مشاهده نسخه کامل : ارشیو كارهای بچه های معماری
این تاپیک تاپیک رو باز کردم (به سفارش و پیشنهاد Architect () عزیز) تا دوستان کارهاشون اعم از طراحی, اسكیس, ماكت و... را در این بخش قرار بدن تا روی اونها نظر بدیم و نقاط قوت و ضعف کار ها رو بشناسیم و با شیوه ها و روشهای هم بیشتر اشنا بشیم
به نظرم هر چی بیشتر کار ببینیم ذهنمون بازتر میشه و در عین حال با دقت در کار بقیه و فهمیدن ایراداتمون بیشتر با روند کار اشنا میشیم و نقاط ضعف رو به نقاط قوت تبدیل میشه
به امید همکاری شما دوستان عزیز
خوب من شروع می کنم
زیاد خوب نشده ولی ...
کار درس بیان 1 (ترم پیش!)
***راستی خوشحال می شم اگه ایرادات کارم رو هم بهم بگید***
منتظر کار شما دوستان هم هستیم
Architect
Nov-27-2007, 21:56
خیلی ممنونم از شما خانم معمار واقعا شرمندم كردید.
بخش معماری با وجود شما باید هم اینقدر پر رونق و قوی باشه.
من هم امیدوارم بچه ها كاراشونو به نمایش بذارن. مطمئنا بحث در مورد اونها موجب ارتقاع سطح بچه ها ( اعم از فرستنده ی كار و بینندگان اون كارها ) خواهد شد.
خیلی ممنون...
B A H A R
Nov-27-2007, 23:41
موضوع کارتون چی بوده؟
واقعا کارات قشنگ شده اینو جدی میگم
انشاا... همیشه تو کارت موفق باشی
موضوع کارتون چی بوده؟
موضوع خاصی نداشته فقط باید در یه جایی می نشستیم و از اطرافمون اسکیس می زدیم
برای تقویت پرسپکتیو و ... خیلی خوب بود فقط عیبش این بود که هر دو هفته یه بار حداقل 40 تا کار باید تحویل میدادیم که خیلی سخت بود یعنی وقت گیر بود ولی نتیجش بد نشد
واقعا کارات قشنگ شده اینو جدی میگم
انشاا... همیشه تو کارت موفق باشی
مرسی ssy86 جان
منتظر کار های شما دوستان هم هستم
سعی می کنم کار های قبلیتونم پیدا کنم و یه کپی از اونو توی این بخش بگذارم فقط اگه خودتون هم کمک کنید و لینکشو برام پیام بفرستید دیگه خیلی عالی می شه
ممنونم از همه ی دوستان
***راستی خوشحال می شم اگه ایرادات کارم رو هم بهم بگید***
اینم 2 تا از کارای من
()البته این طرحش طرح یکی از کتابه( تکنیکهای راندو در معماری)
()اینم مسجد فهرج
سلام
این ماکت خودم ساختم امیدوارم خوشتون بیاد
-------------
عجب طراح خوبی هست معمار-----هنر آموخت ما را اندرین كار
ندارم علم معماری ولیكن-----بگشتم سرخوش از این ذوق سرشار
B A H A R
Nov-28-2007, 12:07
من یه خورده در مورد کارها رک صحبت میکنم
و دوست دارم که ایرادهای کار خودم هم خیلی واضح و بدون تعارف بهم گفته بشه و اصلا ناراحت نمیشم
به قول یکی از بچه ا دوست دارم ایرادهای کارم رو بکوبین تو سرم تا دیگه تکرار نکنم!
امیدوارم از من ناراحت نشین چون کارها رو برای نقد میذاریم نه نمایش
خانم معمار فکر میکنم دید شما خوبه ولی خطوطتون مشکل داره و باید بیشتر روش کار بشه
منظورم نوع خطوطه که مناسب اسکیس نیست
البته این رو هم میدونم که کار بیان 2 هست و تازه شروع خط کشیدن.مسلما تا الان خیلی تغییر کرده
B A H A R
Nov-28-2007, 12:35
این کار ترم 2 منه.پاییز84
اولین تصویر،اولین کرووکی منه.تیمچه مظفریه تبریز
خطوط پایین کار رو خیلی بد ول کردم!اولین کار بود دیگه!هوا هم به شدت سرد!!
دومین کار،مسجد کبود تبریز
ایراد عمده کارم خالی بودن صفحه ست و فرم درختها.ولی زیر برف نشسته بودم و نمیتونستم بیشتر روش کار کنم!
سومین کار،مسجد صاحب الامر تبریز
این دومین اکروکی منه. هنوز بلد نبودم درخت و پرسوناژو ... بذارم و صفحه رو پر کنم!
B A H A R
Nov-28-2007, 12:44
تمرین کروکی از روی نمونه (کتاب اموزش کروکی-دکتر صدیق)
کار اخر یک خطه هست(بدون برداشتن قلم از روی کاغذ کشیده شده)
B A H A R
Nov-28-2007, 12:47
این تمرینهای درس بیان 2 بود
فعلا همینها رو داشتم.میدونم تاریخشون گذشته و خیلی قدیمین ولی خب دیگه!
کارهای ترمهای بعدم رو هم میذارم
نظرتون رو لطفا بگین
مرسی
مرسی بهار جان
نسبت به ترم 2 خیلی هم خوبه
فقط یه کم پرسپکتیو اولیت اشکال داره که همون طور که توی کارای بعدیت دیدیم این مشکل برطرف شده
یکی دیگش هم که خودت گفتی همین صفید موندن بخش زیادگی از فضای برگته (منم این مشکل رو توی کارام داشتم!)
در مجموع خیلی عالیه
منتظر کار های بعدیتون هستم
مخصوصا کارهای این چند ترم اخیرتون
ممنونم
B A H A R
Nov-28-2007, 12:55
ssy عزیز دستتون درد نکنه
کار ایستگاهتون خوب شده.بخصوص فکر که برای رطوبت کردین.ابنما یکی از اصول معماری کویری ایرانه
سلام
این ماکت یکی از پروژه های این ترم منه
این ایستگاه را من برای منطقی گرم و خشک طراحی کردم
شکل اصلی این ایستگاه را از ترنج گرفتم که از طریق گره در یک مربع درست میشود
چون رطوبت در جایی که مد نظر من هست کم هستش تصمیم گرفتم جبرانش کنم که در نتیجه یک ابنما ی کوچک که در اون یه قارچی هستش و اب از روی اون دوباره به حوضچه میریزه در پشت جایی که میشینن و
جای اقایون و خانوم جدا میشه گذاشتم و روی اون هم یه سایه بون گذاشتم
این پلان کار هست
()
()نمای روبه رو
()
()
()
-----------
واقعا دستتون درد نکنه کاراتون همه قشنگ هستند در ضمن خیلی تمیز درمیارین هم شما هم خانوم معمار
من کارام کثیف میشن برگم همیشه چرک میشه
MOSTAFA-M
Nov-28-2007, 17:01
(معمار) و (اس اس وای) عزیز کاراتون واقعا قشنگ بود خیلی حال کردیم هاااااااااا
B A H A R
Nov-28-2007, 22:20
مرسی که نظرت رو گفتی
پرسپکتیو مظفریه(کار اول)خیلی ایراد داره.ولی خب چون کار اولمه دوستش دارم:arrow:
در مورد سفید بودن فضای کاغذ هم باید بگم که ما در بیان 2 کروکی کار میکردیم نه اسکیس و اگه کارهای کروکی رو دیده باشی میبینی که فضای سفید خیلی زیاده
البته این رو نگفتم که اشکال کار خودم رو توجیه کنم !چون سفید بودن کارهای اولیه م به خاطر ناتوانی در کشیدن اشیا و اجزای صحنه
من که به پاي خانم معمار و بهار جان نميرسم ولي واسه خالي نبودن عريضه چند تا کار ميزارم
B A H A R
Dec-06-2007, 18:44
اول تشکر میکنم ازتون که کارتون رو ارائه کردین.امیدوارم بقیه هم تشویق بشن!
