مشاهده نسخه کامل : بیا تو سازی رو که می زنی معرفی کن و در موردش یه توضیحی بده((حتما بیا !!))
Ahmad reza
Jul-05-2008, 09:42
سلام خدمت همه کاربران محترم سایت دانشجو
غرض از مزاحمت این بود که اگر سازی رو میزنید لطف کنید در این تاپیک بگویید.
و اگر یه توضیحاتی هم در مورد فیزیک ساز و یکی از تکنیکهای ساز بدید ممنون میشم.
با تشکر:!:
Ahmad reza
Jul-06-2008, 09:39
ببینم کسی اینجا نیست....
بابا بیاین بگید چه سازی میزنید....
با نظراتتون خوشحالم میکنید.
CASSIATORA
Jul-07-2008, 00:00
ببینم کسی اینجا نیست....
بابا بیاین بگید چه سازی میزنید....
با نظراتتون خوشحالم میکنید.
سلام....
خب من قبلا اين تاپيك رو ديده بودم اما گفتم فعلا چيزي نزنم ببينم بقيه ميان يا نه كه.....ماشاالله چقدر شلوغه;-)
خب من "دف" مي زنم 2ترم هست كه ميرم.
با سبك حبيبي دارم ميرم جلو،دفم ولي حبيبي نيست و كردستانيه.
راجب دف بايد بگم كه يه ساز كوبه اي هست و با سازهايي مثل سنتور و تار و سه تار خوب ميتونه مچ بشه....
راجب دف حود تالار موسيقي اطلاعات كامل رو گذاشته كه ازشون ممنونم.
ديگه نمي دونم چي بگم.....
Ahmad reza
Jul-07-2008, 10:51
آّجی دستت درد نکنه داشتم ناامید میشدم.
Ahmad reza
Jul-07-2008, 11:04
پیانو
سلام میکروب جون
این دیگه خیلی مختصر بود یه توضیحی هم بدی ممنون میشم البته دستت درد نکنه اومدی نظر دادی و برات مهم بود.
سلام میکروب جون
این دیگه خیلی مختصر بود یه توضیحی هم بدی ممنون میشم البته دستت درد نکنه اومدی نظر دادی و برات مهم بود.
پیانو یکی از سازهای صفحهکلیددار و مشهورترین آنها است. صدای پیانو در اثر برخورد چکشهایی با سیمهای آن تولید میشود. این چکشها در اثر فشردهشدن کلیدها (یا کلاویههای به حرکت در میآیند. سیمهای پیانو به صفحهای موسوم به «صفحهٔ صدا» متصل شدهاند که نقش تقویتکنندهٔ صدای آنها را دارد.
مجموعهٔ اهرمها و چکشهای داخل پیانوچکشهای پیانو به واسطهٔ مجموعهای از اهرمهای ظریف به کلیدهای پیانو متصل میشوند. به مجموعهٔ این اهرمها و چکشها عملگر یا Action پیانو گفته میشود. وظیفهٔ این مجوعه افزایش شتاب چکشها در برخورد به سیمها، و کنترل عکسالعمل بازگشتی آنها پس از برخورد به سیم است. معمولاً سر چکشها توسط لایهای از نمد یا الیاف مشابه طبیعی یا مصنوعی پوشانده میشود تا کیفیت صدای پیانو را بهبود ببخشد. کیفیت صدای پیانو متأثر از عوامل دیگری نظیر کیفیت صفحهٔ صدا و غیره نیز میباشد.
پیانو به عنوان مادر سازها و کاملترین ساز نیز شناخته میشود؛ علت نسبت دادن این لقبها به این ساز آن است که پیانو قادر است محدودهٔ بسیار گستردهای از اصوات را تولید کند در حالی که سایر سازهای اصیل موسیقی تنها بخشی از این محدودهٔ صدا را تولید میکنند. پیانو در شکل فعلیاش بیش از هفت اکتاو دارد و قادر به تولید فرکانسهایی از حدود ۲۰ تا ۵۰۰۰ هرتز میباشد، در حالی که در مقام مقایسه ساز ویولن تنها قادر به تولید کمتر از چهار اکتاو و بهترین خوانندهها تنها قادر به خواندن کمتر از سه اکتاو صدا هستند.
