رساله معماری
ِDoc724
سایت علمی دانشجویان ایران
همایش نانو مواد

سرزمین زبان
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش تاپیک(های) 1 تا 20 از مجموع 32 تاپیک

انجمن: تکنولوژی گوشت و شیلات

مباحث مربوط به تکنولوژی گوشت و شیلات در این قسمت قرار میگیرد.

  1.   موضوعات مهم  

  2. تاپیک مهم مهم: گوشت بلدرچین

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Sep-01 12:41
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 557
    2012-Sep-01, 12:41 رجوع به آخرین پست
  3. تاپیک مهم مهم: گوشت مرغ

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Sep-01 12:38
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 586
    2012-Sep-01, 12:38 رجوع به آخرین پست
  4. تاپیک مهم مهم: گوشت کبک

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Sep-01 12:28
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 587
    2012-Sep-01, 12:28 رجوع به آخرین پست
  5. موافقت تاپیک مهم مهم: گوشت اسب

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Apr-07 21:47
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 582
    2012-Apr-07, 21:47 رجوع به آخرین پست
  6. موافقت تاپیک مهم مهم: گوشت بز

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Apr-05 22:49
    • پاسخ: 1
    • بازدید: 644
    2012-Apr-05, 22:58 رجوع به آخرین پست
  7. موافقت تاپیک مهم مهم: گوشت شتر

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Apr-02 22:51
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 590
    2012-Apr-02, 22:51 رجوع به آخرین پست
  8. موافقت تاپیک مهم مهم: گوشت گاو

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Apr-02 19:28
    • پاسخ: 1
    • بازدید: 714
    2012-Apr-02, 19:33 رجوع به آخرین پست
  9. موافقت تاپیک مهم مهم: گوشت و تعاریف آن

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Apr-02 19:14
    • پاسخ: 4
    • بازدید: 695
    2012-Apr-02, 19:27 رجوع به آخرین پست
  10.   موضوعات عادی  

  1. پیام تعریف گوشت

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013-Nov-29 20:44
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 402
    2013-Nov-29, 20:44 رجوع به آخرین پست
  2. پیام آموزش سوختگي ناشي از سرما گوشت‌ها

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013-Nov-29 20:42
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 289
    2013-Nov-29, 20:42 رجوع به آخرین پست
  3. پیام آموزش نکاتی در مورد سرد كردن لاشه دام‌ها

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013-Nov-29 20:39
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 319
    2013-Nov-29, 20:39 رجوع به آخرین پست
  4. باحال روش تولید همبرگر

    آغاز کننده: M.POUREZZAT‏, 2009-Aug-23 16:22
    روش تولید همبرگر
    • پاسخ: 2
    • بازدید: 8,762
    2013-Nov-27, 12:54 رجوع به آخرین پست
  5. پیام سوسیس و کالباس

    آغاز کننده: M.POUREZZAT‏, 2009-Aug-24 21:01
    سوسیس و کالباس
    • پاسخ: 4
    • بازدید: 2,512
    2013-Nov-27, 12:50 رجوع به آخرین پست
  6. میگو (معرفی و عمل آوری)

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013-Feb-12 13:16
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 648
    2013-Feb-12, 13:16 رجوع به آخرین پست
  7. تکنولوژی مراحل تولید پودر و روغن ماهی

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2013-Feb-12 13:15
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 951
    2013-Feb-12, 13:15 رجوع به آخرین پست
  8. پیام آموزش اصول کلی فساد گوشت

    آغاز کننده: pajuhande‏, 2012-Nov-28 21:25
    • پاسخ: 9
    • بازدید: 562
    2012-Nov-28, 21:36 رجوع به آخرین پست
  9. PDF آزمایش: دانلود گزارشکار تکنولوژی گوشت

    آغاز کننده: mustafa3‏, 2012-Oct-30 14:04
    گزارشکار تکنولوژی گوشت
    • پاسخ: 3
    • بازدید: 2,333
    2012-Oct-30, 14:09 رجوع به آخرین پست
  10. تعجب آموزش "تقلب در گوشت"

    آغاز کننده: pajuhande‏, 2012-Oct-18 21:44
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 524
    2012-Oct-18, 21:44 رجوع به آخرین پست
  11. تولید سوریمی

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Sep-01 12:47
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 1,455
    2012-Sep-01, 12:47 رجوع به آخرین پست
  12. سوریمی چیست؟

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Sep-01 12:45
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 1,055
    2012-Sep-01, 12:45 رجوع به آخرین پست
  13. مقایسه انواع گوشت سفید

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Sep-01 12:39
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 585
    2012-Sep-01, 12:39 رجوع به آخرین پست
  14. گوشت شترمرغ و خواص آن

    آغاز کننده: sinsinate‏, 2012-Aug-29 22:15
    • پاسخ: 0
    • بازدید: 507
    2012-Aug-29, 22:15 رجوع به آخرین پست

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات انجمن

مدیران این انجمن

گزینه‌های حالت نمایش تاپیک‌ها

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

نمایش به صورت ...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

راهنمای آیکون‌ها

شامل پست جدید
شامل پست جدید
بدون پست جدید
بدون پست جدید
بیش از 15 پاسخ یا 150 مشاهده
تاپیک پربیننده با پست جدید
بیش از 15 پاسخ یا 150 مشاهده
تاپیک پربیننده بدون پست جدید
تاپیک بسته شده است، برای اطلاعات بیشتر با مدیریت تالار تماس بگیرید.
تاپیک بسته شده
Thread Contains a Message Written By You
در این تاپیک شرکت داشته اید

قوانین ارسال

  • شما نمی‌توانید تاپیک جدید ارسال کنید.
  • شما قادر به ارسال پاسخ نیستید .
  • شما نمی‌توانید فایل ارسال کنید.
  • شما نمی‌توانید پست ‌های خود را ویرایش کنید.
  •  
دانشجو در شبکه های اجتماعی
افتخارات دانشجو
لینک ها
   
سایت برگزیده مردمی در چهارمین و پنجمین جشنواره وب ایران
سایت برگزیده مردمی در چهارمین و پنجمین جشنواره وب ایران
به دانشجو امتیاز دهید:

آپلود مستقیم عکس در آپلودسنتر عکس دانشجو

توجه داشته باشید که عکس ها فقط در سایت دانشجو قابل نمایش می باشند.

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1