پرسپکتیو کارتون خوبه
ولی کار عمق نداره.چون با وجودیکه خطوط اسکیسی هستن ولی ضخامت و درجه رنگ خطها تییری نکردن تا به کار عمق بدن
B A H A R
Dec-06-2007, 19:17
نکته دیگه ای هم که به ذهنم میرسه اینه که موقع سایه زدن دقت منید.هاشورهایی که زدین زیاد مناسب سایه نیستن.منظورم اینه که قدرت لازم رو ندارن
ببخشید که من انتقادام خیلی صریحه.امیدوارم شما و بقیه دوستان ناراحت نشین
منتظرم که نظرتون رو در مورد کار من بگین تا بقیه کارهام هم بذارم
morteza nfa
Dec-14-2007, 23:42
سلام در حال حاضر عكس یا اسكنی از كارام ندارم كه برانتون نشون بدم
morteza nfa
Dec-14-2007, 23:50
پری خانم امید وارم موفق باشید .
با تمرین درست و زیاد میتونید اسکیسای قوی داشته باشید .
فقط یک مطلب سعی کنید در هنگام اسکیس زدن قلم در دست گرفته و دست شما فقط از کتف حرکت کنه نه با مچ و باز کردن انگشت و یا آرنج .
دوست دارم بعد از تمرین کارهای جدیدتونو ببینم. مرسی .
morteza nfa
Dec-15-2007, 00:04
خانم بهار ترسیم اسکیس با استفاده از مچ دست ایراد کاره شماست دید خوبه شما و چشم دقیقهتون خیلی خوب در کار مشخصه اما خطوطه بریده بریده شده و لرزان نشان از ضعف دست شما در ترسیم خطوه قوی از کتف داره میبخشید انقد رک صحبت کردما من شما و همه بچه های معماریو دوست و همکاره خودم میدونم
با کتفتون قلم رو تکون بدین نه با مچ
موفق باشید
B A H A R
Dec-15-2007, 03:13
مرسی بابت نظرتون
این اشکال کار خودم رو میدونم .چون من متاسفانه قلم رو فرم خاصی داستم میگیرم و هر کار که میکنم نمیتونم عوضش کنم.برای همین مچ دستم با کاغذ تماس پیدا میکنه
البته در مورد کشیدن خطوط لرزان باید بگم که این فرم خط کشیدن رو استادمون یاد داد .این خط ،خط اسکیس نیست.خط کروکی هست.
morteza nfa جان
ممنونم بابت نظرات و راهنماییهات
فقط یادتون رفت ایرادای کار من رو هم بگید
خوشحال می شم نظرتون رو بدونم
راستی
منتظر کارهاتون هم هستیم
موفق باشید
morteza nfa
Dec-16-2007, 00:18
خانوم معمار دوست خوبم كارهای شما دوتای اول خیلی قوی و زیبا كشیده شده و توش شكی نیست كه دستتون خیلی قویه اما نمیدونم چرا دو كاره آخرتون انقدر كمرنگ و ضعیفه البته از نظر قدرت ترسیم خطوط در مجموع دو كاره اولتون خیلی خوب ترسیم شده و تناسبات خوب رعایت شده در كاره سوم هرچند خیلی با حوصله كار شده و تمام جزییات ترسیم شده یك مقدار تناسبات پرسپكتیوی رعایت نشده و سایه روشنها بسیار گنگه راجبه كاره چهارم هم نظری ندارم البته شما در رشته معماری بیشتر نیاز به طراحی حجمی دارید نه طراحی منظره اطاق .دكور و وسایل خونه بیشتر میتونه دستتونو تو طراحی و سایه روشن قوی كنه فقط وفقط با تمرینه كه میتونید موفقیت كامل داشته باشید یك پیشنهاد : روی اسكیسهای سریع هم كار كنید با آمدن كامپیتر كسی احتیاج به طراحی بادست نداره الان فكر و ایده قوی مهمه نه دست قوی ولی ما باید هردو رو داشته باشیم كه ایشاالا داریم و بهش میرسیم
موفق باشید .
hamed_713
Dec-17-2007, 12:10
[***راستی خوشحال می شم اگه ایرادات کارم رو هم بهم بگید***
معمار عزیز
تو كروكی اول خطوط وِل زیاد دیده می شه مثل سیم های برق و انتهای دیوارها.بهتره كه انتهای خطوط ول رو با نقطه مشخص كنید.در كروكی دوم هاشورها تمیز كار نشده.به نظر من بهتره كه هاشورها به صورت مورب 3‘5‘7 اجرا بشه
كروكی سوم و چهارم خیلی خوب و متناسب به نظر می آد.و دارای پرسپكتیو خیلی خوب می باشند.سایه ها هم خوب كار شده.اما از لحاظ بصری كروكی دوم قشنگتر به نظر می آد
باتشكر از شما
H A M E D
Dec-17-2007, 12:44
دوستان از بابت این تاپیک قشنگ ممنونم
واقعا عالیه
ممنونم حامد خان
ممکنه در مورد این قسمت بیشتر توضیح بدید
به نظر من بهتره كه هاشورها به صورت مورب 3‘5‘7 اجرا بشه
اقا مرتضی
مرسی
استفاده کردم
آقا مرتضی
اگر امكان داره شما هم كار هاتون رو بذارید تا حد اقل من یه كم یاد بگیرم.
morteza nfa
Dec-19-2007, 00:03
آقا مرتضی
اگر امكان داره شما هم كار هاتون رو بذارید تا حد اقل من یه كم یاد بگیرم.
متاسفانه همه كارام وقتی رفته بودم خدمت توسط مادر عزیزم به درون سطل آشغال بایگانی شدن البته بیشتر پروژه هام در دانشگاه باقی موندن مثل ماكتام و چهار پروژه نقشه كشی می بخشید. فقط فایل كدی پروژه طراحی فنی ترم آخرم هست كه اگر بگید چجوری فایلو در اختیارتون بزارم حتما این كار رو میكنم تا استفاده كنید.البته سایز كار بالاست پروژه (آ0) كار شده.
:icon_cool:;-):!:
اگر وقت داشتم حتما میشستم دوباره كار میكردم تا كارمو ببینید بازم ببخشید.:oops:
B A H A R
Dec-19-2007, 00:40
خدا خیرتون بده!
طراحی فنی رو حتما بذارین!
