| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| سایر موضوعات کامپیوتر در این بخش موضوعات مختلفی که شامل دیگر بخش ها نمی شوند از قبیل ، اخبار دنیای کامپیوتر ، بازی های کامپیوتری ، مباحث عمومی بخش کامپیوتر قرار می گیرند. |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
کاربر حرفـــــه ای سايت
![]() |
سلام .
از این به بعد قصد دارم اینجا جدیدترین نمونه سوالات امتحانهای : Microsoft : MCSE (2000&2003), MCSD, MCDBA, MCTS, MCITP, MCPD Cisco Systems : CCNA, CCDA, CCNP, CCDP, CCIP, CCSP, CCVP, Cisco TAC, CQS, CCIE Written, CCIE Lab, CCIE Other COMPTIA : A+, I-net+, Network+, Server+, Security+, Project+, Linux+ Sun Microsystems : SCSA, SCNA, SCJP, etc ORACLE : OCA, OCP, OCM WIRELESS : CWNA, CWNI, CWNE, CWSP, CWNP و Novell, Citrix, IBM, HP, ECCouncil, ITIL, Checkpoint, Exin, VMWare, RHCE, LPI and other رو به درخواست دانشجویان عزیز و با جدیدترین سیمولاتورها قرار بدم . ضمنا فقط نمونه سوالات رشته های خودتون رو درخواست بدین ، نه بیشتر ، نه کمتر . فقط از دوستان عزیزم یک خواهش خیلی خیلی کوچیک دارم . چون استفاده و پخش این سوالات ممکنه کمی دردسر ساز باشه ، پس لطفا این سوالات رو جایی پخش نکنین . اگه یه زمانی ببینم این سوالات جای دیگه ای لینک شده ، تمام مطالب و سورس ها رو از دسترس همه خارج میکنم و به درخواست هیچ کسی جواب نمیدم . چون همین تاپیک واسه خودم کلی دردسر ایجاد میکنه و فقط و فقط انحصارا واسه سایت دانشجو این مطالب رو میذارم . ممنون از همه دوستان . در ضمن ، در صورتی که قرار هست مثلا امتحان MSCE رو برین ترکیه یا دوبی بدین ، هرگز و به هیچ عنوان نگین که قبلا این سوالات رو جایی دیدین . چون همون لحظه شما رو از امتحان واسه همیشه محروم میکنن . اینم یه تذکر امنیتی ! :!: |
|
|
|
| 5 کاربر از EhsanHF برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-10-15
رشته تحصیلی: computer
1 تشکر در 1 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
اگر ممکن هست نمونه سوالات کتاب network + بگذارید ممنونم
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از aminnik برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-12-11
رشته تحصیلی: کامپیوتر
0 تشکر در 0 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
سلام ،با عرض تشكر اگر ممكن است نمونه سوالات ccna , ccnp را هم بگذاريد ، خيلي ممنون.
من تازه عضو اين انجمن شدم و لطفتونو فراموش نمي كنم. |
||||||||
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2010-01-11
رشته تحصیلی: كامپيوتر