| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
کاربر جــــــــدید
![]() |
به نام حق
آناتوآ خط یک كونگ فوتوآ آناتوآ خط یک ؛ تولد به دید آمد به معنای شاهین نمای ترازوی جهان از تن و روان و گوهر بودگی انسان و کشف سلسله زمان و نفوذ به مرز دانایان و آگاهی به آزادی انسان است كه تا به امروز نرفته است . آناتوآ به معنای من مساوی تو و تو مساوی من و من و تو به معنی ما و ما یعنی عالم کیهان و مجموعه اسرار آشکار و پنهان که راز جهان اش میخوانیم. آناتوا با 515 تکنیک و ترکیب و عکس العمل سازی و خاصیت های موجی بر اسرار هندسی و خلاف حرکت بدنی در مسیر عالم ذرات است . تولد راه را آغاز كردن و پای در طریقت ره یافتگان نهادن ، آناتوآ از تولد انسان از دو جهت ( تولد جسم و تولد اندیشه ) و آغاز انشاء تن از نبود به نهایت بودن و كوشش رهرو برای رسیدن به تكامل توان از كونگ فو ، رهرو پس از رسیدن به استقامت جسمی و ادغام در جمع رهروان و جاری شدن فكر او با همراهان و با تفكر به پیشرفت و نفوذ در اوتایمی و بسوی انسانیت گام نهادن و پس از آزمایش تن و روان از سوی راهدان و شناخت توان ( سرعت و قدرت بر اساس محورهای هندسی فرمول یك و ادغام 515 تكنیك ، تركیب و عكس العمل سازی بر اساس قانون 2 نیوتن ) و حركت در اوتایمی و بازگشت از انتها به ابتدا و محور یابی 8 گانه به آناتوآ می رسد . او تايمي:در اصطلاح به زمین تمرین رزم توآ گفته می شود . گر به خود آيي به خدايي رسي پس به خودآ |
|
|
|
| 2 کاربر از mohsen_abbaspur برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 |
|
مسئول فني سايت
![]() |
میشه یکم بیشتر در مورد این ورزش توضیح بدین ؟
|
| کاربران زیر از B E H N A M برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 |
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() |
عمو جون من فک کنم کلیپ آموزشی آناتوا رو میزاشتی ملت بیشتر حال میکردن تا این توضیحات که متاسفانه در کونگ فوی امروزی هیچ جایی نداره. زمونی این توضیحات روح کونگ فو بود اما امروزه ...
|
|
|
|
| کاربران زیر از sirhector300 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#4 |
|
کاربر جــــــــدید
![]() |
سلام خدمت دوستان عزیزم
تشکر می کنم از دوست عزیزیم که مطالبی چند در مورد خط (مرحله ) یک کونگ فو ایرانی نوشتند و امیدوارم دیگر دوستان که تاکنون فقط اسم این ورزش انسان ساز به کوششان خورده است با کمی تامل و تفکر بیشتر در مورد سرگذشت تلخ این هنر بزرگ که حال دیگر به جز تنه ای خشک از ان بیشتر نمانده است به یاری ما برای سرافراز کردن ورزش رزم ایرانیان بپیوندند و حتی اگر در دیگر رشته های ورزشی صاحب جایگاهی هستند باز نیز از این خدمت فروگذار نباشند ... چرا که خدمت در جهت کسترس این هنر مبارزه با بسیاری از مشکلات اخلاقی و... جامعه کنونی ماست .... شاد باشید منتظر شما هستیمwww. ***gfutoakerman.blogfa.com |
|
|
|
| 2 کاربر از kungfutoakerman برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#5 |
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() |
هنر نمایی استاد مصطفی دهقانیان
اجرای خط یک کونگ فو توآ (( آناتوآ)) تماشا کنید: [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]
|
| کاربران زیر از robert برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| رزمي |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|