PDA

مشاهده نسخه کامل : درخواست همکاری از بچه های معماری

B A H A R
Nov-22-2007, 13:52
به نظر شما برای بهبود بخشیدن و گسترش فروم معماری چه کاری باید انجام بشه؟
(این موضوع رو خانم معمار مطرح کرده بودن که متاسفانه تاپیکشون پاک شد)

B A H A R
Nov-23-2007, 21:33
از همکاری همتون ممنونم!
یعنی هیچکس نظری نداره؟؟؟؟؟

B E H N A M
Nov-23-2007, 23:08
سلام .

این موضوع رو خانم معمار مطرح کرده بودن که متاسفانه تاپیکشون پاک شد

احتمالا این تاپیك با ریستور كردن همزمان شده بوده كه متاسفانه پستها و تاپیكهایی كه در اون زمان ایجاد شده بودند از بین رفتند . كه پستهای خود من هم از این آسیب در امان نموند .

از شما هم كه پیگیر این تاپیك بودین و دوباره تاپیك را ایجاد كردین تشكر می كنم .
امیدوارم دوستانی كه در زمینه معماری سر رشته ای دارند نظراتشون و برای توسعه این بخش بدن و این بخش بیش از پیش پیشرفت كنه .
با تشكر

B A H A R
Nov-24-2007, 23:42
خب مث اینکه هیچ کس نظری نداره!
خودم شروع کنم؟؟

به نظرتون چه طوره که هر هفته یه موضوع معماری رو مطرح کنیم و در موردش بحث کنیم؟
موضوع میتونه یه معمار خااص،یه بنای شاخص،یه سبک خاص یا ... باشه

اینجوری هم میتونیم از نظرات هم استفاده کنیم وو هم اشکالات کارمون رو بفهمیم

همونطوری که همه مون میدونیم معماری رشته ایه که باید و باید و باید بحث و تبادل نظر داشته باشه
حالا این بحث هر کجا و در هر موضوع مرتبطی که میخواد باشه
نمیدونم چرا بچه های ما عادت کردن هر چی که استاد میگه گوش بدن،انتقاد پذیر نیستن و حاضر هم نیستن در مورد یه موضوع کاری نظر بدن.

فکر میکنم وقتی کار (مثلا) میرمیران رو میبینیم باید به دید انتقادی بهش نگاه کنیم.اینجوری هم نقاط قوتش خوب به چشممون میاد هم اشکالاتش .و میتونیم راهکار ارائه بدیم و خودمون تکرارش نکنیم
منظورم این نیست که من دانشجو از میرمیران بیشتر میفهمم و بهتر کار میکنم ،اصلا!میگم که من اگه به کار استاد خوب نگاه کنم ،خوب ازش یاد میگیرم

خیلی از ما توی مسائل تئوریک ضعف داریم.دیکانستراکشن کار میکنیم ولی فلسفه ش رو نمیدونیم.حتی چند تا کار دیکانستراکشن خوب رو هم با دقت نگاه نکردیم.
یا مثلا از کار اندو تقلید میکنیم بدون اینکه بفهمیم اون بازشوهای خاصش "چرا "اینجورین

هدف من از پیشنهادم این بود که بتونیم هم نظرات همدیگه رو تحمل کنیم هم دید بازتری نسبت به موضوعات پیدا کنیم
تا نظر شما چی باشه

B A H A R
Nov-25-2007, 00:23
ببخشید که این چند خط کوچولو رو چند قسمت کردم
نتونستم با هم بفرستم

منتظر نظراتتون هستم

H A M E D
Nov-26-2007, 12:54
ببخشید که این چند خط کوچولو رو چند قسمت کردم
نتونستم با هم بفرستم

منتظر نظراتتون هستم

سلام
پستهاتون رو با هم ادغام کردم.

--------------

دوستان معماری ماشاالله تو این انجمن زیاد هستن پس چرا هیچکی هیچ نظری نمی ده؟
دوستان هر نظری دارین مطرح کنین مطمئنا استفاده می شه
مرسی

Architect
Nov-26-2007, 20:59
خانم بهار و همكاران دیگر بخش معماری, ضمن تشكر از تاپیك خوبتون خواستم بگم ایده و كاری كه خوب و عالیه كه دیگه برای اجرای اون نیاز به سوال كردن نیست مطمئنا بحث كردن پیرامون موضوعی خاص در طول هفته برای همه ی دانشجوها اعم از معماری و غیر معماری مفید و جالب خواهد بود.

