| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| مکانیک کلیه بخش های مربوط به مکانیک بررسی میشود این بخش از سایت شامل یک بخش با عنوان کلی مکانیک است که به بررسی موضوعات عمومی و تعاریف و ... مربوط به این شاخه میباشد و عناوین تخصصی تر در زیر مجموعه ها بررسی میشود |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
مدیر بخش فنی و مهندسی
![]() |
ضمن تشکر از همه دوستانی که احساس مسئولیت میکنن و اینجا میان تا هم به مدیریت کمک کنن
و در واقع به بخشی که متعلق به خودشونه خوب متاسفانه بخش مکانیک اینجا کمی تا قسمتی ابریه که دوست دارم با کمک هم اونرو راه بندازیم تمام ابزار مدیرتی من تو دست شما اعضا محترمه و من هیچ برتری به کسی ندارم وتنها فرق من با بقیه چند تا گزینست که واسه من فعال کردن پیروز باشید |
|
|
|
| 2 کاربر از amirr13 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#2 |
|
كارشناس بخش فني و مهندسي
|
با درود به امیر عزیز
خدا قوت . ایشالله که با کمک هم اینجا رو هم دگرگون کنیم . یه پیشنهادی دارم . اونهم اینه که از اونجایی که تالار مکانیک اینجا و مکانیک خودرو یه ارتباط منطقی بینشون در گرایش ساخت و تولید برقرار است به نظرم یه لینک ارتباط مستقیم در این دو تالار بوجود بیاد میتونه دامنه کاربران و علاقه مندان به هر دو گرایش رو به هم لینک کنه و یه پیوند جالبی بوجود بیاد . البته این کار رو در تالار شیمی هم میخوام انجام بدم با تالار مکانیک خودرو فکر میکنم ایئه ای هست که جای فکر کردن خیلی داره و درنهایت بسیار حرکت بنیادین خوبی محسوب میشه . ممنون از شما |
|
|
|
|
|
#3 |
|
مدیر بخش فنی و مهندسی
![]() |
ایشالله یکم اینجا جون بگیره
حتما پیشنهاد بسیار کارامدیه برای بحث ایجاد تحقیقات و بحث های علمی و کارشناسی |
|
|
|
| 2 کاربر از amirr13 برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#4 | ||||||||
|
مدیر بازنشسته تالار الكترونيك
![]() تاریخ عضویت: 2007-09-18
شهر سکونت: Tehran
رشته تحصیلی: ICT -- ELECTRONIC
709 تشکر در 282 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
سلام
كاشكي اشخاصي كه به بعضي از نرم افزارهاي مشهور و مهم مكانيك مثل كتيا،سوليد،مستركم و ... آشنايي و تسلط دارند براي استفاده عموم آموزش اين نرم افزارها را يا لااقل اصول كلي استفاده از آنها را بيان كنند. چون هيچ مطلب فارسي اي كه بشه از آن استفاده كرد من تو اينترنت نديدم. با تشكر :!: :!: :!:
وقتی که بغضم شکسته شداما نفسهایم غرق شد /در اندوه وبی تابی /فقط سکوت با من بود/گاهگاهی که تنم خسته از لحظه ها به سوی تلخ ترین مرداب زندگی/کشیده می شد/شبهایی که بالشم خیس می شد/از اشک شبانه و حسرت/ فقط سکوت با من بود/دیری است که با درد خود هم آشیان شدم/وهنوز سکوت با من است/کاش به جای تو به سکوت عاشق بودم . به خاطر مشکل اینترنت کمتر می تونم بیام ![]() گاهي وقتا سكوت بلندترين اعتراض هست ![]() |
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| مهندسی مکانیک |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|