مشاهده نسخه کامل : طرح مجله معماري
sk. shin
Dec-21-2007, 22:31
سلام به همه دوستان
خوب ميخواهيم يه مجله راه اندازي كنيم با سردبير و هييت تحريريه و ..
موضوعش مربوط به معماري و انجمن معماري و اعضاشم از بين بچه هاي معماري سايت به سليقه خودتون يه مجله الكترونيك طراحي كنيد از مطالب عنوان شده تو انجمن با عكس و پلان و.. با سليقه خود دوستان معماري
دليل راه اندازي اين دو هفته نامه هم به اين دلايله-
گزيده اي از تمام مطالب به صورت دو هفته يه بار بره رو صحفه اصلي سايت كه دسترسي به بهترين مطالب ساده1-
بشه ...
-اين مجله به صورت پي دي اف به صورت ماهنامه و سالنامه در ارشيو سايت باقي خواهد موند و در ضمن اينكه به ساير سايتهاي علمي دانشگاه هاي معتبر با حفظ نام نويسندگان ارائه ميشه
يه مسايقه تو سايت ترتيب داده شده بين تمام انجمن هاي مهندسي و به بهترين مجله از لحاظ نگارش و محتواي علمي جايزه ميديم
محتواي مجله هر چه علمي تر و پر محتوا تر باشه و در ضمن جالبتر و پرطرف دارتر امتياز بيشتري بهش تعلق ميگيره
خوب منتظر نظرات هستم
ابوالفضل
Dec-21-2007, 22:46
طرح و ايده خيلي خوبيه ، اميدوارم كه دوستان عزيز بتونن با راهاندازي اين مجله ضمن معرفي فعاليتهاي خوبي كه تو قسمت خودشون انجام شده مجموعه اين مطالب رو به اطلاع سايرين هم برسونن . چه اعضاي سايت و چه غير عضو
B A H A R
Dec-22-2007, 10:27
مرسی بابت پیشنهادتون
ولی فکر میکنم از بعد از امتحانا شروع بشه بهتره
باید با بچه ها صحبت کنیم و بیینیم کیا اعلام امادگی میکنن
morteza nfa
Dec-23-2007, 15:41
من آمادم كی كجا چطوری شروع كنیم فقط بگید
sk. shin
Dec-23-2007, 23:40
من آمادم كی كجا چطوری شروع كنیم فقط بگید .:)
ممنون داش مرتضياز اعلام اماديگيت من فك ميكنم رو بچه هاي معماري ميشه حساب باز كرد براي ايجاد يه مجله الكترونيك ... چطوريشو به عهده مدير و همكار عزيز انجمن و اعضاي خود انجمن معماريه .. تو يه پست تمام اين گزينش پستها انجام خواهد گرفت و به سليقه خودتون اينكار انجام ميشه ... معمولا تو دانشگاه هم بچه هاي معماري فعالتر از رشته هاي ديگه هستند اينجا رو نميدونم اميدوارم كه نتيجه بگيريم
در ضمن داش مرتضي من معني اين شكلك خنده رو اينجا نميفهمم !! اگه جايي از حرف من خنده داره بود بگيد تصحيح كنم .. اگه هم دليل نداره لطفا اون شكلك خنده رو ويرايش كنيد اينجا تو سط خيلي از دانشگاهها سرچ ميشه اينجا اين شكلك خنده تنها معني كه ميده اينكه بچه هاي معماري سايت در حد اين توقع نيستند !!!! كه فك نميكنم اينجوري باشه
MajidNemo
Dec-23-2007, 23:44
با تشکر از امیر جان
ایشون واقعا مصمم هستند سایت رو ببرند به اوج ولی متاسفانه بعضی ها ایشون رو درک نکردند . .
انشاء الله که موفق گردید .
sk. shin
Dec-23-2007, 23:53
مرسی بابت پیشنهادتون
ولی فکر میکنم از بعد از امتحانا شروع بشه بهتره
باید با بچه ها صحبت کنیم و بیینیم کیا اعلام امادگی میکنن
من چند بار اينو گفتم ميشه كه درسو انتقال داد به سايت كه بشه جايي براي بحث رو خود درس وقتي شما وقتتونو ميذاريد بهتره كه استفاده بهينه انجام بدين ... ميشه مقدماتشو تا راه اندازي خود مجله اماده كرد و اعلام امادگي خود دوستان كه از همچي مهمتره
morteza nfa
Dec-24-2007, 15:22
در ضمن داش مرتضي من معني اين شكلك خنده رو اينجا نميفهمم !! اگه جايي از حرف من خنده داره بود بگيد تصحيح كنم ..