در ضمن خیلی خوب می شه اگه یه بخشی را راه بندازین كه توی اون بزرگترای این رشته سوال های بچه های تازه وارد و یا سال پایینی ها را در ضمینه های مختلف بدن ( و یا حتی برعكس) و آنها را راهنمایی كرده و دانشجویان معماری تجربه های باارزش خودشونو در اختیار یك دیگه بزارن. بالاخره آدم عاقل از اشتباهاتش تجربه میگیره اما آدم عاقل تر از اشتباهات دیگران تجربه كسب می كنه و اون اشتباه را خودش مرتكب نمیشه. توی این رشته هم جا برای اشتباه و خطا و برای كسب تجربه زیاده و بچه ها می تونن تجربه های با ارزششون را در اختیار هم بزارن. یا در مورد مسائل مختلف اعم از ساخت ماكت, طراحی و اسكیس زدن, رسم نقشه ها و ... هم دیگه را راهنمایی كرده و به سوالات هم جواب بدن.

خیلی ممنون...

B A H A R
Nov-27-2007, 02:07
چه عجب!بالاخره یکی ما رو تحویل گرفت!!!!!!!!

حرفی که من زدم در حد ایده شاید خوب باشه ولی تداوم و موفقیتش به همکاری بچه ها بستگی داره.اینکه یه موضوع مطرح بشه و کسی نظری در موردش نده اصلا فایده نداره.میخواستم از همراهی بچه ها مطمئن بشم که نشدم!!!!
ممنون که توجه کردید و نظر دادین.پیشنهادتون هم خیلی عالیه.
مرسی

معمار
Nov-27-2007, 07:00
خیلی پیشنهاد خوبیه
من که کاملا موافقم
بهار جان شما شروع کن ما هم کمکت می کنیم و در بحث ها شرکت می کنیم
با شروع این کار شاهد مشارکت بچه ها هم خواهیم بود
مطمئن باش نتیجه + می گیری

B A H A R
Nov-27-2007, 18:15
امیدوارم!
خب موضوعات پیشنهادی شما چیه؟
در چه زمینه ای باشه؟
تئوری،کارهای یک معمار خاص،ساختمان معروف یا.....؟
منتظرم!

حميد
Nov-27-2007, 18:27
من فكر كنم اگه یجوری باشه كه بچه های معماری بتونند از سایت ایده ببگیرند و همچنین در كارهای طراحی و ماكت و این چنین در سها بتونند تو سایت با بچه های معماری مشورت كنند از تجربیات اونا استفاده كنند تا كاری رو كه به استاد ارائه میدن عیبی نداشته باشه خیلی خوب میشه

معمار
Nov-27-2007, 20:56
امیدوارم!
خب موضوعات پیشنهادی شما چیه؟
در چه زمینه ای باشه؟
تئوری،کارهای یک معمار خاص،ساختمان معروف یا.....؟
منتظرم!

فکر کنم اگه هر هفته موضوعاتمون را چند دسته بکنیم هم خوب باشه مثلا کار یه معمار رو نقد کنیم با یه تاپیک جدا برای نقد یه ساختمان این جوری تنوع بیشتر هم میشه
یا این که هر هفته روی یکی از این موضوعات با یه موضوع خاص خودش بحث کنیم
نظر بقیه چیه؟

معمار
Nov-27-2007, 20:58
من فكر كنم اگه یجوری باشه كه بچه های معماری بتونند از سایت ایده ببگیرند و همچنین در كارهای طراحی و ماكت و این چنین در سها بتونند تو سایت با بچه های معماری مشورت كنند از تجربیات اونا استفاده كنند تا كاری رو كه به استاد ارائه میدن عیبی نداشته باشه خیلی خوب میشه

اینم یه فکر خوبیه
می تونیم از این به بعد کارامونو تو یه تاپیک بگذاریم و موضوع کار و شرایطش را بنویسیم همراه با کار هایی که کردیم و بشینیم روی کار های همدیگه هم نظر بدیم
یه جورایی یه کرکسیون قبل از استاد پیش هم بکنیم تا ایرادات کار به حداقل برسه و ذهنمون هم بازتر بشه
مرسی حمید جان
جالب بود

B A H A R
Nov-27-2007, 23:44
مرسی از پیشنهادهاتون
خانم معمار که اولیش رو شروع کردن
من احتمالاا ین هفته نیستم
هر وقت اومدم موضوع بحث رو میذارم
امیدوارم همه بچه ها،معماری و غیر معماری،پایه باشن
مرسی

B E H N A M
Nov-28-2007, 00:10
دست همه دوستان كه نظرشون و دادن درد نكنه .
یك نظرم حامد تو بخش مدیران و همكاران داده بود فكر كنم بد نباشه تو بخش معماری هم پیگیریش كنین .
بحث نمونه سوالات امتحانی هست .
یك تاپیك برای این كار باز كنید . هر كس امتحان داد سوالات امتحانش و بیاد تو اون تاپیك بذاره . اینجوری برای ترم دیگه كلی نمونه سوال به روز از استادهای مختلف دستتون میاد كه فكر كنم طرفدار زیادی داشته باشه .
با تشكر از دوستانی كه پیگیری می كنند.

