| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| سخت افزار جامعترين مرجع سخت افزار , آموزش سخت افزار , معرفي قطعات جديد , تحليل سخت افزار , اخبار روز سخت افزار , مشاوره و سيستم هاي پيشنهادي و معرفي و قيمت انواع نوت بوك. |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
تیم فنی سایت
![]() |
سلام
من آپدیت بایوس مادربردم رو گرفتم ولی فلاپی درایو ندارم با چی آپدیتش کنم؟؟ نرم افزار تحت ویندوز نداره؟؟ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
مدير تالار سخت افزار
![]() |
برند و مدل مادربوردتون چیه؟!
معمولا نسخه ی قابل نصب توی ویندوز (به واسطه ی یه نرم افزار کوچیک) ارائه می شه... فکر کنم اگه برند و مدل مادربوردتون رو بفرمایید، بتونم دقیق تر باهاتون همفکری کنم!
گفتمش چرا ماه پیشانو نامهربونی؟! ![]() گفت می خوام بسوزونمت تا قدرم بدونی ![]() گفتمش برات خونه می سازم از خشت و گل ![]() گفت اگه دوستم داری جا بده تو خونه دل ![]() گفتمش دروغ می گی ماه پیشانو تو مستی ![]() گفت که باور کن با تو می مونم تا تو هستی |
|
|
|
|
|
#3 |
|
تیم فنی سایت
![]() |
پیداش کرم
مادربردم elite هست من یه مشکل دیگه دارم سیستم من دو تا هارد داره ، یکی ساتا و یکی ide وتی برای اولین بار سیستم رو روشن میکنم هارد ها رو نمیشناسه باید یه بار ریست کنم تا بشناسه گفتم شاید با اپدیت درست بشه که نشد
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
مدير تالار سخت افزار
![]() |
این معمولا به چینش دیوازها بر می گرده! البته این مشکل در مورد سی دی رام و هارد ساتا خیلی شایع هست ولی خوب شاید در مورد شما هم همین مشکل بوجود اومده!
سعی کنید با تغییر محل هارد ساتا مشکل رو حل کنید! البته اگه مطمئن هستین که مشکل عدم شناسایی هارد هست (آخه ایلایت (و سایر وابسته هاش مثل پاسکال) کلا توی بوت شدن مشکل دارن!) یعنی با یه هارد تنها، این مشکل رو نداری؟!
گفتمش چرا ماه پیشانو نامهربونی؟! ![]() گفت می خوام بسوزونمت تا قدرم بدونی ![]() گفتمش برات خونه می سازم از خشت و گل ![]() گفت اگه دوستم داری جا بده تو خونه دل ![]() گفتمش دروغ می گی ماه پیشانو تو مستی ![]() گفت که باور کن با تو می مونم تا تو هستی |
|
|
|
|
|
#5 |
|
تیم فنی سایت
![]() |
نه با یه هار ساتا میذارم مشکل نداره
چینش چی چی ؟ دیوار چیه دیگه؟ ![]() در ضمن به بدبختی دیگه هم دارم با ویندوز 7 باید توی ستاپ یه تغییری بدم تا بتونم با ویندوز سون کار کنم ، یعنی یا باید سون کار کنم یا باید ایکس پی دیگه کشته منو
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
مدير تالار سخت افزار
![]() |
می خندی؟! خوب دیواز دیگه (device)، چه می دونم معادل فارسی ش چی می شه، ترجمه ش که ضایع هست، مثلا بگم وسایلت رو مرتب بچین!
(این رو که توی کتاب اجتماعی دوران راهنمایی نوشته بود، نظم چیست! )می گم ها حالا چرا یواش یواش اعتراف می کنی مشکلاتت رو؟! زودتر اعتراف کنی به نفعت هست، قول می دم از قاضی برات تخفیف بگیرم ![]() ببین، باید یه هارد رو واسه ویندوز انتخاب کنی و یه هارد دیگه رو هم به عنوان هارد دوم! این تغییری که می گی توی بایوس باید بدی، احتمالا منظورت تغییر تقدم و تاخیر هارد بوت هست؟! خوب عزیز دلم می خواستی جفت ویندوزها رو از روی یه هارد نصب کنی! (نه اینکه روی یه هارد نصب کنی، یعنی، اولین درایو (primary partition) فقط یک هارد رو بوت شونده (botable) می کرد! (خوب چیکار کنم گیر دادی، اصطلاح فارسی از کجا بیارم؟!)
|
|
|
|
|
#7 |
|
تیم فنی سایت
![]() |
نه سهیل جان مشکل اینا نیست
راستش من خودم توی سخت افزار بدک نیستم اما ایندفعه گیر یه مادربرد بسیار دیوونه ای افتادم برای ویندوز 7 باید یک گزینه رو تغییر بدم الان یادن نیست دقیقا چیه که سون بالا بیاد اونوقت دیگه ایکس پی بالا نمیاد همین مدل هم دوستم داره اونم همین دردسر رو داره |
|
|
|
| کاربران زیر از MasterData برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#8 |
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() |
سلام شما می تونی به راحتی از طریق یه فلش این کار رو بکنی یعنی وقتی که وارد منوی بایوس سیستم شده مرحله خوندن اطلات رو می تونی از طریق usbانتخاب کنی که اون هم میره روی فلش و اطلاعت رو می خونه
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|