مشاهده نسخه کامل : معماری زنان؛ هنرمندانهتر از مردان
معماری زنان؛ هنرمندانهتر از مردان
الهه رادمهر از آن دست معمارانی است كه وقتی میخواهید سمتهایش را ردیف كنید، باید منتظر دیدن یك فهرست بلندبالا باشید
الهه رادمهر از آن دست معمارانی است كه وقتی میخواهید سمتهایش را ردیف كنید، باید منتظر دیدن یك فهرست بلندبالا باشید
دبیر سابق سازمان نظام مهندسی كشور، هماكنون عضو هیات مدیره همین سازمان است و در كنار این عضویت، سمت دبیر گروه تخصصی معماری سازمان نظام مهندسی، نمایندگی شورای نظامی در شورای امن شهرداری تهران، نمایندگی سازمان نظام مهندسی در امور مهندسین ناظر شهرداری تهران و عضویت در هیات تحریریه نشریه پیام نظام مهندسی را هم به عهده دارد.
به اینها باید نقاشی مینیاتور و برگزاری ۳ نمایشگاه مینیاتور را هم اضافه كنید تا فهرست افتخارات این معمار زن كامل شود.
در ارتباط با زنانگی و مردانگی معماری میگوید: «در این حرفه از نظر قانون سازمان نظام مهندسی، تفاوتی وجود ندارد. اما وارد اجتماع كه میشویم، میبینیم كه تفاوت نسبتا بارزی وجود دارد؛ یعنی عامه مردم از معمارزن، انتظارات متفاوتی دارند چون فكر میكنند آنها كمتر مسئولیتپذیرند. با وجودی كه تجربه ثابت كرده كه زنان معمار دقیقتر، حساستر و مسئولیتپذیرترند».
از خاطرات شروع كارش میگوید: «اولین كار نظارتی كه به عهده گرفتم، خیلی توی ذوقم خورد. هیچكس به حرف من گوش نمیداد چون زن بودم. مثلا كارگر و بنا مرا حاجخانم یا آبجی صدا میكردند اما به هیچوجه حاضر نبودند بگویند مهندس. اگر هم مهندس میگفتند، مرا آقای مهندس رادمهر صدا میكردند. با این حال، من تحمل كردم و پذیرفتم كه باید از این مشكلات گذشت. كمكم جامعه هم بیشتر با این مسئله كنار آمد. اما به هر حال ما با قشری سر و كار داریم كه برایشان سخت است بپذیرند زن ناظر بر كارهایشان باشد». الهه رادمهر در رابطه با تفاوت معماری زنانه و مردانه میگوید: «در طراحی فضاها به نظر میرسد كه زنان نیازسنجی بهتری دارند.
مثلا نسبت به نیازهای یك محیط مسكونی آگاهی بیشتری دارند و به همین دلیل چون بر حسب تجربه زندگی میدانند زنان در خانه چه فضاهایی احتیاج دارند، طراحی ظریفتر و مناسبتری دارند. یكی از ویژگیهای معماری، روح هنری آن است. معماری فقط فن و ابزار نیست. بنابراین عجیب نیست اگر معماری زنان هنرمندانهتر از مردان باشد و ظرافتهای زنانه خودشان را در كار نشان دهند. اما این به معنی این نیست كه در كار آقایان، ظرافت هنری وجود ندارد».
تحلیل: همشهری آنلاین
مخلصیم اوستا
اما من نظرم برعكس خب ایشون یكی در حد آقای طباطبای هستن
و این دلیل بر برتری معماری زنان بر مردان نیست
البته دوست عزیز با این حرف شما هم كه در آقایان ظرافت وجود ندارد مخالفم پس پیكاسو ویا بتهون و یا باخ كه مرد نبودن
اما من نظرم برعكس خب ایشون یكی در حد آقای طباطبای هستن
و این دلیل بر برتری معماری زنان بر مردان نیست
البته دوست عزیز با این حرف شما هم كه در آقایان ظرافت وجود ندارد مخالفم پس پیكاسو ویا بتهون و یا باخ كه مرد نبودن
تحلیل: همشهری آنلاین
موفق باشید :!::arrow:
Amir.Mansoury
Apr-14-2008, 15:58
به نام تک معمار هستي:arrow:
به نظر من در ايران ، معماران خانم خيلي موفق تر از آقايان هستند:((
:lol::lol:
اگر دانشکده هاي معماري را ببينيد يا چرا راه دور بريم توي همين فروم متوجه ميشويد دخترها :icon_twisted: ببخشيد دوشيزگان و بانوان:icon_cool: بيتشر از آقايان هستند.اما چرا ؟:-?:-?
