مشاهده نسخه کامل : کلاس گیتار - پاسخ به تمام سوالات ***
با سلام به تمامی دوستاران ساز گیتار...ساز محبوب من
هر سوالی دارید که در باره گیتار دارید میتونید در این تاپیک مطرح کنید
امیدوارم بخش مفید و پر بازدیدی از آب دراد
به این امید
~~~ ICE
سلام
من کلاس گیتار میرم، ولی هر کاری می کنم انگشتان دست چپم رو درست نمی تونم روی سیم ها بزارم. لطف کنید راه حلی بگید که بتونم انگشتان دست چپم رو درست رو سیم ها بزارم(اگر با عکس باشه، ممنون میشم)؟
اگر تا فردا یعنی جمعه پاسخ بدید، بهتره. چون من شنبه صبح کلاس دارم.
با تشکر فراوان.
با سلام
خوب من 2 سری تمرین بهتون میدم
لا اقل 2 هفته طول میکشه به وضعیت مطلوب برسید
1
از فرت (باره) 6 شروع کنید - انگشت 1 رو روی فرت 6 بزارید و به همون ترتیب 2 روی فرت 7 ...3 روی فرت 8 و 4 روی فرت 9
حالا از انکشت 1 شروع کیند بدون این که انگشتای دیگه رو بردارید انگشت 1 رو به سیم 2 جابجا کنید (درست زیر همون فرت)....
حالا بدون این که سایر انگشتان تکون بخوره انگش 2 رو جابجا کیند و الی آخر...
همین کا رو تا سیم 6 پیش ببرید
در طول انجام همه جابجایی ها سیم مربوطه رو با دست راست بزنید تا از درست قرار گرفتن انگشتان مطمئن بشید
این کار رو تا پایین رو همه سیم ها انجام بدید و برگردید دوباره بالا....
بعد دوباره همه مراحل رو از فرت 5 شروع کنید
و به همین ترتیب فرت 4 ...و به سمت سر دسته حرکت کنید
نکته!...دقت کنید که هر انگشت درست پشت فرت قرار بگیره! .... و هیچ صدای بزی bez شنیده نشه
اگر هر کدوم از اشتباهات اتفاق افتاد دوباره برگردید فرت 6 و همه مراحل رو از اول شروع کنیدd:
سخته؟نه؟d:....عوضش این موثر ترین روشه...
- هرچی به سمت سر دسته حرکت می کنید با زیاد شدن فاصله فرت ها کشش انگشتان زیاد تر میشه...که ممکنه اولش یه کم دستتون درد بگیره... فدای سر منd:...-;{@
اگر خیلی سختتونه و با کشش انگشتانتون مشکل دارید میتونید برای شروع موقع جابجایی همه انگشتان رو از روی دسته بردارید...ولی اگر هر کدوم از خطا هایی رو که گفتم مرتکب شدید باید برید از اول شروع کنید
احتمالا اولش خیلی کند پیش خواهید رفت ولی کم کم سعی کنید همین تمرین رو با ضرب پا یا مترونوم بزنید و کم کم سرعتش رو بالا ببرید
نکته مهم!..نا امید نشید!-;{@d:-;{@
2
انگشت گذاریتون رو روی گام ها تمرین کنید (البته فکر نکنم شما هنوز به این مرحله رسیده باشید-;{@d:-;{@)
حتی گام های ساده
که البته این مربوط به مراحل پیشرفته تره
چون به هر حال یه هارمونی یی داره و رو نته اعصابتون رو به هم نمی ریزه...ولی باید تا روزی که گیتار میزنید همه اون مواردی که در باره انگشت گذاری روش تاکید کردم رعایت کنید
و در صورت هر گونه اشتباهی دوباره باید برید از اول
هر چند من الآن در مرخصی هستم ولی خوب دیدم شما تا شنبه به جواب نیاز دارید...گفتیم یه حالی به شما بدیم(چشمک)امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید
