Feb-02-2010, 15:05
|
#1
|
|
مدير تالار نجوم
تاریخ عضویت: 2009-09-26
شهر سکونت: ایران زیبا
رشته تحصیلی: مدیریت
ارسالها: 1,466
تشکر: 1,549
3,164 تشکر در 1,199 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
|
سازمان همکاريهاي فضايي آسيا
سازمان همکاريهاي فضايي آسيا رسما فعاليت خود را آغازکرد
فضا- همشهري آنلاين:
سازمان همکاريهاي فضايي آسيا و اقيانوسيه، آپسکو (APSCO) که جمهوري اسلامي ايران از بنيانگذاران آن به شمار ميرود و مقر آن در شهر پکن واقع است، روز پنجشنبه رسما فعاليت خود را آغاز کرد.
احمد طالب زاده مدير کل روابط خارجي و امور حقوقي سازمان همکاريهاي فضايي آسيا و اقيانوسيه (آپسکو) گفت: "با پيوستن ساير کشورهاي آسيايي، اين سازمان به يک نهاد مهم منطقهاي تبديل خواهد شد".
اين سازمان يک نهاد جديد و نوپاست که درحال حاضر کشورهاي جمهوري اسلامي ايران، چين، پاکستان، اندونزي، مغولستان و تايلند از جمله اعضاي آن بشمار ميروند و با پيوستن ساير کشورها، فعاليتهاي اين سازمان گستردهتر خواهد شد."
وي گفت: "درحال حاضر شمار ديگري از کشورهاي آسيايي اقدامات لازم را براي عضويت در اين سازمان انجام داده اندکه پس ازتصويب اساسنامه آپسکو توسط دولتها و مجالس کشورهاي آسيا، زمينه پيوستن آنها به آپسکو فراهم ميشود." وي در ارتباط با همکاري کشورهاي آسيايي در زمينه فضا گفت: "فعاليتهاي فضايي بسيار پرهزينه است و معمولا يک کشور به تنهايي قادر نيست روي همه بخشهاي فضا سرمايهگذاري کند . لذا کشورها با مشارکت يکديگر با ساخت و پرتاب ماهواره از دادههاي فضايي استفاده ميکنند."
وي مشارکت و همکاري کشورهاي آسيايي در عرصه فضا را به سود همه اين کشورها دانست. طالب زاده بااشاره به تجربيات ارزشمند کشورمان درعرصه فضا ازجمله ساخت و پرتاب موفقيت آميز ماهواره "اميد" گفت: "ساخت اولين ماهواره اميد توسط دانشمندان ايراني از افتخارات کشورمان به شمار ميرود که بسيار مورد توجه محافل علمي و فضايي کشورهاي مختلف قرار گرفت".
وي ابراز اميدواري کرد "آپسکو" از همه ظرفيتهاي منطقه آسيا براي گسترش همکاريها استفاده کند. وي همچنين در ارتباط با اهتمام دولت جمهوري اسلامي به فعاليتهاي فضايي گفت: "خوشبختانه دولت توجه خوبي به فعاليتهاي فضايي داشته است و بدون شک اهتمام به فعاليتها در عرصه فضا، موجب رشد ساير تکنولوژيها از جمله رايانه، برق و الکترونيک، صنايع، مواد و ... خواهد شد.
يادآور ميشود سازمان همکاريهاي فضايي آسيا و اقيانوسيه داراي يک شوراي مرکزي متشکل از روساي سازمانهاي فضايي کشورهاي عضو است و علاوه بر دبير کل داراي دو معاونت و چهار مديريت است. احمد طالب زاده مديريت روابط خارجي و امور حقوقي اين سازمان را برعهده دارد.
__________________
آسـمانـت هـمـيـشـه آبـی بـاد، و نگـاهـت همـاره زنـگاری
شبـت آرامـتـر ز مـخمـل صبـح، خـوابـت آوازخـوان بـيـداری
چـمـن آشنـاييـت سـرسبـز، بــاغ انـديـشـمـنـديـت پــرگــل
کوچهٔ بی قراريت بن بست، چشمهٔ مهربانيت جاری
|
|
|