مشاهده نسخه کامل : بحث پاسخ به پرسش های شما پیرامون برق
д ş н k д И 261
Nov-19-2008, 19:39
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
شما میتوانید تمامی پرسشهای خود را پیرامون ، برق در این مکان مطرح نمایید ،تا در حد توان پاسخ خود را دریافت نمایید.
لطفا از درخواست مقاله ، جزوه و ... خود داری نمایید . و در مکان دیگر درخواست نمایید.
سلام
من دانشجوی برق هستم
ودارم رو یه طرح کار می کنم
و می خواستم ازتون کمک بگیرم اگه بشه
می خواستم درمورد راه اندازی یک موتور ac 220ولت با منبع ولتاژ dc 24ولت بپرسم
اگه کمکم کنید سپاسگذارم
pettros
Nov-20-2008, 18:26
salam man daneshjooye bargh hastam mikhastam chanta nar afzare dar morede mashin electeric behe moarefi konid khosoosan rajebe rah andazi va anjame azmayeshat mashinha va generatorha. mamnoonam az lotfetoon dar zemn esme ketabaee ro ke dar morede namafzara hast va maroofan begin. mer30 az lotfetooni
---------
لطفا در محيط انجمن از زبان اصلي انجمن يعني فارسي استفاده كنيد تا در زمان كم به خواسته خود برسيد
سلام دز مورد نرم افزار pspise میخوتستم ببرسم چه جوری نصب میشه؟ یکم سخته
д ş н k д И 261
Feb-09-2009, 18:13
سلام
من دانشجوی برق هستم
ودارم رو یه طرح کار می کنم
و می خواستم ازتون کمک بگیرم اگه بشه
می خواستم درمورد راه اندازی یک موتور ac 220ولت با منبع ولتاژ dc 24ولت بپرسم
اگه کمکم کنید سپاسگذارم
بهتره از ترانسفورموتور استفاده کنید .
موفق باشید
salam man daneshjooye bargh hastam mikhastam chanta nar afzare dar morede mashin electeric behe moarefi konid khosoosan rajebe rah andazi va anjame azmayeshat mashinha va generatorha. Mamnoonam az lotfetoon dar zemn esme ketabaee ro ke dar morede namafzara hast va maroofan begin. Mer30 az lotfetooni
یه دلیل رعیت نکردن قوانین سایت از دادن پاسخ معذورم.
موفق باشید.
سلام دز مورد نرم افزار pspise میخوتستم ببرسم چه جوری نصب میشه؟ یکم سخته
میشه بگید از چه ورژنی استفاده میکنید ؟
سلام بله از 16
البته مشکل اصلی از اینجایت که باید lan مجازی تعریف کنم....
д ş н k д И 261
Feb-09-2009, 20:44
متاسفنه من ورژن 16 این نرم افزارو نمیشناسم
با عرض پوزش از شما دوست عزیز ، امیدوارم سایر دوستان کمک کنن
سلام.خسته نباشید.برای پروزه پایانی نیاز به طرح دارم.پروزه ساخت میخوام.اگه لطف کنید کمکم کنید ممنون میشم
д ş н k д И 261
Mar-11-2009, 18:42
سلام.خسته نباشید.برای پروزه پایانی نیاز به طرح دارم.پروزه ساخت میخوام.اگه لطف کنید کمکم کنید ممنون میشم
در مورد همون نرم افزار؟
Soheil Hosseini
Mar-12-2009, 10:50
براي دانلود ورژن 16 نرم افزار pspice ميتونيد از اين لينك () استفاده كنيد . لينك فوق دربرگيرنده كليه نرم افزار هاي تحليلي برق و الكترونيك و كليه رشته هاي فني است كه به صورت رايگان ميتونيد دانلود كنيد .
در مورد pspice
PSPICE جزء اولین نسخه های شبیه سازی مدار با استفاده از PC است که توسط شرکت MicroSim به بازار عرضه شد. که دارای دو نسخه full و Student هست كه برای آنالیز مباحث درسی مدار 1 ، 2 و الکترونیک 1، 2 ،3 نسخه دانشجویی کافی است ( فكر كنم نياز شما هم در همون سطح باشه )
چنانچه نحوه نصب و يا كار با نرم افزار فوق رو نميدونيد ميتونيد از لينك دانولد زير دفترچه راهنما و آموزش اون رو دانلود كنيد .
لينك دانلود آموزش ()
از شما دوستان عزیز ممنونم.فعلا نیازم در مورد پروزه برطرف شد.بازم ممنون
سلام
می خواستم بدونم پروژه رو کدوم ترم بر دارم بهتره؟
سلام دوست عزیز.اکثر بچه های ما ترم اخر بر میدارن
saeedzaree
Sep-16-2009, 17:18
سلام.چطور مي تونم اطلاعاتي درباره ي كاهش هارمونيك و تلفات درموتورهاي القايي بوسيله نحوه ي سيم پيچي كسب كنم.؟؟؟؟|:)
popo-19
Oct-16-2009, 13:54
سلام.من قراره عضو یه گروه خودرو دانشجویی بشم.مسؤولیت برق خودرو رو به من دادن میشه کمکم کنین که از کجا شروع کنم؟چند تا کتاب و سایتم معرفی کنین....
رضا عباسی لیاسی
Nov-04-2009, 17:47
تفاوت بین C25باb25 در کلیدهای حفاظت جان (FI) ]چیست با تشکر.رضا عباسی لیاسی
vBulletin v3.8.2, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.