[] تاریخچه
پیانو را آقای بارتولومئو کریستوفوری در سال ۱۷۰۹ میلادی در شهر پادووای ایتالیا اختراع کرد. قبل از اختراع پیانو از سازی قدیمیتر به نام «هارپسیکورد» (Harpsichord)استفاده می شد. تفاوت عمده و مهمی که پیانو با سازهای مشابه قبل از خودش داشت آن بود که در سازهای مشابه قبلی، شدت صدای حاصل از فشردهشدن یک کلاویه، مستقل از شدت ضربهٔ واردشده بر کلید پیانو، مقداری ثابت بود، اما در پیانو نوازنده قادر بود با ملایم ضربهزدن به کلیدها صدایی نرمتر ایجاد کند، یا با ضربات محکمتر صدایی درشتتر با پیانو تولید کند. همین ویژگی باعث شد که به سرعت پیانو مورد توجه آهنگسازان قرن هجدهم میلادی قرار بگیرد.
[] نامگذاری
نام کامل ساز پیانو، پیانو فورته (Pianoforte) است، که از دو قسمت پیانو به معنی ملایم و فورته به معنی قوی تشکیل شدهاست، و به خوبی منعکس کنندهٔ توانایی این ساز در تولید صداهای ملایم و قوی میباشد.
پیانوهای اولیه ابعاد بزرگ، و شکل خاصی داشتند. آنچه که در اصطلاح به آن پیانوی بزرگ گفته میشود (و در ایران با نام نادرست پیانویرویال شناخته میشود) غالباً بیش از دو متر طول دارد و دارای در بزرگیاست که برای هرچهبهترشدن صدای پیانو، معمولاً در هنگام نواختن ساز این در را در وضعیت نیمهباز توسط پایهٔ کوچکی ثابت میکنند. انواع دیگر پیانو با نامهای پیانوی ایستاده یا دیواری (Stand یا Upright) پیانوی چهارگوش (Square) و غیره، ابعاد کوچکتری دارند و برای مصارف خانگی یا در اماکن عمومی طراحی شدهاند.
[] انواع پیانو
پیانو دیواری (Vertical - Upright)
پیانو اسپینت
پیانو کنسول
پیانوی بزرگ
البته پیانوهای بسیار زیادی در گذشته رایج بودهاند. برای مثال پیانوهای گنجهای، صرافی، میزی، میز منشی، دوطبقه و انواع دیگر. ولی امروزه دیگر آنها رواج ندارند و از پیانوهای پیشرفته تر استفاده میشود.
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد.
Ahmad reza
Jul-07-2008, 11:19
دستت درد نکنه اطلاعات جامعی بود
ولی یه مسئله ای رو باید بگم که از این به بعد کاربران در این تاپیک اجرا کنند:
یه اطلاعات کم و مختصر در مورد فیزیک ساز بدید و یه تکنیک رو به صورت مختصر معرفی کنید هدف من اینه که انجمن موسیقی رو پرورش بدم و به اونهایی که تو اینجا پست میدن و اگه مورد قبول بوده باشند حتما قبول میشن.و یه تغیراتی پیش میاد.پس بهتره که مطالبتون رو از اطلاعات خودتون بگید.
ساز من گیتار :arrow:
براش یک تاپیک هم زدم............اساسی!;-)
Ahmad reza
Jul-13-2008, 11:09
دمممت گرممم
شما پذیرفته شدی!!!
بعدا در رابطه با این مسئله باهات صحبت میکنم ولی قبل از صحبت یه نگاهی به پست بالای پست خودت بنداز و بخونش
Ahmad reza
Aug-21-2008, 01:16
سلام خدمت کاربران گرامی اینجا دوباره باز شد.
بیاید بگید که چه سازی رو میزنید.
ellMirA
Aug-21-2008, 01:28
سلام
من دف رو خیلی دوست دارم ولی فرصت نشده که برم کلاس
ضرب میزنم
بلدم تا حدودی :
یه مدت کنار گذاشتم ولی دوباره قصد دارم کلاس ها رو ادامه بدم
Ahmad reza
Aug-21-2008, 01:30
از توجهتون ممنونم.
A30_processor
Aug-21-2008, 02:03
سازی که من میزدم => نی
قدیمی ترین ساز كشف شده ی ساخته ی دست بشره و تنها سازیه كه با آدم حرف میزنه
یعنی زبونش با زبون آدم همخونی داره
اینكه میگن قدیمی ترین ساز بیشتر به علت این بوده كه اقوام قدیم گله دار و رمه دار و چوپان بودن و براشون غیر از كاربرد ذوقی و هنری ، كاربرد كاری هم داشته
در ضمن سخت ترین سازیه كه میشه یاد گرفت و وقتی یاد بگیری راحت ترین سازیه كه میشه باهاش هر چیزی زد
میشه یه مجلس عروسی راه انداخت و همه رو به وجد آورد یا همون موقع اشك ملت رو دراورد
تو سازهایی كه همنوازی میكنن صدای مشخص و تك و واضحی داره و كلا وسیله ی خوبیه برای پر كردن خلوت تنهایی و خلوت غیر تنهایی!
