با سلام. از مسئولینی که این بخش را آماده کردن کمال تشکر را دارم.
من چند درخواست داشتم
خواهشمندم تعدادی عکس بهتر برای درک دقیق محل تزریق نیز اضافه شود. من یک عکس کوچک اما گویا پیدا کردم که آپلود میکنم.
Untitled.jpg
نام اجزائی که در عکس های بالا نوشته شده همه لاتین و تخصصی است و شخص عامی توان فهم آنرا ندارد که مثلا عنوان کنیم انگشت شصت روی فلان استخوان قرار بگیرد و نام استخوان مورد نظر انگلیسی ذکر شده و گویا نیست . با عکس با توضیحات فارسی بهتر مشخص و توجیه میشود.
دوم اینکه مطالبی رو که من مطالعه کردم در چندین سایت عینا کپی شده و منبا اصلی مشخص نیست که چه شخصی آن را نوشته. من همه را مطالعه کردم حتی جمله بندی ها یکی است. مشکل اینجاست که هیچکدام آسپیره کردن آمپول را تو ضیح ندادند.
خواهشمندم در مورد آسپیره کردن توضیح بیشتری درج کنید. فرض کنید سوزن وارد عضله شده و از شانس بد روی رگی وارد شد و متوجه این قضیه شدیم چه باید کنیم ؟ آیا بایست دوبار جای دیگری را سوزن وارد کنیم یا باید سر سوزن و امپول را دور انداخت و مایع تزریقی جدیدی آماده کرد. (برخی آمپولها بسیار گران هستند)
من تا امروز حدودا 12 آمپول عضلانی و کمی بیش از 12 آمپول زیر جلدی برای همسرم تزریق کردم. از بس به تزریقاتی ها مراجعه کردیم و ساعاتی که بایستی برای تزریق مراجعه میشد بد بود ، ناچارا بصورت تجربی دست به این کار زدم (البته اینم بگم در محدوده ما درمانگاه کمه و برخورد بد برخی آمپول زنان نیز در این تصمیم گیری من بی اثر نبود). قصدم دخالت در امور پزشکی نبود . چاره نداشتم. اینم بگم آمپول زناییی رو که تا بحال دیدم هر کدام یه سبک با سرنگ دلخواهشون تزریق کردن. بیچاره همسرم چندین جاش کبود شده. اما از سه چهار روز قبل که خودم شروع به زدن کردم ایشون راضیه و مشکل مراجعه به درمانگاه را هم نداریم. من آمپولهای زیر رو تا بحال تزریق کردم . فکر کنم امروز صبح کمی گاف دادم چون بعد از در اوردن سوزن کمی خون داخلش بود البته در جای درست وارد شده بود ولی شاید مویرگی چیزی بود نمیدونم.
Suprefact, GonalF, Menopur
خواهشمندم بنده را راهنمایی کنید.
از لطف شما سپاسگذارم. برای همه سلامتی آرزو میکنم.
این مطلب را به اشتراک بگذارید