PDA

مشاهده نسخه کامل : خازن پولیستر

zohre2
Aug-15-2008, 19:06
سلام دو تا سوال داشتم می شه کمکم کنین:(
1:خازنهای پولیستر خودشان جز کدام دسته از خازنها هستند وساختمان داخلی انها چگونه است
2:خازنهایی که مخصوص منبع تغذیه سوییچ مد کدامند

علی آرین
Aug-15-2008, 21:55
والا من جواب سوال اولو نمیدونم ، یعنی چی جز ء کدوم دسته هستند ؟!
خازن های پلی استر جنسشون پلی استر هست و بدون پلاریته در مدار قرار میگیرند . اندازه اونها در حد پیکو و نانو فاراد است .

اما جواب سوال دوم :
بهتره در این باره صحبت کنیم که چرا خازن قرار میدیم در منبع تغذیه ؟ شما میدونید ؟
دوست داشتم درباره مسائل طراحی و تا جائیکه سوادم اجازه میده ، طراحی در فرکانس بالا هم صحبت کنم که دیدم خیلی بی ربط میشه .
ولی جواب شما : برای اینکه جریان لحظه ایی در مدارات دیجیتال مشکلی ایجاد نکنند ، و فیلتر کردن نویزهای تغذیه ، یک خازن الکترولیتی 100uF و یک خازن بدون پلاریته 100nF به صورت موازی بین Vcc و GND در محل ورودی تغذیه در مدار قرار میدهیم . این دو خازن با هم نویز فرکانس بالا و پائین را فیلتر میکنند. یا میتوانید به جای دو خازن یک خازن تانتالیوم در محدوده 20u تا 100u فاراد را استفاده کنیم .
برای فیلتر کردن جریان گذرا خازن 100 نانو فاراد برای هر آی سی استفاده کنید . و این خازن بین پایه های تغذیه و زمین به صورت موازی و تا حد امکان نزدیک به آی سی قرار گیرد .

دوست داشتم درباره نوسان زمین و حلقوی شدن خط انتقال هم بگم که فعلا ربطی به موضوع ما نداره .
برای مطالعه بیشتر به کتابهای الکترونیک مراجعه کنید . ( من الان خودم از روی کتاب اینها رو نوشتم )