معمار
Nov-28-2007, 08:09
یك نظرم حامد تو بخش مدیران و همكاران داده بود فكر كنم بد نباشه تو بخش معماری هم پیگیریش كنین .
یك تاپیك برای این كار باز كنید . هر كس امتحان داد سوالات امتحانش و بیاد تو اون تاپیك بذاره . اینجوری برای ترم دیگه كلی نمونه سوال به روز از استادهای مختلف دستتون میاد كه فكر كنم طرفدار زیادی داشته باشه .

ممنونم بهنام خان
حتما این موضوع رو هم پیگیری می کنیم

B A H A R
Nov-28-2007, 12:06

مرسی
هر چند معماری زیاد سوال امتحانی نداره!

sh_sharar
Nov-29-2007, 09:10
با سلام
من تازه وارد اين سايت شدم و سال اول معماري هم هستم . من خيلي دوست دارم در رابطه ي بهبود و شناسايي معماي كاري كنيم چرا رشته اي كه ما در آن درس مي خوانيم از پي ساختمان - زيبايي - دكور - محل قرار گيري و ... در ان جا داره و واقعا بايد بگم كه من هم نمي دونستم انقدر وسعت معماري زياد و بي حد و حصره .
بايد دنيا را براي زيبايي ها ديد
نه براي آنچه وجود دارد و بايد ديد .

خوشحالم از اينكه با بچه هاي معماري صحبت مي كنم . اميدوارم در جمعي صميمانه همه شما را ملاقات و از نظراتتون هر چه بيشتر استفاده كنم . با آرزوي روزي كه همهدنيا معني واقعي معماري رو درك و ماجايگاه اصلي خودمون را در اين زمينه كسب كنيم .

با تشكر
خوشبخت زندگي كنين و با ديد معماري ببينيد .

معمار
Nov-29-2007, 09:21
سلام دوست من
خیلی خوش اومدی
چه شروع قشنگی داشتی!!!
واقعا همین طوره
دنیا باید ساخته بشه و نه تنها این بلکه باید زیبا ساخته بشه!
امیدوارم بتونیم در کنار هم از همین جا شروع کنیم به ساختن
از ساختن زیبای بخش معماری گرفته تا ساختن تک تک بناهای شهری و ...
دوست من
خوشحال میشیم که در بخش زیر خودتو بیشتر معرفی کنی
سلام و اشنایی و احوال پرسی دانشجویان معماری ()

به امید داشتن ایرانی اباد

حميد
Nov-29-2007, 14:33
من فكر می كنم اگه یه مرجع بزرگ در مورد سایتهای معماری و در كل مطالبی كه مربوط به معماری هست مثل راندو و این چیزا بزارید خیلی خوب تر میشه
در باره بخش عمران هم به نظر من یه شكاف بین معماری و اون ایجاد شده مثلا اینكه اگه بتونیم كاری كنیم كه هم بچه های معماری سایت هم بچه های عمران بتوانند با هم همكاری كنند خیلی بهتر
منظورم اینكه مثلا بچه های عمران تو بعضی از درسها نسبت به بچه های معماری قوی تر هستند و یا چیزی رو می خونند كه بچه های معماری اون رو تو دانشگاه نمی خونند
و همچنین بچه های معماری هم از خیلی لحاظ از عمرانی ها قوی تر هستند پس در صورتی كه هر دو طرف مطالب رو به صورتی كه بتونند همه استفاده كنند با هم به اشتراك بزارن هر دو طرف قوی تر از دیروز می شوند

ssy86
Dec-01-2007, 15:29
ممنون از لطف همتون
راستش من یه پیشنهاد دارم ما تو این سایت از همه شهری داریم اگه یه تایپیک بزنیم و هر کسی شهر خودش از هر جهتی معرفی کنه هم جذاب هم یه ایرانگردی قشنگ میتونیم تو سایت داشته باشیم از همه مسایل
اقتصادی فرهنگی مذهبی سیاسی تاریخی معماری ...

