| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| نرم افزار در این بخش کلیه خدمات نرم افزاری (درخواست ، معرفی ، دانلود ،کرک ، آنتی ویروس و ارائه ی سریال نرم افزار ها) و همچنین آموزش و بررسی نرم افزارهای مختلف ( زبانهای برنامه نویسی و ... ) در سطح دانشگاهی انجام میشود. |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2009-10-13
رشته تحصیلی: مدیریت صنعتی
0 تشکر در 0 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
من یک mp3 player Neo5 دارم که متاسفانه اشتباهی فرمت شده است. در سی دی همراه دستگاه درایورهای پلیر وجود دارد اما نمی توانم آن درایورها را به دستگاه منتقل نمایم .از کسانی که در مورد این مشکل اطلاعاتی دارند خواهشمندم که مرا راهنمایی نمایند.
|
||||||||
|
|
|
|
|
#2 | |
|
مدير تالار موسيقي
![]() |
نقل قول:
)حتی اگه فرمتشون هم کنید این اطلاعتش هستنپیروز باشید |
|
|
|
|
| 2 کاربر از ICE برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 |
|
تــــــــــــــــازه وارد
![]() |
سلام حامد جان ببین برای رفع مشکلت باید اول بتونی پلیرت رو فرمت کنی
اما مشکلی هست چون که اشتباهی فرمت شده ویندوز خودش به راحتی نمی تونه اونو فرمت کنه اما اگه می گفتی که حجم پلیرت چقدره راحت تر بهت کمک می کردم اما با این حال نرم افزار های متنوعی برای پاک کردن اطلاعات از رو ی حافظه های فلش هست اما یه راه دیگه هم هست اینکه اول پلیرت رو به سیستمت وصل کن بعد برو توی داس چون که این حافظه های فلش یا کلا usb ها از فرمت fat یا fat32 هستش پس داخل das به راحتی شناسیئی میشه بعد از اینکه اسم اون رو پیدا کردی دستور format اسم درایو:/ اینتر رو یزن یعنی اگه درایوت k بود باید بنویسی format:/k بعد هم yesبه راحتی فلشت فرمت میشه بعد بیا تو ویندوز درایور ها تو دوباره نصب کن |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|