PDA

مشاهده نسخه کامل : کلاس های دکتر صدیق

maryam95
Jan-10-2008, 11:25
بچه ها سلام من دیروز اومدم اینجا و تقاضا کردم که اگه ممکنه در مورد کلاسای دکتر صدیق (منظورم کلاسای خارج از دانشگاهشونه) واینکه کجا واز چه طریقی میشه ثبت نام کرد برام توضیح بدین ولی مثل اینکه تمام پستهای دیروزم پاک شده.شایدم توهم زدم.نمیدونم.به هر حال اگه کمکم کنید ممنون میشم

B A H A R
Jan-10-2008, 12:10
باز هم به خاطر مشکل پیش اومده عذرخواهی میکنم

راستش من از کلاسای خارج از دانشگاهشون خبر ندارم
ایشون استاد ما توی دانشگاه بودن.درس بیان معماری2
فقط میدونم اتلیه شون " اتلیه معماری خاک" هست

ولی خب شنیده ها حاکی از این است که کلاساشون مث قبل نیست و مثل قبل وقت نمیذارن.البته شنیدم.شاید هم درست نباشه
ولی بچه هایی که کلاساشون رو رفتن( و سر کلاس خود ما هم ایجوری بود) جلسات اول کلاسها همین موضوعات بود که اینجا اوردم
فقط نکته مهم و خیلی مهم این بود که خیلی خیلی باید کار میکردیم
شما اگه این تمرینها رو که اوردم خوب و با جدیت انجام بدین ، نیاز به کلاس خارج از دانشگاه ندارین
البته به شرطی که واقعا جدی بگیرین

ظاهرا سری دوم اموزش هم پاک شده و مجبودم دوباره بذارم

dxaxb
Feb-04-2008, 19:06
سلام
ضمن خوندن پستای این تاپیك جسارت كردم و خواستم صرفن نظرات شخصی خودمو بگم..با تمام احترامی كه برای طراحی با دست ازاد قائلم و به خصوص كروكی..اما لازمه بگم هیچ وقت معماری مساویه كروكی نیست..این نكته اون زمان مهمه كه وقتی بیش تر از اونی كه لازمه براش بزاریم...معماری یعنی طراحی و نه صرف طراحی بنا..طراحی هرچیزی كه در ذهن میاد و نسبتن خلاقانه باشه..ازون جهت می گم نسبتن كه تعداد افكار اونقدر زیاده كه شباهت بین كارا همیشه هست...منم مثله اكثر شما شاگرد جناب صدیق بودم.ایشون تعداد كاراشون و زمانی كه گذاشتن و همچنین استعدادشون بسیار زیاده..اما به نظر بنده لزومی نداره مثله ایشون باشیم حتمن..كافیه با اصول ترسیم آشنا شیم..ضرورت صحبتای بنده یه روز براتون محرز میشه...خواستم بگم در كنار تمرین كروكی حتمن برای فكر طراحیتونم تمرین كنید...منو بابت اطاله كلام ببخشین..((من ترسیم دست ازاد خودم معمولیه نه خوب نه بد..از سطح 0 و حتی پایین تر هم شروع كردم..اما اصول پرسپكتیو رو كنمل می دونم..این ضرورتیه كه دونستنش مهمه...))
در ضمن جناب صدیق موسسه شون رو عوض كردن..خودشون موسسه زدن..اگه كسی واقعن مایله من آدرس بدم...من پیشنهاد نمی كنم..مگه برای كسی كه برای اسكیس ارشد بخواد با تكنیكا اشنا شه..حالا تو هر ترمی كه باشه