شرمنده بخدا قصد بدی نداشتم فقط میخواستم خوشحالی خودمو :arrow:از پیشنهاد شما نشون بدم ببخشید .
از بهار خانوم هم بابت جبران اشتباه من ممنونم .:!:
بازم ببخشید.:((
شرمنده :icon_cool:
maryam95
Feb-20-2008, 12:23
من هم پایم.حتما همینطوره همیشه میشه روی بچه های معماری حساب كرد:|
به نظر من پیشنهاد خوبیه..:arrow:
ولی یه برنامه ریزی دقیق می خواد که امیر خان زحمتش رو می کشه..;-)
خوب این فکر خیلی خوبیه
ولی باید یه برنامه ریزی درست و حسابی کرد براش
اول باید مشخص کنیم مجلمون می خواهذ حاوی چه قسمت هایی باشه
چه کسی می تونه چه کاری رو انجام بده
و ...
ممنونم از همه ی دوستانی که اعلام امادگی کردن
فقط اگه نظرات سازنده خودتونو هم این جا بگذارید و بگید مثلا خودتون چه کارهایی می تونید انجام بدید خیلی عالی می شه
مثلا بخشی باید تحلیل یکی از اثار باشه
یه بخشی باید اموزش یه چیزی باشه
یه بخش معرفی یکی از اثار باستانی یا جدید
یه بخش هم بررسی روند فکری معماران برجسته
بخشی هم برای مبانی و اصول معماری
حتی بخشهایی برای زنگ تفریح مثل شعر و نقاشی و ....
و....
بقیه رو شما بگید ...........
ممنونم از تشکرا ولی پس نظراتون کو؟؟؟؟؟
به نظر من مهم ترین و مشکل ترین قسمت کار تقسیم وظایفه...
مثلا بخشی باید تحلیل یکی از اثار باشه
یه بخشی باید اموزش یه چیزی باشه
یه بخش معرفی یکی از اثار باستانی یا جدید
یه بخش هم بررسی روند فکری معماران برجسته
بخشی هم برای مبانی و اصول معماری
حتی بخشهایی برای زنگ تفریح مثل شعر و نقاشی و ....
و....
به نظر من اگه اول کار مجله خیلی وسیع نباشه بهتره...
خوب پری جان بگو مثلا چه بخشایی بگذاریم؟ و این كه خودت می تونی كمك كنی یا نه و اگه اره تو چه قسمتی و....
خوب پری جان بگو مثلا چه بخشایی بگذاریم؟
اصلا از همون بچگی کار های سخت رو می دادی به من...;-)
و این كه خودت می تونی كمك كنی یا نه و اگه اره تو چه قسمتی و....
به نظرم از خودتون شروع شه بهتره.
ولی من هم مثلا برای معرفی آثار باستانی می تونم کمک کنم.
خوب... من روی روند فکر تادائو اندو یه مطلب می گذارم.... البته بگم می خواهیم این کار تک باشه یعنی کپی پیست نباشه
پری جان اگه اثری هم داری اسم ببر تا روش کار کنی
راستی دوستان یه برنامه ریزی بکنید تا اخر این ماه کارا رو جمع کنیم که همراه با سال جدید اولین مجلمون هم اماده بشه
منتظر انتقادات و پیشنهاداتتون هم در همین تاپیک هستیم
من می گم بهتره مطلب ها رو قبلش بذاریم و روش بحث کنیم...
