مشاهده نسخه کامل : مهارتها و رزومه كاری خود را بگویید.
morteza nfa
Dec-14-2007, 22:15
((دانستن اینكه افراد یك گروه منسجم چه مهارتهایی دارند و چه كارهایی تابحال انجام دادند و درحال انجام دارند بسیار لازم و حیاتی است))
سلام میكنم به دوستای خوبم كه تازه به جمع ما اضافه شدن
خوب امیدوارم متوجه شده باشید كه این تایك برای چیه
پس بسم ا..
از شما دعوت می كنم تا یك رزومه كاری از خودتون را تو این پست ارائه بدین و اگر مهارت خواصی دارید بیان کنید تا بتونیم هم بهتر به هم كمك كنیم هم اگر كسی خواست مطلب علمی خواصی راجبه موضوعی بدونه راحت از اهل فن اون بپرسه و كمك بخواد.
هم اینكه یك تیمه مهندسی بسیار قوی برای انجمن معماری تشكیل بدیم.لطفاً مدرک تحصیلی و مشخصات خودتونم بنویسید .مرسی.:icon_cool::-?:lol:
من منتظر بچه های معمار و عمرانی و مهندسای تاسیساتی هستم :icon_rolleyes:
تال امروز 163 نفر بازدید كننده داشتیم اما فقط چند نفر خودشون و كارشونو معرفی كردن :-t اینطوری نمیشه اكیپ درست كرد من گفته باشم.
من از تمامه كسانی كه كاره فنی و ساختمانی انجام میدن میخوام كه خودشون دانشگاه شون تحصیلاتشون و رزومه كاری شونو برای ما بنویسند
من خیلی بیشتر از این حرفا از بچه های فنی مهندسی انتظار دارم اگرم کاری انجام ندادید مهم نیست مهم اینه که شما میتونید اون کارو انجام بدید
یا علی:!:
التماس دعاoh:0
morteza nfa
Dec-14-2007, 22:26
اول خودم . من فوق دیپلم معماری ار دانشكده انقلاب اسلامی تهران
نقشه كشی با اتوكد فولم و در حال یادگیری آرشی كد 11 هستم.
تا بحال فقط یك پروژه ساختمانی به صورت كامل نظارت كردم و در حال حاضر كاره خاصی در دست انجام ندارم میخوام درسمو ادامه بدم.
میتونم فلن در ترسیم نقشه های فاز 2 و 3 معماری و طراحی در سطح کارهای دانشجویی به دوستام کمک و همفکری بدم البته بگما طراحیم حرف نداره خودمو چشم نزنم خوبه:icon_cool::!:
سلام.
مریم هستم از تهران.
كاردانی معماری در دانشگاه آزاد تهران سما گذروندم.و در حال حاضر در رشته دكوراسیون داخلی در دانشگاه هنر های زیبای دانشگاه تهران در حال تحصیلم.
و مسمم برای قبولی در كنكور كارشناسی.
از كارهای من : 1) براورد سطح كامل نمای برج گلدیس در تهران جهت شستشو.
2)رلووه و كشیدن نقشه دفتر كار در سعادت آباد برای طراحی داخلی
3)رلووه و ترسیم پلان چند مغازه در پاساژ میلاد نور در شهرك غرب جهت طراحی داخلی.
من در زمینه طراحی دكراسیون داخلی میتونم به گروه كمك كنم.
در آخر با تشكر از پست زیبای شما.
موفق باشید.
morteza nfa
Dec-15-2007, 00:20
مریم جان امیدوارم موفق باشی ( خواهر خوبم)
امیدوارم بتونیم یه گروه خوب بسازیم.
به امید اون روز.:)
morteza nfa
Dec-16-2007, 01:01
بابا دمتون گرم چه استقبال گرمی خوشحالم كردین اینهمه مهندس هیچكس حاله كار كردن نداشته یا نمیخاد رو كنه نترسید بابا بگید چی بلدین چه كارایی كردین مدركتون چیه از بعضی ها توقع دیگه ای داشتم.:cool::confused::(
من فقط حدفم شناختن هنر بچه هاست حتی در متر کردن در نقشه برداری در ترسیم در طراحی در جزئیات و غیره منتظرم .
سلام
منم یه جوجه معمارم
تخصوص خاص بلقوه هنری ندارم
تازه ترم 3 کارشناسی ام
از بچگی از نقاشی و هنر متنفر بودم عاشق نجوم و اینا ...
ولی دست روزگار منو گذاشت توی همچین رشته ای که فکر کنم تا همه ی هنر ها یه دستی نداشته باشی معمار خوبی نشی
ولی الان که با این رشته اشنا شدم عاشق رشتمم
یه بار دیگه هم اگه کنکور بدم اینقدر می خونم تا سراسری معماری بیارم
به هر حال
کار با ماژیکم بدک نیست
اتوکد هم هی یه چیزایی میکشیم
استاد سرچ تو اینترنتم
طراحیم هم بدک نیست
جایی کار نکردم و....
تازه اول راهم
من هم ترم 3 هستم
چیز زیادی هم خوب خدا رو شكر بلد نیستم
از هر چیزی دست و پا شكسته یه كم می دونم
ولی هر كمكی از دستم بر بیاد در خدمتم
B A H A R
Dec-16-2007, 11:53
ممنون از تاپیك خوبتون
من ترم 6 معماری هستم
اتوكد رو تقریبا فولم و دارم تری دی مكس و فتوشاپ رو یاد میگیرم
راندم بد نیست
6 ماه با یك شركت معماری كار كردم
یكی از طرح هام (مدرسه)اگه خدا بخواد داره اجرایی میشه
كلا طراحیم بد نیست.
دیگه ......
سوالی هست در خدمتم!
morteza nfa
Dec-16-2007, 15:05
دسته همگی درد نكنه فلن یك دكوراتور یك تیریدی كار یك طراح كه خودمم و دوتا نقشه كشه حرفه ای داریم فقط مدرك نداریم كه شركت بزنیم بازم واسه شروع خیلی خوبه یادتون باشه همیشه طرح های نو و شگفت انگیز برای بچه های تازه وارده چون فكرشون خیلی بازه و میتونن خیلی موفق باشند اگر تمرین كنند و از كارهای خوب الهام بگیرند
بقیه بچه ها هم بیان خوشحال میشم. بازم ممنونم .
