PDA

مشاهده نسخه کامل : بحث درخواست کمک برای تهیه لیستی از کلیه کتاب های رشته برق که در دانشگاه تدریس میشود

Yama12
2008-Aug-01, 15:21
با سلام خدمت همه عزیزان
من رشتم برق نیست اما احتیاج دارم که یک لیست از کلیه کتبی که در رشته برق (کلیه گرایش ها ) تدریس میشه رو جمع آوری کنم
از شما خواهشمندم هر کتابی رو که به نظرتون میرسه و در دانشگاه به شما تدریس شده با مشخصات کامل اینجا ذکر کنید تا یک لیست کامل تهیه شود
با تشکر
برای مثال اول نام درس رو بنویسید بعد هر کدام از عزیزان کتب مورد نظر رو زیرش اضافه کنند مثل زیر:

درس ریاضی 1:
کتاب ریاضی 1 . نویسنده x . مترجم y . انتشارات z . قیمت 5000 تومان

فیزیک 1:
...

Yama12
2008-Aug-01, 16:13
من میخوام برای تمام رشه ها این کار رو انجام بدم
به این ترتیب پس از اتمام کار یک مرجع بسیار کامل ایجاد میشه تا دانشجویان هر رشته زمان انتخاب و خرید کتاب بتونن از اون استفاده کنن و بین کتب نامعتبر و معتبر تو بازار سردرگم نشن
پیشاپیش از همکاریتون متشکرم

Sahel 87
2008-Sep-16, 08:38
( مدار 1)
نظریه اساسی مدارها و شبکه ها جلد اول . ارنست کوه و چارلز دسور . دکتر پرویز جبه دار . انتشارات دانشگاه تهران .

( مدار 2)
نظریه اساسی مدارها و شبکه ها جلد دوم . ارنست کوه و چارلز دسور . دکتر پرویز جبه دار . انتشارات دانشگاه تهران .

تجزیه و تحلیل سیستم ها
سیگنال ها و سیستم ها (دوره ی دو جلدی) . اپنهایم . دکتر جبه دار . . انتشارات دانشگاه تهران .

الکترونیک
مدارهای میکروالکترونیک . سدرا – اسمیت . باغانی – رضایی نیا . انتشارات خراسان

تحلیل و طراحی مدارهای الکترونیک (دو جلد) . مهندس تقی شفیعی .

( ادامه دارد...)

علی آرین
2008-Sep-16, 18:08
البته الکترونیک کتاب آقای دکتر علی میر عشقی ( مبانی الکترونیک ) هم به عنوان منبع درسی الکترونیک 1 و 2 تدریس میشه .
برای درس الکترو مغناطیس : موج و میدان از چنگ ترجمه دکتر جبه دار
درس ریاضیات مهندسی : کتاب دکتر شید فر از دانشگاه علم و صنعت و کتاب ریاضیات مهندسی پیشرفته از اروین کرویت سیگ
درس کنترل خطی : سیستم های کنترل خطی اوگاتا
درس ماشین های الکتریکی 1 و2 : کتاب ماشین های الکتریکی از پی سی سن ( ترجمه دکتر مهرداد عابدی ) ، بیم بهارا ( ترجمه دکتر لسانی و دکتر سلطانی )
درس الکترونیک 3 : کتاب میکرو الکترونیک از گری - میر
معماری کامپیوتر : مانو
میکرو کنترلر : مزیدی . مکنزی ( میکرو کنترلر های 8051 )

فعلا چیز دیگه ایی یادم نمی آد . بعدا کاملترش میکنم .

Sahel 87
2008-Sep-18, 17:00
ماشین های الکتریکی 1 و2 و 3 : فیتزجرالد. محمود دیانی
سیستمهای مخابراتی. کارلسون. روحانی. نشر دانشگاهی تهران
طراحی و تحلیل مدار منطقی دیجیتال. نلسون. دیانی
سیستمهای کنترل. بنجامین کو. علی کافی. انتشارات علمی

علی آرین
2008-Sep-18, 17:30
ماشین های الکتریکی 1 و2 و 3 : فیتزجرالد. محمود دیانی
سیستمهای مخابراتی. کارلسون. روحانی. نشر دانشگاهی تهران
طراحی و تحلیل مدار منطقی دیجیتال. نلسون. دیانی
سیستمهای کنترل. بنجامین کو. علی کافی. انتشارات علمی

من داشتم فکر میکردم چی چی های مخابراتی بود ، شونصد سال پیش مخابرات پاسیدم یادم نمی اومد اسم کتابو ! البته ترجمه محمود دیانی از انتشارات نص هم وجود داره ، ولی کلا همه اساتید معترف هستند که یا کتاب زبان اصلی بخونید یا اصلا کتاب نخونید و به جزوه اکتفا کنید .

Sahel 87
2008-Sep-19, 21:53
من داشتم فکر میکردم چی چی های مخابراتی بود ، شونصد سال پیش مخابرات پاسیدم یادم نمی اومد اسم کتابو ! البته ترجمه محمود دیانی از انتشارات نص هم وجود داره ، ولی کلا همه اساتید معترف هستند که یا کتاب زبان اصلی بخونید یا اصلا کتاب نخونید و به جزوه اکتفا کنید .

آره البته یه مدار مخابراتی هم هست از کروس با ترجمه ی دیانی