| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| وب و اینترنت جديدترين و جالب ترين ترفند هاي اينترنتي به همراه معرفي آخرين و جديد ترين اخبار سايت هاي اينترنتي همچنين آموزش و معرفي جديد ترين ورژن نرم افزار هاي اينترنت و آخرين امكانات اينترنتي |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
مدیر بازنشسته تالار برق
![]() |
با سلام خدمت دوستان عزیزم
ببخشید یک چند روزی مطالبی ارسال نکردم سایتی که می خواهم معرفی کنم این ویژگی ها را دارد: 1- ثبت نام رایگان ، پهنای باند رایگان و ... 2- فضای نامحدود ، پهنای باند نامحدود ! 3- بدون هیچ گونه تبلیغات (اعم از بنر ، پاپ آپ و ... ) 4- ثبت نام راحت ، سریع و فوری 5- امکان استفاده از دامین شخصی بصورت رایگان 6- پشتیبانی از امکان "ادامه دانلود از محل قطع شدگی Download Resume 7- استفاده از 20 نام دامنه دلخواه برای یک اکانت 8- امکان منتقل کردن فایل ها از سرویس های دیگر هاست بصورت اتوماتیک 9- قابلیت رمز گذاری بر روی پوشه ها 10- قابلیت منتقل کردن ایمیل ها به فضای هاست 11- پشتیبانی از FTP 12- و بسیاری از امکانات استثنایی دیگر! http://xm.com
|
| 5 کاربر از rezaee.gh برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 |
|
کاربر حرفـــــه ای سايت
![]() |
:| :| :|
عالی بود . یک سری آپلود سنتر توی انجمن معرفی کرده بودم ، اما هیچ کدومشون این امکانات رو ندارن ! اگه همینطوری که نوشتی باشه ، پس حتی میشه ازش سوء استفاده هم کرد :evil: |
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||
|
کاربر انجـــــمن
![]() تاریخ عضویت: 2007-01-02
شهر سکونت: تهران
52 تشکر در 24 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
ولی ایرادش اینه که الان دعوت نامه میخواد :cry:
|
||||||||
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر حرفـــــه ای سايت
![]() |
حسین جان ، مطمئنی که دعوت نامه میخواد !؟
من بدون هیچ مشکلی ثبت نام کردم . یک بار دیگه تست کن ، اگه دوباره به مشکل برخورد کردی بگو تا یک راهی براش پیدا کنم :wink: |
|
|
|
|
|
#5 | ||||||||
|
مدیر ارشــد
![]() تاریخ عضویت: 2006-07-24
شهر سکونت: land of destiny
رشته تحصیلی: کامپیوتر - سخت افزار
11,261 تشکر در 3,468 ارسال
دریافت کتاب: 14
اهداء کتاب: 13
![]()
|
اینم جالبه
یک گیگابایت فضای رایگان ایرانی ! به تازگی یک وب سایت ایرانی مدعی شده است که ۱ گیگا بایت فضای مجانی با قابلیت های فراوان در اختیار کاربران خود قرار می دهد که لازم دیدم برای استفاده شما دوستان و همراهان همیشگی شبکه کامپیوتر فارسی آن را به شما معرفی نماییم : اختصاص يک آدرس اينترنتي 1024 مگابايت فضاي اختصاصي 3 گيگابايت پهناي باند ماهيانه File Manager قدرتمند براي مديريت فايل ها امكان آپلود هر فايل تا حجم 30 مگابايت Zip كردن فايل ها به صورت آنلاين Unzip كردن فايل هاي رمزگذاري شده به صورت آنلاين ارسال و دريافت فايل از FTP Server با سرعت 5 مگابيت در ثانيه لينك مستقيم براي فايل هاي آپلود شده [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] ایرادش دعوت نامست |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از Black Hawk برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#6 |
|
کاربر حرفـــــه ای سايت
![]() |
یک خبر !
متاسفانه چون هنوز این سیستم در حال آزمایش هست ( نسخه Beta ) هنوز یک عالمه باگ و ایراد داره . پس زیاد برای استفاده ازش مشتاق نباشید :P |
|
|
|
|
|
#7 |
|
مدیر بازنشسته تالار زبانهای خارجی
![]() |
سلام
سایتی که دوست خوبمون آقای رضایی معرفی کردن سایت خوبیه من خودم تا حالا از این سایت استفاده می کردم ( ومی کنم) www.mediamax.com این سایت هم 25 گیگ فضای رایگان داره فایل منجر قوی برای انواع فرمت ها (عکس و صوتی و تصویری ) و با کارایی آسان و سرعت آپلود بالا حتماً یه امتحانی بکنین دعوت نامه هم نمی خواد |
|
|
|
| کاربران زیر از Ali برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#8 |
|
کاربر حرفـــــه ای سايت
![]() |
پس از این به بعد دوستانی که آپلود سنتر میشناسن ، همینجا و توی این تاپیک معرفی کنن .
ممنونم :!: :!: :!: |
|
|
|
| کاربران زیر از EhsanHF برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#9 |
|
مدیر بازنشسته تالار برق
![]() |
با سلام خدمت دوستان
راستی یکی از بهترین قابلیتهای این سایت ثبت آپی افراد است ایمیل رایگان هم می دهد در ضمن این سایت مال کشور ترکیه است دعوت نامه هم نمی خواهد
|
| کاربران زیر از rezaee.gh برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#10 |
|
مدیر بازنشسته تالار زبانهای خارجی
![]() |
آقای رضایی شما تا حالا فایلی رو اونجا آپلود کردین؟
چون فکر کنم محدودیت حجمی برای آپلود داره. من یه فایل 4 مگی رو برای آپلود انتخاب کردم گفت که فایل خیلی بزرگه. شما م یه امتحان بکن شاید برای من اشکال گرفته. |
|
|
|
| کاربران زیر از Ali برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|