سربلند و پیروز باشید
WALKMAN_2010
Sep-08-2009, 21:19
سلام
آیا یه راه حلی هست که بشه طریقه آکورد عوض کردن را به راحتی و بدون خطا انجام داد؟
مثلاً از لامینور به دوماژور و دیگر آکوردها یا از می ماژور به ر مینور یا دیگر آکوردها
اگر سریع جواب بدید ممنون می شم
با تشکر
سلام
آیا یه راه حلی هست که بشه طریقه آکورد عوض کردن را به راحتی و بدون خطا انجام داد؟
مثلاً از لامینور به دوماژور و دیگر آکوردها یا از می ماژور به ر مینور یا دیگر آکوردها
اگر سریع جواب بدید ممنون می شم
با تشکر
خوب کاری که شما باید انجام بدید سرعت پرش های گام هاتو رو بالا ببرید
بهتره با استادتو یه مشورت کنید!نظر ایشون چی یه؟...اگه جواب نگرفتید همینجا پست بدید تا من روش استاد خودمو بهتون یاد بدم
سربلند و پیروز باشید
WALKMAN_2010
Sep-09-2009, 21:08
با تشکر از جواب شما دوست عزیز ICE
اگر لطف کنید شما روش استاد خودتونو بگید ممنون می شم.
منم امشب استادم رو می بینم و بهش می گم .
بازم ممنون از شما
با تشکر از جواب شما دوست عزیز ICE
اگر لطف کنید شما روش استاد خودتونو بگید ممنون می شم.
منم امشب استادم رو می بینم و بهش می گم .
بازم ممنون از شما
والا در این مورد هر استادی روش های خودش رو داره!
اینا بشتر مربوط به متده و به روش تدریس استاد ربط داره و البته سبکی که کار می کنید
روشی که استاد من پیشنهاد کرده اینه که
یه سری نت یا کتاب از آکورد های ساده فلامینکو رو تهیه کنید (مثلا من خودم کتاب گیتار فلامینکو - اثر حمید میگلی - انتشارات پارت رو گرفتم-جلد اول و دوم(هردوش تو یه کتابه!;-)))...توش باید یه سری گام های فلامینک به دنبال هم باشه - ساده باشه که وقت صرف حفظ کردنش نکنید
نواختن این گام ها پشت سر هم البته با رعایت ریتم و ضرب پا در مدت کمی سرعت پرش هاتون رو بالا می برره - به من که جواب داد امیدوارم شما هم جواب بگیرید
یه روش دیگم گام نوازی یه که بارعایت ریتم کم کم سرعت رو بالا ببرید
اینجوری کم کم انگشتاتون جای نت ها رو حفظ میشه و زمان کمتری برای پیرا کردن جای گام لازمه
راستی یه سوال:شما چند وقته گیتار می زنید و چه سبکی؟
با تشکر
پیروز باشید
WALKMAN_2010
Sep-10-2009, 10:39
من پاپ مىزنم و دو هفته اى مىشه كه كلاس مىرم(4 جلسه)و براى جلسه بعد سلطان قلبها رو داده كه بزنم.
امروز با استادم صحبت كردم و اون يه كتاب بهم داد ولى بدرد نمىخوره.
اگر شما يه كتاب خوب مىشناسيد لطفا بهم معرفى كنيد.
به نظر من سخت ترين جاى گيتار همين آكورد عوض كردنشه.
:'( :'( :'(
با تشكر فراوان
من پاپ مىزنم و دو هفته اى مىشه كه كلاس مىرم(4 جلسه)و براى جلسه بعد سلطان قلبها رو داده كه بزنم.
امروز با استادم صحبت كردم و اون يه كتاب بهم داد ولى بدرد نمىخوره.
اگر شما يه كتاب خوب مىشناسيد لطفا بهم معرفى كنيد.
به نظر من سخت ترين جاى گيتار همين آكورد عوض كردنشه.
