مشاهده نسخه کامل : طراحی پروژه های plc
ahmad_fa62
Aug-23-2008, 21:48
با سلام خدمت دوستان عزیز
راستش اینقدر در سایتها و وبلاگهای گوناگون مطالب متفاوت در باره تاریخچه و عملکرد کلی
سیستمهای plc مطلب دیده ام که قصد ندارم خیلی به این موارد بپردازم دوست دارم عزیزانی که به نوعی
در دانشگاه یا محل کار خود با این سیستم درگیر هستند و احیانا پروژهای در دست طراحی دارند مطرح کنند
تا اینجانب شاید بتوانم در طراحی این پروژه ها کمک های ناچیزی به دوستان بنمایم.
دوستان اگر پروژه خاصی مد نظر دارند بگویند تا آنرا جهت دانلود قرار دهم.
با تشکر.
ahmad_fa62
Aug-24-2008, 21:59
از دو دوست عزیزی که تشکر کردند ممنون باید بگم چون من علاقه بسیاری به طراحی پروژه های plc دارم قبلا تعدادی پروژه هم
طراحی کرده ام و آمادگی طراحی پروژه های درخواستی عزیزان به صورت مجانی را دارم کافیه در این تایپیک پروژه مد نظرتون رو بگید
با تشکر
sk. shin
Aug-26-2008, 21:26
پي اي سي كاربرد زيادي تو صنعت داره اگه تو اين زمينه حرفه اي هستي يه سري به اي دي من تو ياهو بزن.. ضرر نميكني پي ام خصوصي بدي برات ميذارم ..
asq1025
Apr-24-2009, 08:57
از دو دوست عزیزی که تشکر کردند ممنون باید بگم چون من علاقه بسیاری به طراحی پروژه های plc دارم قبلا تعدادی پروژه هم
طراحی کرده ام و آمادگی طراحی پروژه های درخواستی عزیزان به صورت مجانی را دارم کافیه در این تایپیک پروژه مد نظرتون رو بگید
با تشکر
از جنابعالی درخواست دارم تا شماره تماستان را به من بفرستید .به کمک شما نیاز دارم
از جنابعالی درخواست دارم تا شماره تماستان را به من بفرستید .به کمک شما نیاز دارم
دوست عزیز از اون جایی که ایشون خیلی وقته به سایت سر نزده ، از توی قسمت اطلاعات کاربری ، ایمیلشون رو پیدا کنین و باهاشون ارتباط برقرار کنین ؛ شاید زودتر جواب بگیرین ...
سلام
من یک سری سوال دارم که باید تا 5مهر بهشون جواب بدم البته نصفش رو حل کردم ازتون ممنون میشم اگه تو حل بقیه سوالا به من کمک کنید
این سوالها 3 بخشه:A, B ,C که به ترتیب از راحت به سخت طراحی شدن خودم بخشC ونیمی از بخش B رو حل کردم اگر لطف بفرمایید جواب سوالهای قسمت Aرو واسم بفرستید خیلی کمک بزرگی به من کردید
مچکرم
abdolrahim
Nov-09-2009, 22:27
چطور می تونم خودم برنامه نویسی کنم؟
vBulletin v3.8.2, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.