| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| گوشی های موبایل در این بخش در مورد گوشی ها نوكیا.سونی اریكسون.سامسونگ.موتورولا و سایر گوشی ها بحث و تبادل نظرمی كنیم.وبه سوالات كاربران جواب داده خواهد شد. |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
مدير بخش تلفن همراه
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-11
شهر سکونت: تهران
رشته تحصیلی: حقوق
1,356 تشکر در 417 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
نکته مهم : این روش فقط و فقط از خطوط ایرانسل به سایر خطوط قابل اجراست و بر روی خطوط خود ایرانسل به هیچ وجه عمل نخواهد کرد. ( یعنی فقط میتوانید با سیم کارت های ایرانسل شماره هایی نظیر تلفن های ثابت و کلیه خطوط شرکت همراه اول را شماره گیری کنید ) آموزش : ابتدا مقادر شارژ سیم کارت ایرانسل خود را مشاهده نمایید و آن را به خاطر بسپارید. بعد از شماره گیری مقصد به عنوان مثال *******0912 یا ********021 بلافاصله بعد از شنیدن اولین بوق ممتد تماس کلید * (ستاره) روی موبایل خود را یکبار فشار دهید ! پس از این عمل خواهید دید که گوشی شما هنوز در حال تماس است اما صدا کاملا رد و بدل میشود. به مدت ۹۰ ثانیه شما میتوانید به صورت کاملا رایگان و بدون کم شدن شارژ صحبت کنید و پس از قطع دوباره به همین روش شمار گیری کنید. حال مجددا شارژ سیم کارت خود را مشاهده کنید! این روش روی کلیه خطوط ایرانسل از قبیل ۹۳۵ , ۹۳۶ , ۹۳۷ و گوشی های سونی اریکسون و سامسونگ کاملا تست شده . دقت کنید بعد از زدن ستاره نباید هیچ شکلی روی گوشی شما ظاهر بشه یعنی باید گوشی در حالت تماس باقی بمونه ( در صورتی که بعد از اولین بوق * را زدید و شکل * روی گوشی شما ظاهر شد این ترفند روی گوشی شما جواب نخواهد داد , بهتر است برای استفاده از این ترفند از گوشی سونی اریکسون و سامسونگ استفاده کنید ) خودم خیلی وقت پیش امتحان کردم و جواب داده.
90 طلبت ![]()
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||
|
یـار آشــــــــــــــــنـا
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-04
رشته تحصیلی: hnfdhj
653 تشکر در 247 ارسال
دریافت کتاب: 1
![]()
|
یعنی جواب می ده من می رم امتحان کنم ببینم میشه یا نه ولی این موضوع روی نوکیا چطور جواب می ده یا راه دیگه ایی باید تست بشه؟
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
مدير بخش تلفن همراه
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-11
شهر سکونت: تهران
رشته تحصیلی: حقوق
1,356 تشکر در 417 ارسال
دریافت کتاب: 0
![]()
|
نقل قول:
خودم تست کردم با سه تا سونی اریکسون و شده.
|
|
|
| کاربران زیر از Arash_Actual برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|