:'( :'( :'(
با تشكر فراوان
نه زیاد سخت نیست
منو بگو فک کردم 4 ساله!(چشمک)
تازه اولشه-;{@
شما باید اول انگشتگذاریتون رو قوی کنید...آکوردم خودش میاد;-)
البته گفتید پاپ باید بگم هرچی آکورد بیشر بدونید به نفعتونه
یه کتابایی هست مثل دايرة المعارف میمونه از همه آکوردا اگر دوست دارید همین سبک رو ادامه بدید حتما یکی تهیه کنید(یا بگید براتون هدیه بگیرنd:)
در مورد سرعت هم زیاد عجله نکینید خودش را میوفته هنوز به جا های سختش نرسیدید(چشمک)
حالا اگه اون کتابم پیدا کردید بگیرید ضرر نداره قیمتی نداره کوچیکه و آهنگاشم بد نیست سادس و به مهارت زیادی نیاز نداره
تنها این که شماره انگشت گذاری نداره لااقل مال من نداره! - خواستید یه مشورت هم با استادتون بکنید - چون معمولا هیچ استادی دوست نداره متدش 2 تاشهd:
مهمترین چیز تو پاپ دونستن آکوردا پرش های سریع و ریتم و البته احساس!d:-;{@d:
بعضی هام اعتقاد دارن باید یه کم رو صداتون کار کنید چون یه جاها لازمه رو اجراتون بخونید پس از حالا سعی کنید خجالت نکشید;-)
بعضی دیگم میرن یه ساز دیگه روش یاد میگیرن
یعنی مثلا ساز دهنی که میتونن اون وقت همزمان دوتا ساز رو با هم بزنند!و این از عجایب روزگار نیستd:;-)(-B
من خودم نرفتم دنبالش چون به نظرم خیلی سخت اومد ولی در کل هیچ نظر کارشناسی ای رو قضیه ندارمd:
امیدوارم این مطالب به دردتون بخوره
اگر باز هم سوالی بود در خدمتم-;{@
WALKMAN_2010
Sep-11-2009, 01:36
میشه که یه عکس از کتاب یا مشخصات برام بزارید.
:04: :04: :04: :04: :04:
میشه که یه عکس از کتاب یا مشخصات برام بزارید.
:04: :04: :04: :04: :04:
خدمت شما:
WALKMAN_2010
Sep-12-2009, 00:04
بازم سلام
این کتاب را به دبیرم معرفی کردم گفت تو که فلامینگو نمی زنی و یه کتاب دیگه بهم داد که بدرد نمی خوره.
بازم ممنونم
بازم سلام
این کتاب را به دبیرم معرفی کردم گفت تو که فلامینگو نمی زنی و یه کتاب دیگه بهم داد که بدرد نمی خوره.
بازم ممنونم
چه کتابی؟
منم خوب فلامینکو نمیزنم...گفتم که...این فقط یه راهکاره...و نظر استادتون شرطه!
پیروز باشید-;{@
WALKMAN_2010
Sep-12-2009, 11:14
تمرینها و قطعه های ساده تکنوازی گیتار پاپ که در اون تبلچر و بعضی اهنگ ها رو توضیح داده ولی در سطحی گفته که برای تازه کارا زبانش گنگ است.
تمرینها و قطعه های ساده تکنوازی گیتار پاپ که در اون تبلچر و بعضی اهنگ ها رو توضیح داده ولی در سطحی گفته که برای تازه کارا زبانش گنگ است.
تبلچر!اونم برای یه تازه کار!این وحشتناکه!d:o-:d:
اسم کتاب و مشخصاتش رو میشه لطف کنید؟-;{@
WALKMAN_2010
Sep-14-2009, 15:40
اسم کتاب در پست قبلیم گفتم : تمرینها و قطعه های ساده تکنوازی گیتار پاپ
نوشته : فرزاد امیرانی
اسم کتاب در پست قبلیم گفتم : تمرینها و قطعه های ساده تکنوازی گیتار پاپ
نوشته : فرزاد امیرانی
منظورم پدید آورندش بود!d:
می خواستم کتاب رو تهیه کنم بعد نظرم رو در باره پیشنهاد استادتون بگم
تشکر-;{@
saeedBerkut
Oct-12-2009, 13:36
سلام ICEجان می خواستم یک کتاب که توش آکوردها رو آموزش داده باشه معرفی کنی
سلام ICEجان می خواستم یک کتاب که توش آکوردها رو آموزش داده باشه معرفی کنی
با سلام
راستش...چیزی به اسم آموزش آکورد وجود نداره::01:
گرفتن آکورد در واقع همون تکنیکای انگشت گذاری و پرش های سریعه!