آخه این جوری که کپی نباشه و بخوایم از خودمون بنویسیم که...(یه وقت دیدی تن آندو بنده خدا لرزید (چشمک))
من جایی رو که خودم دوس دارم میگم: باغ دولت آباد
iaggroup
Mar-02-2008, 13:29
جالبه مایل به همكاری هستم اگه كاری از دستم بر بیاد كوتاهی نمی كنم فقط خبرم كنید و چگونگی كار را برایم توضیح دهید
sk. shin
Mar-02-2008, 22:31
خوب دوستان گلم ممنون بابت نظرات .. يه پيشنهاد م من بدم سبكش ميشه اينجحوري باشه
يه پيشگفتار
معرفي دوستاني كه تو درست كردن مجله كمك كردند
مقالات در مورد معماري
گالري عكس و دكوراسيون هاي داخلي و ...
نقشه هي و پلان ووو
قسمت اموزش و
معرفي معماران و سازه هاي جديد معماري جهان و اخبار معماري
...
و خانوم معمار بهتره كه بخش شعر و اينا و مطالب متفرقه رو چون ميخاييم يه كار علمي تمام باشه رو حذف كنيم .. البته بازم نظر مديران ملاكه .. اگه كمكي از دست منم بربياد در خدمتيم ..
موفق باشين
morteza nfa
Mar-03-2008, 15:05
منم با امیر خان موافقم بزاریم مجله تخصصی باشه.
شرمنده كه فلان نیستم كه بتونم كمك كنم اما قول میدم كه بعد از كنكورم حتما بیام و كمك مشتی بدم
برام دعا كنید.
سلام
چرا دنبال این كار مجله نیستین ؟
بیاین شروع كنیم...اوالین قدمو اگه بزاریم یواش یواش همه چی روبراه میشه...
اول ایده هاتونو بگین
من می گم....برای جذابیت و عمومیت بخشین و موثر بودن...
باید از عامل كوتاه و مختصر بودن و سریع الانتفقال بودن استفاده كرد....
میشه با چند بخش شروع كرد...هر كس مسئول یك یا چند تا...لزومی به مطلب گسترده نیست...به طور مثال من حد اكثر یه پاراگراف از مقاله ی چند صفحه ای رو كه خوندم بزارم....اینطوری شروع خوبیه..اگه هستین بگین تا بریم جلو...
تا به جزئیات برسیم...
منتظرتم
تویی كه داری می خونی با تو ام
sk. shin
Mar-21-2008, 12:17
با سلام و تبريك سال نو .. دوستان معمار ازششون انتظار بيشتري ميرفت كار چندان سختي نيست .. خوب جناب dxaxb شما ايده تو بگو و فرض كنيد كه ميخاييد يه مجله واقعي رو برا دانشگا بنويسيد چه مطالبي لازمه اونجا گنجونده بشه ؟ خوب سرفصل مطالب رو تعيين كنيد جمع اوريش كار مشكلي نيست .. ممنون
سلام
واسه شروع باید دید چقدر امکانات داریم (افراد داوطلب ) تا نسبت به اونا برنامه بریزیم...
میشه مثلن از بخشهای مختلف استفاده کرد
معماری معاصر : پروژه های بزرگ انجام شده یا در حال انجام ...چه در ایران چه خارج...طبقه بندی شده
مبانی نظری و تئوری های معماری
نقطه های عطف در طول دوران زندگی معماری مدرن
هندسه معماری
.......
خیلی چیزا می تونه باشه..همین چند مورد خودش ده ها شاخه داره...
اما نکته اصلی که تاکید می کنم..خلاصه و چکیده بودن..نمی خوام کپی پیست باشه...چند عکس و چند خط توضیح چنتا منبع
نکته مهم تر طراحی گرافیکی و چیدمان و صفحه بندی که مشخص کردن قالب مجله رو می طلبه...( میل ، بلاگ ، .......)
امــــیر
sk. shin
Mar-21-2008, 18:58
خوب داش امير فرض بر اين است كه قراره اين مجله به صورت يك مجله تحريري هستش مطالبي كه ميخايين تو مجله قراره بگيره بطور ريز مشخص كنيد اعم از پيشگفتار و هدف از ايجاد و مطالب و عكسها .... براي اولين شماره شما به عنوان مسئول مستقيم طراحي مطالب مجله انتخاب شديد .. بعد از اينكه مطالب رو گزينش كرديد فهرست بندي كنيد و كار رو هم استارت كنيد .. تو يه پست به نام شماره اول مجله معماري دانشجو ( اسمو ميتونيد تغيير بدين ) و بعد از تكميل تاپيك مطالب به صورت پي دي اف در مياد و تو صحفه اول سايت قرار ميگيره .. در مورد قالب كار فعلان مطالب تو همينجا به صورت يه پست جدا گونه قرار ميگيره تا به صورت حرفه اي اين قالب تو يه فضاي اختصاصي ساخته بشه .. از مهندس امير (dxaxb) به خاطر پيگيري اين مورد تشكر ميكنم .. و از دوستان ديگه هم دعوت ميكنم فعال شركت داشته باشند ... در پايان از دوستان فعال تو اين زمينه تقدير به عمل خواهد اومد ..