با اينکه سرزمين ما خودش مهد معماري جهان بود ، ولي متاسفانه الان به جاي معماري درست حسابي همه رفتن سراغ بساز بندازي.چون هم خيلي سريعه.هم رسيدن به اصله سرمايه سريع و سود بسيار خوبي هم دارد.(به قول : خدايا شکرت . يک نون و بوقلموني است:icon_mrgreen:)
در ايران دخترها موفق تر هستند زيرا :
آنها نون بيار خونه نيستند ، ولي برادرهاي معمار آره .
اون ها از معماري به عنوان فن و هنر و ... استفاده ميکنند ولي برادر ها به عنوان شغل نگاه ميکنند.
آنها به دليل رعايت اصول ، طراحي خوبي ميکنند ، ولي برادرهاي معمار به خاطر نون بياري خانواده بايد اصول را زير با بگذارند و حرف کارفرما را گوش کنند.(خرج زندگي و زن و بچه اين چيزها حاليش نميشه).
توي ايران وقتي يک کارفرما ميخواد که معمار در طراحي اصول را رعايت نکند :
خواهرها : تحت هيچ شرايطي قبول نميکنند و پروژه را رد ميکنند،
برادرها : قبول ميکنندوبا اينکه اصلا دوست ندارند ولي فکرشون توي خانوادشونه.
به خاطر همين معماري در ايران زياد به درد ما داداشي ها نميخوره.به خاطر همين ميريم سراغ بساز - بفروشي ، يک شغل ديگه يا زندگي در خارج از کشور که معمولا بساز بفروشي و تغيير شغل است.:?:?:?
اما اين را هم بگم هر وقت آقايون خواستند معماري کنند ، ديگه تحت هيچ شرايطي جاي حرف نگذاشتند چون بزرگترين معمارها از قديم تا به حال ، ما داداشي ها بوديم.=D>=D>=D>=D>
فعلا اينها به نظرم اومد.اگه چيز ديگه اي بود بازم ميگم.
++++++++++++++++++++++
نظر شما دوستان (شما خواهرها و برادر هاي گلم:()::():) چيه؟ :!::!::!:
Amir.Mansoury
Apr-14-2008, 17:51
منتظر نظر شما عزيزان هستم
B A H A R
Apr-14-2008, 18:49
حالا گیریم که معماری خانومها بهتر باشه، وقتی کارفرما اعتماد نمیکنه و کار نمیده، چه تاثیری داره؟
خود من هر وقت خواستم برم کارگاه، با کلی اعصاب خوردی برگشتم.چون اصلا همکاری صورت نمیگیره
iaggroup
Apr-27-2008, 12:56
اگر منظورتون از گذشته تا به حال بوده باید بگم كه در گذشته به بانوان میدون نمی دادن
زنان در گذشته حق انجام كارای پیش پا افتاده هم نداشتن
ولی نگید كه نبوده چون پل معروف اهواز كه بسیار زیباست و جز زیباییهای شهر به شمار می رود را یك دختر 19 ساله طراحی كرده
mahyarSAMSUNG
Apr-29-2008, 02:36
كاملا مخالفممممممممممممممم. خانم ها فقط تو فكر این هستند كه آشپزخونه رو چطور بسازن كه خودشون راحت تر باشن . ولی آقایون به همه چی فكر میكنن
B A H A R
Apr-29-2008, 09:53
کاااااااااااااااملا مخالفم!
البته در اینکه راحتی اشپزخونه خیلی خیلی مهمه حرفی نیست(که اقایون اصلا بهش توجه نمیکنن)
به هر حال یه خانم خانه دار بخش مهمی از روزش رو در اشپزخونه سر میکنه(متاسفانه البته) و اونجا باااااید براش راحت باشه
من فکر می کنم مردا بیشتر کل نگرن و خانما بیشتر جز نگرن
این دو در کنار هم کامل میشه و هیچ یک از این ویژگی ها دلیل بر برتری یکی بر دیگری نیست .........
mahyarSAMSUNG
Apr-30-2008, 18:54
اینم از اون حرفهاست كه میگن رانندگی زنها بهتر از مرداست ؟!!!! خیلی ببخشیدا ولی یه اس ام اس برام اومده بود كه نوشته بود زنها یه تاز موی بلند رو روی كت شوهرشون میبینن ولی تیر برق جلوشون هنگام رانندگی رو نه !!!!
ولی باید قبول كرد كه مردها حتی در آشبزی هم از زنها بهترن چه برسه به نقشه كشی و ....