ولی کتابای زیادی هست به شکل مجموعه هایی از آکورد که داشتن یکیش خالی از لطف نیست(چشمک)
من کتاب خاصی رو پیشنهاد نمی کنم (کتابای زیادی هست)...هرچه کامل تر بهتر!
سربلند و پیروز باشید-;{@
تمرین گیتار
در هنگام نوازندگی همیشه به انگشتان خود نگاه کنید:
بعد از گذشت چند ماه از نوازندگی گیتار متوجه خواهید شد که در بعضی از حالات ماهیچه های انگشتان شما فشار زیادی را تحمل می کند که باید آن را کنترل کرد تا به نتیحه ی دلخواه مان برسیم.برای رسیدن به این نتیجه ما باید از به کار گرفتن همه ی ماهیچه ها در هنگام نواختن آگاهی داشته باشیم.
منظور همه ی اعضای بدن از کمر به بالا,مخصوصا شانه ها,بازو و انگشتان.شما باید بیشتر اوقات در هنگام تمرین انگشتان خود را نگاه کنید تا بدانید که آنها چه کاری انجام می دهند! نگاه نکردن به انگشتان یکی از مشکلات اساسی اکثر نوازندگان است.با این حال من کتاب های زیادی را ملاحظه کرده ام که نوازندگان را به نواختن بدون نگاه کردن به انگشتان تشویق می کنند.
این کاملا اشتباه است که بگوییم همه ی انگشتان تمام این اعمال را به خاطر می سپارند و به طور خودکار انجام می دهند. اگر شما آن ها را به دقت نگاه نکنید و زیر نظر نداشته باشید شما دقیقا نمی دانید آن ها چه کار می کنند.اگر شما انگشتان خود را درهنگام نوازندگی نگاه کنید مطمئن می شوید آنها کار خودشان را درست انجام می دهند.
خیلی از نوازندگان معتقتند که نگاه کردن به انگشتان در هنگام نوازندگی باعث می شود که به این کار عادت کنیم.غافل از اینکه این نگاه کردن به دلیل حافظه ماهیچه هایی است که باید با چشمان خود به آنها نشان دهیم چه کاری را باید انجام دهند.این عمل مانند این است که دست بچه ی کوچکی را بگیرید و به آرامی به آن راه رفتن را آموزش دهید.
وقتی شما در اولین مقطع تحصیلی خود شروع به یاد گرفتن حروف الفبا می کنید,در ابتدا یاد می گیرید که چگونه مداد را در صفحه های نقطه گذاری شده بچرخانیم تا حروف مورد نظر را بنویسیم.
این کار باعث نمی شود که شما هرگز نتوانید بدون کمک از صفحه های نقطه دار حروف الفبا را بنویسیم,اما این کار باعث می شود که ماهیچه ها را آن طور که میل داریم حرکت کنند,البته ما تمرین های مکرر.البته کسانی هستند که بدون استفاده از صفحه های نقطه دار انگشتان خود را باسختی فراوان مجبور به این کار میکنند.این عمل مانند آموزش شنا با هل دادن شخص در آب است,البته این عمل بعضی از اوقات موثر واقع می شود,ولی فرق آن با نوشتن حروف الفبا این است که ما به شخصی که در آب است نگاه می کنیم تا غرق نشود.