نی همونطوری كه از اسمش پیداست از نی درست میشه!!(قضیه ی چشم بسته غیب گفتنه)
نی رو می بُرند و بعد صاف میكنند و نی كه یك لوله ی توخالی شده است را دود می دهند و با فاصله های معین و استانداردی با میل داغ (یا یه چیزی تو همین مایه ها) سوراخ میكنند و بند های نی را میبندند
نی آماده شده ی معمولی كه در بازار موجود است هفت بند دارد و شش سوراخ
یك سوراخ در بند ششم بلافاصله بعد از آن یك سوراخ در بند پنجم و با كمی فاصله در همان بند دو سوراخ دیگر
دو سوراخ باقیمانده در بند چهارم یكی بلافاصله بعد از سوراخ های بند پنجم و دیگری سه انگشت بالاتر و درست در نقطه ی مقابل قرار دارد.
نی را بدون سه چیز نمیتوان یاد گرفت
1- نی 2- استاد 3- تمرین
Ahmad reza
Aug-21-2008, 02:05
خیلی ممنون از توجهت.
سلام احمدرضا جان
الان که ساز نمیزنم هرچند که خیلی دوست دارم . ولی وقتی که کوچک بودم هر وقت میرفتم خونه یکی از دایی هام اونجا میرفتم پشت ارگ و برای خودم آهنگ میساختم . یادش بخیر .
بعد که بزرگتر شدم با کمودور 64 که یک کامپیوتر کوچک و خیلی ابتدایی بود آهنگسازی کامپیوتری میکردم . فکرشو بکن کیفیت موسیقی فقط 4 بیت !!! الان که 32 و 64 بیتی است دیگه حساب کن چجوری بوده !!!
ولی اگه وقت و پول کافی در اختیارم باشه و آرامش ذهنی کافی هم داشته باشم خیلی دوست دارم با گیتار کار کنم چون خیلی از صداش خوشم میاد . همینطور سنتور و پیانو
موفق باشی
koorosh_kabir
Aug-21-2008, 15:58
سلام. منم وقتی که تازه رفته بودم دبیرستان،وقتی میرفتم خونه یکی از همسایه هامون که خیلی باهاشون جور بودیم میرفتم یه کم سنتور میزدم و یه ذره هم داشتم یاد میگرفتم ولی خوب دیگه نشد برم.
ولی ساز مورد علاقه ام اول ویلونه بعد از اون سنتور که اگه خدا خواست بعدانا حتما میرم دنبال علاقم.
در پناه حق
ay_ulduz
Aug-22-2008, 11:51
سلام
ممنون از دعوت
من ميتونم براي شما ساز هاي محلي اقوام ترك همچون سورنا و قاوال و ساز تركي ، ترومپت كارادنيز وغيره رو تو پست هاي بعدي بگم .
ساعت 2 صبح .
قول مردونه بهت ميدم .
Stigmata
Aug-22-2008, 13:28
منم سازی نمیزنم.....یه ساز دهنی دارم ولی بلد نیستم زیاد.....الکی میزنم
سنتور هم دوست دارم ولی بلد نیستم و این تابستون هم قسمت نشد برم کلاس.....
ویولن هم دوست دارم......
(فعلا فقط دوست دارم سر فرصت میرم کلاس)
ساز من گیتاره * نه از اون گیتارهایی که بعضی ها فقط باهاش قیافه میگیرن
Ahmad reza
Sep-06-2008, 10:11
سلام
ممنون از دعوت
من ميتونم براي شما ساز هاي محلي اقوام ترك همچون سورنا و قاوال و ساز تركي ، ترومپت كارادنيز وغيره رو تو پست هاي بعدي بگم .
ساعت 2 صبح .
قول مردونه بهت ميدم .
الوعده وفا
منم سازی نمیزنم.....یه ساز دهنی دارم ولی بلد نیستم زیاد.....الکی میزنم
سنتور هم دوست دارم ولی بلد نیستم و این تابستون هم قسمت نشد برم کلاس.....
ویولن هم دوست دارم......