همه موفق باشید.
morteza nfa
Dec-16-2007, 15:09
بهار خانوم موفق باشید یك پیشنهاد براتون دارم .
اگر براتون امكان داره سعی كنید آرشی كد 11 رو هم یاد بگیرید برنامه و نرم افزاره آموزشی داره و بیرون فروخته میشه
نگفتین كدوم شهر درس میخونید و كجا ساكنید.البته اگر دوست داشتید.
موفق باشید.
rainy_sky
Dec-18-2007, 01:34
منم فوق دیپلم از بندر عباس دارم و در حال حاضر منتظر جواب كنكور ازاد واسه كارشناسی هستم كه فكر كنم یه 15 روز دیگه یا كمتر جوابش بیاد
اگه هم كه قبول نشدم می خونم واسه دولتی
تو كد هنوز كندم و دارم تمرین می كنم
طراحیم خوبه بد نیست
كار راندو و اسكیس هم خوبه
همیشه دوست دارم ایده خاص بدم كه تكراری نباشه
تو سایتای معماری عكس خیلی می گیرم
و كلا علاقه به عكس زیاد دارم:d
تاپیك خیلی خوبیه
موفق باشین
rainy_sky
Dec-18-2007, 01:36
من دلم می خواد كدم بهتر بشه
میشه بگین تو خونه بدون كلاس با سی دی اموزشی یا كتاب یاد گرفت؟؟
سارا جان
ممنونم که اینجا هم در بحث شرکت کردی
و خودتو بیشتر معرفی کردی
راستش من که اتوکدم فول نیست ولی همین هایی هم که یاد گرفتم از خودم بوده با امتحان کردن قسمت های مختلف البته یه کتاب اتوکد هم همیشه کنار دستمه چون به هر حال یه ریزه کاری هایی داره که همین جوری نمی شه یاد گرفت
راستش من انگلیسیم بدک نیست سر همین موضوع یه خورده کارم راحتره
الان هم دارم می رم کلاس تری دی مکس
با کلاس خیلیییییی راحتر ادم یاد می گیره تا این که دونه دونه کارا رو خودش کشف کنه ولی دومی فکر کنم پایدارتر باشه یعنی به این راحتی ها فراموش نکنی
موفق باشید
سلام
من سلماز هستم از اهواز
كاردانی خوندم
اسفند 84 درسم تموم شده چند ماه بعدشم رفتم سركار
طراحی كردم با اصول نظام مهندسی هم آشنایی دارم پروژه دانشجویی هم انجام دادم وانجام میدم كد رو خوب بلدم
عاشق طراحی داخلی هستم
و در حال حاضر هم توی اداره دولتی كار میكنم ومنتظر نتیجه كارشناسی آزاد
ان شاا.... كه دوست خوبی برای همه باشم وگروه خوبی باشیم
با آرزوی اینكه همه به آرزوهاشون برسن:!:
morteza nfa
Dec-19-2007, 00:04
;-)سلام من اسم شریفتون رو نمی دونم اما بهتون تبریك میگم و خوش امد كه به جمع گروه مهندسی ما پیوستید.=D>:!:
من دلم می خواد كدم بهتر بشه
میشه بگین تو خونه بدون كلاس با سی دی اموزشی یا كتاب یاد گرفت؟؟
برای اینكه اتوكد رو خوب یاد بگیری باید تمرین كنی چون اتوكد فقط بلد بودن دستور نیست شما باید بتونید خیلی سریع و از طریق میانبر كار رو خیلی سریع انجام بدید و بدون اشكال .
حالا باید یك پروژه انتخاب و شروع به ترسیم اون كنید وقتی یه اتاق رو میكشید به مرور زمان و كسب تجربه متوجه خیلی از مسائل می شید كه باعث افزایش سرعت شما در كار میشه كار زیاد باعث میشه كه هیچ وقت دستو رهارو فراموش نكنید.:!:
موفق باشید rainy;-)
rainy_sky
Dec-20-2007, 13:31
ممنون از شما اقا مرتضی
سارا هستم
واسه دستورها هم تمرین می كنم
morteza nfa
Dec-20-2007, 15:23
سلام
من سلماز هستم از اهواز
كاردانی خوندم
اسفند 84 درسم تموم شده :!:=D>:!:
خیلی خوشبختم خوش اومدین:!: امید وارم بتونیم در طراحی از شما كمك بگیریم اهواز هوا چطوره خوش میگذره از آثار باستانی و بنا های قدیمی شهرت برای ما بنویس .
موفق باشید:()::!::icon_cool:
morteza nfa
Dec-23-2007, 02:21
با تشكر از كسانی كه :!:;-)با اینكه فكر میكردن كاری بلد نبودن با اینهمه خدشونو معرفی كردن و حضورشون باعث دلگرمی شد.:()::!:;-) :oops: شرمنده كردین:oops:
:!:گروه مهندسین انجمن معمار : :!:
آقایان : مرتضی نامدار
خانومها : مریم . پری . معمار . سارا . سلماز و خانوم مهندس بهار كه از همه از نظر اطلاعات و سواد معماری ارشد تر هستند
امید وارم كه ما هم كارشناسی قبول شیم .:?
میخوام یه گله بكنم از كسایی كه از تاپیك بازدید كردن اما زحمت نكشیدن خودشونو معرفی كنن فكر كنم ترسیدن و
یك گله هم از معمارای مردمون كه روی منو سفید كردن بازم دم خانوما گرم بابا یه تكون بخورید الله اكبر[angry]:x:icon_rolleyes:
من بازم منتظر دوستان معمارم مخصوصا آقایون هستم.:icon_rolleyes:
موفق باشید:|
rainy_sky
Dec-23-2007, 02:40
ایول به خانماااااا
خوب مهندسای خانم بیشتر شدن :p
morteza nfa
Dec-23-2007, 11:32
بله خوشحالیم داره .
