سلام بر بروبچ گل انجمن
خوب میبینم که دوستان علاقه مند به این نرم افزار زیاد هستند و از امشب آموزش این نرم افزار را شروع میکنم که امیدوارم دوستان همراهی کنند
برنامه آموزشی اینگونه است که در هر جلسه چند فرمان اتوکد آموزش میدهیم و یک تمرین را با هم در هر جلسه ترسیم میکنیم و بعد یک تمرین هم میدهم که خود شما انجامش دهید تا اگر به مشکلی خوردید بپرسید و ببینم که آیا همراهی میکنید ما را یا نه .
چند چیز که مدنظر من هست و دوست دارم شما ها توجه کنید و انجام دهید :
1- من دوست دارم که همه ی تمرینات را انجام دهید و قرار بدید اونارو در تاپیک ( انجام تمرینات شما جدا از اینکه باعث یادگیری بهتر شما میشود باعث دلگرمی من هم میشود و اگه ببینم که خوب همراهی میکنید و علاقه دارید به آموزش ها ادامه میدم و حتی نرم افزار های دیگر را هم آموزشش را قرار میدم . )
2- سعی کنید که با کیبورد کار کنید و البته من هم بیشتر قصد دارم اینگونه به شما آموزش بدم .
سعی بر این هست که کاربردی اتوکد را بهتون آموزش بدم یعنی اینکه بعدا بتونید کاری کنید و کتابی درس نمیدم . همون چیزی که خودم بلدم و باهاش کار میکنم را به شما یاد میدم که بعدا بتونید ازش استفاده کنید و از ما هم همیشه به خوبی یاد کنید
به امید اینکه تا آخرش مارا همراهی کنید
اگر که پیشنهادی دارید در رابطه با بهتر شدن کلاس ها یا به صورت پیغام خصوصی و یا با پیغام به آی دی یاهو میتوانید به من بگویید

2پسندیده شده

این مطلب را به اشتراک بگذارید