ssy86
Dec-05-2007, 14:36
بچه ها چه قدر بی بخارین :?
حالا چی میشه شهرتون رو معرفی کنین
ایرانگردی با حالی میشو:icon_cool:

rainy_sky
Dec-05-2007, 15:27
فكر خوبیه و پیشنهاد جالبیه

morteza nfa
Dec-16-2007, 00:50
سلام من از تهران از همین الان همكاری خودم اعلام میكنم بشرط اینكه همه دستبكار شن دوستان معماره من تو تهران باید یك گروه تشكیل بدیم كه
1. یك سرگروه داشته باشه
2.موضوع تحقیق مشخص بشه
3. نفرات تقسیم كار بشن و هر كس یك بنای خاص رو مطالعه و به بقیه معرفی بكنه.
تازه ایتوری میشه یك شهر رو و بناهاش رو (بناهای تاریخی ) به بقیه معرفی كرد.
حالا هر كس موافقه یا علی ولی مرد باشید سره حرفتون بایستید بهونه نیارید امتحان داشتمو نمیدونم مسافرت بومو بچم روگاز بود نداریم.خودمم اولین بنا رو تو تهران به بقیه معرفی میكنم باید گروهو تشكیل بدیما بچه های تهران یادتون نره من منتظرم
هرچه زود تر گروه شهر ها تشكیل بشه بهتره .
بابا یكم تحرك داشته باشید .
موفق باشید

sk. shin
Dec-29-2007, 22:09
خوب دوستان مدیر راجع به پیشنهادت شد بعضی دوستان لطف کردند و نظر دادند اگه قابل اجراست که خوب چه بهتر که اجرا بشه اگه نیست که دلیل بگین که به فلان دلیل امکانش نیست

از بچه های معماری انتظار بیشتری میرفت ماشالله کاربر کم هم نداره

معمار
Jan-02-2008, 07:49
ممنون از لطف همتون
راستش من یه پیشنهاد دارم ما تو این سایت از همه شهری داریم اگه یه تایپیک بزنیم و هر کسی شهر خودش از هر جهتی معرفی کنه هم جذاب هم یه ایرانگردی قشنگ میتونیم تو سایت داشته باشیم از همه مسایل
اقتصادی فرهنگی مذهبی سیاسی تاریخی معماری ...

سلام من از تهران از همین الان همكاری خودم اعلام میكنم بشرط اینكه همه دستبكار شن دوستان معماره من تو تهران باید یك گروه تشكیل بدیم كه
1. یك سرگروه داشته باشه
2.موضوع تحقیق مشخص بشه
3. نفرات تقسیم كار بشن و هر كس یك بنای خاص رو مطالعه و به بقیه معرفی بكنه.
تازه ایتوری میشه یك شهر رو و بناهاش رو (بناهای تاریخی ) به بقیه معرفی كرد.
حالا هر كس موافقه یا علی ولی مرد باشید سره حرفتون بایستید بهونه نیارید امتحان داشتمو نمیدونم مسافرت بومو بچم روگاز بود نداریم.خودمم اولین بنا رو تو تهران به بقیه معرفی میكنم باید گروهو تشكیل بدیما بچه های تهران یادتون نره من منتظرم
هرچه زود تر گروه شهر ها تشكیل بشه بهتره .
بابا یكم تحرك داشته باشید .
موفق باشید

خوب ممنونم از پیشنهادتتون
در باره این موضوع دوست خوبم p.a.r.i دست به کار شده و به معرفی اثار یزد پرداخته و اقا مرتضی هم تا اون جایی که خبر دارم در باره تهران قدیم یه تحقیق درست و حسابی کرده و در حال تکمل اونه . منتظر کارهای شما دوستان هم هستیم
من هم اگه بتونم یه سری مطلب در باره اثار اصفهان و یزد براتون می گذارم
با تشکر از شما دوستان خوب

sk. shin
Jan-02-2008, 22:18
دوستان معماری با توجه به اینکه هر کدوم از دوستان تو یه دانشگاه درس میخوندد لطفا هر کسی وب سایت دانشگاه خودش و یا دانشگاههای معتبر رو تو یه تاپیک که خانوم معمار قرار میدند قرار بدین تا روابط عمومی پیگیری مکاتبه و فرستادن دعوت نامه برای بازدید از کارها و همچنین ارسال کارهای دوستان رو به صورت میل انجام بده
ممنون

dxaxb
Feb-04-2008, 13:22
بسیار عالی منم بعد كنكور بیش تر در خدمت خواهم بود...امـــــیر

معمار
Feb-19-2008, 08:19
بچه ها یه پیشنهاد دارم نمی دونم چقدر مورد استقبال قرار می گیره
نظرتون چیه کارای دانشگاه رو اینجا در کنار هم کرکسیون کنیم و روشون بحث کنیم و ...
یعنی قبل از این که با استاد کرکسیون کنیم اول خودمون اینجا ایرادای اولیه کارهامونو در بیاریم بعد که با استادا کرکسیون کردیم هم نظر اونا رو هم بگذاریم
فکر کنم اگه بشه خیلی عالی می شه
مخصوصا درسایی مثل طرح و ....

