محک 468
سایت علمی دانشجویان ایران
\
دانـلـود مقـالات آی اس آی 
از تـمامـی پـایـگـاه های آنـلایــن، بـه سـادگـی!
هوافضا پژوهش (توسعه)

کاربران و مدیران نمونه ماه: (برای تبریک کلیک نمایید) (چگونه می توانم کاربر نمونه شوم؟)

E S M A I L

مدیر تالار سیستم عامل

غلام سالار شهیدان....
منتظرالمهدی...

  1,836   734   170

gmh1993

مدیر تالار برنامه نويسي

عاشق برنامه نویسی !!!
Programming : C, C++, C#, Java, PHP, java script, ...

  1,785   510   120

Azar math

کـارشـنـاس ریـاضی محض

سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست.بسوی نور که باشی سایه ها در پس تواند.حتی آنگاه که ایستاده

  842   134   120
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش تاپیک(های) 1 تا 20 از مجموع 32 تاپیک

انجمن: تکنولوژی گوشت و شیلات

مباحث مربوط به تکنولوژی گوشت و شیلات در این قسمت قرار میگیرد.

  1.   موضوعات مهم  

  2. تاپیک مهم مهم: معرفی گوشت بلدرچین

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Sep-01 12:41
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 386
    2012-Sep-01, 12:41 رجوع به آخرین پست
  3. تاپیک مهم مهم: معرفی گوشت مرغ

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Sep-01 12:38
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 416
    2012-Sep-01, 12:38 رجوع به آخرین پست
  4. تاپیک مهم مهم: معرفی گوشت کبک

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Sep-01 12:28
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 404
    2012-Sep-01, 12:28 رجوع به آخرین پست
  5. موافقت تاپیک مهم مهم: گوشت اسب

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Apr-07 21:47
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 389
    2012-Apr-07, 21:47 رجوع به آخرین پست
  6. موافقت تاپیک مهم مهم: گوشت بز

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Apr-05 22:49
    • پاسخ: 1
    • بازدید: 440
    2012-Apr-05, 22:58 رجوع به آخرین پست
  7. موافقت تاپیک مهم مهم: گوشت شتر

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Apr-02 22:51
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 397
    2012-Apr-02, 22:51 رجوع به آخرین پست
  8. موافقت تاپیک مهم مهم: گوشت گاو

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Apr-02 19:28
    • پاسخ: 1
    • بازدید: 445
    2012-Apr-02, 19:33 رجوع به آخرین پست
  9. موافقت تاپیک مهم مهم: گوشت و تعاریف آن

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Apr-02 19:14
    • پاسخ: 4
    • بازدید: 446
    2012-Apr-02, 19:27 رجوع به آخرین پست
  10.   موضوعات عادی  

  1. پیام تعریف گوشت

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013-Nov-29 20:44
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 194
    2013-Nov-29, 20:44 رجوع به آخرین پست
  2. پیام آموزش سوختگي ناشي از سرما گوشت‌ها

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013-Nov-29 20:42
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 163
    2013-Nov-29, 20:42 رجوع به آخرین پست
  3. پیام آموزش نکاتی در مورد سرد كردن لاشه دام‌ها

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013-Nov-29 20:39
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 148
    2013-Nov-29, 20:39 رجوع به آخرین پست
  4. باحال روش تولید همبرگر

    آغاز کننده: M.POUREZZAT‏, 2009-Aug-23 16:22
    روش تولید همبرگر
    • پاسخ: 2
    • بازدید: 6,507
    2013-Nov-27, 12:54 رجوع به آخرین پست
  5. پیام سوسیس و کالباس

    آغاز کننده: M.POUREZZAT‏, 2009-Aug-24 21:01
    سوسیس و کالباس
    • پاسخ: 4
    • بازدید: 1,810
    2013-Nov-27, 12:50 رجوع به آخرین پست
  6. معرفی میگو (معرفی و عمل آوری)

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013-Feb-12 13:16
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 351
    2013-Feb-12, 13:16 رجوع به آخرین پست
  7. تکنولوژی مراحل تولید پودر و روغن ماهی

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013-Feb-12 13:15
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 609
    2013-Feb-12, 13:15 رجوع به آخرین پست
  8. پیام آموزش اصول کلی فساد گوشت

    آغاز کننده: pajuhande‏, 2012-Nov-28 21:25
    • پاسخ: 9
    • بازدید: 344
    2012-Nov-28, 21:36 رجوع به آخرین پست
  9. PDF آزمایش: دانلود گزارشکار تکنولوژی گوشت

    آغاز کننده: mustafa3‏, 2012-Oct-30 14:04
    گزارشکار تکنولوژی گوشت
    • پاسخ: 3
    • بازدید: 1,345
    2012-Oct-30, 14:09 رجوع به آخرین پست
  10. تعجب آموزش "تقلب در گوشت"

    آغاز کننده: pajuhande‏, 2012-Oct-18 21:44
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 331
    2012-Oct-18, 21:44 رجوع به آخرین پست
  11. تولید سوریمی

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Sep-01 12:47
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 958
    2012-Sep-01, 12:47 رجوع به آخرین پست
  12. معرفی سوریمی چیست؟

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Sep-01 12:45
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 632
    2012-Sep-01, 12:45 رجوع به آخرین پست
  13. معرفی مقایسه انواع گوشت سفید

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Sep-01 12:39
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 386
    2012-Sep-01, 12:39 رجوع به آخرین پست
  14. معرفی گوشت شترمرغ و خواص آن

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Aug-29 22:15
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 382
    2012-Aug-29, 22:15 رجوع به آخرین پست

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات انجمن

مدیران این انجمن

گزینه‌های حالت نمایش تاپیک‌ها

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

نمایش به صورت ...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

راهنمای آیکون‌ها

شامل پست جدید
شامل پست جدید
بدون پست جدید
بدون پست جدید
بیش از 15 پاسخ یا 150 مشاهده
تاپیک پربیننده با پست جدید
بیش از 15 پاسخ یا 150 مشاهده
تاپیک پربیننده بدون پست جدید
تاپیک بسته شده است، برای اطلاعات بیشتر با مدیریت تالار تماس بگیرید.
تاپیک بسته شده
Thread Contains a Message Written By You
در این تاپیک شرکت داشته اید

قوانین ارسال

  • شما نمی‌توانید تاپیک جدید ارسال کنید.
  • شما قادر به ارسال پاسخ نیستید .
  • شما نمی‌توانید فایل ارسال کنید.
  • شما نمی‌توانید پست ‌های خود را ویرایش کنید.
  •  
دانشجو در شبکه های اجتماعی
افتخارات دانشجو
لینک ها
   
سایت برگزیده مردمی در چهارمین و پنجمین جشنواره وب ایران
سایت برگزیده مردمی در چهارمین و پنجمین جشنواره وب ایران
به دانشجو امتیاز دهید:

آپلود مستقیم عکس در آپلودسنتر عکس دانشجو

توجه داشته باشید که عکس ها فقط در سایت دانشجو قابل نمایش می باشند.

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1