با تشكر سوال داشتيد پي ام خصوصي بزنيد
N I M A
Mar-21-2008, 19:37
من میتونم تو طراحی و صفحه بندیش کمک کنم البته سررشته ای از معماری ندارم
ضمنا شاید بتونم در جمع آوری عکس هم کمکتون کنم
sk. shin
Mar-21-2008, 19:42
ممنون نيما جان .. حتمان از حضور شما هم استفاده ميكنيم ..
morteza nfa
Mar-22-2008, 23:54
ما نفهمیدیم كی قرار شد شرو كنیم منم هر كمكی از دستم بر بیاد در حد توانم با اینكه كنكور دارو روزی 15 -30 دقیقه بیشتر نیستم انجام میدم قبلا هم اعلام كردم فقط شروع كنید با حرف زدن مجله درست نمیشه
منتظریم
یا علی
التماس دعا
سلام
من فلن این یر فصلا به ذهنم میاد
یه مقدمه برای شماره اول
خلاصه ای از یه مطلب راجع به نظریات و تثوری های معماری به همراه عكس
موردی در رابطه با مسائل فنی و اجرایی
معرفی یه پروژه جدید
معرفی یه پروژه داخلی
كاربرد هندسه در معماری
معرفی یه دانشكده معماری
.......
ادیت و ویرایش و قالب بندی موضوعات
طراحی جلد و چیدمان صفحه
( من هنوز پیش فرضی از حضور بچه ها ندارم )
morteza nfa
Mar-23-2008, 14:31
فكر میكنم یه بخش بزاریم واسه معرفی یك معمار ایرانی (معروف ) بد نباشه با آثارش.
sk. shin
Mar-23-2008, 15:11
خوب به يه نقطه مشترك برسين مديران معماري كه مرخصي هستند ولي فك ميكنم با اصلش موافق باشند و فك ميكنم مطالبي رو مثل چيزي كه اقا مرتضي گفتند اضافه خواهد شد .. خوب امير جان شما مطالب يرو كه بايد قرار داده بشه به سليقه خودت تهيه كن و مرتضي جان شما هم مطالبي كه به نظرت مياد ميتوني كمك كني جمع اوري كنيد منم ميرم دنبال اينكه يه فضاي اختصاص بدم به اين موضوع .. بقيه دوستان هم هر كدوم مشتاق هستند ميتونند شركت كنند
mohammadrashidi
Jun-30-2008, 15:33
سلام. من خودم اولین مجله الکترونیکی با محتوای علمی آموزشی رو راه اندازی کردم. بنا به تماسهایی مبنی بر ایجاد و ارائه بخشی از اطلاعات الکترونیک و مخصوصا روباتیک به دنبال علاقه مندان و دوستان حرفه ای در این زمینه بوده ام. مایلم با برنامه ریزی و تلاش مجله ای از تازه های علمی از همه ی رشته و گرایش ها در اختیار هموطنانم قرار دهم. در صورت تمایل میتوانیم در این زمینه همکاری هایی داشته باشیم. گفتنیست در حال حاظر با دانشگاه ها و مراکز علمی تحقیقاتی در حد توانم همکاری میکنم. گسترش مستلزم همکاریست.
با نهایت احترام و تشکر
-------------------------------
Info[at]ksna[dot]ir
SMS: 09356242899
davod314
Aug-26-2008, 08:06
سلام من هم هستم ، با کلی مطالب و مقالات جدید . این فکر خیلی خوبیه ما می توانیم یک نشریه قوی الکترونیکی درست کنیم
vBulletin v3.8.2, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.