نظر شما چیه؟

Pari
Feb-19-2008, 09:32
به نظر من پیشنهاد خیلی عالی هست...=d>
اگر بچه ها همکاری کنن از این بهتر نمی شه.:!:

maryam95
Feb-19-2008, 09:58
بچه ها یه پیشنهاد دارم نمی دونم چقدر مورد استقبال قرار می گیره
نظرتون چیه کارای دانشگاه رو اینجا در کنار هم کرکسیون کنیم و روشون بحث کنیم و ...
یعنی قبل از این که با استاد کرکسیون کنیم اول خودمون اینجا ایرادای اولیه کارهامونو در بیاریم بعد که با استادا کرکسیون کردیم هم نظر اونا رو هم بگذاریم
فکر کنم اگه بشه خیلی عالی می شه
مخصوصا درسایی مثل طرح و ....

نظر شما چیه؟

پیشنهادت خیلی عالیه.منم موافقم.

B A H A R
Feb-19-2008, 10:51
خیلی عالیه معمار جان
اگه بشه خیلی خوب میشه

Pari
Feb-19-2008, 11:21
بچه ها الان ما ارشیو كارهای بچه های معماری ( %A8%DA%86%D9%87+%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB% 8C) رو داریم ولی چرا بچه ها کارهاشون رو این قدر کم می زارن؟
من فکر می کنم از نقد و بررسی همین بخش بتونیم به نتایج خوبی برسیم...

B A H A R
Feb-19-2008, 11:48
بچه ها الان ما ارشیو كارهای بچه های معماری ( %A8%DA%86%D9%87+%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB% 8C) رو داریم ولی چرا بچه ها کارهاشون رو این قدر کم می زارن؟
من فکر می کنم از نقد و بررسی همین بخش بتونیم به نتایج خوبی برسیم...

در مورد خودم باید بگم که همه کارهام توی دانشگاه مونده و اونهایی هم که برگشته، اینقدر خراب شده که قابل نمایش نباشه
طرح 1 دانشگاهه، طرح 2 سازمان نوسازی مدارس و طرح 3 که دست خودمه، ماکتش به توده ای از پلاکسی و فوم برد تبدیل شده!
برای همین نمیتونم کاری رو بذارم

معمار
Feb-21-2008, 08:21
مرسی بهار جان
منم سعی می کنم کارای نقد و ... ام رو بگذارم فقط یه مدت طول می کشه چون فعلا عکسا دست خودم نیست

morteza nfa
Feb-29-2008, 01:51
پیشنهاد خوبیه خانم معمار
اما برای كسایی كه در حال حاضر دانشجو هستند
نه برای امسال من
ببینید ما میتونیم راجب هر چیزی بحث و گفتگو كنیم چرا این كار رو نمیكنیم
اصلا این سایت برای چه؟:-?
برای اینه كه فقط یه مطلبی از یه جایی كپی بشه بعد یه پستی زده بشه .
نه
این سایت برای اینه كه اگر من متنی مینویسم را جبش بحث بشه نه اینكه همه بیان یه تشكر كنند بعد برن
ما اومدیم معلوماتمون با مبادله نظراتمون اضافه بشه
وگرنه تمام كه نه اما 90 % مطالبی كه پست زده میشه میشه از داخل اینترنت پیدا كرد
و یه نكته دیگه با پست زدن زیاد انجمن ما رشت نمیكنه یادموم باشه برای چی آمدیم برای این نیومدیم كه از كاربر انجمن ارتقا پپدا كنیم به یار آشنا یا غیره ... آمدیم كه معلومات خودمون رو زیاد كنیم پس باید راجب مسائل بحث و مباحثه بشه.
من كه متاسفانه یا خوشبختانه دارم برای كنكور كارشناسی درس میخونم و نمیتونم مثل قبل فعال باشم اما سعی خودم رو میكنم راجب مطالبی كه نوشته میشه و معلوماتی كه دارم اول سئوال كنم بعد توضیح بدم تا بغیه هم بتونند بحث رو با سئوال من شروع كنند
امیدوارم دوستان مهندسم همه به جایی برسند كه راجب هر موضوعی تو رشته خودشوم صاحب نظر باشند
دعا كنید منم دانشجو شم :((
چاكره همتونم هستم قبل از استاد خدمت بزرگترای:!: خودم كارمو نشون میدم بعد میبرم واسه استادم
تا یه چیزی هم یاد بگبربم

یا علی :!:
التماس دعا:!:

alone
May-25-2008, 18:06
سلام .
من به تازگی به عضویت این سایت در آمده ام و خیلی آشنایی ندارم .ولی سایت جالبی برام هست .
موضوعی که شما نوشتید به نظر من دارای شاخه و برگ های بسیار زیادی می باشد بهتر است باز هم مطالب را خرد کنید . با نظر شما در رابطه با اینکه نباید چشم و گوش بسته حرف یک معمار بزرگ را قبول کرد موافق هستم .