من نمیدونم یعنی یدونه مردم نداریم تو انجمن معماری. باید برم دانشگاه به برو بچ بگم بیان .
سارا جان خوشحالم كردی از اینكه سر میزنی ممنونم البته پست ماله خودته یعنی برای همه بچه های معماره.
موفق باشی.
B A H A R
Dec-23-2007, 11:58
من نمیدونم یعنی یدونه مردم نداریم تو انجمن معماری. باید برم دانشگاه به برو بچ بگم بیان .
حتما این کار رو بکنین
خیلی عالی میشه
;-)
از لطفتون هم ممنون
بچه های اینجا همه مهندس و با اطلاعاتن
:!:
morteza nfa
Dec-23-2007, 15:22
دوست ندارم محیط خوب سایت با رفیق بازی خراب بشه وگرنه اینكارو میكردم
این سایت یك سایت علمی هستش نه یه سایت رفیق بازی از خیرش بگذرید.
اما اگر دوستای خوبو خر خونموگیر اوردم حتما خبرشون میگنم .
موفق باشید:cool:
morteza nfa
Dec-23-2007, 16:35
صبح 108 نفر بازدید کننده داشتیم الان که ساعت 5:30 دقیقس 129 نفر نمیدونم اینا کین ولی خیلی باحالن
morteza nfa
Jan-26-2008, 01:08
سلام میكنم به دوستای خوبم كه تازه به جمع ما اضافه شدن
خوب امیدوارم متوجه شده باشید كه این تایك برای چیه
پس بسم ا..
من منتظر بچه های معمار و عمرانی و مهندسای تاسیساتی هستم :icon_rolleyes:
تال امروز 163 نفر بازدید كننده داشتیم اما فقط چند نفر خودشون و كارشونو معرفی كردن :-t اینطوری نمیشه اكیپ درست كرد من گفته باشم
من از تمامه كسانی كه كاره فنی و ساختمانی انجام میدن میخوام كه خودشون دانشگاه شون تحصیلاتشون و رزومه كاری شونو برای ما بنویسند
التماس دعاoh:0
من روم نشد خودمو معرفی نكنم...(:
من یه تازه كارم و خیلیم خوشحالم كه تو هیچ زمینه ای كباده كش نیستم...
اتوكد رو تقریبن كامل برای معماری بلدم..فتوشاپ رو هم واردم در زمینه ی پروژه ها..مكس هم بینابین...
طراحی داخلی یه مدت سابقه دارم..غرفه های نمایشگاهی...منازل مسكونی...
طراحی نما رو هم چند مدتی به همین شكل
پلان هام رو هم برای كارای دانشگا زیاد بد در نیووردم...
خوشحال می شم اگه كار كوچیكی از دستم بر بیاد....
morteza nfa
Feb-04-2008, 21:06
اتوكد رو تقریبن كامل برای معماری بلدم..فتوشاپ رو هم واردم در زمینه ی پروژه ها..مكس هم بینابین...
امیر خان خیلی خوش امدی :!: خیلی هم عالیه خوب بالاخره باید از یه جایی شروع كرد دیگه
امیدوارم بتونیم با هم كار كنیم ایشاالله
اگه كسی كمكی راجع به پروژه های دانشگاهی داشت می تونه رو كمك دوستانه ی من حساب كنه..
sk. shin
Feb-04-2008, 22:21
سلام
خوش امد میگم .. خوشحالیم که دوستان با سابقه کار و علم کنارمون هستند ... از حضورتون تو سایت استقبال میکنم ..و منتظر پستهای ارزشمند شما هستیم ..
موفق باشین
morteza nfa
Feb-04-2008, 22:31
سلام
خوش امد میگم .. خوشحالیم که دوستان با سابقه کار و علم کنارمون هستند ... از حضورتون تو سایت استقبال میکنم ..و منتظر پستهای ارزشمند شما هستیم ..
موفق باشین
امیر خان شما هم خوش آمدین منت گذاشتید تشریف اوردید
اگه كسی كمكی راجع به پروژه های دانشگاهی داشت می تونه رو كمك دوستانه ی من حساب كنه..
امیر خان با این حرفت...پدرت رسما در اومده است:icon_mrgreen:
اگر روم نمی شد تا الان سوال بپرسم از این به بعد حتما سوال هامو می پرسم.;-)
شما هنوز معنی این حرف رو متوجه نمیشی، یه هفته دیکگه رو میبینم که بیای پستت رو ویرایش کنی...:lol:
شوخی کردم. از لطفت ممنون. حتما مزاحم میشیم.;-)
ghasedak
Feb-13-2008, 08:03
سلام.یه عضو جدیدم.
من شیرازی هستم.کاردانی رو خوندم و دارم برای کنکور کارشناسی آماده می شم.
اتوکد خوب بلدم.آرشیکد تا حدودی.تری دی مکس هم کارکردم.و در حال آشنایی با فتوشاپ0طراحیم بد نیست.
فعلا فقط در حال درس خوندن تا یه رتبه خوب بیارم.
morteza nfa
Feb-15-2008, 00:54
سلام.یه عضو جدیدم.
اتوکد خوب بلدم.آرشیکد تا حدودی.تری دی مکس هم کارکردم.و در حال آشنایی با فتوشاپ0طراحیم بد نیست.
ghasedak خیلی خیلی خوش آمدی =D>=D>:!:
و امید وارم بطونیم تو کنکور سراسری قبول بشیم .:arrow:
برای شما و تمام دوستان معمارم آرزوی موفقیت دارم:():
التماس دعا
maryam95
Feb-15-2008, 10:21
سلام .من مریم هستم ترم2 كارشناسی پیوسته.من تازه اول راهم یه كمی كد بلدم خودم بدون كتاب وكلاس درطول ترم تمرین كردم درحدی كه كارم رو راه بندازه .امیدوارم با استفاده از تجربیات وكمك شما دوستان بتونم مهارتهامو بیشتر كنم.
