| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| گوشی های موبایل در این بخش در مورد گوشی ها نوكیا.سونی اریكسون.سامسونگ.موتورولا و سایر گوشی ها بحث و تبادل نظرمی كنیم.وبه سوالات كاربران جواب داده خواهد شد. |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
مدير بخش تلفن همراه
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-11
شهر سکونت: تهران
رشته تحصیلی: حقوق
1,370 تشکر در 421 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
دوباره سرو كله گوشی های رفرش و تعمیری در قالب گوشی اكبند پیدا شده.
این گوشی ها تمام قطعاتشون به جز برد نو هستند و برد این گوشیها دست چندم و تعمیر شده هست. قاب و باطری و دیگر متعلقات این گوشیها نو و از نوع بی كیفیت ترین اجناس هست و كسبه گول قیمت ارزون این گوشی هارو می خورند و بی خبر از وضعیت داخل این گوشیها هستند. ظرف هفته گذشته چند نفر از همكاران (فروشندگان گوشی) گوشی های نو یی اوردن كه كمتر از یك هفته از فروش اونها نگذشته بود و مشتری به علت خرابی پس اورده بود. با باز كردن این گوشیهای به ظاهر اكبند! با برد های تعمیر شده و شخم زده! مواجه شدم که همکاران پس از مرجوع کردن به عمده فروشی متوجه شدند اشخاص دیگری هم این مشکل رو داشتند. مدل این گوشیها بیشتر 6300 و s500 بود . در خرید از افراد ناشناس وخصوصا پاکستانی کاملا دقت کنید و وقتی گوشی اکبند به تعداد زیاد وبا اختلاف قیمت فاحش به شما پیشنهاد میشه مطمئن باشید که مشکل داره و این افراد رو در اختیار پلیس بگذارید. از قرار معلوم این گوشیها در سطح گسترده ای پخش شده. در صورت اجازه مدیریت نام استان رو اعلام می کنم. من خودم اینارم دیدم: حواستون باشه n95 8g n95-k800-6131-6125-k750 X3 و X6 نوكیا 3310 |
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|