فرزانه کاظمی
Jun-01-2008, 19:31
بچه ها می تونید انواع پرسپکتیو ها را برام بفرستید. ممنون

معمار
Jun-01-2008, 19:45
پرسپكتيو دو نقطه فرار

پرسپكتيو ايزومتريك

پرسپكتيو ديمتريك

پرسپكتيو كاوالير

sahar_anishtain
Jun-04-2008, 00:53
من تازه به جمع شما پیوستم اتفاقا بیشترین هدفم از عضویت این بود که با معمارای بیشتری اشنا بشم و بتونم از نظراتشون استفاده کنم

morteza nfa
Jun-06-2008, 22:08
انواع پرسپکتیو یا تصاویر سه بعدی :

1.تصاویر مجسم موازی ( آگزونو متریک) :
الف) تصاویر مجسم موازی قائم: 1- ایزومتریک 2-دیمتریک 3-تریمتریک
ب) تصاویر مجسم موازی مایل:1- پلان ابلیک 2- نما ابلیک

2. تصاویر مجسم مرکزی (پرسپکتیو):
الف ) یک نقطه ای ب) دو نقطه ای ج) سه نقطه ای

نما ابلیک به سه دسته تقسیم میشود:
1- کاوالیر
2- جنرال
3- کابینت

امیدوارم موفق باشید;-)

baharlovers
Jun-07-2008, 11:40
یک پروژه همراه با مطالعات در مورد ویلا می خواستم ممنون می شم از همکاریتون

aref-arch
Jun-18-2008, 00:25
سلام عرض میکنم خدمت دوستان بزرگوار سایت دانشجو:
خواهر من پایان نامشون خانه هنرمندانه.....از دوستان اگه مطلبی یا عکسی در مورد خانه هنرمندان دارن ... اگه لطف کنن ممنون میشم ... با تشکر

مبینا
Oct-05-2008, 07:35
سلام
به نظر من اگه بچه ها رو با معماران بنام آشنا کنیم خیلی مفید خواهد بود.

SALEK
Oct-05-2008, 08:46

moein.fire
Oct-06-2008, 01:36
به نظر من دلیل کمکاری این بخش این که هنوز ترما درست حسابی شروع نشده و هنوز گرم نشدیم و گرنه خودم انقدر سوال دارم که توشون بمونید;-)

agha_amin
Oct-13-2008, 07:32

باعرض سلام و خسته نباشی خدمت همه ی مهندسان عزیز .
راستش رو بخواین من دانشجوی ترم اول معماری هستم و سررشته آنچنانی هم در این رشته ندارم به قول بعضی ها یه مینی مهندس ام اما تمام تلاشمو میکنم تا بتو نم در این راه سهم کوچکی در ÷یشرفت خودم و شما دوستای خوبم داشته باشم.
با تشکر agha_amin
=D>=D>=D>=D>:-?:-?

agha_amin
Oct-13-2008, 07:32

باعرض سلام و خسته نباشی خدمت همه ی مهندسان عزیز .
راستش رو بخواین من دانشجوی ترم اول معماری هستم و سررشته آنچنانی هم در این رشته ندارم به قول بعضی ها یه مینی مهندس ام اما تمام تلاشمو میکنم تا بتو نم در این راه سهم کوچکی در ÷یشرفت خودم و شما دوستای خوبم داشته باشم.با تشکر agha_amin
=D>=D>=D>=D>:-?:-?

معمار
Oct-13-2008, 08:02
ممنونم امين جان ....
اميدوار اين جا فعال ببينمت ...

بهارم خوبي؟
دلم برات يه ذره شده ....
خوب ... مي بينم كه بخش رو حسابي تكوندي ....
ايشالله موفق باشي ...
فعلا...

B A H A R
Oct-13-2008, 11:17
ممنون از همه شما

خانم معمار منم همینجور!حداقل اون گوشیت رو جواب بده!!!
میدونی چقدر بهت مسیج دادم؟!البته با یه شماره دیگه!
(بحث خصوصیه!!!شما نخونین!!);-)

alizadeh_m
Mar-30-2009, 09:49
منم با پیشنهاد بهار موافقم پیشنهاد خیلی خوبی با اینکه ترم اول معماریم و تازه عضومجموعه شدم اما فکر میکنم منم بتونم کمکی کنم واز اطلاعات بقیه استفاده کنم.

bachememar
Apr-04-2009, 09:53
بچه ها میشه یه کمکی به من کنید واقعا محتاجم):
من یه پروژه دارم که باید ابعاد و اندازه سه نوع از فضاهای آشپزخانه - خواب- نشیمن
-سرویس بهداشتی رو در بیاریم البته اندازه مبلمان فضا ها هم نیاز هست
وقعا وقت ندارم که انجام بدم
اگه کسی آماده داره لطفا منم دریابه;-)
مرسی