اگه یکی هم در باره ماکت من نظر بده خوش حال میشم
morteza nfa
Dec-22-2007, 01:42
:!: سلام
خوب راست میگه بابا ناراحت میشه بیاید نظر بدین آبجیم ناراحت میشه میزاره میره ها منم با خودش میبره
منتظر نظراتتون هستیم ممنونم .
راستی تولدشم هست بهش تبریك میگم :()::!::()::!::()::!::()::!::():=D>
موفق باشید:icon_cool:
morteza nfa
Dec-23-2007, 15:46
خدا خیرتون بده!
طراحی فنی رو حتما بذارین!:!:
بهار خانوم والا فایلش كد هستش نمیدونم چطوری باید در اختیارتون بزارم اگر بگید حتما اینكارو براتون میكنم .
:icon_cool:;-)
منتظرم :icon_cool:
B A H A R
Dec-23-2007, 18:27
یا میتونین توی یه سایت اپلود کنین یا از قسمت "حالت پیشرفته" ،قسمت "مدیریت فایلهای پیوست" رو انتخاب کنین و اونجا اپلود کنین
ممنون
archi_arch
Dec-23-2007, 19:34
خیلی کار خوبی و شروع کردین از همتون ممنون متاسفانه من کارای زیادی پیشم نمونده که بذارم همه ی کروکیها و راندوهامو استادا برداشتن فقط یه چندتایی شون مونده برام!!!:((
راستی بچه ها میشه بگین رو هر کاری تقریبا چه قدر وقت گذاشتین؟
بهار جان کارت برام خیلی جالب بود چون هر خطی رو دوبار تکرار نکرده بودی من هر خطی میکشم تا کار تموم میشه میبینم کلی از روش رد شدم و هر خطم ضخامت زیادی پیدا میکنه!!این خیلی بده؟!
گفتی اینهارو از روی عکس کشیدی؟
B A H A R
Dec-24-2007, 00:13
خیلی کار خوبی و شروع کردین از همتون ممنون متاسفانه من کارای زیادی پیشم نمونده که بذارم همه ی کروکیها و راندوهامو استادا برداشتن فقط یه چندتایی شون مونده برام!!!:((
راستی بچه ها میشه بگین رو هر کاری تقریبا چه قدر وقت گذاشتین؟
بهار جان کارت برام خیلی جالب بود چون هر خطی رو دوبار تکرار نکرده بودی من هر خطی میکشم تا کار تموم میشه میبینم کلی از روش رد شدم و هر خطم ضخامت زیادی پیدا میکنه!!این خیلی بده؟!
گفتی اینهارو از روی عکس کشیدی؟
این مشکل شما برای من هم پیش اومده.نذاشتن خودم نگهشون دارم،توی دانشکده هم نمیدونم چه بلایی سرشون اومده
اون نوع کاری که من انجام دادم،اسکیس نبود،کروکی بود
تفاوت بین اسکیس و کروکی اینه که "هدف اسکیس نشان دادن اشیا و احجام وزوایا با سرعت و خطوط زیاد و بی دقت است. در حالیکه هدف کروکی ادراک فضا و ارتباط با محیط و مسائل انسان ساز ان است.هدف از طرح نکات فنی در کروکی،ایجاد روش و منش انسانی است"(کتاب اموزش کروکی معماری-مهندس صدیق)
درواقع ما در اسکیس حس فضا و تصور فضاییمون رو نشون میدیم در حالیکه در کروکی باید جزییات هم کشیده بشن.یعنی اگه ذهنیتی از موضوعی داشتیم باید اون روبا اسکیس نشون بدیم نه کروکی
چند تا از کارها رو در همون محل کشیدم(مسجد کبود ،تیمچه و...) و چند تا ا ز کارها رو هم از کروکی های مهندس صدیق استفاده کردم.برای تمرین خط و زاویه.
کشیدن چند خط روی هم از اصول اسکیسه.تقریبا میشه گفت که از میانگین خطوط رسم شده،خط اصلی به دست میاد!!!!!!! ولی خط در کروکی باید با دقت کشیده بشه و حتی الامکان تکرار نداشته باشه.برای همین استادمون کشیدن خط لرزان_که به عمد لرزونده شده باشه- رو پیشنهاد میکرد.چون اینجوری تسلط بر روی خط بیشتره
نمیدونم کارهای مهندس صدیق یا تعدادی از کارهای دکتر میرمیران و مهندس سیحون و... رو دیدین یا نه.کتاب"اموزش کروکی معماری"نشر خاک کاملا در این باره توضیح داده.
B A H A R
Dec-24-2007, 00:17
راستی!بیشتر به ما سر بزن
خوشحال میشیم که از اطلاعات خوبت استفاده کنیم
morteza nfa
Dec-24-2007, 01:12
یا میتونین توی یه سایت اپلود کنین یا از قسمت "حالت پیشرفته" ،قسمت "مدیریت فایلهای پیوست" رو انتخاب کنین و اونجا اپلود کنین
ممنون
:!:بسیار بسیار ممنون;-) انشاا.. سرفرصت حتما براتون میفرستم . به زودی خبرتون میكنم.:!:
:icon_cool:
archi_arch
Dec-24-2007, 11:52
این مشکل شما برای من هم پیش اومده.نذاشتن خودم نگهشون دارم،توی دانشکده هم نمیدونم چه بلایی سرشون اومده
اون نوع کاری که من انجام دادم،اسکیس نبود،کروکی بود
تفاوت بین اسکیس و کروکی اینه که "هدف اسکیس نشان دادن اشیا و احجام وزوایا با سرعت و خطوط زیاد و بی دقت است. در حالیکه هدف کروکی ادراک فضا و ارتباط با محیط و مسائل انسان ساز ان است.هدف از طرح نکات فنی در کروکی،ایجاد روش و منش انسانی است"(کتاب اموزش کروکی معماری-مهندس صدیق)
درواقع ما در اسکیس حس فضا و تصور فضاییمون رو نشون میدیم در حالیکه در کروکی باید جزییات هم کشیده بشن.یعنی اگه ذهنیتی از موضوعی داشتیم باید اون روبا اسکیس نشون بدیم نه کروکی
چند تا از کارها رو در همون محل کشیدم(مسجد کبود ،تیمچه و...) و چند تا ا ز کارها رو هم از کروکی های مهندس صدیق استفاده کردم.برای تمرین خط و زاویه.
کشیدن چند خط روی هم از اصول اسکیسه.تقریبا میشه گفت که از میانگین خطوط رسم شده،خط اصلی به دست میاد!!!!!!! ولی خط در کروکی باید با دقت کشیده بشه و حتی الامکان تکرار نداشته باشه.برای همین استادمون کشیدن خط لرزان_که به عمد لرزونده شده باشه- رو پیشنهاد میکرد.چون اینجوری تسلط بر روی خط بیشتره
نمیدونم کارهای مهندس صدیق یا تعدادی از کارهای دکتر میرمیران و مهندس سیحون و... رو دیدین یا نه.کتاب"اموزش کروکی معماری"نشر خاک کاملا در این باره توضیح داده.