B A H A R
Feb-16-2008, 23:04
سلام به همه بچه های خوب و گل
من به عنوان مدیر تازه بخش! باید زودتر از این بهتون خوشامد میگفتم و ازتون تشکر میکردم;-)
متاسفانه یه مدت نبودم و تازه اومدم
امیدوارم بتونیم از مهارتهای همدیگه بهترین استفاده رو ببریم
maryam95
Feb-20-2008, 09:19
سلام بچه ها خیلی وقته خبری ازتون نیست كجایین؟:()::!::arrow:
morteza nfa
Feb-23-2008, 23:39
سلام بچه ها خیلی وقته خبری ازتون نیست كجایین؟:()::!::arrow:
مریم خانم خیلی خیلی خوش امدین شرمنده كه دیر آمدم ببخشید:!::!:
وظیفه من بود كه زودتر خدمت برسم اما نشد.
دارم درس میخونم كمتر میام سر میزنم ببخشید:oops:
امیدوارم بتونیم از اطلاعات شما بیشتر استفاده كنیم.
یا علی :!:
التماس دعا:icon_cool:
sk. shin
Feb-24-2008, 15:19
بازم به همه دوستان خوش امد میگم امیدوارم کنار هم یه محیط علمی و کاربردی خوب رو بسازیم
سلام.یه عضو جدیدم.
عجب اینجا یه شیرازی هم اومد خوش امد میگم ...
Amir*taksa
Mar-01-2008, 03:26
من امیر دانشجوی ترم 7كارشناسی ازاد تبریز:arrow:
نرم افزار:اتوكد,3دی مكس,فتو شاپ
طراحی:طراحی 2بلوك اپارتمان 7طبقه,1اپارتمان تجاری مسكونی 5طبقه اخرین كارمم اپارتمان 5طبقه
اجرا:تمام كارای بالائی ونظارت و اجرا كردم+چنتا خونه مسكونی دیگه+همكاری تو اجرای پروزه راه سازی كشیدن خط اهن به نیروگاه شهرستان بناب
فعالییت:دفتر گروه طراحی و معماری دارم تو تبریز اسمشم تكساست
هر كمكی از دستم بیاد صمیمانه در خدمتم:!::()::arrow:
morteza nfa
Mar-01-2008, 14:02
من امیر دانشجوی ترم 7كارشناسی ازاد تبریز:arrow:
نرم افزار:اتوكد,3دی مكس,فتو شاپ
طراحی:طراحی 2بلوك اپارتمان 7طبقه,1اپارتمان تجاری مسكونی 5طبقه اخرین كارمم اپارتمان 5طبقه
اجرا:تمام كارای بالائی ونظارت و اجرا كردم+چنتا خونه مسكونی دیگه+همكاری تو اجرای پروزه راه سازی كشیدن خط اهن به نیروگاه شهرستان بناب
فعالییت:دفتر گروه طراحی و معماری دارم تو تبریز اسمشم تكساست
هر كمكی از دستم بیاد صمیمانه در خدمتم:!::()::arrow:
امیر خان تبریك میگم:!:
خیلی خوبه امید وارم موفق باشی =D>
حتما اگر كاری برام پیش بیاد رو تجربت حساب میكنم
بازم تشكر میكنم از اینكه به این تاپیك سر زدی و خودتو معرفی كردی
امیدوارم بیشتر تو سایت ببینیمت و از تجربت تو كارا استفاده كنیم دوست دارم تو موضوعات مختلف نظر بدی و بحث كنی
التماس دعا:!:
عيلامستان
Mar-16-2008, 08:19
سلام.
محسن هستم.
كاردانی معماری رو تو دانشگاه آزاد تبریز گذروندم.
اتوكد رو خوب بلدم كار كنم و با مكس هم تقریبا خوب می تونم كار كنم.
اسكسیس هم كار می كنم.
ماكت سازیمم بدك نیست و طراحیمم خوب.
در كل در خدمت دوستان هستیم.
morteza nfa
Mar-22-2008, 23:40
سلام.
محسن هستم.
كاردانی معماری رو تو دانشگاه آزاد تبریز گذروندم.
اتوكد رو خوب بلدم كار كنم و با مكس هم تقریبا خوب می تونم كار كنم.
اسكسیس هم كار می كنم.
ماكت سازیمم بدك نیست و طراحیمم خوب.
در كل در خدمت دوستان هستیم.
:!:محسن جان اول بگم كه خیلی خیلی خوش آمدی :!:
خیلی وبه امید وارم بتونی توی سایت در تخصص خودت به بقیه بچه ها كمك كنی=D>
التماس دعا:!:
iaggroup
May-03-2008, 10:18
سلام رزا هستم دانشجوی ترم 2 از دانشگاه ازاد اصفهان
اتوكد بلدم, راندوم خوبه,ولی اسكیسهام و ماكتهام عالیه تعریف از خود نباشه استادام میگن
مكس تا حالا كار نكردم ولی پیگیرش هستم
طراحیه داخلی هم بلدم در حد متوسط نه خیلی شاهكار نه خیلی بد
shafaghdesigner
Jul-01-2008, 21:50
سلام, من از كودكي تا بحال در كارهاي ساختماني حضور فعال داشتم.كليه كارهاي ساختماني بخصوص طراحي و دكوراسيون داخلي از تجربه هاي سي ساله اينجانب ميباشد . اگر بخوام كل كارهايي را كه مسلط به انجام دادنشون هستم زمان زيادي ميبره فقط بطور كلي عرض ميكنم كه كاري در ساختمان نيست كه من ازش اطلاعي نداشته باشم و بصورت تيتر وار ميشه گفت كليه كارهاي فلزي, چوبي, سنگ , گچ, تاسيسات, برق , نقاشي و كارهاي جسته گريخته ديگري كه انجام هر كدومشون يك تخصص وتجربه كافي نياز داره .با تمام اين اوصاف هنوز بدنبال يادگيري هستم و به عبارتي تشنه يادگيري هستم .در حال حاضر دانشجوي معماري ميباشم .كار با اتوكد وتري دي رو بتازگي اموختم ولي نه بطور حرفه اي.تا بحال بيش از دويست خانه يا اپارتمان قديمي را بازسازي كردم و در اخر هر كسي مطلب جديد و مفيدي به من بياموزد دستش را ميبوسم وهر كس سوالي داشته باشد يا كمكي از دستم برايد دريغ ندارم فقط كمي گرفتارم.در ضمن من متولد 1345 هستم واز 8 سالگي كار را شروع كردم.
nava fathi
Jul-26-2008, 12:38
سلام ,خدا منو ببخشه که این تاپیک و انقدر دیر دیدم,آقا مرتضی چه حرصی خورده بیاین خودتونو معرفی کنید , منو ببینید چه جرأتی دارم تازه شاگرد همه دوستان هم هستم و هنوز جزء معماران عزیز نشدم, آقا مرتضی منو ببخش.
