| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| وب و اینترنت جديدترين و جالب ترين ترفند هاي اينترنتي به همراه معرفي آخرين و جديد ترين اخبار سايت هاي اينترنتي همچنين آموزش و معرفي جديد ترين ورژن نرم افزار هاي اينترنت و آخرين امكانات اينترنتي |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
مدیر بازنشسته تالار رياضي
![]() |
نگه داشتن تايمر ISP براي زياد شدن اکانت...
نگه داشتن تايمر ISP براي زياد شدن اکانت براي اين که از اکانت خود بيش تر يا براي خميشه مصرف کنين همراه من باشين. اول فايل System.ini را در سيستم خود سرچ کنين. و بعد کامل نوشته هاي داخل آن را پاک کنيد و متونی که در ادامه متن آمده را وارد آن کنید را کپي کنين توي اون و سيو کنين. for ۱۶-bit app support; [drivers] wave=mmdrv.dll timer=timer.drv [mci] [driver۳۲] [۳۸۶enh Com۰@۰۰ Irq۰۰۰۰@۰ Buffer=۱۰۲۴ @ number = ( ۳,۱,۴,۱,۵,۹) @ letters = ( ” this”, ” is “, “a” , “test” ) $word , $ anther - word - ) = ( ” one ” , “two” ) woafont=dosapp.FON] woafont=dosapp.FON EGA۸۰WOA.FON=EGA۸۰۸۵۰.FON EGA۴۰WOA.FON=EGA۴۰۸۵۰.FON CGA۸۰WOA.FON=CGA۸۰۸۵۰.FON CGA۴۰WOA.FON=CGA۴۰۸۵۰.FON نکته : این عمل تنها در ویندوز XP ممکن است این رو هم اضافه کنم که این ترفند روی ISP های بزرگ تاثیر نداره |
|
|
|
| 2 کاربر از Green heart برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 |
|
مدیر بازنشسته بخش موبايل
![]() |
اين غير ممكنه!!
يه اي اس پي از اطلاعات سيستم يوزر كه محاسبه نميكنه!! اي اس پي خودش از مقدار هاي ثبت شده(زمان يا ترانسفر) استفاده ميكنه
اين امضاي كاربر نامرد سايت هست ...كسي كه بارها سايت را رها كرد و رفت...كسي كه شايد تقصير را گردن اين و اون انداخت...يه ادم خيلي خيلي نامرد...نميدونم چرا بعضي ها دوستش داشتن...نه اينكه اين كابر دوسشون نداشته باشه...ولي..اخه خيلي نامردي كرد...ولي خب ممكنه مجبور شده باشه...حالا اگه تونستيد ببخشيدش...از سرش بگذريد....نامردي كرد ولي شما مردونگي كنيد...هيچ كاري بجز نامردي براي سايت نكرد...حلالم كنيد... |
|
|
|
| کاربران زیر از Mohammad Reza برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 |
|
مدیر بازنشسته تالار رياضي
![]() |
خب حالا اومدیم و شد می شه دقیق تر بگی چرا ؟من خودم امتحان نکردم این مطلب رو از جایی خوندم و گذاشتم.برم خونه امتحان می کنم .حالا شما هم یه امتحان بکن بعد بگو نمیشه شاید از این روش شد.به نظرم امکانش هست.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|