Green heart
Apr-30-2008, 19:34
بله .............
قضیه حیثیتی شد!!! حالا معماری چه ربطی به آشپزیه خانوما یا راننگیشون دراه؟ كه بحث رو پیش می كشین ؟
در مورد آشپزی هم مبالغه می فرمایید این یه چیزه ثابت شده است كه آشپزیه خانوما بهتر از آقایونه و همچنین رعایت كردن قوانین در حین رانندگی و تصادفات كمتر خانومها
نمی دونم در جریانید یا ولی فكر می كنید چرا ظرفیت دانشگاهارو 60 به 40 كردن؟ به این خاطر كه دخترا موفق تر بودن و قبولیشون بیشتر بود.
معماری یه هنره!
در کل حرفهای معمار رو قبول دارم!
هر کدوم از ما تو یه زمینه ای ضعف داریم.
يه معمار هیچ وقت نمي تونه كاملا عالي باشه!
می دونید چرا؟
به قول یکی از دوستام!
چون ما خودمون رو با یه معمار بالاتر مقایسه می کنیم!
کسی که همه چیز رو کامل و بی عیب و نقص خلق میکنه!
و اون کسی نیس جز اونی که بالای سر ماست!
واقعا معماره! نه؟
B A H A R
Apr-30-2008, 22:07
اول این اخطار رو بدم که بحث داره از معماری منحرف میشه. اینجا بحث بر سر تواناییهای زن و مرد نیست که حرف رانندگی و .. رو پیش میکشین.فقط و فقط بحث معماری داریم
یه موضوع دیگه هم یکی از دوستان باز کرده بودن که در همین راستا بود. من با اجازتون دوتا تاپیک رو ادغام میکنم که بحثمون بهتر پیش بره
پس اگه ارسالهاتون جابجا شد ببخشید
B A H A R
Apr-30-2008, 22:23
ولی با معمار موافقم
فکر میکنم کار خانمها و اقایان در کنار هم کامل میشه
بخصوص موقع کار طراحی.چون خانمها معمولا استارت کار رو زودتر میزنن ولی به بحثای سازه و .. که میرسه ..... یه هوا گیج میزنن! (با عذرخواهی از همه خانمهای محترم معمار!!!);-)
ولی اقایون با استارت کار مشکل دارن(تقلب برای همین روزاست!!!) ولی کارشون که پیش میره ، از خانمها سریعتر عمل میکنن
(پیام بازرگانی: میدونم بحث جوریه که خیلی خیلی منحرف میشه ولی همه تلاشتون رو بکنین که فقط از هنر و معماری صحبت کنین.مرسی:!:)
mahyarSAMSUNG
May-02-2008, 08:59
به این خاطر كه دخترا موفق تر بودن و قبولیشون بیشتر بود
اینو در نظر داشته باشیدكه بیشتر پسرها در حال كار كردن درس هم میخونن ولی دخترا كسی دیگه خرجشون رو میده پس درنتیجه انتظار خوب درس خوندن رو از پسرا نداشته باشین .
حالا برای اینكه ناراحت نشین باشه خانمها معماریشون بهتره .
Amir.Mansoury
Jun-16-2008, 15:31
خوشحالم که جواب من را دادید.
ولی سعی کنید بحث را منحرف نکنید.
منم با دوستمون موافقم که میگه هر دو در کنار هم کامل هستند.
moein.fire
Oct-10-2008, 01:00
سلام
معمار اون کسی که عاشق باشه و روح ارامی داشته باشه .
بیخود توسر هم نکوبین.:lol:
ولی این که اقایون به دلیل دقدقه برای کار و خونه و .....:((..... حقیقتا نمی تونن روح ارامی داشته باشن البته عقلانیش میشه این غیر از اینم بیخیالی که این دسته با شانس و... کار می کنن این افراد یا می خورن زمین یا میان بالا البته درصد بالا امدن خیلی کم:lol:
ولی اینده خانم ها با یه شوهر خوب تکمیل می شه و تنها دقدقه شون تو زندگی همینه. حالا اگه خوبم نبود انچنان فرقی نمی کنه:lol:;-) عقلانیش اینه در غیر این صورت دقدقه برای کار و خونه و ......:((.... حقیقتا نمی تونن روح ارامی داشته باشن البته بازهم در این صورت درصد زمین خوردن خیلی کم و میان بالا و زندگی راحتی دارن.
خوب حالا دیگه همه نتیجه گیری با خودتونه
vBulletin v3.8.2, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.