| شما در سایت ثبت نام نکرده اید و یا وارد نشده اید ، لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا به تمام امکانات سایت دسترسی داشته باشید . |
|
![]() |
|
|
|
|||||||
| گروه های کاربری | ثبت نام و عضویت در انجمنها | کتابخانه | آمـار | لیست اعضا | گروه های کاربری | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
| مکانیک کلیه بخش های مربوط به مکانیک بررسی میشود این بخش از سایت شامل یک بخش با عنوان کلی مکانیک است که به بررسی موضوعات عمومی و تعاریف و ... مربوط به این شاخه میباشد و عناوین تخصصی تر در زیر مجموعه ها بررسی میشود |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2008-01-26
4 تشکر در 2 ارسال
دریافت کتاب: 0
اهداء کتاب: 0
![]()
|
سلام.
برای انجام پروژه ای نیاز به مطالبی در رابطه با ساختار و طرز كار دستگاه خشك كن انجمادی یا Freeze dryer دارم اما هر چی تو اینترنت گشتم پیدا نکردم اگر دوستان در این مورد کمکم کنند ممنون میشم.:arrow: |
||||||||
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2008-01-18
14 تشکر در 10 ارسال
![]()
|
در وبلاگ من دانلود کنید
|
||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
4 تشکر در 2 ارسال
![]()
|
mishe rahnamayi konin az kojash mitunam peida konam
|
||||||||
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||
|
کاربر انجـــــمن
![]() تاریخ عضویت: 2008-02-01
97 تشکر در 52 ارسال
![]()
|
خشک کن های انجمادی (Freeze Drying) :
موادی که نمی توانند گرم شوند حتی تا دمای متوسط ، از جمله مواد غذایی یا دارویی ، می توانند با این روش خشک گردند. ماده تر در معرض هوای خیلی سرد قرار گرفته و منجمد می شود و سپس در اتاق خلاء قرار گرفته و رطوبت خارج شده توسط پمپ خلاء یا اجکتور به بیرون هدایت می شود. Freeze drying (also known as lyophilization) is a dehydration process typically used to preserve a perishable material or make the material more convenient for transport. Freeze drying works by freezing the material and then reducing the surrounding pressure and adding enough heat to allow the frozen water in the material to sublime directly from the solid phase to gas [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] این لینک در ویکی پدیا هست حتما مقاله خویب از آب در می یاد ولی باید ترجمه ش کنی . سعی کن موفق میشی |
||||||||
|
|
|
| 3 کاربر از babakonline برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
|
|
#5 | ||||||||
|
کاربر انجـــــمن
97 تشکر در 52 ارسال
![]()
|
|
||||||||
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
4 تشکر در 2 ارسال
![]()
|
اگر دوستان منابع بیشتری رو در اختیارم بذارن ممنون می شم.
|
||||||||
|
|
|
|
|
#7 |
|
مدیر بازنشسته تالار معماري
![]() |
|
|
|
#8 | ||||||||
|
کاربر جــــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2007-12-13
5 تشکر در 3 ارسال
![]()
|
از راهنماییتون خیلی ممنونم....
اما لینک دانلودش خرابه!!! |
||||||||
|
|
|
|
|
#9 | ||||||||
|
دوســـــت جـــــــدید
![]() تاریخ عضویت: 2007-10-19
30 تشکر در 15 ارسال
![]()
|
سلام
کسی کتابی تو دست و بالش نداره کار مارو راه بندازه؟ من یه کتاب می خوام که معادلات دیفرانسیل و انتگرال رو به کمال ( البتّه نه همچین به کمال که می گم!!) توش توضیح داده باشه فارسی هم باشه ها ترجیحاً اگر فروشگاهی چیزی هست که داره اونو البته فروش اینترنتی اگر شد معرّفی کنید البته من اینجا مطرح کردم چون اوّلاً نه انقدر ریاضی باشه که آدم حالش از خوندنش به هم بخوره هم اینکه تو کار مکانیک بهش نیاز پیدا کردم و اینجام که از اسمش پیداس ... به هر حال ما را یاری کنید فقط بگم کار اساسی فوری می باشد تو همین دو سه روز ممنون
ما از خدای گم شده ایم او به جست و جوست چون ما نیازمند و گرفتار آرزوست گاهی به برگ لاله نویسد پیام خویش گاهی درون سینه ی مرغان به های و هوست در خاکدان ما گهر زندگی گم است این گوهری که گم شده ماییم یا که اوست با ارادت:!: |
||||||||
|
|
|
|
|
#10 | ||||||||
|
کاربر انجـــــمن
97 تشکر در 52 ارسال
![]()
|
معادلات و دیفرانسیل دکتر نیکو کار انتشارات دانشگاه اصفهان قیمت فکر کنم 9500 تومان هست همه جا هم پیدا می شه
در ضمن این لینک برو بعضی از مطالب دیفرانسیل رو به صورت pdf برای دانلود گذاشته برو حال کن [فقط کاربران سایت قادر به مشاهده ی لینک ها میباشند . ] آخرین ویرایش توسط babakonline در تاریخ Mar-16-2008 انجام شده است |
||||||||
|
|
|
| 3 کاربر از babakonline برای ارسال مفید تشکر نموده اند: |
![]() |
| Bookmarks |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|