PDA

مشاهده نسخه کامل : اپارتمان نشینها بیان داخل (یه نظر سنجی برای تحقیق دانشگاه)

msy
Nov-04-2007, 18:16
سلام بر دوستان گرامی .
این كار مال طراحی معماریه و از اون جایی كه الا ماشالله این جا خیلی آپارمتان و خیلی ....

خوب بگذریم همه پیشرفت میكنن ما پسرف .

خلاصه استارت این درس با تحقیق كه چه عرض كنم با اضحار وجود هر دانشجو است با 30 تا 40 مورد (در حد یكی دو صفحه آچار) درباره آپارتمان.

كه این موارد حول عناوین زیر می چرخن:

محاسن آپارتمن نشینی .
معایب آپارتمان نشینی.
چگونگی اجرا آپارتمان
محوطه های ضروری آپارتمان و انواع فضاهای ارتباطی در آپارتمان.
چگونگی قرار گیری بلوك ها.
ارتفاع واحدها یا كلی بگم بلوك ها.
رنگ در نما كاری آپارتمان.
و
.
.
.
.
.
.
.

البته

خلاصه استاد گفت برین آپارتماه ها رو بازدید كنید و از آپارتمان نشین ها پر سوجو كنید و از افراد آگاه هم سوال كنید.
منم گفتم احتمالا بچه های سایت آپارتان رو میشناسن و مخصوصا بچه های معماری و عمران مثل اقای حسینی یا خانم معمار و ....تو این زمینه بیشتر من واردن.

لازم به ذكر است این تایپیك علاوه بر جنبه تخصصی جنبه یك پر سو جوی عمومی(برای موارد ذكر شده) در باره آپارتمان نیز دارد مخصوصا افرادی كه در آپارتمان هم زندگی كردن .

با تشكر محمد.

msy
Nov-04-2007, 18:21
راستی یادم رفت بگم من فقط تا ساعت 10فردا صبح وقت دارم پس هرچه زودتر نظرات خودتونو بدید لطف كردید.

msy
Nov-04-2007, 19:17
متشكر ازشركت در این نظر سنجی.!!!

لااقل بگین نظرتون دباره آپارتمان چیه ؟خوبه یا بد؟

معمار
Nov-04-2007, 19:32
اخه عنوانشو بد انتخاب کردی محمد
اگه اجازه بدی من عنوانشو عوض می کنم!

معمار
Nov-04-2007, 19:46
من تا حالا توی اپارتمان زندگی نکردم ولی فکر نکنم زیاد جای جالبی باشه
اولا فضا کمه
دوما این که یه فرهنگ خاصی می خواهد که متاسفانه ما ایرانی ها این فرهنگ رو نداریم

M_nfa
Nov-04-2007, 23:00
من تا حالا توی اپارتمان زندگی نکردم ولی فکر نکنم زیاد جای جالبی باشه
اولا فضا کمه
دوما این که یه فرهنگ خاصی می خواهد که متاسفانه ما ایرانی ها این فرهنگ رو نداریم

سلام.
خانم معمار این حرف رو نزنید .ایرانیان فرهنگ غنی دارند.حالا توش آژارتمان نشینی كه چیزی نیست.

M_nfa
Nov-04-2007, 23:42
سلام.
راستش در باره محاسن و معایبش زیاد فكر نكردم.ولی
چگونگی اجرا: اگر آپارتمان ها از نوع بتنی,یا همون تیرچه بلوك باشن خیلی بهتر از ساختمان های فلزی است.
چون در ساختمان های بتنی دیگر آن لرزش هایی كه در ساختمان های فلزی است وجود ندارد.
محوطه های ضروری: بستگی دارد به فضا و طراح.
اگر ساختمان در حدود 4 یا 5 طبقه باشد ان موقع به :1) پاركینگ,2) انباری,3) بالكن یا تراس,4)حیاط دارد.
اگر زمین این ساختمان 4 یا 5 طبقه بزرگ باشد بسته به نظر كارفرما میتوان در آن استخر,سنا,جكوزی,محلی برای بازی بچه ها و مواردی كه در بالا ذكر كردم تعبیه كرد.
اما.
اما اگر این ساختمان دارای تعداد طبقات زیادی است كه دیگر به آن مجتمع میگویند.میتواند علاوه بر موارد بالا
دارای انواع زمین بازی (زمین تنیس,زمین بسكتبال,زمین فوتبال)بسته به ابعاد زمین دارد
سالن بدنسازیوسالن اجتماعات و كتابخانه وفضایی برای پیاده روی و غیره داشته باشد.
انواع فضا های ارتباطی:1)ورودی :كه باید كاملا خوانا و دعوت كننده باشد.(كه حتما دلیلشو می دونید.)
2)ورودی پاركینگ 3) ورودی حیاط 4)ورودی هر آپارتمان 5)ورودی پشته بام
چگونگی فرار گیری بلوك ها:فكر می كنم بسته به ابعاد زمین و ارتفاع ساختمان ها دارد.(زیاد مطمئن نیستم.)
ارتفاع واحدها:ارتفاع هر ساختمان از كف تا كف (یعنی از كفی كه زیر پاتونه تا كف طبقه بالا) هست 3.00 متر
كه باید ببینید آپارتمانتون چند طبقس و خودتون حساب كنید.
رنگ در نمای ساختمان: رنگ خیلی مهمه, و میتونه یك ساختمان رو بهش جلوه بده و یك ساختمانم از سكه بندازه.
ولی در شهر های بزرگ مثل تهران نباید از رنگ های روشن استفاده كرد.
چون هم زود كثیف میشوند و بر اثر شستشوی زیاد از بین میروند.
اگر ساختمان بسیار بلند است برای كم كردن هزینه هم كه شده اگر نما را سیمانی كنیم بهتر و كم هزینه تر است.
:arrow:

