| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| مدار های الکترونیکی فستیوال بزرگی از مدارای الکترونیکی آماده ی مونتاژ با توضیحات 100% فارسی عکس و نقشه ی مدارها و توضیحات نحوه ی مونتاژ این مدارها، مدارهای الکترونیکی ارائه شده قابل مونتاژ در ایران هستند |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
مدیر بازنشسته تالار برق
![]() |
مدار زير را ساخته و سپس يك راديو 1 موج را روشن نموده و به مدار فوق نزديك مي نمائيم و در همين حالت يك شي
فلزي را به سيم پيچ مدار نزديك نموده و واريابل را مي چرخانيم تا صداي سوت شنيده شود حال با نزديك نمودن سيم پيچ مدار فوق به ديوار محل لوله آب يا فلزات مشخص شده را ديو سوت مي كشد. سيم پيچ : 30فوت از سيم نمره 26
آخرین ویرایش توسط rezaee.gh در تاریخ May-08-2007 انجام شده است |
|
|
|
|
|
#2 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
سلام رضایی جان
من طلایاب رو می خواستم این مدار که لوله ی آب رو هم می گه طلا هست من از اون مدار تخصصی ها رو می خوام ندارید؟؟ با تشکر بای |
|
|
|
| کاربران زیر از Vast_vision_office برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 |
|
مدیر بازنشسته تالار برق
![]() |
|
|
|
|
| کاربران زیر از rezaee.gh برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#4 | ||||||||
|
عضو سابق شورای نظارت
![]() تاریخ عضویت: 2006-01-01
3,670 تشکر در 1,949 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
سلام
اگه واقعا نیاز دارین به سریه کتابهای 300مدار مراجعه کنید!
http://ketaab.persiangig.com/other/1dd11.jpg تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفته ایم و همه بیدارشدند قدر آینه بدانیم چون هست نه در آن وقت که اقبال شکست سلام دوران خوش سربازی
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از H A M E D برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
|
|
|
#5 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
سلام حامد جان
طلایاب نزدیک به 30 میلیون هست و مجوز می خواد من دنبالش رفتم که دارم می گم اگر مدارش رو دارید حاظرم 2 میلیون بدم تا برام بسازن ولی واقعا کار کنه ها با تشکر بای |
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||
|
كارشناس تالار الكترونيك
![]() تاریخ عضویت: 2006-10-04
شهر سکونت: کارتن خواب آواره
رشته تحصیلی: بی سواد !
1,460 تشکر در 831 ارسال
![]()
|
خداییش 30 میلیون پولشه ؟
یه کاری بکن . یه سرچ در مورد نحوه کارکرد فلزیاب توی اینترنت بکن ، تقریبا 7-8 مدل کارکرد ، یا بهتر بگم ، 7-8 نوع مدار برای فلزیاب پیدا میکنی . یکی شون رو بردارو طراحی کن و بساز . اگر دنبال مدار آماده و طراحی شده بگردی ، چیزی دستت رو نمیگیره ولی اگر درمورد ، روش های مختلف طراحی تحقیق کنی ، شاید به جواب برسی . من یکی از دوستام ، مدار فلز یابی طراحی کرده که تا 2 متر عمق رو میتونه سنس کنه . اساس کارش خیلی جالب و قشنگه ... حیف که حق ندارم چیزی قرار بدم وگر نه براتون قرار میدادم . |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از علی آرین برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#7 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
سلام علی آقا
آره که 30 میلیون هست تازه گرون تر از این هست ناگفته نماند من این طلایابی که می خوام 30 میلیون تو بازار خارج هست به دلیل اینکه مجوز می خواد تو بازار نیست لازم به ذکر هست من می گم طلایاب نه فلزیاب دستگاه طلایاب یه دنیا با فلزیاب فرق می کنه فلز هر چیزی که فلز باشه رو برات پیدا می کنه ولی طلایاب هر چیزی که طلا باشه پیدا می کنه از دوستان خواهش می کنم من در مورد طلایاب دارم می گم نه فلزیاب با تشکر بای |
|
|
|
|
|
#8 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2007-10-26
25 تشکر در 16 ارسال
![]()
|
دوستاني كه عشق فلزياب هستن ميتونن مداري رو كه من ساختم تو اين آدرس ببينن .
در مورد عمق ميتونم بگم بيشتر از پولي كه هزينه ميكنيد از اين مدار جواب ميگيريد. در ضمن بيخيال سي ميليون تومن . يه كم از طرز كار فلزياب سر در بيارين ميتونيد با يه كم تغييرات (فقط در نرم افزار ميكرو) اونو طوري برنامه ريزي كنيد كه فقط به طلا حساسيت داشته باشه . راستش من چون زياد از برنامه نويسي سر در نميارم سعي كردم با كمك بچه ها تو سايتهاي اموزش ميكرو كنترلر يه كاري بكنم ولي متاسفانه خيلي بيخير بودن و با جواباي " وقت ندارم و باشه يه وقت ديگه و ...." منو حسابي سر دووندن. به همين خاطر هم هست كه من عضو هيچكدوم از فرومهاي ايراني نيستم چون واقعا هيچكدوم كمك نميكنن. به هر حال پيش خودم گفتم لااقل من يه كم خيرم به دوستان برسه . البته من دو تا پروژه تو اين اين سايت دارم كه لينكشو ميزارم هر دو تا رو ساختم و جواب گرفتم . دوستاني كه ميخان كاري تحقيقاتتي هم بكنن بهتره پروژه اول رو بسازن چون ساخت نرم افزار براش عين اب خوردنه من خودم فقط با خوندن سرسري يه كتاب اموزش ميكرو اونو براي انواع تنظيمات مختلف برنامه ريزي كردم . در ضمن اگه به سايت سر زدين به زبون انگليسي من نخندين چون واقعا افتضاحه [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] آخرین ویرایش توسط sisco در تاریخ Oct-26-2007 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
|
|
#9 |
|
کاربر انجـــــمن
![]() |
اقا خیلی کارت درست است
اگر خودت درست کردی دمت گرم من اگر بلد بودم برنامه نویسی را کمکت می کردم راستی کسی اینجا برنامه نویسی بلد نیست بیاد به دوستمان کمک کند خدایشش حیف است همچین دوستی را از دست بدهیم |
|
|
|
| کاربران زیر از Mo(-)3en برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#10 |
|
کاربر حرفه ای
|
سلام یه sisco عزیز .
ورودتون ر به سایت تبریک میگم . من همینجا از دوستانی که به برنامه نویسی وارد هستم میخوام که به دوست عزیزمون در پیشبرد کارشون کمک کنند . ایشاللاه که عملی بشه
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|