| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| گوشی های موبایل در این بخش در مورد گوشی ها نوكیا.سونی اریكسون.سامسونگ.موتورولا و سایر گوشی ها بحث و تبادل نظرمی كنیم.وبه سوالات كاربران جواب داده خواهد شد. |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته بخش تلفن همراه
![]() تاریخ عضویت: 2007-12-22
شهر سکونت: طـــهرانــــ
رشته تحصیلی: فیلم سازی و عکاسی
4,314 تشکر در 1,265 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
در این تاپیک هر کدام از دوستان میتوانند با معرفی گوشی خود ، از 10 به آن نمره دهند تا دیگران هم با گوشیهای سایر برندها آشنا شوند .
|
|
| 20 کاربر از FTM برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 |
|
کاربر حرفه ای
|
سلام
خب انگاری باید من خط شکن باشم گوشی من 6220 نوکیا هستش دوربین 5 مگا پیکسل کیفیت عکس گرفتنش عالی هستش فیلمش رو زیاد نمی پسندم برای 5 مگا پیکسل نیست انگاری فیلمش با دوربین 3.2 مگا پیکسل گرفته میشه اما عکسش عالیه آنتن دهیش خوبه صدای نویزش قبل از برداشتن روی تلفن به نسبت گوشی های دیگه زیاد هستش قیمتشم من 216 تومان خریدم الان انگاری شده 230 تومان تا 8 گیگ رم رو ساپورت می کنه ولی من 4 گیگ انداختم روش قابلیت اصال به تلویزیون رو داره موج FM رو هم میگیره کیفیت ضبط صداش عالیه GPS هم داره ولی تا حالا پیگیرش نشدم نرم افزار خوریشم نمی دونم چون اهل نرم افزار و گیم و اینا نیستم نمره من بهش 7.5 هستش
|
| 12 کاربر از T I T A N I U M برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 | ||||||||
|
![]()
|
![]() گوشیه من k800 دوربینش فوق العاده کار می کنه 3.2 ولی به نظر خودم با مقایسه ای که کردم از دوربین 5 مگاپیکسلی سامسونگم بهتر کار می کنه صدای خوبیم داره من از 10 بهش 6 میدم
|
|
| 12 کاربر از FTM برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#4 |
|
مـعـاون سایت
![]() |
ممنون از شما به خاطر تاپیک جالبتون
گوشی من N82 است. بهش نمره 9.5 میدم ، در کل ازش راضی ام ، تنها اشکالش صفحه کلیدشه که بعد از چند روز بهش عادت کردم. دوربینش 5 مگا پیکسله ، با فلش زنون ، از کیفیت دوربینش راضی ام واقعا. مموری 2 داشت که من سوزوندمش رفتم یه 4 گیگ گرفتم حافظه خود گوشی هم 132 مگا بایته ، RAM گوشی 128 و سرعت خوبی داره ، برنامه ها رو سریع باز می کنه رزولوشن تصویرش خوبه ، قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ ، حالت چرخش اتوماتیک داره آنتن دهی گوشی خیلی خوبه و در برقراری تماس واقعا عالیه هر چند یه Camera Phone محسوب میشه و انتظار نمیره کیفیت صدای خیلی عالی داشته باشه با این حال کیفیت صدای گوشی خیلی خوبه یه Application برای جستجو داره که تمام اطلاعات موجود در گوشی رو جستجو می کنه باطریش حدود 4.5 مکالمه رو جواب میده ولی یه مقدار در این زمینه ضعف داره به نظر من
كوه پرسيد ز رود زير اين سقف كبود راز ماندن در چيست؟ گفت در رفتن من كوه پرسيد : و من؟ گفت در ماندن تو بلبلي گفت : و من؟ خنده اي كرد و گفت : در غزل خواني تو آه از آن آبادي كه در آن كوه رود ، رود مرداب شود ، و در آن بلبل سرگشته سرش را به گريبان ببرد ، و نخواند ديگر ، من و تو ، بلبل و كوه و روديم راز ماندن جز ، در خواندن من ، ماندن تو ، رفتن ياران سفر كرده مان نيست بدان ! ![]() آخرین ویرایش توسط MiNeRVa در تاریخ Jul-23-2009 انجام شده است |
|
|
|
| 12 کاربر از MiNeRVa برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#5 | ||||||||
|
كاربر فعال تالار مديريت
![]() تاریخ عضویت: 2009-05-21
شهر سکونت: تهـــران
رشته تحصیلی: مدیریت
1,457 تشکر در 490 ارسال
دریافت کتاب: 1
![]() ![]()
|
گوشی منم N96، دوربینش 5 مگا پیکسله با لنز Carl Zeiss، حافظه 16G که تا 8G هم حافظه جانبی می گیره.
TV داره، صفحه نمایشش هم 2.8 اینچ. کلا گوشی خوبیه، من از 10 بهش 9.5 میدم، اون 0.5 هم به خاطر اینه که به نظرم باطریش یکم ضعیفه |
||||||||
|
|
|
| 11 کاربر از Baran برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#6 |
|
یـار آشــــــــــــــــنـا
![]() |
من یه n82 داشتم دو روز پیشم یه n73 هم گرفتم این دومی می دونم 240 تومان گرفتم اما اولی رو نمی دونم ...
