| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| نرم افزار در این بخش کلیه خدمات نرم افزاری (درخواست ، معرفی ، دانلود ،کرک ، آنتی ویروس و ارائه ی سریال نرم افزار ها) و همچنین آموزش و بررسی نرم افزارهای مختلف ( زبانهای برنامه نویسی و ... ) در سطح دانشگاهی انجام میشود. |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار تاريخ
![]() تاریخ عضویت: 2007-10-31
شهر سکونت: دیار عاشقان
رشته تحصیلی: تفکر
12,138 تشکر در 4,763 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
با سلام
یه ضرب برم سر اصل مطلب: وقتی وارد My computer میشید در قسمت Tools قسمتی وجود داره به نام فولدر اپشن Folder option(البته این قسمت در اکثر ای******************ها و...وجود داره) و من نیز از این نعمت بهره مند! بودم تا یه هفته پیش! راستش نمیدونم چی شده که این قسمت کلا پریده! و حتی تو کنترل پنل هم نیست. هر کاری هم کردم پیداش نشد که نشد! از نظر ویروس داشتن که مطئنم نداره! و نیز باید بگم یه بار با استفاده از سی دی راه انداز ویندوز سیستم رو نو نوا کردم! اما نمیدونم ایا ممکنه مشکل از اون باشه یا نه...... به هر حال یه چیز دیگه هم توجهم رو جلب کرده و اونم این تصویر هست: ![]() اگر دقت کنید خواهید دید که تصویردرایوها رفته و به جاش یه مستطیل ابی قرار گرفته. به نظر خودم این ربط داره به نبود فولدر اپشن و البته باید این نکته رو هم اضافه بکنم که حالا و در نبود فولدر اپشن من وقتی وارد مای کامپیوتر میشم و میزنم روی یکی از درایوها میبینم که یه صفحه جدید باز میکنه.یعنی به جای اینکه مستقیم از همون صفحه بره توی اون درایو میره و یه صفحه دیگه باز میکنه و..... این کل چیزایی بود که میتونستم بگم برای روشن شدن بیشتر ماجرا...... به نظرتون مشکل از کجاست؟ با تشکر ارنستو رومل
|
|
|
|
#2 | |
|
مدير تالار موسيقي
![]() |
نقل قول:
در قسمت run از منو stars تایپ کنید control folders
|
|
|
| 3 کاربر از ICE برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#3 | |
|
مدیر بازنشسته بخش كامپيوتر
![]() |
پاسخ: مشکل برای فولدر اپشن و درایو من!
نقل قول:
|
|
| 3 کاربر از diamonds55 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#4 | |
|
مدير تالار موسيقي
![]() |
نقل قول:
خودش هم نمی دونست چطور اما Folder option پاک شده بود. و تنها از طریق run قابل دسترسی بود! الان 6 ماهی می کذره اما با هیچ مشکل دیگه ای روبرو نشده. بعید می دونم ویروس باشه.چون Folder option در قسمت tools تنها یک دستور پیش فرض است و به همین راحتی ها قابل از بین بردن نیست. شاید از باگ های ویندوز باشه!!!:-? مطمعن نیستم.
|
|
|
| 3 کاربر از ICE برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#5 | |
|
![]() |
نقل قول:
دوست عزیزم به این چیزی که میگم گوش کن اسم این ویروسی که عرض کردم windo terojane که رو فایلهای سیسیتمی نمیشینه ولی 2 فش فایل autoply.exe و autorun.inf که هیدن هستند رو پاک مینه و باعث میشه که شما فلدر آپشنتون پاک بشه یا باید ویندوز عوض کنید یا با دستور attrib/h تو run و رجیستری آن رو برگردونید که تو 20 % مواقع باید حتما ویندوز عوض کنید . .
|
|
| 2 کاربر از diamonds55 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#6 | |
|
مدير تالار موسيقي
![]() |
نقل قول:
برای دوست من که هنوز پیش نیومده :D البته اگه هنوز قسمت های دیگه درست کار می کنن!!!:arrow::D:D میشه با همین دستور control folders فعلا سر کرد. اما خوب اگه خیلی مایل هستند می تونن ویندوزشون رو دوباره نصب کنند :arrow: حرفی نیست. راستی! terojane ویروسه؟:?::-?
|
|
|
| کاربران زیر از ICE برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#7 | ||||||||
|
كارشناس بخش كامپيوتر
![]() تاریخ عضویت: 2007-04-23
شهر سکونت: WorldWideWeb
رشته تحصیلی: software
3,246 تشکر در 1,197 ارسال
![]()
|
|
||||||||
|
|
|
| کاربران زیر از M0bina برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#8 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار تاريخ
![]() تاریخ عضویت: 2007-10-31
شهر سکونت: دیار عاشقان
رشته تحصیلی: تفکر
12,138 تشکر در 4,763 ارسال
![]()
|
دوستان از طریق صفحهrun بالا ینمود! یعنی اخطار داد!
برم بقیه رو امتحان کنم. با تشکر از تمام دوستان گلم واقعا ممنون
|
|
|
|
#9 |
|
مدير تالار موسيقي
![]() |
پس احتمالا ویروسه:D:D:D
|
|
|
|
#10 |
|
![]() |
دوست عزیزم من که از اول به شما گفتم ویروسه من حداقل 10 تا سیستم این موردی رو در مغازه درست کردم که 6 تا از آنها منجر به عوض کردن ویندوز شد . اسمشم که گفتم windo این ویروس فقط کارش از بین بردن همون فلدر آپشن است . و برای از بین بردنش با هر انتی ویروسی هم میتونید اقدام کنید .
|
| 3 کاربر از diamonds55 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|