مرسی از توضیح خوبت بهار جان متاسفانه اون کارهارو ندیدم ولی اینطور که فهمیدم گفتی تو همون کتاب اموزش کروکی هست درسته؟حتما کتابشو میگیرم مرسی
میدونی خطهای منم در کل یکی میشه ولی چون چندبار از روش میرم خیلی پررنگ و ضخیم میشه واسه همین نمیدونم درسته با نه!کاش الان حداقل یکی از کارهامو داشتم میذاشتم تا ایراداتمو بهم بگی بازم میگردم ببینم شاید محض رضای خدا یکیش مونده باشه!!!البته چندتا کار راندو دارم که از روی کتاب راندو کشیدیم که اونها رو حتما میذارم ولی دلم میخواست کروکی هامم بذارم.:cry:
راستی تو یکی از کارا گفتی باید ضخامت خطوط تو پرسپکتیو تغییر کنه درسته؟یعنی باید دورترها ضخیمترو پررنگتر کشیده بشه؟اخه من ضخامت کل کارو یکی میکشم ولی با سایه زدم به کارم عمق میدم
راستی!بیشتر به ما سر بزن
خوشحال میشیم که از اطلاعات خوبت استفاده کنیم
چشم بهار جان حتما.راستش با بعضی برخوردا یه کم از اینجا زده شدم ولی چشم سعی میکنم بیشتر بیام البته از نظر اطلاعات که به پای شما و بقیه ی دوستان نمیرسم ولی تا اونجایی که بلد باشم دریغ نمیکنم.
بازم ممنون:!:
archi_arch
Dec-24-2007, 12:03
[
.به نظر من بهتره كه هاشورها به صورت مورب 3‘5‘7 اجرا بشه
ا
مرسی از توضیح خوبی که رو کار معمار دادی به منم خیلی کمک کرد فقط میشه یه کم درباره ی این هاشوری که گفتی توضیح بدی؟راستش من تاحالا نشنیدم.
B A H A R
Dec-24-2007, 12:41
مرسی از توضیح خوبی که رو کار معمار دادی به منم خیلی کمک کرد فقط میشه یه کم درباره ی این هاشوری که گفتی توضیح بدی؟راستش من تاحالا نشنیدم.
فکر میکنم منظورشون تفاورت زاوویه هاشورها بوده
B A H A R
Dec-24-2007, 12:51
مرسی از توضیح خوبت بهار جان متاسفانه اون کارهارو ندیدم ولی اینطور که فهمیدم گفتی تو همون کتاب اموزش کروکی هست درسته؟حتما کتابشو میگیرم مرسی
میدونی خطهای منم در کل یکی میشه ولی چون چندبار از روش میرم خیلی پررنگ و ضخیم میشه واسه همین نمیدونم درسته با نه!کاش الان حداقل یکی از کارهامو داشتم میذاشتم تا ایراداتمو بهم بگی بازم میگردم ببینم شاید محض رضای خدا یکیش مونده باشه!!!البته چندتا کار راندو دارم که از روی کتاب راندو کشیدیم که اونها رو حتما میذارم ولی دلم میخواست کروکی هامم بذارم.:cry:
راستی تو یکی از کارا گفتی باید ضخامت خطوط تو پرسپکتیو تغییر کنه درسته؟یعنی باید دورترها ضخیمترو پررنگتر کشیده بشه؟اخه من ضخامت کل کارو یکی میکشم ولی با سایه زدم به کارم عمق میدم
چشم بهار جان حتما.راستش با بعضی برخوردا یه کم از اینجا زده شدم ولی چشم سعی میکنم بیشتر بیام البته از نظر اطلاعات که به پای شما و بقیه ی دوستان نمیرسم ولی تا اونجایی که بلد باشم دریغ نمیکنم.
بازم ممنون:!:
خواهش میکنم
سعی میکنم تصاویر و اموزشهای کتاب رو براتون بذارم(البته نمیدونم درسته یا نه.شاید نذارم بهتر باشه !نه؟؟؟)
اگه کارهات رو بذاری خیلی عالی میشه
در پرسپکتیو باید خطوط جوری رسم بشن که عمق رو القا کنه. وقتی که چشم به طور طبیعی خطوط دور رو محو و کمرنگ میبینه،بایذ ذر اسکیس هم این مسئله اعمال بشه
خوشحال میشیم اگه بازم سر بزنی
archi_arch
Dec-24-2007, 16:25
اینم کارام که قول داده بودم.همه رو از کتاب راندو در معماری کار کردیم.ممنون میشم ایرادات کارمو بگین:!::
()
()
()
archi_arch
Dec-24-2007, 16:31
راستی بهار جان درباره ی اموزشهای کتاب فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه چون کل کتابو که قرار نیست اینجا بذاری تازه منبعشم که میگی پس فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه.البته بازم هر جور خودت صلاح میدونی;-)
B A H A R
Dec-24-2007, 19:46
خیلی خیلی لطف کردی که کارهات رو گذاشتی
در کل خیلی حوب بودن
من این کتاب که میگین رو دارم.به نظرو کارهاش بیشتر به نقاشی شبیه هستن تا معماری
ولی کارتون خوب شده.خسته نباشین
کار دومتون هم خیلی تمیز و خوب در اومده.من کلا کارهای مونو کالر رو دوست دارم.بخصوص سیاه و سفید
سایتتون هم خوب شده فقط هاشور های مدادرنگی رو اگه از یک جهت بزنین بهتره.یا هاشور بزنین ،یا از نوک مدادرنگی به صورت چرخشی استفاده کنین.منظورم اینه که نوک مداد رو روی کاغذ نکشین ،بلکه اون رو بچرخونین و فرم گرد در بیارین.
فکر میکنم این فرم رو در همون کتاب تکنیکهای راندو توضیح داده.
درمورد کتاب هم به این دلیل میگم درستنیست بذارم ،چون کتاب با قیمت تقریبا مناسب در بازار موجود هست و مهندس صدیق هم حق استادی به گردنم دارن!،فکر کنم کتاب رو بخرین بهتره
نمیدونم،شاید هم گذاشتم!چون فکر میکنم کتاب دیگه چاپ نمیشه و بعضی از بچه ها هم دسترسی به کتابفروشیهای خوب ندارن.
تا ببینم چی میشه
مرسی
B A H A R
Dec-24-2007, 19:47
راستی معمار جان!فکر کنم بهتره اسم این تاپیک رو به "آؤشیو کارهای معماری " یا هر چیز دیگه ای تغییر بدیم."موزه " زیاد مناسب اینجا نیست!
نظرت چیه؟
archi_arch
Dec-24-2007, 19:58
مرسی از توضیحت بهار جان
درمورد کتاب هم به این دلیل میگم درستنیست بذارم ،چون کتاب با قیمت تقریبا مناسب در بازار موجود هست و مهندس صدیق هم حق استادی به گردنم دارن!،فکر کنم کتاب رو بخرین بهتره
تو خریدنش که شکی نیست منم میخرمش و گفت قرار نیست همه اشو اینجا بذاریم که از نظر کپی رایت مشکل پیدا کنه یه قسمتیش ولی من بیشتر واسه این گفتم اینجا باشه خوبه که میشه روش بحث کرد و اگه توش سوالی باشه بپرسیم و جواب بدیم
بازم من اصراری ندارم اگه میبینی بازم کار درستی نیست من حرفی ندارم
B A H A R
Dec-24-2007, 23:33
مرسی از توضیحت بهار جان
تو خریدنش که شکی نیست منم میخرمش و گفت قرار نیست همه اشو اینجا بذاریم که از نظر کپی رایت مشکل پیدا کنه یه قسمتیش ولی من بیشتر واسه این گفتم اینجا باشه خوبه که میشه روش بحث کرد و اگه توش سوالی باشه بپرسیم و جواب بدیم
بازم من اصراری ندارم اگه میبینی بازم کار درستی نیست من حرفی ندارم
اینم حرفیه!