حقیقت این است که شما باید با انگشتان خود مهربان باشید.برای مثال شما در تمرین قطعه ای یکی از نت ها را در هنگامی که از روش Pull Offاستفاده می کنید از دست میدهید.در این تمرین شما باید از انگشت چهارم خود استفاده می کردید ولی به دلیل فشاری که در نت قبلی به آن وارد شده بود نتوانستید به موقع عکس العمل مناسب را انجام دهید.
تنها راه برای رفع این مشکل البته از راه درست, این است که این جمله را چندین بار به خود بگویید: من باید این قسمت از قطعه را به طو مستمر و با سرعت بسیار پایین تمرین کنم تا بتوانم انگشت چهارم خودم را کنترل کنم و به آن یاد بدهم چه کاری را باید انجام دهد.
این بدین معناست که شما این تمرین را باید با سرعت بسیار پایینی انجام دهید.تنها زمانی نگاه کردن به انگشتان اشتباه است که در هنگام شروع برای تمرین قطعه ای هستید,و بدیهی است که حتما باید هر چند دقیقه به آن با دقت نگاه کنید.
به یاد داشته باشید معنای تمرین کردن این است که همه ی اعمال را به درستی انجام دهید.برای همین شما نیاز دارید تا انگشتان خود را در هنگام نوازندگی نگاه کنید تا مطمئن شوید تا کارشان را درست انجام می دهند.و این تنها راهی است که میتوانید به آنها یاد دهید وقتی به آن ها نگاه نمی کنید کارشان را درست انجام دهند.
در پایان باید بگویم که طریقه ی تمرین گیتار کلاسیک امر بسیار مهمی است که نباید از آن غافل باشیم.شما باید قدرت آن را داشته باشید تا بتوانید به انگشتان خود در هنگام نوازندگی تسلط کامل داشته باشید.سعی خواهم کرد با استمرار در ترجمه چنین مقالاتی شما نوازندگان عزیز را کمک کنم.
اگر ۱۰۰۰ بار زمین خوردید ۱۰۰۱ بار بلند شوید.هرچیزی با تمرین امکان پذیر است.
منبع:آفتاب
تمرین گیتار
در هنگام نوازندگی همیشه به انگشتان خود نگاه کنید:
بعد از گذشت چند ماه از نوازندگی گیتار متوجه خواهید شد که در بعضی از حالات ماهیچه های انگشتان شما فشار زیادی را تحمل می کند که باید آن را کنترل کرد تا به نتیحه ی دلخواه مان برسیم.برای رسیدن به این نتیجه ما باید از به کار گرفتن همه ی ماهیچه ها در هنگام نواختن آگاهی داشته باشیم.
منظور همه ی اعضای بدن از کمر به بالا,مخصوصا شانه ها,بازو و انگشتان.شما باید بیشتر اوقات در هنگام تمرین انگشتان خود را نگاه کنید تا بدانید که آنها چه کاری انجام می دهند! نگاه نکردن به انگشتان یکی از مشکلات اساسی اکثر نوازندگان است.با این حال من کتاب های زیادی را ملاحظه کرده ام که نوازندگان را به نواختن بدون نگاه کردن به انگشتان تشویق می کنند.
این کاملا اشتباه است که بگوییم همه ی انگشتان تمام این اعمال را به خاطر می سپارند و به طور خودکار انجام می دهند. اگر شما آن ها را به دقت نگاه نکنید و زیر نظر نداشته باشید شما دقیقا نمی دانید آن ها چه کار می کنند.اگر شما انگشتان خود را درهنگام نوازندگی نگاه کنید مطمئن می شوید آنها کار خودشان را درست انجام می دهند.
خیلی از نوازندگان معتقتند که نگاه کردن به انگشتان در هنگام نوازندگی باعث می شود که به این کار عادت کنیم.غافل از اینکه این نگاه کردن به دلیل حافظه ماهیچه هایی است که باید با چشمان خود به آنها نشان دهیم چه کاری را باید انجام دهند.این عمل مانند این است که دست بچه ی کوچکی را بگیرید و به آرامی به آن راه رفتن را آموزش دهید.