من نوا ترم 4 کارشناسی معماری از دانشگاه تهران و در خدمت همه دوستان هستم.
راستش در مقابل این همه استاد جسارت نمی کنم رزومه ی خاصی بدم ولی یه tez دادم که فعلاً تو دانشگاه در حال بررسی
هست ,و یه چیزیو که یه کم مهارت دارم توش ریاضی که از بچگی پشتوانه ی منه بی استعداد بوده تو این زمینه هم هر کمکی که بتونم می کنم ,الانم المپیاد ریاضی جهانیو پیش رو دارم که امیدوارم با دعاهای شما عزیزان یه حرکتی کنم همین ,اینا کارای مهمم بودن که کم بودن امیدوارم با کمک شما دوستان گلم مهارتهای من هم تو زمینه معماری بالا بره,و هنوز تو معماری شایسته نشدم که بخوام صحبت خاصی کنم.
موفق باشین.
یا حق.
سلام
یه کم مهارت دارم توش ریاضی که از بچگی پشتوانه ی منه بی استعداد بوده تو این زمینه هم هر کمکی که بتونم می کنم
شما اگر استعداد داشتی چی می شدی؟
(چشمک)
nava fathi
Jul-26-2008, 18:09
سلام عزیزم, من اگه استعداد داشتم می شدم پری جونو مینو جونو بهار جونو..... خیلی عزیزان حاضر در سایت. که واقعاًجلو شما عزیزان من جرأت نمی کنم در زمینه معماری صحبتی کنم و نظر خاصی بدم حتی از گفتن رزومه هم واهمه داشتم که یه وقت نگید نوا level سایت و اوردی پایین ولی خوب ایشالا با داشتن دوستای گل و با سوادی مثه شما عزیزان level کاریه منم با لا بره.
موفق باشین.
یا حق.
Ice Dream
Jul-26-2008, 21:48
راستش در مقابل این همه استاد جسارت نمی کنم رزومه ی خاصی بدم ولی یه tez دادم که فعلاً تو دانشگاه در حال بررسی
هست ,و یه چیزیو که یه کم مهارت دارم توش ریاضی که از بچگی پشتوانه ی منه بی استعداد بوده تو این زمینه هم هر کمکی که بتونم می کنم ,الانم المپیاد ریاضی جهانیو پیش رو دارم که امیدوارم با دعاهای شما عزیزان یه حرکتی کنم همین ,اینا کارای مهمم بودن که کم بودن امیدوارم با کمک شما دوستان گلم مهارتهای من هم تو زمینه معماری بالا بره,و هنوز تو معماری شایسته نشدم که بخوام صحبت خاصی کنم.
موفق باشین.
یا حق.
:lol::lol:خدا به خیر بگذرونه
نوا جان تو با استعداد کم اینی اگه استعداد زیاد داشتی حتما الان المپیاد جهانی که نه مریخ بودی
خودتو دست کم نگیر وگرنه مجبورمی شم با خشونت باهات برخورد کنم;-)
راستشو بخواین من که تو خیلی موارد کمیتم لنگ می زنه:oops: بیشتر ترجیح می دم از دوستای گلم یاد بگیرم:arrow:
نوای عزیزم حتما واست دعا می کنیم
nava fathi
Jul-27-2008, 17:37
مرسی, شما به من لطف دارین راستش این یه حقیقته که من تو معماری به پای هیچ کدوم از شما دوستان گلم نمی رسم اینجا هم اومدم تا از شما عزیزان درس بگیرم برای اینکه چه جوری معمار خوبی باشم تو هیچ کدوم از حرفام هم نه مبالغه کردم نه تعارف.
ولی چشم شما عصبی نشید ! دیگه تکرار نمی شه! من بچه خوبیم(چشمک).
diamonds55
Jul-27-2008, 18:26
عالیه
rainy_sky
Jul-27-2008, 18:53
اقا حميدرضا شما رشتتون معماري هست؟!!!
diamonds55
Jul-27-2008, 19:42
نه دنبال یکی میگردم که اتوکد رو فول باشه و بتونه به یه خانمی که خودش هم بلده ولی حرفه ای نیست آموزش بده
z a r a
Jul-27-2008, 23:50
سلام بچه ها.
واقعاً عذرخواهی میکنم،من قبلاً به این تاپیک سر زده بودم ولی راستش فرصت نکرده بودم چیزی بنویسم.
الان با شرمندگی تمام اومدم دیدم خدا بده برکت،
عجب بچه های باحالی داشتیم خودشون رو رو نمیکردن.
راستش از خودم بگم اینکه دانشجوی ورودی 82 کارشناسی بودم.(آزاد شیراز) و رتبه 1 ورودی توی هر 4 سال.
الان فارغ التحصیل هستم و مشغول به خوندن واسه ارشد امسال.
اتوکد رو بلدم،فتوشاپ رو هم همینطور. 3Ds Max رو هم در حد انجام پروژه هام بلدم.
کار طراحیم خوب بوده(توی هر 4 سال و 7 ترم بالاترین نمره های طرح دانشکده رو گرفتم:icon_cool:)
2 سال مسئول انجمن علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه بودم.7 ترم Assistant بوده و هستم.
مسئول کارگروه جزئیات و دیتیل های ساختمانی نظام مهندسی شیراز هستم.
2 تا مقاله ترجمه شده دارم.1 کتاب رو با همکاری چندتا از اساتید و مهندسای نظام مهندسی واسه چاپ آماده کردیم که میبایست تا اواخر تابستون چاپ بشه.