سعی میکنم از فردا قسمت به قسمت بذارم
فقط پیشاپیش عذرخواهی میکنم چون اسکنر ندارم و باید از صفحاتش عکس بگیرم
اینم یكی دیگه از ماكتای من.
البته یه مدت خاك خورده و بعد ازش عكس گرفتم.
این ماكت یك درمانگاهه و در منطقه گرم و مرطوب قرار داره.
('')
('')
این دو تا گلخانه های درمانگاه هستن
('')
('')
دیواره های آبی رنگ در ضلع جنوبی ساختمان اما كمی مایل به شرق برای جلوگیری از تابش شدید نور خورشید و ایجاد سایه و ایجاد هوای مطبوع و در عین حال عبور هوا از مییان این دیوارها ممكن شد.
('')
این دو عكسم نماهایی كلی از ماكته.
('')
موفق باشید.
خیلی جالبه واقعا منو یاد دوران بچگی ام انداختی. یادمه عمارت سردرباغ ملی رو میساختم و داخلش چراغ گذاشتم و روی میزم قرار دادم.خیلی ماکت تقریبا بزرگی بود.
عکس این سردر اینه:
خیلی جالبه واقعا منو یاد دوران بچگی ام انداختی. یادمه عمارت سردرباغ ملی رو میساختم و داخلش چراغ گذاشتم و روی میزم قرار دادم.خیلی ماکت تقریبا بزرگی بود.
عکس این سردر اینه:
=D>
شما واقعا این ماكت رو ساختید؟:-? اون هم در بچگی؟
خوش به حالتون آخه ما كه وقتی بخوایم یه ماكت بسازیم 3-4 روز پشت سر هم خواب و خوراك نداریم ...
آخرشم چی از كار در آد معلوم نیست.
archi_arch
Jan-02-2008, 20:52
بچه ها یعنی واقعا هیچ کس دیگه نظری روی کار من نداره؟!:?
معمار جون میبینی بهت میگم هیچ کس اینجا منو دوست نداره!:cry:
اینم کارام که قول داده بودم.همه رو از کتاب راندو در معماری کار کردیم.ممنون میشم ایرادات کارمو بگین
()
()
()
سلام ارچی جونم خوبی
کی این جا تحویلت نگرفته بگو خودم اش کنم (یعنی به حامد بگم بنش کنه )
در باره کارات هم باید بگم که خیلی خوب شده
نسبت به کارای قبلی که ازت دیده بودم پیشرفت خیلی خوبی داشتی ایول
فقط چون من در این زمینه خیلی وارد نیستم از بقیه بچه ها می خوام که بیان و ایراد های احتمالی کار رو بگن تا از نکته های ریز موجود اطلاع پیدا کنیم
ممنونم ارچی جونم که کارت رو گذاشتی
مشكلی نداشت و خیلی جالب بود...
سلام ارچی جان
به نظر من دو تا كار اول بهتر از كار آخری شده.
علتش رو نمیدونم...
شاید از تركیب رنگی باشه كه استفاده كردی.
شاید هم چون از سفیدی كاغذ استفاده نشده. یابه خاطر اینكه زیادی مرتبه
ولی 2 تا كار اولت واقعا خوب شده
archi_arch
Jan-20-2008, 21:22
سلام ارچی جان
به نظر من دو تا كار اول بهتر از كار آخری شده.
علتش رو نمیدونم...
شاید از تركیب رنگی باشه كه استفاده كردی.
شاید هم چون از سفیدی كاغذ استفاده نشده. یابه خاطر اینكه زیادی مرتبه
ولی 2 تا كار اولت واقعا خوب شده
مرسی بچه ها که نظر دادین.:arrow::!:
پری جان اون اخریه یه مشکلی که داره اینه که سایه هاش باید از یه جهت باشه یعنی نور رو از یه جهت بگیرم ولی من مثلا تو کشیدن ابش اینو زیاد رعایت نکردم.
قبل از اینه سایت هک بشه یکی یه کار قشنگی کرد متاسفانه یادم نیست کی بود ولی همین کار از کتاب راندو در معماری رو عکسشو گرفت و اینجا گذاشت اونجا ایرادات کارم خوب معلوم میشد وهمه بهتر میتونستن استفاده کنن ویاد بگیرن اون این نظر رو رو کارم داد و وقتی گفت یادم اومد استادمم این ایراد و از کارم گرفته بود.;-)
morteza nfa
Jan-21-2008, 18:35
مرسی بچه ها که نظر دادین.:arrow::!:
پری جان اون اخریه یه مشکلی که داره اینه که سایه هاش باید از یه جهت باشه یعنی نور رو از یه جهت بگیرم ولی من مثلا تو کشیدن ابش اینو زیاد رعایت نکردم.
قبل از اینه سایت هک بشه یکی یه کار قشنگی کرد متاسفانه یادم نیست کی بود ولی همین کار از کتاب راندو در معماری رو عکسشو گرفت و اینجا گذاشت اونجا ایرادات کارم خوب معلوم میشد وهمه بهتر میتونستن استفاده کنن ویاد بگیرن اون این نظر رو رو کارم داد و وقتی گفت یادم اومد استادمم این ایراد و از کارم گرفته بود.;-)
فكر میكنم m_nfa بوده ازش بخوای دوباره میزاره من خودمم بهش میگم.:!:
B A H A R
Jan-22-2008, 18:15
تصاویر کتاب راندو در معماری
ارچی عزیز از روی این تصاویر کار کرده بودن
B A H A R
Jan-22-2008, 18:21
[
archi_arch
Jan-22-2008, 19:46
مرسی بهار جان اینطوری بهتر میشه نظر داد.:arrow:
بچه ها من یه کار میذارم ایده اش هم از خودمه
طراحی یه پله.
فقط ارائه اش زیاد خوب نیس.
B A H A R
Jan-27-2008, 18:56
کار خوبی شده پری جان
فقط کاش یه فکری هم برای نرده پله ها میکردی که هم نمای کار رو نگیره و با اون همخوانی داشته اشه و هم از نظر امنیتی مشکلی پیش نیاد
کارت ایده جالبی داشت
همیشه از این کارا بکن;)
archi_arch
Jan-27-2008, 23:27
بچه ها من یه کار میذارم ایده اش هم از خودمه
طراحی یه پله.
فقط ارائه اش زیاد خوب نیس.
پری جان به نظر منم ایده ات خیلی خوبه من که خوشم اومد ;-)
فقط مشکلش همون ارائه است که اونم اگه فقط مصالحتو عوض میکردی کلی فرق میکرد مثلا به جای یونولیت از فوم خارجی استفاده میکردی یا مقوا ماکت و...