SALEK
Apr-05-2009, 13:05
جهت قرار گرفتن فضاي داخلي پلان مسكوني :

v فضاهاي جنوبي ( خواب ـ غذاخوري ـ تراس ـ پذيرايي )

v فضاهاي مشرقي ( حمام ـ سالن ورزشي )

v فضاهاي مغرب ( پاسيو ـ كتاب خانه ـ هال ـ اتاق بازي )

v فضاهاي شمال غربي ( راه پله ـ انباري )

v فضاهاي شمال شرقي ( آشپزخانه ـ توالت ـ گاراژ ـ ورودي )

v فضاهاي جنوب شرقي ( خواب ـ اتاق بيمار )

v فضاهاي جنوب غربي ( راه پله ـ انباري ـ راهرو )

ü 20 درصد اتاق بايستي از شيشه پوشيده شده باشد .

ü بهترين نور در ايوان جنوب بعد شمال و مشرق و بدترين نوع مغرب مي باشد .

عوامل موثر در پلان جنوب

1- تعيين فضاهاي مورد نياز براي پلان

2- نورگيري مناسب و جهت هاي مختلف ساختمان

3- جهت قرار گرفتن هر يك از فضاها در داخل ساختمان

4- ابعاد هر يك از فضاهاي داخلي ساختمان

5- رابطه هر يك از فضاهاي داخلي ساختمان با فضاهاي داخلي ديگر همان ساختمان

اندازه و ابعاد :

1- اتاق خواب والدين

2- اتاق خواب بچه ها

3- اتاق خواب مستخدم

4- حمام

5- توالت

6- آشپزخانه

7- در ورودي ساختمان

8- در ورودي اتاق خواب

9- در ورودي حمام و توالت

( 5 × 50/3 )

( 4×5/3 )

( 5/4 × 4)

( 5/2 × 5/2 يا 50/2 × 2)

( 5/1 × 5/1 يا 1×5/1)

( 5/4 × 5/3 يا 5/3 × 5/2 )

( 80/2 × 20/1 )

( 2× 1 يا 20/2 × 50/1 )

( 2×1 يا 20 × 90/0 )
جدول ابعاد نسبي فضاها در يك واحد مسكوني

انواع طرح
كوچك
متوسط
بزرگ

جمام M2
6
8
10

خواب M2
14
17
19

آشپزخانه M2
11
5/13
5/16

غذاخوري M2
5/15
5/17
5/19

پذيرايي M2
20
25
30

OKB cm

اتاق خواب 80 تا 70

اتاق خواب مهمان 80 تا 70

آشپزخانه 120 تا 80

توالت و حمام 200 تا 180

yaser25
Apr-12-2009, 10:10
سلام به تمام مهندسین
من برای درس اصول و مبانی معماری و شهرسازی باید یه سایت پلان برای 4 بلوک طراحی کنم از مهندسین کسی میتونه کمکم کنه
آخه برای طراحی هر قسمت و راستای قرار گیری و راههای دسترسیش باید تحلیلیه دفاعی آماده کنم
کسی هست ما رو کمک کنه

elham.p
Sep-07-2009, 23:21
سلام ضمن تشکر از ایده ی خوبتون من که فکر میکنم برای همه ی دوستامون که مثل من تازه اول راهن خیلی مفید که از تجربیاتتون استفاده کنن. من که موافقم و همه ی مطالبتونو میخونم.-;{@

sara_kh
Sep-28-2009, 16:12
سلام دوستان
من واسه پايان نامم به دنبال يه كم اطلاعات هستم.موضوع من خانه معماران هست.
خيلي دوست دارم نظرتونو راجب اين موضوع بدونم اينكه:
ايا داشتن همچين مكاني لازمه؟
چه فعاليت اصلي اونجا صورت ميگيره؟
فرقش با دانشكده معماري چيه بطور كلي؟
...
هر كس هر چي ميدونه بگه ممنون ميشم.

DesigneR
Sep-30-2009, 13:27
سلام سارا جان....راستش من در مورد این موضوع خیلی اطلاعاتی ندارم
حالا چون شما گفتین نظرتونو بگین.....

من فکر می کنم واقعا نیاز هست ، جایی که معماران بتونن دور هم جمع بشن ، با کارای همدیگه اشنا بشن و بتونن به تجربیاتشون اضافه کنن.

در مورد سوال دوم فکر می کنم به یه سری اتلیه نیاز داشته باشه و بیشترین فعالیتم باید تبادل اطلاعات بین همدیگه باشه....

