| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| وب و اینترنت جديدترين و جالب ترين ترفند هاي اينترنتي به همراه معرفي آخرين و جديد ترين اخبار سايت هاي اينترنتي همچنين آموزش و معرفي جديد ترين ورژن نرم افزار هاي اينترنت و آخرين امكانات اينترنتي |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
مدیر بخش فنی و مهندسی
![]() |
اون سوال بالایی که رو که کسی ملاقه نزد
میگم من یه چیزی باید از اینترنت پرینت بگیرم ولی وقتی میرم تو صفحه اش فقط واسم یه آدرس مینویسه که تهش فرمتشو نوشته aspx حالا چه خاکی بریزم تو سرش؟ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
تیم فنی سایت
![]() |
خوب وقتی پسوند یه صفحه aspx هست ، یک وب پیج معمولی با ASP.Net هست و قائدتا باید شامل محتوی باشه و یا اینکه شما رو به جایی برای دانلود هدایت کنه
اختمال زیاد اون یک صفحه گزارش هست که عموما توی دات نت با کریستال ریپورت طراحی میشه ، و وقتی که سرعت پایینه خوب لود نمیشه و چیزی نشون نمیده |
|
|
|
| کاربران زیر از MasterData برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 | |
|
مدیر بخش فنی و مهندسی
![]() |
اینا که گفتی که من هیچی نفهمیدم البته فهمیدما نمیخوام ریا بشه
![]() سرعتم کم نیست اما این یه صفحه اینجوری میاد خلاصه اینکه مشکل از سیستم منه یا از سایته؟ چه گلی بگیرم سرش ؟ راستی همون پیج رو با آی ای لعنتی باز کردم این شکلیا اومد نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
مدیر بخش فنی و مهندسی
![]() |
خوب چون اون پیج رو یه بنده خدایی مستقیم دستور پرینت داده بود ظاهرا و من چون پرینتر نداشتم برام نشون نمیداد
این چیزی بود که به نظرم رسید مرسی از همه دوستانی که کمکی نکردند |
|
|
|
|
|
#5 |
|
مدير تالار سخت افزار
![]() |
البته من کلا نمی دونم نت چی هست، شرمنده که نظر می دم ها
ولی از مرورگر نیست؟ یعنی اگه مرورگرتون رو عوض کنید حل نمی شه؟ آخه ما سایت دانشگاه مون فقط با IE باشه می شه با فایرفاکس خطا می ده
گفتمش چرا ماه پیشانو نامهربونی؟! ![]() گفت می خوام بسوزونمت تا قدرم بدونی ![]() گفتمش برات خونه می سازم از خشت و گل ![]() گفت اگه دوستم داری جا بده تو خونه دل ![]() گفتمش دروغ می گی ماه پیشانو تو مستی ![]() گفت که باور کن با تو می مونم تا تو هستی |
|
|
|
| کاربران زیر از soheilspeedart برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#6 |
|
مدیر بخش فنی و مهندسی
![]() |
نه ربطی به مرورگر نداشت رفتم کافی نت همین که پیج باز شد اون پیج پرینت هم باز شد
حدس زدم بخاطر اونه که خونه باز نشده بود |