از چیزهای دیگه اش خبری ندارم چون از موبایل فقط به عنوان موبایل استفاده می کنم حرف زدن و اس ام اس تکست کردن فقط ! به n82 از 10 , 7 میدم ... با دومی هم زیاد کار نکردم نمی دونم چطوریه ... |
|
|
|
| 9 کاربر از soroush pixy برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#7 |
|
کاربر حرفه ای
![]() |
چه جالب ! من و Sylvanas گوشی هامون یکیه !
![]() مزایا : کیفیت خیلی خوب عکسبرداری ( به شرط تنظیمات درست در شرایط مختلف ) 3.2 مگاپیکسل خاصیت Auto Focus که تا حد زیادی جلوی تاثیر لرزش ها را میگیره امنیت بسیار بالای نرم افزاری بخاطر پلت فرم جاوا Java Platform صفحه نمایش بزرگ 320*240 پشتیبانی RSS که میتونی از به روز شدن سایتهای مورد علاقه ات بخصوص اخبار آگاه بشی کیبورد راحت کیفیت خیلی خوب پخش موزیک در حالت Hands free کیفیت خوب رادیو استحکام بالای گوشی ( یک بار گوشی ام به شدت به زمین پرتاب شد ولی جز خراشی خیلی جزئی آن هم در یکی از گوشه هایش مشکلی پیش نیومد ) ![]() مطالعه نسبتا راحت صفحات وب در 2 حالت Portrait و Landscape به همراه خاصیت Zoom چند برابر معایب : وزن نسبتا زیاد ( 115 gr ) حجیم بودن ( تقریبا 1.4 برابر مدل نوکیا 6300 ) آنتن دهی نامطلوب ( البته اینو مطمئن نیستم چون موندم این مساله از گوشیه یا از سیم کارت چون ایرانسل است ) محدودیت نرم افزاری بخصوص در بخش Application بخاطر سخت بودن برنامه نویسی جاوا کیفیت پایین فیلمبرداری که در حد VGA است عمر پایین باتری ساخت چین نداشتن پورت جداگانه USB برای استفاده همزمان از شارژر هنگام پخش موزیک با Hands Free Memory داخلی بسیار کم ( 64 مگ ) کلا این گوشی واسه عکسبرداری با قیمت مناسب خوبه البته این مال 2 سال پیش گزینه خوبی بود نه واسه الان . چون اگه بخواهی عکس دیجیتالی خیلی خوب بگیری که دوربین های مجزای قویتری با قیمتهای پایین اومده که کیفیتشون بالای 5 مگاپیکسل است . اگه واسه صدا بخواهی که من خودم خیلی ازش راضی نیستم و ترجیح میدم از مدلهای دیگه استفاده کنم. بهرحال من بهش نمره 7 میدم و میخوام یک گوشی بهتر بگیرم با سیم کارت همراه اول
|
| 12 کاربر از A.L.I. برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#8 | ||||||||
|
کاربر انجـــــمن
![]() تاریخ عضویت: 2008-01-11
267 تشکر در 76 ارسال
![]()
|
منم یه گوشی n81 دارم بخوام همچیش خوبه فقط گاهی قاطی میکنه اگر بخوام بهش نمره بدم از 10 بهش 8 میدم
|
||||||||
|
|
|
| 9 کاربر از Dark Lord برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#9 |
|
مدير بخش كامپيوتر
![]() |
![]() مدل = 1112 رنگ = مشکی سرعت تایپ = معرکه خیلی توپه . اس ام اس در حد تیم ملی تایپ میشه . 3 سال دارمش . خیلی دوسش دارم . و اگه خراب بشه یکی دیگه از همین میخرم . تموم خاطرات این 3 سالم با این گوشیمه . داییم بهم هدیه داده ( تقریبا به زور ازش گرفتم) ![]() گوشی دومم اینه . اینم واسه دعوا خیلی خوبه سنگینه . اصلا نمیشه باهاش اس ام اس تایپ کرد . دوس دختر رفیقم اون موقع ها قدیما واسش خریده بود . بعد که جدا شدن من شدم واسط :دی که اینو برگردوم . اونم گفت نمیخوام . پس شد هدیه به من :پی ![]() اینم گوشی آخرم . که خط ثابتم توشه . 6500 خیلی سنگینه . دوربینش خوب نیست . راستش اینم مال خواهر کوچیکم بود که به زور بهم هدیه داد :پی ام پی تری بد میخونه . و .... راستش گوشی واسه اینه که ادم حرف بزنه و اس ام اس بده . نه اینکه دوربین بشه و ام پی تری پلیر . هر چی جای خودش . واسه همین گوشی خوبه که خوب اس ام اس بده . و باتری دووم داشته باشه . و سبک باشه . یعنی 1110 1112 :پی البته کلا عادت ندارم گوشی بخرم :پی
|
|
| 9 کاربر از microb برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#10 | |||||||||||
|
![]()
|
نقل قول:
چقدر گوشی داری شما ؟؟! !! زنگ خورم دارن این 3 تا ؟![]() اره راست میگی k800 دست خورش خوبه واسه اس ام اس ![]() نقل قول:
ایرانسل خیلی جاها که همراه اوول انتن نداره انتن میده به نظرم انتن دهیشم خوبه ![]() نقل قول:
|
|
| 8 کاربر از FTM برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| بحث, گوشی |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|