و در مورد سوال سوم خوب خیلی با دانشکده متفاوته ،توی دانشکده اغلب همه دانشجو هستن که مسلما دارای تجربیات کمی هم می باشن.
اما در خانه معمار از بی تجربه ترین تا با تجربه ترین افراد وجود دارن.

ببخشید اگه یه خرده بی سوادانه جواب دادم .
راستش با این موضوع اشنایی زیادی ندارم.
ولی خوشحال می شم شما واسمون در مورد این بنا توضیح بدین، مخصوصا که موضوع پایان نامتونم هست-;{@

sara_kh
Sep-30-2009, 22:50
salam maryam jan
merc az pasokhet.
manam dar ebteda mese to fekr mikardam va 2rost ham hast.amakafi nist chon age deghat koni in etefagha tu daneshkade memari ham miyofte.hamin ateliye unja ham hast va hamin naghdo barresio sohbat... .va unjur ke eshare kardi aslitarin kare in markaz goftegu va tabadole etelate ama man hanoz be tafavote ghabele ghabul ba daneshkade naresidam;-)ke ostad moshavereo razi kone.

bazam mamnon

معمار
Oct-01-2009, 08:20
سارا جان ... منم تا حالا به این موضوع فکر نکرده بودم ولی فعلا اون چیزایی که به ذهنم می رسه رو می گم شاید به دردت خورد ....

اول این که سعی کن پلان و نما و حجم و دسترسه و ... خانه معماران معروف جهان رو تحلیل کنی .... خوب ببین و مقایسشون کن ....ببین چه نکاتی در همشون مشترکه و ....

دوم این که اینا نظر خودمه : ...
به نظرم خونه ی یه معمار باید در هر گوشه و کنارش یه حس مختلف به معمار غلبه کنه .... باید احساساتش رو بر انگیزه ... شاید برای همینه که اکثر معمارای معروف خونهای خودشون توی جنگل و بیشه زار بنا می کنن ...
معمار این طوری نیست که توی یه دونه اتاق به اسم اتلیه بشینه و اون جا خط بکشه تا یه طرح بزنه ... بلکه یه معمار لحظه لحظه ی زندگیش رو با طرحش زندگی می کنه ... چه تو اتلیه باشه چه تو اتاق خواب چه تو اشپزخونه ....
دائما داره درباره کارش فکر می کنه و از چیز هایی که دور و برش هست و اتفاق می افته دائما ایده می گیره ....
پس باید خود ساختمونش یه معماری غنی داشته باشه .... یه معماری پخته .... تلفیقی از معماری دیروز و امروز .... چیزی که اونو با همه چیز در گیر کنه .... دنیای طبیعی ... دنیای مصنوع .... دنیای مدرن و پست مدرن .... دنیای کهن .... البته به این که یه بادگیر با کمپوزیت الومینیوم بزنی ها .... :دی ... ولی از مبانی معمای غنی گذشته هم غافل نشی و همین طور که داری توی خونه قدم می زنی و فکر می کنی به طرحی که قراره طراحی کنی با کمک اون رگه ها به یاد معمار کهن بیفتی و بتونی مناسب با طرحت از اون تجربیات استفاده کنی .....

به نظرم ... خونه ی یه معمار باید خودش محل ایده سازی و درک و .... باشه ...

mohammad sm
Oct-26-2009, 16:56
سلام تورو خدا یکی به داد من برسه .......فیلم کارهای آلدرو روسی رو می خوام...

bahareh_bar
Oct-27-2009, 19:57
چیزهای گسترده تری درباره طراحی کافی شاپ می خواهم شامل عکس و توضیحات ومطلب درباره فضای مورد نیاز واستاندارد ابعاد لطفا

___mehi___
Oct-27-2009, 21:46
سلام ....من ی مقاله دارم راجع به خر پا یا truss
باید تا شنبه هم تحویل بدو
باید متن لاتین باشه همزاه ترجمه اش
)):به دادم برسید

دایره
Nov-04-2009, 09:37
می شه بچه ها به من بگید چی کار کنم تا دستم تو اسکیس زدن قوی بشه چون خیلی قصه می خورم ؟

شاداب
Dec-10-2009, 20:23
موضوعی که من میخوام در موردش کمکم کنید(تکنولوژی در معماری) تکنولوژی در صنعت مدرن

شاداب
Dec-12-2009, 20:22
یه پیشنهاد دارم میتونیم درباره مشکلات جامعه در بعد معماری بحث کنیم و همچنین راه حلی برای رفع مشکل. مثل:نورپردازی شهرمون اصلا قشنگ نیست.شاید براتون پیش اومده که از بالا به شهر نگاه کنید فقط نقاطی از نورو میبینیم که هیچ طرحی نداره.یا هر موضوعی که شما مد نظر دارید.خیلی مشتاقم که نظراتون و بخونم