معمار
Feb-04-2008, 20:56
سلام
مرسی امیر خان خیلی خوب گفتید

خوب راستش اگه لطف كنی و ادرس رو بدی خیلی ممنون میشم
و اگه یه توضیحی هم در مورد كلاساش و .. بدی كه خیلی عالی می شه
شنیدم ایشون به استان های مختلف سفر میكنند و كلاس های فشرده یك هفته ای تشكیل می دن
اگه در این رابطه هم اطلاعاتی دارید ممنون می شم راهنماییم كنید

dxaxb
Feb-04-2008, 21:27
من دوس ندارم كسی فكر كنه دارم تبلیغ یا سوتبلیغ می كنم..اینا صرفن تجربه ی منه از سال 82 تا الان كه حدود 2 سالش به طور كامل با جناب صدیق كلاسای مختلف داشتم...
دست ایشون و روش های ازاوشون با دست جدن فوق العادس..اما من با نظر ایشون مبنی بر تبدیل اسكیس به روالی مثه كلاسای كنكور تضمینی مخالفم..كلاس های چند ساعته برای دانشجویان رشته های غیر معماری كه ازمون معماری میدن...برای اسكیس...جاش نیس این مسئلرو اینجا باز كنم( نمی دونم كسی راجع به روال این چند ساله ی اسكیس ارشد میدونه یا نه )..اما بد نیست اشنا شدن با شیوه كاریشون كه مبتنی بر تكرار و تمرینه..و كار با ماركر و راندو..موسسشون حوالی میدون رسالت..بعد از 4 راه سرسبز..خیابون رسالت..ادرس پستیشو به زودی میدم...
اینا صرفن نظر منه..ایشون دوست صمیمیه خود منم هستن..اما

maryam95
Feb-10-2008, 12:05
سلام من ترم 1 رو تموم كردم ومیخواستم تو كلاسای دكتر صدیق ثبت نام كنم آخه خیلی تعریف كلاساشونو شنیدم ولی میگن ایشون هر كسی رو قبول نمی كنه این حقیقت داره؟

dxaxb
Feb-10-2008, 22:28
نه صحیح نیست......اولن كه تو موسسه اسشون و برادراشون با هم هستن..و بعد هم از شاگرد جدید كاملن استقبال می كنن.

maryam95
Feb-14-2008, 13:49
ثبت نام كلاساشون تاریخ مشخصی داره یا هر وقتی میشه ثبت نام كرد؟

B A H A R
Feb-16-2008, 23:23
کاملا با اقا امیر موافقم
اصولا طراحی دست ازاد چیزی نیست که بشه در یک هفته اون رو کامل یاد گرفت
فکر میکنم برای شروع کار اسکیس و یادگرفتن پرپکتیو خیلی مهمه ولی بعد از چند ترم دیگه کار باید به سمت کامپیوتر تغییر جهت بده.
اسکیس و طراحی هم نمیشه در یک دوره فشرده یاد گرفت.
من که شخصا پیشنهاد نمیکنم کلاسهاشون رو برین ولی بازم هر طور میلتونه
بخصوص دوستان تازه وارد معماری بهتره از الان به یه فرم کنکوری عادت نکنن تا خلاقیت خودشون رو از دست ندن

dxaxb
Mar-02-2008, 22:33
ادرس موسسه برادران صدیق :
تهران ..میدون رسالت ..نرسیده به سرسبز..روبروی مسجد..پلاك 682 طبقه 5 ...واحد 10.....خانه اسكیس ایران

Amir*taksa
Mar-08-2008, 03:51
09123390515 اينم شماره موبايلشه

شناسيل
Nov-16-2008, 17:28
سلام من تازه عضو اين سايت شدم
خيلي سايت خوبيه
راستش من تو كشيدن پرسپكتيو يه خورده ضعيفم ،شما مي تونيد به من كمك كنيد مثلا با معرفي يه كتاب خوب يا هر منبع ديگه اي
پيشاپيش از همكاريتون متشكرم

hamed123
Mar-04-2009, 08:18
دوره هاي كلاس اسكيس دكتر صديق در مشهد

maryam95
Jul-13-2009, 13:17
در مورد آقای آرتور امید آذری روش تدریس وکلاسهاشون کسی میتونه راهنمایی کنه؟ ممنونم