| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| سایر موضوعات کامپیوتر در این بخش موضوعات مختلفی که شامل دیگر بخش ها نمی شوند از قبیل ، اخبار دنیای کامپیوتر ، بازی های کامپیوتری ، مباحث عمومی بخش کامپیوتر قرار می گیرند. |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
مدير بخش كامپيوتر
![]() |
با سلام به برو بكس سایت .
راستش من تازه اومدم تو این سایت . و دیدم سایت خوبیه و بچه های خوبی اینجا . ولی یه كم فعالیت بچه ها كمه . البته این صحبت هایی كه میكنم نظر شخصیمه . ولی به نظر من آدم همیشه باید قدم های بزرگ برداره تا به جاهای بالا بالا برسه . . به نظر من بیاید یه چند تا پروژه بزرگ شروع كنیم به نفع سایت . اگه قرار باشه با آموزش كد برنامه نویسی و یا آموزش های ساده شروع كنیم نمیشه . نظر من اینه كه بچه های قویتر به عنوان استارت كار یه پروژه یا چند تا رو شروع كنن و ضعیف ترا هم همینجوری به بقیه برسن . راستش قضیه خیلی سادست . مثلا من الان دارم رو یه پروژه شروع به كار میكنم كه نامبر1 ( سهیل ) هم باهام همكاری میكنه كه میخوام 2 تا شهر واسه midtown madness كه یكی از معروفترین و پرطرفدارترین بازی های جهان و ورژن 3 اون هم تو Xbox خیلی معروفه , بنویسم . این بازی تو ایران فوق العاده پرطرفداره . مثلا تو همین بازی كار گرافیك و برنامه نویسی و انیمیشن میخواد . كه همه میتونن توش فعالیت كنن . شهر اولشم كه میخوام گرگان رو بذارم. خلاصه هر كی مرد عمله بیاد جلو . راستی مصطفی جان . اگه میبینی این پست ارزشش رو داره بزارش تو قسمتهای دیگه هم . بازم ببخشید . من كوچیكتر از این حرفام . ولی از فعال بودن خوشم میاد .
|
|
| 7 کاربر از microb برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 | ||||||||
|
عضو سابق هيات مديره
![]() تاریخ عضویت: 2007-09-12
شهر سکونت: تهران
3,845 تشکر در 1,053 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
مرسی آقای میكروب
آدم وقتی می خواد یك متر بپره باید به فاصله یك و نیم متری دورتر نگاه كنه تا موفق بشه من موافقم . فقط لطفا بفرمایید برای این كار ما باید بازی رو هم بلد باشیم ؟ یه كم بیشتر توضیح می دید |
||||||||
|
|
|
|
|
#3 |
|
مدير بخش كامپيوتر
![]() |
در مورد این پروژه نه . این یك ماشین بازیه كه من خیلی دوس دارم و كار مایكروسافت .
ولی بستگی داره شما تو كدوم قسمت بخواهین فعالیت كنین
|
|
|
|
#4 |
|
كارشناس بخش فني و مهندسي
|
سلام
چطوری ... ج . م ؟ ببین . كار بسیار خوبی كردی كه میخوای این پروژه رو اینجا به صورت open source پیگیری و انجام بدیم . این كار در صورت موفقیت یه كار ملی در زمینه بازی های رایانه ای محسوب میشه . بنده این تاپیك رو مهم میكنم و البته یه اسم بهتر براش انتخاب میكنم . بهتره اول مراحل كار رو تعریف كنی برای بچه ها . بدونن به چه تخصص هایی لازم هست .. و بعدش با مشخص شدن وظایف یه كار گروهی رو شروع میكنیم ... پس مراحل كار رو تعریف كن تا بچه هایی كه میتون بیان . من هم كار خودم كه map design بوده رو انجام میدم . موفق باشی |
|
|
|
|
|
#5 |
|
مدير بخش كامپيوتر
![]() |
سلام نامبر جان بزار ببینم چند نفر از بچه ها اكتیون و حاضر به فعالیتن .
چشم بعدش همشو میزارم رو این سایت به درخواست شما . ولی حرف من كلی بود . فقط به این یك پروژه نبود . :!:
|
|
|
|
#6 | ||||||||||
|
كارشناس بخش كامپيوتر
![]() تاریخ عضویت: 1970-01-01
شهر سکونت: کرج
رشته تحصیلی: کامپیوتر - نرم افزار
5,812 تشکر در 2,008 ارسال
![]()
|
نقل قول:
این پست رو مهم کردم ..! اگه لازمه بگو تا اطلاعیه هم بدم. ------------------------------------------- در مورد پروژه ، میشه بگی با چه زبونیه ..؟ با OpenGL یا DirectX ..؟ نقل قول:
حالا برای آشنایی هم فکر می کنم خیلی خوب باشه. من که مشتاقم اگه بلد هم نباشم یاد بگیرم. آخرین ویرایش توسط مصطفی در تاریخ May-01-2008 انجام شده است |
||||||||||
|
|
|
| 4 کاربر از مصطفی برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#7 | ||||||||
|
عضو سابق هيات مديره
![]() تاریخ عضویت: 2007-09-12
شهر سکونت: تهران
3,845 تشکر در 1,053 ارسال
![]()
|
تو این پروژه از شبكه هم استفاده می شه ؟
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از akiko برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#8 |
|
مدير بخش كامپيوتر
![]() |
سلام .
ممنونم از همه . نمیدونم چرا استقبال كمه ولی به خدا این پروژه ها سخت نیست و بالاخره باید یاد گرفت . میشه شبكه هم بهش اضافه كرد . آره
|
|
|
|
#9 | |||||||||
|
كارشناس بخش كامپيوتر
![]() تاریخ عضویت: 1970-01-01
شهر سکونت: کرج
رشته تحصیلی: کامپیوتر - نرم افزار
5,812 تشکر در 2,008 ارسال
![]()
|
نقل قول:
ضمنآ جیمی جان اگه ممکنه یه توضیحی از گروه و تخصصی که نیاز داریم بده. ممنون |
|||||||||
|
|
|
| 4 کاربر از مصطفی برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#10 |
|
كارشناس بخش فني و مهندسي
|
فكر میكنم بعد از اتمام كار میشه با یه شبكه ون ! این بازی رو با هم به عنوان نسخه بتا ! لانچ كنیم !
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|