یک کتاب دیگه هم در دست نوشتن دارم که با همکاری یکی از اساتیدم تا مهرماه چاپ میشه(که احتمالاً اونطور که بحث شده قراره بشه منبع درس ساختمان 1 و 2 برای بچه های کارشناسی دانشکده های معماری دانشگاه آزاد کل کشور).
چندتا مسکونی رو طراحی و کار کردم.یه پاساژ تجاری رو هم همینطور.الان هم مشغول کار بر روی 2 ویلا و طراحی یک ویلای دیگه هستم.;-)
در حال حاضر هم مهمترین کارم خوندن واسه کنکور کارشناسی ارشد امساله. . . :
سوال بود در خدمتم دوستان عزیزم. . . :icon_mrgreen:?
Ice Dream
Jul-28-2008, 00:30
یک کتاب دیگه هم در دست نوشتن دارم که با همکاری یکی از اساتیدم تا مهرماه چاپ میشه(که احتمالاً اونطور که بحث شده قراره بشه منبع درس ساختمان 1 و 2 برای بچه های کارشناسی دانشکده های معماری دانشگاه آزاد کل کشور).
سوال بود در خدمتم دوستان عزیزم. . . :icon_mrgreen:?
چه جالب..... یعنی اینکه ما باید کتاب تو رو بخونیم؟
تحسین برانگیز بود =D> =D> =D>
ما کم آوردیم ....فکر بیمارای قلبی هم باش:lol:
سوالی که نیست ...فقط تورو خدا زیاد سخت نگیر یه جوری باشه که آخر ترم دعات بکنیم خوب؟;-) ;-)
:!: :!: :!: با آرزوی موفقیت برای همه من دیگه تو این تایپیک نمیام
البته قول نمی دم;-)
دچار سرخوردگی شدم:? :? :D
زارا جان شما مطمئنی ورودی 82 هستی دیگه!
آخه اینننننننن همه کار؟؟؟
واقعا عالیه!
z a r a
Jul-28-2008, 08:57
سوالی که نیست ...فقط تورو خدا زیاد سخت نگیر یه جوری باشه که آخر ترم دعات بکنیم خوب؟
راستش برای اینکه این کتاب تایید بشه واسه تدریس توی دانشکده ها میبایست 22 نفر از اساتیدی که اسمشون مشخص شده این کتاب رو تایید کنند،بعد از این کار این کتاب جزو منابع درسی میشه.البته فکر نمیکنم به ترم اول امسال برسه،ولی شاید بشه به ترم بعد از اون رسوند.
زارا جان شما مطمئنی ورودی 82 هستی دیگه!
آخه اینننننننن همه کار؟؟؟
واقعا عالیه
راستش من از قبل از اینکه بخوام برم دانشگاه آرزوم همین رشته بود. و حتی وقتی که سراسری هم مجاز شدم نرفتم که بتونم معماری آزاد رو بخونم.آخه سراسری عمران دانشگاه شیراز قبول شدم،ولی عمراً اگه عمران به گرد پای معماری هم برسه. . . ;-)
YASNA 12
Jul-28-2008, 10:16
من بیشتر کارم اینترنتی هستش
با 2تا وبلاگ دارم همکاری میکنم البته به دعوت نویسندگانش و یک وبلاگ هم خودم دارم
با 2تا سایت قبلا همکاری میکردم اگه بخوان دوباره براشون مینویسم که البته میخوان چون بهتر از من گیرشون نمیاد
الان هم درخ دمت سایت دانشجو هستیمو داریم تالار حسابداریو روبه راه میکنیم
البته یه دستی هم تو ادبیات دارم ویه چیزایی مینویسم داستان هم مینویسم اما تا حالا به چاپ نرسیده یعنی فکر نکنم بزارم به اون مرحله برسه
خلاصه اینکه ما اینیم
nava fathi
Jul-28-2008, 13:21
به به بعد روزی که من می یام می گم به گرد پای بچه های معماری اینجا نمی رسم icr-dreamجان ما رو دعوا می کنه ,تا وقتی zara جان و absa جان و بقیه دوستان هستن من............................
بخدا الان نه تنها پروفایلم بلکه خودمم شطرنجیم من دیگه هیچ وقت صداشو در نمی یارم دانشجو چیم(گریه).
من امروز نه تنها سر خورده شدم بلکه سر افکنده هم شدم و علی رغم علاقه ی شدیدم به این رشته می رم که انصراف بدم.
خوب شد بابام شما هارو ندیده وگرنه تزمو می زد تو کلمو می گفت دانشگاه تهران هم در پیت شده که وقتشو سر چرتو پرتای تو گذاشته.
بابا دست راستی چیزی من به چپم قانعم رووو سر ما بکشید!!!!!!!!!!!!!!! شما که موفقید موفق تر باشید.
موفق باشم(نا امید).
یا حق.
YASNA 12
Jul-28-2008, 17:02
به به بعد روزی که من می یام می گم به گرد پای بچه های معماری اینجا نمی رسم icr-dreamجان ما رو دعوا می کنه ,تا وقتی zara جان و absa جان و بقیه دوستان هستن من............................
بخدا الان نه تنها پروفایلم بلکه خودمم شطرنجیم من دیگه هیچ وقت صداشو در نمی یارم دانشجو چیم(گریه).
من امروز نه تنها سر خورده شدم بلکه سر افکنده هم شدم و علی رغم علاقه ی شدیدم به این رشته می رم که انصراف بدم.
خوب شد بابام شما هارو ندیده وگرنه تزمو می زد تو کلمو می گفت دانشگاه تهران هم در پیت شده که وقتشو سر چرتو پرتای تو گذاشته.
بابا دست راستی چیزی من به چپم قانعم رووو سر ما بکشید!!!!!!!!!!!!!!! شما که موفقید موفق تر باشید.
موفق باشم(نا امید).
یا حق.
چرا میخواید انصراف بدید؟من معماریو خیلی دوست دارم عاشقشم اتفاقا شما که موفق تری .وای اگه من معماری بودم چی میشد شما هم حتما موفقیتهایی داری ولی ازش خبر نداری یکی که نگاه کنی میبینی که چقدر موفق بودی یا تو زندگی یا تو درست مخصوصا رشتت این رشته خیلی عالیه یه وقت انصراف ندی ها
z a r a
Jul-28-2008, 22:29
موفق باشم(نا امید).
