترین سرویس فرست کلاس جهان را از دلایل عمده این انتخاب وتاییدی بر حرکت صحیح اتحاد در مسیر دستیابی به عنوان فاخر بهترین خط هوایی جهان برشمردند. هواپیمایی اتحاد در سال 2009 نیز جوایز "خط هوایی پیشرو در جهان" و "بهترین کلاس تجاری پروازBusiness Class" را به خود اختصاص داد. اتحاد خط هوایی ملی امارات متحده عربی می باشد که در حال حاضر به 60 مقصد در سراسر جهان پرواز دارد. این هواپیمایی پروازهای خود را به ایران از دسامبر 2006 آغاز نموده و در حال حاضر با سه پرواز هفتگی تهران، ابوظبی را به یکدیگر متصل می کند. |
||||||||
|
|
|
| 3 کاربر از Etihad برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
زمانی که ایران خط هوائی ملی دشت هنوز کشور امارات اختراع نشده بود!! ولی با استفاده از عقلشون و فرصتهای منطقه ائی که ایران در اختیارشون گذاشت به کشوری پیشرفته دارن تبدیل میشن!!! و ما هنوز باید با همون هواپیماهای ده 50 سر کنیم!!!!!!!! بعد میگن اعراب عقل و شعور ندارن!!
اگر تو وطن می فروشی *** من وطن می خرم ..! چند می فروشی وطن فروش .؟ *** چون من گران تر از همه می خرم http://www.daneshju.ir/forum/imageho...513656ce1a.jpg اینم بلاگ من [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] |
|
|
|
| کاربران زیر از foxbat برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|