| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| سخت افزار جامعترين مرجع سخت افزار , آموزش سخت افزار , معرفي قطعات جديد , تحليل سخت افزار , اخبار روز سخت افزار , مشاوره و سيستم هاي پيشنهادي و معرفي و قيمت انواع نوت بوك. |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() تاریخ عضویت: 2009-09-24
رشته تحصیلی: نرم افزار
15 تشکر در 13 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
با سلام
1. من بعد از اينكه كامپيوترم رو روشن ميكنم يه لحظه كيس كامل روشن ميشه به اندازه 2 ثانيه بعد دوباره كيس كاملا خاموش و بيصدا ميشه براي 2-3 ثانيه و دوباره كيس خود به خود روشن ميشه بعد كيس يه صداي خاصي مثل وووو ونه صداي بوق در مياره علت چيه چي كار كنم ؟؟؟ بعد يه صفحه اي ميياد كه تا f1 رو نزنم نميره ؟ |
||||||||
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||
|
یـار آشــــــــــــــــنـا
![]() تاریخ عضویت: 2009-07-28
شهر سکونت: تهران
رشته تحصیلی: كار شناس مبارزه بابیماریها
713 تشکر در 264 ارسال
![]()
|
تما م كابل هاي data را ااز مادر برد جدا كنيد باطري مادر برد را خارج كنيد و حدود چند ثانيه كامپيوتر را روشن كنيد و خاموش كنيد و كابل برق را از كامپيوتر جداكنيد و بعد كابل برق و باطري را سر جايش بگذاريد و كامپوتر را روشن كنيد خودتان منوجه ميشويد كه صدا از كجا بوده ويا هست
|
|
| کاربران زیر از nasiri2009 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 | ||||||||
|
15 تشکر در 13 ارسال
![]()
|
مرسی ولی من میخوام بیشتر این مشکل رو حل کنم که
کامپیوترم رو روشن میکنم1. کیس یه لحظه روشن میشه(2-3 ثانیه روشن میمونه) 2. بعد خود به خود خاموش میشه(بیصدا ) 3. بعداز 3 ثانیه دوباره خودش خود به خود روشن میشه وشروع به کار میکنه مشکل از چیه چی کار کنم اگه میشه دقیق کمکم کنید اخه میترسم کلا دیگه روشن نشه
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از chimchim برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#4 | |||||||||
|
713 تشکر در 264 ارسال
![]()
|
نقل قول:
|
|
| کاربران زیر از nasiri2009 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#5 | |
|
مدير تالار سخت افزار
![]() |
نقل قول:
![]() این وحشتناک ترین کاری هست که می تونید انجام بدین!!!!!!!! توجه داشته باشید که قبل از دست زدن به باتری یا جامپر بایوس، حتما و حتما باید کابل برق کاملا جدا شده باشه، در ضمن، هنگامی که باتری سر جاش نیست، یا اینکه جامپر در حالت 1 قرار داره، به هیچ وجه نباید برق کیس رو وصل کرد یا سعی در روشن کردن کامپیوتر کرد، این جزو ساده ترین اصولی هست که باید رعایت بشه!!!! |
|
|
|
|
| کاربران زیر از soheilspeedart برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#6 | |
|
مدير تالار سخت افزار
![]() |
نقل قول:
وقتی که از شما درخواست می شه F1 رو بزنید، به ضمیمه اون یک پیغام خطا هم دریافت کردین، متن پیغام رو لطف کنید، تا بشه قطعی تر نظر داد |
|
|
|
|
| کاربران زیر از soheilspeedart برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#7 | |||||||||
|
713 تشکر در 264 ارسال
![]()
|
نقل قول:
|
|
|
|
#8 |
|
مدير تالار سخت افزار
![]() |
نظر لطف شماست، ولی ظاهرا تعریف «مطلب علمی» از نظر شما، حرف زور زدن، به خاطر سن و سال هست!!! من به شما بی احترامی نکردم، ولی ظاهرا شما انتقام اشتباهات خودتون رو از دیگران می گیرد!!!