وقتی شما در اولین مقطع تحصیلی خود شروع به یاد گرفتن حروف الفبا می کنید,در ابتدا یاد می گیرید که چگونه مداد را در صفحه های نقطه گذاری شده بچرخانیم تا حروف مورد نظر را بنویسیم.
این کار باعث نمی شود که شما هرگز نتوانید بدون کمک از صفحه های نقطه دار حروف الفبا را بنویسیم,اما این کار باعث می شود که ماهیچه ها را آن طور که میل داریم حرکت کنند,البته ما تمرین های مکرر.البته کسانی هستند که بدون استفاده از صفحه های نقطه دار انگشتان خود را باسختی فراوان مجبور به این کار میکنند.این عمل مانند آموزش شنا با هل دادن شخص در آب است,البته این عمل بعضی از اوقات موثر واقع می شود,ولی فرق آن با نوشتن حروف الفبا این است که ما به شخصی که در آب است نگاه می کنیم تا غرق نشود.
حقیقت این است که شما باید با انگشتان خود مهربان باشید.برای مثال شما در تمرین قطعه ای یکی از نت ها را در هنگامی که از روش Pull Offاستفاده می کنید از دست میدهید.در این تمرین شما باید از انگشت چهارم خود استفاده می کردید ولی به دلیل فشاری که در نت قبلی به آن وارد شده بود نتوانستید به موقع عکس العمل مناسب را انجام دهید.
تنها راه برای رفع این مشکل البته از راه درست, این است که این جمله را چندین بار به خود بگویید: من باید این قسمت از قطعه را به طو مستمر و با سرعت بسیار پایین تمرین کنم تا بتوانم انگشت چهارم خودم را کنترل کنم و به آن یاد بدهم چه کاری را باید انجام دهد.
این بدین معناست که شما این تمرین را باید با سرعت بسیار پایینی انجام دهید.تنها زمانی نگاه کردن به انگشتان اشتباه است که در هنگام شروع برای تمرین قطعه ای هستید,و بدیهی است که حتما باید هر چند دقیقه به آن با دقت نگاه کنید.
به یاد داشته باشید معنای تمرین کردن این است که همه ی اعمال را به درستی انجام دهید.برای همین شما نیاز دارید تا انگشتان خود را در هنگام نوازندگی نگاه کنید تا مطمئن شوید تا کارشان را درست انجام می دهند.و این تنها راهی است که میتوانید به آنها یاد دهید وقتی به آن ها نگاه نمی کنید کارشان را درست انجام دهند.
در پایان باید بگویم که طریقه ی تمرین گیتار کلاسیک امر بسیار مهمی است که نباید از آن غافل باشیم.شما باید قدرت آن را داشته باشید تا بتوانید به انگشتان خود در هنگام نوازندگی تسلط کامل داشته باشید.سعی خواهم کرد با استمرار در ترجمه چنین مقالاتی شما نوازندگان عزیز را کمک کنم.
اگر ۱۰۰۰ بار زمین خوردید ۱۰۰۱ بار بلند شوید.هرچیزی با تمرین امکان پذیر است.
منبع:آفتاب
saeedBerkut
Oct-18-2009, 17:08
با تشکر از ICE جان دوست خوبم
اگه میشه یک کتاب برای آموزش آکورد های جدید معرفی کنید تا من تهیه کنم
با تشکر از ICE جان دوست خوبم
اگه میشه یک کتاب برای آموزش آکورد های جدید معرفی کنید تا من تهیه کنم
مهم نیست که چه کتابی باشه :01: ...چون همش تقریبا یه چیزه
مهم سبکی یه کار می کنید و این که آکوردای بیشتری داشته باشه...ترو تمیز باشه و این حرفا...
حقیقتش من خودم آکوردا و گام ها رو ضمن آموزش یاد گرفتم و هیچ وقت صرفا دنبال یادگیری آکورد نرفتمd:
پیروز باشید
vBulletin v3.8.2, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.