یا حق.
این حرفا رو نزن نوا خانم.
هر کسی واسه خودش اهدافی داره و دنیای هرکسی هم به اندازه اهدافش بزرگه.
اگه هدفت رو بزرگ انتخاب کنی،خودت هم برای رسیدن به اون هدف بزرگ میشی.
به قول مامانم که میگه: " آدمای بزرگ که از اول بزرگ نبودن،. . .!!! اونها هم یه روز همین جایی بودن که ما هستیم. "
پس برای بزرگ شدن و موفق بودن باید تک تک پله های نردبون موفقیت رو آهسته آهسته و با برنامه بالا رفت. . .;-)
نوا جان شکست نفسی میکنه!
پس اگر جای من بود چه کار می کرد؟
زارا جان شما هم خیلی قشنگ با کلمات بازی میکنی ها. (چشمک) خوشم اومد!
به نظر من علت این که ما تو معماری احساس ضعف میکنیم این هست که هیچ وقت نمی تونیم به حد اعلای اون برسیم.(بر خلاف رشته های دیگه)
معماری هنری هست که انتها نداره و هیچ وقت به جایی ختم نمیشه!
نوا جان نبايد انقدر به خودت سخت بگيري وقتي توبه همه چيز با هراس و سختي نگاه كني خواه ناخواه سخت ميشن زاراي عزيز راست ميگن تو شروع كن حتما ميتوني :arrow:
منتها شروعش مهمه سعي كن هميشه بهترين راه رو انتخاب كني واز بهترين بودنش مطمئن بشي
منتظرت هستيم البته نوايي كه برنده اس ;-)
در پناه خدا باشي :!:
این تویي آه زمانه و عصر خودت را در اطرافت مي سازي. تو در عصر و زمانه ي خودت زندگي مي آني.
و به یاد بسپار: ما به این ترتيب، معاصر همدیگر نيستيم. شخصي همچون مسيح یك تصادف است! شاید او درست همينجاباشد، ولي یك تصادف است.
z a r a
Jul-29-2008, 22:21
نوا جان شکست نفسی میکنه!
پس اگر جای من بود چه کار می کرد؟
زارا جان شما هم خیلی قشنگ با کلمات بازی میکنی ها. (چشمک) خوشم اومد!
به نظر من علت این که ما تو معماری احساس ضعف میکنیم این هست که هیچ وقت نمی تونیم به حد اعلای اون برسیم.(بر خلاف رشته های دیگه)
معماری هنری هست که انتها نداره و هیچ وقت به جایی ختم نمیشه!
ممنونم Sea Hawk عزیزم.
راستش به نظر من هر کسی یه خورده اعتماد به نفس داشته باشه به خیلی جاها میتونه برسه.
راستی، لازمه ی نوشتن،بازی با کلماته. . . ;-)
nava fathi
Aug-02-2008, 14:39
بازم سلام و مرسی از لطفی که به من دارید راستش من اعتماد به نفس ضعیفی ندارم و مغرور هم نیستم وتا امروز برنده بودم و امیدوارم همیشه باشم اینکه من می گم بچه های معماری اینجا عالین یه حقیقته نه اینکه من ضعیفم ابن یعنی شما ها فوقوالعاده هستین و من باید تو معماری قویتر شم. امیدوارم salek جان و بقیه دوستان دعا کنندکه تو این المپیاد هم برنده باشم و با کمک شما دوستان گلم دستم تو معماری قوی شه.
موفق باشین.
یا حق.
Ice Dream
Aug-11-2008, 05:04
به به بعد روزی که من می یام می گم به گرد پای بچه های معماری اینجا نمی رسم icr-dreamجان ما رو دعوا می کنه ,.
باشه دیگه دعوات نمی کنم
فقط یادت باشه ازین به بعد اسم منو درست بنویسی :icon_twisted:
مهارتامون تو زمینه های غیر از معماری هم مد نظرتون هست ؟؟؟
من تازه گرفتم
به افتخار خودم=D> =D> :lol:
در اون صورت شعر و کمی تا قسمتی نقاشی میاد تو کارنامه ی من
خدا رو شکر یه کمی احساس مستعد بودن بهم دست داد ;-) ;-) :60:
من تازهواردم.چیزه زیادی بلد نیستم این نرم افزارا:sketch up,3dmax,autocad (البته اتوکد تا 2008 و 2009 رو دیدم ولی عوض شده)photoshopکلا نرم افزار سوال داشتین شاید بتونم کمک کنم.طرحم خدا رو شکر بدک نیست امسال ارشد دادم دیگه الانم پایان نامه دارم.همین
سلام!
به سایت خودتون خوش اومدید!
شما دیگه می خواستید چی بلد باشید؟
اسکچاپ و تری دی مکس و اتو کد و فتوشاپ و طرح... همه رو گفتید دیگه(چشمک)
امیدارم موفق باشید.
سلام نوا جان تو بهتريني اينو هميشه به خودت گوشزد كن چون خدا تو رو آفريده كه بهتربن باشي ;-)
منم چشم برات دعا ميكنم:arrow:
كدخدا جان شما هم خوش اومدي
ايشالا كه بتونيم اوقات خوبي با هم داشته باشيم:!::!::!:
morteza nfa
Aug-17-2008, 00:30
سلام به همه مهندسای گل
لازمه چون این تاپیکو زدم چند نکته رو بگم
خیلی خوشحالم از اینکه واقعا در جمع یکسری از بهترینها هستم و به چنبین دوستانی افتخار میکنم.
من خیلی دوست دارم همه بیان خودشونو معرفی کنند اما اگرم کسی نیاد ناراحت نمیشم
دلیلی نداره اما خوشحال شدم بعد از مدتها دوستای خوبم به این پست سر زدن قدم رو چشم من گذاشتن
هدفم از این پست این نبود که بخوایم خود نمایی کنیم یا کسیرو نا امید کنیم هدف شناخت بچه ها از مهارتهای دوستاشونه و هدف اصلی خودم هم تشکیل یه تیم مهندسی فوق العاده قویه برای کار ایشاا.. در آینده نزدیک
salek جان nava جان شادی خانم و کدخدای عزیز خیلی عالیه خیلی امیدوارم که بتونیم از همدیگه بهره خوبی ببریم.
