پایه عکاسی مونوپاد
مدرسان شریف ۹۳
سایت علمی دانشجویان ایران
دانـلـود مقـالات آی اس آی 
از تـمامـی پـایـگـاه های آنـلایــن، بـه سـادگـی!
پژوهش (توسعه) هنر ایران
در حال نمایش 1 تا 1 از مجموع 1
نمودار محبوبترین‌‌ها1پسندیده شده
  • 1 ارسال‌کننده pajuhande

تاپیک: "تقلب در صنعت غلات"

  1. Top | #1

    • کارشناس صنایع غذایی
    • تاریخ عضویت
      10-Oct-2012
    • رشته تحصیلی
      صنایع غذایی
    • مقطع تحصیلی
      ارشد
    • پست‌ها
      590
    • سپاس
      280
    • 1,249 تشکر در 538 پست
    • قدرت امتیاز دهی
      8
    • امتیاز
      436

    تعجب "تقلب در صنعت غلات"

    "تقلب در صنعت غلات"
    تقلب در مواد غذایی به شکل های مختلفی صورت می گیرد کهمهم ترین آنها برابر قانون مواد خوردنی و آشامیدنی عبارتند از:

    - عرضه یا فروش جنسی به جای جنسی دیگر

    - مخلوط کردن مواد قلابی به مواد غذایی ، به قصد سوء استفاده

    - عدم رعایت استاندارد یا فرمول ثبت شده در مواردی که تعیین فرمول و رعایت استاندارد الزامی است.

    - فروش و عرضه ی جنس فاسد یا عرضه ی جنسی که تاریخ مصرف آن گذشته باشد.

    - استفاده از رنگ ها و اسانس ها و سایر مواد افزودنی غیر مجاز

    - کم و زیاد کردن ترکیبات یک ماده ی غذایی؛ مانند گرفتن چربی شیر و اضافه کردن آب به آن

    با توجه به موارد پیش بینی شده ی تقلب در مواد غذایی، نمونه های عملی آن به شرح زیر است:


    تقلب در فرآورده های غلات

    1- تقلب در نان

    در کشور ایران به دلیل اعمال سیاست کمک بها(سوبسید) از طرف دولت برای برخی از فرآورده های غذایی(مثل نان) قیمت نان که غذای اصلی مرم را تشکیل می دهد پایین بوده و کمتر کسی به فکر تقلب در این ماده ی غذایی می افتد. با این وجود گاهی افراد سودجو و متقلب در این ماده ی غذایی هم تقلب می کنند که در زیر به برخی از آنها اشاره می کنیم:

    - اضافه کردن نشاسته به آرد:

    عده ای از متقلبین، مقداری نشاسته ی سیب زمینی و برنج به نان اضافه می کنند و در نتیجه خمیر آب بیشتری آب جذب می کند.

    - اضافه کردن آردهای دیگر مانند آرد جو و ذرت به آرد گندم

    - استفاده از آرد های کهنه:

    در مورد آردهای کهنه که به علت فساد چربی، دارای اسیدیته ی بالایی هستند، متقلبین مقداری کربنات یا بیکربنات سدیم به آرد اضافه می کنند. این مواد اسیدهای حاصل از فساد را خنثی کرده و عیب کهنگی و ماندگی آرد را می پوشانند. لازم به یادآوری است که برخی از این ترکیبات گاهی برای کمک به عمل آمدن خمیر به آن اضافه می شوند.

    - اضافه کردن زاج برای سفید کردن سطح نان:

    نان های سفید در پاره ای از مناطق دارای طرفداران بیشتری هستند و لذا پاره ای از متقلبین مقداری زاج سفید یا سولفات مس یا براکس به آردهای تیره اضافه می کنند.

    - اضافه کردن ترکیباتی مانند گچ، پودر استخوان و تالک و امثال آن به آرد


    2- تقلب در ماکارونی و رشته

    - افزودن آردهای نامناسب:

    در مورد ماکارونی نیز یکی از تقلب های متداول استفاده از آردهای نامناسب است.

    - افزودن مواد رنگی به خمیر ماکارونی :

    ماکارونی زرد طرفداران زیادی دارد که رنگ آن مربوط به مواد اولیه ی آن است. اما عده ای از متقلبین به جای استفاده از مواد اولیه ی مناسب، از مواد اولیه ی نامرغوب استفاده کرده و برای پوشاندن این عیب مقداری مواد رنگی به خمیر ماکارونی اضافه می کنند.

    - ماندگی و کهنگی ماکارونی:

    ماکارونی مانده و کهنه به علت فساد چربی هر چند اندک، دارای محیطی اسیدی می باشد.
    sinsinate پسندیده است!

    ترنسیس
  2. کاربر زیر از pajuhande برای پست مفید تشکر نموده است:


اطلاعات تاپیک

کاربران حاضر در این تاپیک

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک هستند. (0 عضو و 1 مهمان)

این مطلب را به اشتراک بگذارید

قوانین ارسال

  • شما نمی‌توانید تاپیک جدید ارسال کنید.
  • شما قادر به ارسال پاسخ نیستید .
  • شما نمی‌توانید فایل ارسال کنید.
  • شما نمی‌توانید پست ‌های خود را ویرایش کنید.
  •  
دانشجو در شبکه های اجتماعی
افتخارات دانشجو
لینک ها
   
سایت برگزیده مردمی در چهارمین و پنجمین جشنواره وب ایران
سایت برگزیده مردمی در چهارمین و پنجمین جشنواره وب ایران
به دانشجو امتیاز دهید:

آپلود مستقیم عکس در آپلودسنتر عکس دانشجو

توجه داشته باشید که عکس ها فقط در سایت دانشجو قابل نمایش می باشند.

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1