| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| سایر موضوعات کامپیوتر در این بخش موضوعات مختلفی که شامل دیگر بخش ها نمی شوند از قبیل ، اخبار دنیای کامپیوتر ، بازی های کامپیوتری ، مباحث عمومی بخش کامپیوتر قرار می گیرند. |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-12-23
شهر سکونت: اصفهان
رشته تحصیلی: کشاورزی
2 تشکر در 1 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
سلام
من چند فیلم با دوربین هندی کم گرفته ام که بعد از کپی کردن فقط یکی از فایلها باز نمیشه. با مدیا پلیر باز کردم. علت چیست؟ ممنون. |
||||||||
|
|
|
|
|
#2 |
|
مدير تالار سخت افزار
![]() |
اگه منظورتون هندی کم های هارد دیسک دار هست، علت باز نشدن بعضی فایلها اینه که فرمت ذخیره سازی فیلم ها طوری هست که مدیا پلیر توی پلی کردن اونا ضعف داره!!! (مثلا مدیاپلیر واسه پخش دی وی دی، دایوایکس، AVI HD و... معمولا دچار مشکل هست، هر چند که با اضافه کردن پک های کدک مدیا پلیر قادره این فایلها رو پلی کنه ولی خوب بالاخره به خاطر ضعف خود مدیاپلیر، معمولا باز هم ممکنه چنین مشکلاتی پیش بیاد)، بنابراین نگران نباشید مشکل خاصی وجود نداره
با نصب یک پلیر دیگه، مشکل شما حل می شه، و یا با تبدیل فیلم ها به VCD (مدیا پلیر خوراکش وی سی دی (dat) و wmv هست ) که البته کیفیت تا حد VCD افت می کنه!تبدیل به DVD می تونه بهترین راه برای حفظ کیفیت و ذخیره فیلم روی دیسک نوری باشه که واسه تماشای DVD فکر می کنم که Power DVD عالی باشه (هر چند که کمی سنگینه) در ضمن در حال حاضر واسه انتخاب پلیر برای تماشای فایلهای فعلی پسوند فایل شما اگه avi یا mpeg4 هست power DVD می تونه خیلی به شما کمک بکنه ولی همون طور که گفتم کمی سنگینه که اگه من جای شما باشم از KMplayer استفاده می کنم در کل، به نظر من، بهترین پلیر که کمترین مشکلات رو نشون می ده، KMplayer هست، پیشنهاد می کنم این پلیر رو نصب کنید که اغلب فرمت های تصویر و صوتی رو می تونه اجرا کنه... انتخاب دیگه مدیاپلیر کلاسیک هست که اونم چیز خوب و قوی هست، به هر حال پلیر زیاده ولی من پیشنهاد می کنم که حتما KMplayer رو یه بار امتحان کنید با تشکر، بخش تبلیغات KMplayer
گفتمش چرا ماه پیشانو نامهربونی؟! ![]() گفت می خوام بسوزونمت تا قدرم بدونی ![]() گفتمش برات خونه می سازم از خشت و گل ![]() گفت اگه دوستم داری جا بده تو خونه دل ![]() گفتمش دروغ می گی ماه پیشانو تو مستی ![]() گفت که باور کن با تو می مونم تا تو هستی |
|
|
|
| کاربران زیر از soheilspeedart برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 |
|
مدير تالار سخت افزار
![]() |
توی سایت خودمون لینک دانلودش هست
یه سر به اینجا بزنید [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]
گفتمش چرا ماه پیشانو نامهربونی؟! ![]() گفت می خوام بسوزونمت تا قدرم بدونی ![]() گفتمش برات خونه می سازم از خشت و گل ![]() گفت اگه دوستم داری جا بده تو خونه دل ![]() گفتمش دروغ می گی ماه پیشانو تو مستی ![]() گفت که باور کن با تو می مونم تا تو هستی آخرین ویرایش توسط soheilspeedart در تاریخ Dec-23-2009 انجام شده است |
|
|
|
| کاربران زیر از soheilspeedart برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| نمایش فیلم در کامپیوتر |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|