اگرم یه روزی قصمت شد یه تیم خوب بسازیم.
منم دانشگاه قبول شدم یه کاره جدید هم بهم پیشنهاد شده نظارت در نصب تیرچه های فلزیه سقفه
فکر میکنم تجربه خوبی باشه راستش من میونه خوبی با کامپیوتر یا بهتر بگم نرم افزار های اون ندارم اما کدم عالیه تا حال سر دوتا پروژه هم بودم بیشتر کار اجرایو سر و کله زدن باکارگرا رو دوست دارم
nava جان این که تو دانشگاه تهرانی خودش خیلی خوبه سطح علمی دانشگاه وقتی بالاست کارای مدرن و جدید بیشتری میبینی و به موروره زمان و کار و تلاش به چیزی که مخای میرسی نگران دستسم نباش تو طراحی همه از اول برونسکی نبودن کم کم راه میوفتی
من خودم یکم عدام میشه تو طراحی اما بازم وقتی بعضی کارارو میبینم دهنم باز میمونه و با خودم میگم مرتضی برو بمیر اینا کجان تو کجایی اما هیچوقت ولش نکردم چون کارو درسی که خوندم رو دوست دارم همه پسرا میدونند بعد از خدمت درس خوندن چقدر سخته اما من این کارو کردم چون هدف دارم و موفقم میشم100%
پس نگران آینده نباش تلاشتو برای فردا بزار آینده خودش به مرور رقم میخوره و ایشاا.. خوبم رقم میخوره
از استادای خوبت استفاده کن جای من تو دانشگاتون خالیه کاش بیشتر درس میخونم بیخیال
خوب خیلی عالیه اگر یه سرمایه 20 یا 30 میلیاردی حتی وام هم داشته باشیم با این تیم من فکر نمیکنم هیچ شرکته مهندسی رودستمون بیاد ایشا.. ایران رو آبادهست آبادترش میکنیم دست به دست هم جدی گفتم این هدف منه با کمک دوستام فقط یه یا علی میخواد که من گفتم منتظر شما هستم.هرکس پایس (یا علی)
قربون همتون برم
داداش کوچیکتون مرتضی
z a r a
Aug-17-2008, 22:14
سلام به همه مهندسای گل
لازمه چون این تاپیکو زدم چند نکته رو بگم
خیلی خوشحالم از اینکه واقعا در جمع یکسری از بهترینها هستم و به چنبین دوستانی افتخار میکنم.
من خیلی دوست دارم همه بیان خودشونو معرفی کنند اما اگرم کسی نیاد ناراحت نمیشم
دلیلی نداره اما خوشحال شدم بعد از مدتها دوستای خوبم به این پست سر زدن قدم رو چشم من گذاشتن
هدفم از این پست این نبود که بخوایم خود نمایی کنیم یا کسیرو نا امید کنیم هدف شناخت بچه ها از مهارتهای دوستاشونه و هدف اصلی خودم هم تشکیل یه تیم مهندسی فوق العاده قویه برای کار ایشاا.. در آینده نزدیک
salek جان nava جان شادی خانم و کدخدای عزیز خیلی عالیه خیلی امیدوارم که بتونیم از همدیگه بهره خوبی ببریم.
اگرم یه روزی قصمت شد یه تیم خوب بسازیم.
منم دانشگاه قبول شدم یه کاره جدید هم بهم پیشنهاد شده نظارت در نصب تیرچه های فلزیه سقفه
فکر میکنم تجربه خوبی باشه راستش من میونه خوبی با کامپیوتر یا بهتر بگم نرم افزار های اون ندارم اما کدم عالیه تا حال سر دوتا پروژه هم بودم بیشتر کار اجرایو سر و کله زدن باکارگرا رو دوست دارم
nava جان این که تو دانشگاه تهرانی خودش خیلی خوبه سطح علمی دانشگاه وقتی بالاست کارای مدرن و جدید بیشتری میبینی و به موروره زمان و کار و تلاش به چیزی که مخای میرسی نگران دستسم نباش تو طراحی همه از اول برونسکی نبودن کم کم راه میوفتی
من خودم یکم عدام میشه تو طراحی اما بازم وقتی بعضی کارارو میبینم دهنم باز میمونه و با خودم میگم مرتضی برو بمیر اینا کجان تو کجایی اما هیچوقت ولش نکردم چون کارو درسی که خوندم رو دوست دارم همه پسرا میدونند بعد از خدمت درس خوندن چقدر سخته اما من این کارو کردم چون هدف دارم و موفقم میشم100%
پس نگران آینده نباش تلاشتو برای فردا بزار آینده خودش به مرور رقم میخوره و ایشاا.. خوبم رقم میخوره
از استادای خوبت استفاده کن جای من تو دانشگاتون خالیه کاش بیشتر درس میخونم بیخیال
خوب خیلی عالیه اگر یه سرمایه 20 یا 30 میلیاردی حتی وام هم داشته باشیم با این تیم من فکر نمیکنم هیچ شرکته مهندسی رودستمون بیاد ایشا.. ایران رو آبادهست آبادترش میکنیم دست به دست هم جدی گفتم این هدف منه با کمک دوستام فقط یه یا علی میخواد که من گفتم منتظر شما هستم.هرکس پایس (یا علی)
قربون همتون برم
داداش کوچیکتون مرتضی
مرتضی، من هم بازی. . . . :icon_mrgreen:
morteza nfa
Aug-19-2008, 23:50
همه بازیند داداش
vahidmj
Aug-20-2008, 12:07
من 3d کار کردم. کارامو میتونید روی
که سایت خودمه ببینید و
ترم 2 معماری دانشگاه آزاد.
طراحی داخلی و طراحی تندیس، گرافیگ ,طراحی سی دی های مالتی مدیا با فلش هم کار کردم.فتوشاپ و ..
vBulletin v3.8.2, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.