نرده هارو هم اگه یه کم بهش میرسیدی دیگه عالی میشد;-)
ممنون از نظراتتون.
آخه بیشتر هم ایده اهمیت داشت.
این ماکت 2 تا اشکال داره.
1 - یه ساله داره خاک می خوره.
2 -از ایده تا ساخت نصف روزه تموم شد.
کاش یه فکری هم برای نرده پله ها میکردی
من می خواستم ستون هایی که از سقف به پله متصل شده کار نرده رو هم انجام بده.
archi_arch
Jan-28-2008, 01:05
خوب درسته ولی راستش به نظرم اگه حداقل ستونهای اخری رو که خیلی ارتفاع زیادی داره از پایین به زمین متصل میکردی خیلی بهتر بود.اخه اینجوری یه حالتی مثل میله های زندان شده یعنی حداقل من یه همچین حسی بهم دست داد.
ولی واقعا ایده ات جالب بود;-)
خوب درسته ولی راستش به نظرم اگه حداقل ستونهای اخری رو که خیلی ارتفاع زیادی داره از پایین به زمین متصل میکردی خیلی بهتر بود.اخه اینجوری یه حالتی مثل میله های زندان شده یعنی حداقل من یه همچین حسی بهم دست داد.
ولی واقعا ایده ات جالب بود;-)
ممنون ارچی جونم
ولی این جوری حس سبک بودن رو القا میکنه .
درسته؟
تازه
این پله جمع هم میشه.
به سمت بالا.
تعدادش هم این قدر زیاد نیس که.
B A H A R
Jan-28-2008, 06:34
درسته ولی نرده بیشتر برای حفاظته تا زیبایی. فاصله بین نرده ها باید به اندازه ای باشه که خطری پیش نیاد.ولی با این طرحی که شما دادین این اتفاق نمیفته
شاید اگه بین دوتا ستونی که از سقف اویزون شده ، از یک ماده شفاف -مثلا شیشه یا پلاکسی- حفاظ میذاشتی خیلی بهتر میشد.اینجوری هم سبک بودن و حس معلق بودن کارت حفظ میشد- که مزیت خیلی خوبیه- و هم امنیت رعایت میشد
به هر حال همونطور که خودت گفتی اصل کار ایده بوده و اینها جزییات محسوب میشه
کار خوبی بود
ممنون که کارت رو گذاشتی
سلام.
archi_arch عزیز
میبخشید من چون خیلی دیر به دیر به سایت سر میزنم متوجه نشدم كه شما اون راندو می خواین.
ولی امروز كه امدم براتون می زارمش.
موفق باشید.
()
archi_arch جان
یك نمونه هم برات راندو درخت می زارم با ماژیك.
درختایی كه شما راندو كردی فكر كنم با پاستل و مداد رنگی باشه در صورتی كه برای درختای توی عكس از ماژیك استفاده شده.
همون طور كه می دونی راندو با هر وسیله ای یك روش مربوط به خودش رو داره.
موفق باشی.
()
archi_arch
Jan-29-2008, 03:46
مرسی مریم جان :()::!:
سلام.
پلان راندو شده ماكت اون درمانگاهی كه قبلا ماكتشو گذاشتمبراتون میذارم.
ممنون می شم نظر بدین.
('')
موفق باشید.
اینم پرسپكتیو و طرح پایانی یك دانشكده هنركه خودم طراحی كردم.
نظر یادتون نره.
مرسی.
('')
اینم دوتا شیت از كار طراحی 4 منه..مركز درمانی....پلاناشو گذاشتم....
()
()
اینم دوتا شیت از كار طراحی 4 منه..مركز درمانی....پلاناشو گذاشتم....
()
()
امییییییییییر
نکن این کارا رو
آدم از زندگی نا امید میشه...:((
اینم طرحه 3..خانه سینمای جوان..چند تا از شیتاس...این دوتا كار كه گذاشتم...طرح 3 و 4 ..اول 3 بعدی 4...دو تا كار اوله منن با ارائه كامپیوتری
()
()
()
()
آقای dxaxb خیلی پرزانتتون زیباس .
بهتون تبریك میگم.
میشه توضیح بدین چه جوری كار كردین؟
موفق باشید.
سلام...
ارایه کامپیوتری با max & photo shop ..اگه چیزه خاصی مد نظرتونه بپرسین تا جواب بدم...
تشكر از لطف شما
امیـــــــر
واقعا عالی شده ممنونم
منتظر كارای بعدی شما هم هستیم
عيلامستان
Mar-16-2008, 08:42
من از دوستان یه سوال دارم.
اینكه راه دیگه ای برای نشون دادن پروژه ها نیست؟
اگر به صورت فایل اتو كد باسه چی؟
my_heart_castle
Apr-14-2008, 10:32
jesarat nabashe vali hala ke goftin nazar bede be nazare man khathato ba tars mikeshi, yekam larzesh dare vali be nazaram bazam khili khooban,age tunestam karamo mifrestam;)
my_heart_castle
Apr-14-2008, 10:39
jenabe dxaxb in tarha male khodete???? eskisat az fazaye dakheli ba 3D e???? khili ghashange ey val...
mery_nanas
May-16-2008, 23:16
سلام
كاراتون خیلی قشنگه و این ایده كه همه كاراشونو به نمایش بزارن و نقد بشه خیلی عالی و سازنده هستش
امیدوارام این ایده ها همیشه و همه جا باشه
اینم 1 ماكت هستش كه ساختم البته ماكت سازیم خیلی خوب نیست
بخصوص در زمینه رنگ ماكت .
خوشحال می شم كه ایراداتش رو بگین و در مورد نكته های رنگی ماكت رهنماییم كنید
:arrow:
:|
aref_fld
May-20-2008, 23:20
این کار بیان 2 است1376
ghooghool
Jun-06-2008, 11:28
اینم طرحه 3..خانه سینمای جوان..چند تا از شیتاس...این دوتا كار كه گذاشتم...طرح 3 و 4 ..اول 3 بعدی 4...دو تا كار اوله منن با ارائه كامپیوتری
()
()
()
()
ببخشید من زیاد اینترنت و اینا بلد نیستم اما کارهای شما فیلتر شدس
morteza nfa
Jun-06-2008, 22:35
این کار بیان 2 است1376
عارف جان سلام داداش خوبی :!:
خیلی خوشحالم که کارتو گذاشتی=D>
عاف جان ببخشید اگر انقدر رک اشکالات کارتو گفتم این تاپیک برای همینه که ما ایرادات خودمونو رفع کنیم و نباید بهمون بر بخوره روزی میرسه که شما هم ایراد و مشکل بچه های ترم جدید خودتونو میگیرید
اول بگو بینم ترم چندی هنرستانی هستی یا رشتت ریاضیه؟
خوب
راجب کارت باید بگم که :
1- پرسپکتیو ترسیمیت به فرم نما و پلان ترسیمیت نمیخوره
2- بصورت بسیار بدی راندو کردی که از ارزش کارت و طراحیت کم کرده
3- نمایی که ترسیم کردی سمت چپ یه کنسول یا بلکن کشیدی که تو پلان دیده نمیشه
4- اینجور که از ارتفاع پنجره های سرویس مشخص هست باید تغیر ارتفاع در داخل بنا با پله داشته باشی که من پله ای در داخل پلان نمیبینم
5- در نقشه جهت جغرافیایی رو مشخص نکردی
6- اگر طبق پلان نما رو ترسیم کنی متوجه میشه که یکی از پنجره های پشت اون دیوار فرمیکی که نمیدونم دلیل طراحیش چی بوده مشخص میشه پس نمای ترسیمیتم ایراد داره
7- اما پلان باید بگم فرم جالبیه و منطقه کاری خوصوی و عمومی خوب از هم جدا شدند
یا علی :!:
التماس دعا:!:
aliyekta
Jun-10-2008, 11:54
مجتمع اداری تجاری پارس تهران خیابان معلم
از دوستان صاحب نظر خواهشمندم نظرشون رو در خصوص
این پروژه عنوان کنند .