(فعلا فقط دوست دارم سر فرصت میرم کلاس)
دستتون درد نکنه
ایول
هی
اینجا رو دیدم دلم خون شد
من یه مدت کوتاه کلاس ویولون می رفتم
بعد به خاطر راحتی خودم ول کردم تا یه استاد خانم پیدا کنم
بعدش هم که دیگه به خاطر مسائل مختلفی مثل کنکور نشد ادامه بدم
دعا کنید واسم الان برسم ادامش بدم:cry:
هی
اینجا رو دیدم دلم خون شد
من یه مدت کوتاه کلاس ویولون می رفتم
بعد به خاطر راحتی خودم ول کردم تا یه استاد خانم پیدا کنم
بعدش هم که دیگه به خاطر مسائل مختلفی مثل کنکور نشد ادامه بدم
دعا کنید واسم الان برسم ادامش بدم:cry:
این فقط یک اراده نیاز داره!;-)
پشت گوش نندازید!...حیفه!
با آرزوی موفقیت برای شما:!:
سلام بنده هم سنتور می زنم وهم گیتار ولی ساز اصلیم سنتوره.
سلام بنده هم سنتور می زنم وهم گیتار ولی ساز اصلیم سنتوره.
بسیار عالی!:arrow:
اگر ممکنه لطف کنید در باره سبک سابقه فعالیتتون و هر چی که دوست دارید دوستان در باره سازتون بدونن کوتاه بنویسید.:arrow:
با تشکر
و
آرزوی موفقیت برای شم:!:ا
این فقط یک اراده نیاز داره!;-)
پشت گوش نندازید!...حیفه!
با آرزوی موفقیت برای شما:!:
ممنون از امیدتون
انشاا... که به زودی ادامش میدم:arrow:
khashayar_P
Jan-22-2010, 23:23
من 3 نوع گیتار میزنم:
1.گیتار کلاسیک: که از سن 12 سالگی شروع به زدنش کردم و دارای 6 سیم 3 سیم فلزی و 3 سیم نایلونی
2.bass گیتار : که جز سازهای اساسی آهنگ ها تو هر سبک 4 سیم داره(البته نوع های 6 و 5 سیم هم داره) فاصله fret ها بیشتر است نسبت به کلاسیک و الکتریک! (عاشق این سازم و تو یک گروه زیر زمینی هم bassist هستم.
3.گیتار الکتریک هم میزنم
d:
Night_Raven
Jan-22-2010, 23:49
گیتار برقی !
mphoenix
Jan-29-2010, 01:08
سه تار
بهترین حالت وقتیه که داری یه ساز خاص رو گوش میدی (تک نوازیه یه استاد واقعی)
من ویولن میزنم..سنتی کار میکنم
ویولون ساز زهی و آرشهای است. این ساز کوچکترین عضو سازهای زهی آرشهای است.برای نواختن معمولاً روی شانه چپ قرار میگیرد و با آرشه که در دست راست نوازندهاست نواخته میشود.کوک سیمهای ویولن از زیر به بم به ترتیب: می (سیم اول)، لا (سیم دوم)، ر (سیم سوم)، سل (سیم چهارم).
این ساز از ۵۸ قطعه مختلف ساخته میشود.وزن آن در حدود ۴۰۰ گرم میباشد.
ویلن از بخشهای زیر تشکیل شدهاست :
1.آرشه
2.جعبه طنینی (جعبه ریزونانس)
3.دسته یا گردن
4.خرک
5.گریف
6.سیم گیر
7.سیمها
این ساز چه در ارکستر بزرگ چه به طور جمعی و انفرادی بسیار پر اهمیت است. وجهه جهانی ویولن را میتوان در سازگاری آن با فرهنگهای مختلف و حضور این ساز در موسیقی ملل مختلف دید.با ورود ویولن به ایران برخی از نوازندگان کمانچه مانند حسین خان اسماعیل زاده، علی اصغر بهاری، حسین یاحقی و... به آموختن آن پرداختند.از جمله نوازندگان صاحب سبک این ساز میتوان به ابراهیم لطفی و امیرحسین وفائی(ساکن ارمنستان) در سبک موسیقی کلاسیک، و ابوالحسن صبا، پرویز یاحقی، علی تجویدی، اسدالله ملک، حبیبالله بدیعی، مجتبی منصوری، رحمتالله بدیعی، علی محجوبی، رکن الدین مختاری و همایون خرم در سبک موسیقی ایرانی، اشاره کرد.
Mar-03-2010, 13:26
ساز من گیتار الکترونیک است
خیلی هم حال میده ،توصیه میکنم این ساز را حتی اگه یه بار هم شده امتحان کنید.
من سبک خاصی نمیزنم هر نوتی که دستم بیاد و خیلی هم تند باشه می زنم.1 ساله که میزنم.(-B(-B(-B
vBulletin v3.8.2, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.