Ehsan-h
Nov-04-2007, 23:58
يه راست مي رم سر اصل مطلب من خودم آپارتمان نشينم
يه سري موردها بود كه بايد اونو بيان كنم
اگه خواستيد آپارتماني طراحي كنيد سعي كنيد تعداد پله ها زياد نشه و فاصلشون هميشه رعايت بشه
بار ساختمون رو جوري به پي انتقال دهيم كه به ديوارهاي فرعي صدمه اي وارد نشه ....
هرچه وزن ساختمون كمتر بشه بهتره
استفاده از تيرچه بلوك رايج نيست ولي متاسفانه در ايران رايجه
اگه زير سقفها از پوكه صنعتي استفاده كنيم خوبه :-?
از طاقهاي ضربي توي ساختمان هم به عنوان بادگير مي تونيم استفاده كنيم
يه سري نكات :
1. ساختمون جوري طراحي بشه كه به شرايط اقليمي اون محل مطابقت كنه
2. استفاده از ديوارهاي عايق صدا در آپارتمان ها يه امره ضروريه كه كمتر رعايت ميشه
3. دقت در انتخاب مصالح ساختمان
4. استفاده بهينه از فضاهاي خالي ساختمان
5. استفاده از آسانسور در ساختمان هاي 4 به بالا
و ......

B A H A R
Nov-05-2007, 19:44
سلام.
راستش در باره محاسن و معایبش زیاد فكر نكردم.ولی
چگونگی اجرا: اگر آپارتمان ها از نوع بتنی,یا همون تیرچه بلوك باشن خیلی بهتر از ساختمان های فلزی است.
چون در ساختمان های بتنی دیگر آن لرزش هایی كه در ساختمان های فلزی است وجود ندارد.
محوطه های ضروری: بستگی دارد به فضا و طراح.
اگر ساختمان در حدود 4 یا 5 طبقه باشد ان موقع به :1) پاركینگ,2) انباری,3) بالكن یا تراس,4)حیاط دارد.
اگر زمین این ساختمان 4 یا 5 طبقه بزرگ باشد بسته به نظر كارفرما میتوان در آن استخر,سنا,جكوزی,محلی برای بازی بچه ها و مواردی كه در بالا ذكر كردم تعبیه كرد.
اما.
اما اگر این ساختمان دارای تعداد طبقات زیادی است كه دیگر به آن مجتمع میگویند.میتواند علاوه بر موارد بالا
دارای انواع زمین بازی (زمین تنیس,زمین بسكتبال,زمین فوتبال)بسته به ابعاد زمین دارد
سالن بدنسازیوسالن اجتماعات و كتابخانه وفضایی برای پیاده روی و غیره داشته باشد.
انواع فضا های ارتباطی:1)ورودی :كه باید كاملا خوانا و دعوت كننده باشد.(كه حتما دلیلشو می دونید.)
2)ورودی پاركینگ 3) ورودی حیاط 4)ورودی هر آپارتمان 5)ورودی پشته بام
چگونگی فرار گیری بلوك ها:فكر می كنم بسته به ابعاد زمین و ارتفاع ساختمان ها دارد.(زیاد مطمئن نیستم.)
ارتفاع واحدها:ارتفاع هر ساختمان از كف تا كف (یعنی از كفی كه زیر پاتونه تا كف طبقه بالا) هست 3.00 متر
كه باید ببینید آپارتمانتون چند طبقس و خودتون حساب كنید.
رنگ در نمای ساختمان: رنگ خیلی مهمه, و میتونه یك ساختمان رو بهش جلوه بده و یك ساختمانم از سكه بندازه.
ولی در شهر های بزرگ مثل تهران نباید از رنگ های روشن استفاده كرد.
چون هم زود كثیف میشوند و بر اثر شستشوی زیاد از بین میروند.
اگر ساختمان بسیار بلند است برای كم كردن هزینه هم كه شده اگر نما را سیمانی كنیم بهتر و كم هزینه تر است.
:arrow:

سازه فلزی هم میتونه به اندازه سازه بتنی کاربرد داشته باشه به شرطی که درست اجرا بشه

نمای ساختمان هم خیلی مهمه و به نظر من نباید به دلیل صرفه جویی در هزینه ها ازش صرف نظر کرد.نمای ساختمانها ،به خصوص اپارتمانهای بلند هست که نمای شهر رو میسازه

B A H A R
Nov-05-2007, 19:48
در حال حاضر استفاده بهینه از انرژی در ساختمانها ،از مهمترین نکته هایی که باید رعایت بشه که مهمترین اصولش عایق بندی حرارتی و صوتی و همچنین همسازی با اقلیم هست