()
آقا امير دستتون درد نكنه ولي عكس هاي كاراتون واسه من باز نشد:cry:
kindboy121
Jun-13-2008, 13:24
کارهاتون خیلی خوبه
من میتونم اینجا فقط کارهای سه بعدی توسط نرم افزار قوی مایا انجام بدم اگر خواستید در خدمتم علی اکبر جهانبخشی
morteza nfa
Jun-13-2008, 20:12
مجتمع اداری تجاری پارس تهران خیابان معلم
از دوستان صاحب نظر خواهشمندم نظرشون رو در خصوص
این پروژه عنوان کنند .
()
aliyekta جان سلام
ابتدا خوش آمد میگم بهت
کاری که گذاشتی برای خودته میشه لطف کنی پلان هم ازش بزاری
فرم و نمای با بنظر من عالی کارشده
یه جورایی هسودیم شد به دسو فکرت
تبریک میگم:!:
سلام بچه ها من یه نقشه هنرستان معماری لازم دارم کسی نقشه داره
aliyekta
Jun-14-2008, 16:51
aliyekta جان سلام
ابتدا خوش آمد میگم بهت
کاری که گذاشتی برای خودته میشه لطف کنی پلان هم ازش بزاری
فرم و نمای با بنظر من عالی کارشده
یه جورایی هسودیم شد به دسو فکرت
تبریک میگم:!:
با سلام
شما به من خیلی لطف دارید که اینقدر از اینکار تعریف کردید .
بیشتر دوست داشتم ایرادهاشو بگید .
پلانش هنوز کامل نشده ولی سمت راست بخش تجاریه در پنج طبقه که وسطش هم فضای خالی با سقف
شیشه ایه . و سمت چپ ساختمان مرتفع اداریه که حجمش به سمت خیابان اصلی پیچیده .
راستش اینو کشیدم ولی جرات نکردم به کارفرما نشون بدم . چون یه مقدار از نظر اجرائی توی ایران ضعیف هستیم
برای همین دنبال ساده کردنش هستم .
aliyekta
Jun-14-2008, 16:54
کارهاتون خیلی خوبه
من میتونم اینجا فقط کارهای سه بعدی توسط نرم افزار قوی مایا انجام بدم اگر خواستید در خدمتم علی اکبر جهانبخشی
دوست عزیز خوشحال میشم اگه بتونیم با هم همکاری کنیم . من هم به مایا خیلی علاقه دارم . اگه ممکنه توی پست خصوصی برام ارسال کنید که در مایا با چه برنامه ای رندر میگیرد ؟( render engain )
morteza nfa
Jun-14-2008, 22:22
با سلام
شما به من خیلی لطف دارید که اینقدر از اینکار تعریف کردید .
بیشتر دوست داشتم ایرادهاشو بگید .
پلانش هنوز کامل نشده ولی سمت راست بخش تجاریه در پنج طبقه که وسطش هم فضای خالی با سقف
شیشه ایه . و سمت چپ ساختمان مرتفع اداریه که حجمش به سمت خیابان اصلی پیچیده .
راستش اینو کشیدم ولی جرات نکردم به کارفرما نشون بدم . چون یه مقدار از نظر اجرائی توی ایران ضعیف هستیم
برای همین دنبال ساده کردنش هستم .
نه داداش چرا؟ میدونم که میشه ولی یه مقدار هزینه بالا میره
در مورد ایراد والا من نظرمو در حد خودم گفتم:oops:
اما اگر پلان بود خیلی بهتر میتونستم تجسم از فضا ها داشته باشم و بهت هم فکری بدم
اما با کاری که کردی اگر کارفرما بودم حتما می ساختمش
ولی ببر نشونش بده
حیفه بخدا
موفق باشی داداش
منتظر پلان زیبات هستیم
سلام
كار خيلي زيبايي =d>
تبريك ميگم بهتون
كاشكي بيشتر توضيح ميدادين
از نوع سازه طرحتون بگيد
اين حجمي كه سمت چپ كارتون هست توي ارتفاع قرار گرفته
ايستايي اين فضا به چه صورتي ؟
كاربري فضا چيه؟
بازم دستتون درد نكنه=d>
aliyekta
Jun-18-2008, 09:20
با سلام
سازه اینکار از نوع اسکلت فلزیه .
حجمی که سمت شرقی کار قرار داره بخش اداریه و پیچش این حجم به خاطر اینه که محله های سمت جنوب کار از نظر شهر سازی
یه منطقه مسکونیه ولی بخش شمالی اداریه . به خاطر همین بخش اداری با یه پیچش به سمت شمال رو کرده . ضمن اینکه با
این حرکت فرم ساده مکعب انرژی و تحرک بیشتری میگیره .
سازه این بخش در اصل یه مکعب ساده و بسیار مستحکمه که بخشهای پیچیده شده همگی روی اون کنسول میشن .
aref_fld
Jun-24-2008, 10:49
مرتضی جان از اینکه اشکالات من رو گرفتی ممنون هستم این کار اول من توی راندو با ماژیک هست . پلان این کار مال بیژن شافعی هست و مجله معمار این پلان و نما رو گرفتم ضمنا رشته من ریاضی هست تازه این رو هم بگم که ما اولین گروه معماری توی دانشکده مون هستیم و پیش مرگ تمام کساییکه قرار امسال وسال های بهد توی دانشگاه ما معماری بخونند.مابزرگتر توی دانشکده مون نداریم.:((
aref_fld
Jul-08-2008, 17:52
این پروژه کارگاه مصالح و ساخت من که موضوعش موزه گوگنهایم هست.
1564
ین پروژه کارگاه مصالح و ساخت من که موضوعش موزه گوگنهایم هست.
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید نام: Ar 78.jpg بازدید: 0 اندازه: 207.4 کیلوبایت شناسه: 1564
سلام !
کارت خیلی قشنگ شده.
تبریک میگم
میشه بپرسم از چیزی واسه ساختن ماکتت استفاده کردی؟
soheil masti
Aug-28-2008, 16:30
salam man nemikham irad begiram ama too in kara age roo asemoon bishtar kar mishod 100dar100 kar khodesho behtar neshoon midad:!:
moein.fire
Oct-05-2008, 03:53
ماکت Performing Arts Centre همون کار معروف زاها حدید
این یه سری عکس از ماکت Performing Arts Centre که خودم درست کردم برای درس بیان 2.
