| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| نرم افزار در این بخش کلیه خدمات نرم افزاری (درخواست ، معرفی ، دانلود ،کرک ، آنتی ویروس و ارائه ی سریال نرم افزار ها) و همچنین آموزش و بررسی نرم افزارهای مختلف ( زبانهای برنامه نویسی و ... ) در سطح دانشگاهی انجام میشود. |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
دوســـــت جـــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-12-21
رشته تحصیلی: مهندسی صنایع
71 تشکر در 33 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
درود
یه اسکنر mustec bearpaw 1200cu plus دارم ولی cd که همراهشه رو گم کردم ، از نت همه درایوراشو گرفتم و به کامپیوتر هم وصل کردم ولی فقط میتونم باهاش اسکن کنم ، این اسکنر قابلیت فکس و ایمیل هم داره ولی واسه این کارا نرم افزار میخواد که من ندارم ، چطوری نرم افزارشو پیدا کنم ؟ |
||||||||
|
|
|
|
|
#2 |
|
مدير تالار سخت افزار
![]() |
واسه این موارد نیازی به درایور برای دستگاه ندارید، فکس که وابسته به نرم افزار خاصی نیست، دستگاه به صورت مستقل می تونه یه سند رو فکس کند (بدون نیاز به کامپیوتر) و یا حتی اگه یه سند رو بخواین از روی سیستم توسط دستگاه فکس کنید می تونید از پرینترهای مجازی ویندوز (نمونه ش توی شکل مشخص شده)، استفاده کنید.
![]() برای میل هم قضیه همینه! اگه از یه سرویس pop3 استفاده می کنید می تونید از نرم افزارهایی مثل outlook استفاده کنید و اگر هم از سایر سرویس های آنلاین استفاده می کنید که نیازی به نرم افزار نیست... اما خوب اگه با نرم افزار خاصی کار می کردین که با محیطش راحت بودین، می تونید اسمش رو ذکر بفرمایید تا تقدیم شه. البته این صفحه ی پشتیبانی دستگاه شماست، من چون مطمئن نبودم چیزی برای دانلود نذاشتم، ببینید از این قسمت چیزی هست که کمک شما کنه، یا نرم افزاری که مد نظر شما باشه؟! [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ]
گفتمش چرا ماه پیشانو نامهربونی؟! ![]() گفت می خوام بسوزونمت تا قدرم بدونی ![]() گفتمش برات خونه می سازم از خشت و گل ![]() گفت اگه دوستم داری جا بده تو خونه دل ![]() گفتمش دروغ می گی ماه پیشانو تو مستی ![]() گفت که باور کن با تو می مونم تا تو هستی آخرین ویرایش توسط soheilspeedart در تاریخ Jan-30-2010 انجام شده است |
|
|
|
| کاربران زیر از soheilspeedart برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|