من نمی دونم شما چرا وقتی که سوتی می دی به جای اینکه دفه بعد قبل از ارسال پست از درست بودن مطلب خودتون اطمینان حاصل کنید، سعی می کنید مطلب اشتباه خودتون رو به زور درست جلوه بدین!!!!! حالا فرضا که اینجا همه الکی به احترام شما چیزی نگفتن، واقعیت تغییری می کنه؟!!! متاسفانه اینجا هم مثل بقیه فروم ها، تبعیض سنی قائل می شن!!!!!!!!!!!!!!!! اینکه سنی از شما گذشته و احترام شما واجبه درسته، ولی دلیل نمی شه اشتباهات شما رو هم چشم بسته قبول کنیم!!! اینکه آدم بتونه به اشتباهش اعتراف کنه، نشون می ده بزرگ شده، نه اینکه سنش زیاد باشه!!! این مطلبی هم که من عرض کردم، جزو ساده ترین اصولی هست که هر کسی که یه آشنایی مختصر با سخت افزار داره، اینو می دونه، حالا شما چرا اینقدر عصبانی می شی، الله اعلم!!! یه نگاه کوچولو، توی دفترچه های مادربوردها بندازید متوجه می شین اینم دلیل علمی http://img.dezonline.ir/images/qmfgep1lak0epj99pzpo.jpg !~!~!~! به علت حجم زیاد عکس، ویرایش شد. [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] آخرین ویرایش توسط ArasH در تاریخ Oct-13-2009 انجام شده است علت: به علت حجم زیاد عکس، ویرایش شد. |
|
|
|
|
|
#9 | ||||||||
|
15 تشکر در 13 ارسال
![]()
|
ضمن تشکر از همه دوستان
![]() متن پیغام پس از روشن شدن : Phoenix - AwardBIOS . . . CMOS checksum error - defaults loaded <<< مهم f1:continue DEL :to setup اگه در داخل setup در سربرگ defaults باید چیزی رو تغییر بدم دقیقا بگید برای کدوم ها yes بزنم برای کدوم no ؟(اخه همشونو دست کاری کردم) Load System Default Settings (y/n(؟ Load System Turbo Settings (y/n)? Load CMOS From BIOS (y/n)? SAve CMOS to BIOS (y/n)? واگر نه مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از chimchim برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#10 |
|
مدير تالار سخت افزار
![]() |
خیلی ساده س، به نظر میاد که باتری روی مادربورد خیلی ضعیف شده باشه!!!
بنابراین شما اول شما طبق استانداردهای توصیه شده توسط شرکت سازنده مادربورد عملیات clearing c-mos رو انجام بده (همون ری ست کردن بایوس منظورمه) (تشخیص اینکه کدوم علمی هست و کدوم غیر علمی با خودت!!!) بعد از این کار، وارد بایوس بشو و گزینه «بازگشت به حالت پیش فرض» رو انتخاب کنید (load system default setting) (البته این هم جزو مراحل «پاک کردن بایوس» هست ولی واسه تاکید تکرار کردم) بعد از این، اگه سیستم بعد از روشن بودن چند ساعته، بازم همین مشکل رو داشت، باتری روی مادربورد رو تعویض کنید. (در ضمن مطمئن باشید که اتصال غیر امن داخل سیستم شما نباشه، مثلا ممکنه به خاطر توصیه های غلط دیگران، نوع اتصالات رو از حالت استاندارد خارج کرده باشید!) نکته: اگه موقع اتصال برق به پاور، فن ها یه چرخش مختصر می کنن، سعی کنید در اولین فرصت پاور خودتون رو عوض کنید (اگه مادربورد شما آزروک هست، لازم نیست این کارو بکنید!!!) |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|