من وقتی اینو درست میکردم یاد حرف استادم می فتادم که می گفت تو اصلا نمی تونی اینو درست کنی و تو دل خودم می گفتم عجب **** ***** چون بعضی اوقات حتی فکر کردن به حجمش خیلی سخت بود چه برسه به ساختنش تاکه بالاخره درست کردم .من یه ماه واسه ساختنش وقت گذاشتم .دوستان درباره ی ماکتم نظر بدین حتما.اینم وبلاگم توش عکسهای بیشتری هست memari-biato.blogspot.com ()
خيلي خيلي خيلي خيلي ...... عالي شده ... كفم بريد :دي
ايول .. با چي درست كردي ...
راستي ما بيان 2 اصلا ماكت سازي نداشتيم ... امممممم ... همش كار با رنگ بود ...!!! ...
B A H A R
Oct-05-2008, 09:36
کارت واقعا عالی شده
اصلا مث کارای بیان 2 نیست!سطحش حیلی بالاتره
هر چند که ما هم بیان 2 ماکت نداشتیم!
کار خیلی متفاوتی رو برای ماکت سازی انتخاب کردین و نتیجه ش هم خیلی خوب شده
خسته نباشید
اگه با متریالهای دیگه هم ماکت ساختین ، عکسشون رو بد=ذارین
ممنون
moein.fire
Oct-05-2008, 13:29
ما تو کلاس مون کار با رنگم داشتیم ولی همان طور که میدونید همه چی دست استاد و ایشون گفتن کار پایان ترم یه ماکتم بسازیم.
من اینو با مقوا ماکت و روکش و شیشه هاشو با پلکسی ساختم.
morteza nfa
Nov-03-2008, 22:53
بابا تو دیگه کی هستی
دمت گرم روی مارو سفید کردی
با چه دستگاهی اینو ساختی و با چی چون زاحا اینا (متوجه میشیکه بچه های دانشگاه زاحا جونو میگم):lol:
اونا با کامپیوتر طراحی میکنند بعد میدن به دستگاه خودش اینو در میاره نمیشینن یه ماه پاش ماکت بسازن اونم یه ماکت ازمایشی
به هر حال خیلی زیبا شده امیدوارم نمره خوبیم گرفته باشی مهندس
برامون بیشتر توضیح بده لطفا
aref_fld
Nov-14-2008, 11:42
ای کاش از مراحل ساخت ماکتت عکس می گرفتی.خسته نباشی
shovalyeh
Aug-29-2009, 12:43
سلام بچه ها
من یه معمار تازه وارد تو این سایتم البته نمیشه گفت هم معار
خیلی کاراتون قشنگ و پرمایه بود . واقعا از اینکه در کنار شما دانشجویان عزیز هستم افتخار می کنم .
ولی یکم از هاشورهای کاراتون دلخور شدم
تو یک کتابی از نوشته های رامبراند نوشته بود :
" برای جان دادن به یک شی کافی است هاشور را درک کرده باشی "
نظم و ترتیب هاشور در یک کار خیلی مهمه من خودم روی این موضوع خیلی کار می کنم
نظری که حامد خان هم دادم قابل تحسینه واقعا تو هاشور محدودیت وجود نداره سلیقه طرف ملاکه
امیدوارم جسارت نکرده باشم . موفق باشید
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخر زیر باران می ایستند .
آسمانی باشید .
DesigneR
Aug-30-2009, 14:08
سلام.
راستش من فکر کردم چند تا از visual designهای مقدمات 2 رو بزارم.y:1y:1y:1y:1y:1
[
y:1y:1
elmira .arch
Sep-27-2009, 09:47
سلام اینا یه سری از کارای بیان 2 هست که خودم انجام دادم امید وارم در حد این سایت باشه .
maryam_shafiee1
Dec-26-2009, 21:09
این کار ترم 2 منه.پاییز84
اولین تصویر،اولین کرووکی منه.تیمچه مظفریه تبریز
خطوط پایین کار رو خیلی بد ول کردم!اولین کار بود دیگه!هوا هم به شدت سرد!!
دومین کار،مسجد کبود تبریز
ایراد عمده کارم خالی بودن صفحه ست و فرم درختها.ولی زیر برف نشسته بودم و نمیتونستم بیشتر روش کار کنم!
سومین کار،مسجد صاحب الامر تبریز
این دومین اکروکی منه. هنوز بلد نبودم درخت و پرسوناژو ... بذارم و صفحه رو پر کنم!
سلام کارانون خیلی عالی بوده ولی عمق رو اصلا نشون ندادین و تیرگی و روشنی خطوط هم.
fireboy_tnt
Mar-11-2010, 01:38
خيلي زشت شده با استفاده از رنگهاي زياد جعبه مداد رنگي درست كردي سعي كن توي يك خانواده رنگ كاركني دليل نداره همه چيز هم رنگ واقعي اون باشه
Miss_Sare
Mar-14-2010, 17:14
سلام دوستان.
می دونم کارم پر از ایراده .واسه همین میذارم اینجا تا شما ایرادهامو بگین.
مرسی!
دمت گرم معمار کارات خیلی خوب بود میتونم بپرسم واسه کدوم دانشگاهی؟
moein.fireدمت گرم بابا ماکتت خیلی خوب شده فقط سه تا سوال دارم اول اینکه طرحش رو از رو چی برداشتی؟دوم اینکه از چه متریالی استفاده کردی؟سومی هم اینکه این کار رو تو ترم چندم انجام دادی؟
با سلام مجدد
منم با اینکه میدونم که کارام خالی از ایراد نیست چون زیاد بود فقط 3تا پرسپکتیو میذارم به هر حال کارای ترم اولیه دیگه به این امید که ارزش نظرهای نقادانه ی شما عزیزان رو داشته باشه.
آنگاه که نت های موسیقی غرق در سکوت اند و قلبها و قلمها از تپیدن و نوشتن باز می مانند معماری آغاز می شود .
بهار جان کارات خیلی خوب بود خصوصا از این لحاظ که برگه هات خیلی تمیز شده چطور برگه ت اینهمه تمیز میمونه؟پاکن میزنی؟
آنگاه که نت های موسیقی غرق در سکوت اند و قلبها و قلمها از تپیدن و نوشتن باز می مانند معماری آغاز می شود.
عزیز نمی دونم چرا عکسات باز نمیشه و گرنه من که به شخصه خیلی خوشحال میشم بتونم کاراتو ببینم.
راستی بچه ها من برای کار ماکتم که دوتا کار حجمی شبیه به ساختمون های تجاریه نیاز به دو تا ترکیب رنگ خوب دارم کسی اطلاعاتی در این زمینه داره؟خوشحال میشم اگه بتونم از نظراتتون تو کارام استفاده کنم.(البته برای هر ماکتم نیاز به دوتا رنگ دارم.)
آنگاه که نت های موسیقی غرق در سکوت اند و قلبها و قلمها از تپیدن و نوشتن باز می مانند معماری آغاز می شود.
Miss_Sare
Mar-18-2010, 21:01
چرا ایرادای کارمو نگرفتین؟)):
vBulletin v3.8.2, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.